Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΦΟΡΜΑ ΣΚΙ

Recommended Posts

Ο Μιχαλης μου τον οκτωβριο θα γινει 2 χρονων και σκεφτηκα οτι τον χειμωνα με το ζορι θα τον κραταω μεσα γι' αυτο μια καλη λυση πιστευω οτι ειναι η φορμα του σκι που του την φορας πανω απο τα ρουχα με μποτες και αστον να τρεχει. Επισης θα χρησιμευσει και σε διαφορες εξορμησεις σε χιονοδρομικα. Εχει αγορασει καμια απο εσας αν ναι τι μαρκας και περιπου ποσο κοστισε (δεν θελω να παρω οτι μου δωσει η πωλητρια).Ευχαριστω

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Διαφημίσεις

τετοια πραγματα ψωνιζω απο το quelle..οι γερμανοι τολμω να πω μονο να στα χειμερινα ειδη σκι ,μποτες απρε εχουν φινετσα...μπες στο quelle .gr και ριξε μια ματια

Ειχα πριν 2 χρονια παρει η απο τα intersports μια φορμα σκι η απο τον δημητριαδη(dimitriadis.gr) για 2 χρονων, μαρκα entirel και νομιζω γυρω στα 30ε(ειχε εκπτωσεις τοτε).Δεν θυμαμαι που την πηρα γιατι ειχα παει και στα δυο εκεινη την ημερα.

Ειναι η κλασσικη με τιραντες και οπως αποδειχθηκε πολυ καλη!!

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Εμείς πήραμε αυτή που βγάζει το Lidl ή το Aldi κατά καιρούς και είναι πολύ καλή. Αλλά για μέσα στην πόλη ειναι πολύ ζεστή νομίζω μόνο για χιόνια είναι ιδανική γιατί εκτός απο ζεστή είναι και αδιάβροχη. Βγαζουν και απρε τα οποία είναι φθηνά και καλά.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

Aν είναι να κάνετε εξορμίσεις σε χιονοδρομικά να του πάρεις μια καλή και αδιάβροχη που ναι μεν το σωμα θα αναπνεει, αλλα το κρυο και η υγρασια θα κρατιουνται μακρια..

Προτιμησε καταστημα καθαρα με τετοιο εξοπλισμο, όπως besto, Δημητριαδης, Κλαουδατος κτλ.

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση