Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

στραβός είναι ο γυαλός?????

Recommended Posts

ή στραβά αρμενίζουμε???

τον τελευταιο καιρό μου φταίνε τα πάντα..νιώθω πως όλοι με "αδειάζουν"..όλοι,εκτός από την Φένια μου,που μου δείχνει συνέχεια πόσο με αγαπάει..όλοι..η οικογένεια-όχι τόσο ο άντρας μου,όσο οι υπόλοιποι-,οι φίλοι,στην δουλειά,όλοι..μετά από ένα σημερινό περιστατικο με τον πατερα μου,επιασα πάτο..και εκεί αναρωτήθηκα..μήπως έχω μεγάλες προδοκίες από τος άλλους??όμως γιατί σε άλλους δεν συμβαίνουν αυτά?ή μήπως εγώ δίνω παραπάνω από όσα θα έπρεπε ίσως..δεν θεωρώ όμως ότι είμαι "θυμα",ίσα ίσα..δεν είμαι καθόλου ευκολος άνθρωπος..

πολύ μπερδευτηκα..δεν μπορεί όλοι οι άλλοι να είναι λάθος και εγώ η σωστή..μήπως ζούσα τόοοοοοοσο καιρό στον κόσμο μου και τωρα ήρθε η ώρα να δω την πραγματικότητα??

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

έρχεται ο καιρός που όλοι νιώθουμε έτσι. Μου φαίνεται αδιανόητο να διαχωρίσω τη ζωή μου από το παιδί μου αλλά νομίζω ότι έτσι θα γίνει και με εμένα, όπως το έκαναν και οι γονείς μας. Ο καθένας κοιτάει τη ζωή του αγαπητή μου. Τώρα πού βάζεις την δική σου ζωή και πού βάζεις των υπολοίπων, εκεί ίσως και να διαφέρεις με τους υπόλοιπους συγγενεις σου. Αλλά επειδή δε μπορούμε να τους αλλάξουμε, το παίρνουμε ως δεδομένο και συνεχίζουμε.

Για καλή μας τύχη είμαστε γυναίκες, μαμάδες, και η ολοκλήρωση μας έρχεται μέσα από την προσφορά μας. Μην περιμένεις τα ίδια από τους άλλους γιατί θα απογοητευτείς. να σκέφτεσαι μόνο εσύ τι θέλεις και τί πρέπει να κάνεις και να μην περιμένεις τίποτα. Αν δεν περιμένεις τίποτα, και κάτι να σου δώσουν ευχαριστημένοι θα' σαι.

Η δική μου φιλοσοφία αυτή είναι από τότε που έγινα 17 χρονών και νιώθω να ισορροπώ καλά με αυτήν και να περνάει η ζωή άνώδυνα! καμιά φορά βέβαια σαλτάρω και εγώ και αναρρωτιέμαι γιατί αλλά συνέρχομαι όταν σκεφτώ ολα τα παραπάνω. Να' ναι τα παιδάκια μας καλά και βρασ' τους όλους!

μαρία το ίδιο μου είπε και ο άντρας μου όταν του το διάβαζα..απλά τα έγραψα όλα μαζί,όσα σκεφτόμουν..

όταν λέω άδειασμα,εννοώ αυτό το κενό που δημιουργείται μέσα σου όταν π.χ.όλοι κοιτάνε την πάρτη τους,πρώτα τον εαυτό τους και μετά εσένα,όποια σχέχη και να έχεις μαζί τους..

π.χ.το άλλο σάββατο έχουμε πάρτυ και όλα θα περάσουν από μένα..ναι,η χαρά μου είναι τεράστια αλλά γιατί κανείς δεν προσφέρεται να βοηθήσει,έστω και με τα ψώνια..αυτό εννοώ άδειασμα-το απόλυτο κενό!τους έχω καλομάθει???γιατί εγώ να βοηθάω σε όλα,τουλάχιστον προσφέρομαι και το κάνω με την καρδιά μου,και σε μένα κανείς??!!!μήπως περιμένω κάτι που δεν πρέπει να το περιμένω??

4Z1vp3.png

Διαφημίσεις

μαρία το ίδιο μου είπε και ο άντρας μου όταν του το διάβαζα..απλά τα έγραψα όλα μαζί,όσα σκεφτόμουν..

όταν λέω άδειασμα,εννοώ αυτό το κενό που δημιουργείται μέσα σου όταν π.χ.όλοι κοιτάνε την πάρτη τους,πρώτα τον εαυτό τους και μετά εσένα,όποια σχέχη και να έχεις μαζί τους..

π.χ.το άλλο σάββατο έχουμε πάρτυ και όλα θα περάσουν από μένα..ναι,η χαρά μου είναι τεράστια αλλά γιατί κανείς δεν προσφέρεται να βοηθήσει,έστω και με τα ψώνια..αυτό εννοώ άδειασμα-το απόλυτο κενό!τους έχω καλομάθει???γιατί εγώ να βοηθάω σε όλα,τουλάχιστον προσφέρομαι και το κάνω με την καρδιά μου,και σε μένα κανείς??!!!μήπως περιμένω κάτι που δεν πρέπει να το περιμένω??

Απ'όσα λες γλυκιά μου Ευαγγελία μάλλον στραβά αρμενίζεις....Είπαμε η προσφορά πρέπει μερικές φορές να έχει και ανταπόκριση...

Από την άλλη το ότι το διάβασες στον άντρα σου, σημαίνει απ'οτι κατάλαβα ότι ενδιαφέρεται να ακούσει τους προβληματισμούς σου! Είναι πολύ σημαντικό και αυτό!!

Καμιά φορά από κούραση και αγανάκτηση το λίγο μας φαίνεται πολύ...

Ααααα!!!και μην περιμένεις να προσφερθεί κανείς για τα ψώνια ή για οτιδήποτε άλλο!!! Αφού έχουν μάθει έτσι ΔΕΝ πρόκειται να προσφερθούν, θα πρέπει να μάθεις να ζητάς βοήθεια και μη σου πώ..τις περισσότερες φορές να την απαιτείς κι όλας!!!!

Αλλιώς...NO PARTY._

Καλησπέρα,

...γιατί εγώ να βοηθάω σε όλα,τουλάχιστον προσφέρομαι και το κάνω με την καρδιά μου,και σε μένα κανείς??!!!μήπως περιμένω κάτι που δεν πρέπει να το περιμένω??

Αυτό το έχω και εγώ. Να βοηθάω τους πάντες και να μη με βοηθάει κανείς. Νομίζω όμως ότι πηγάζει από τη δική μου διάθεση να είμαι αυτάρκης και να τα καταφέρνω σε όλα. Το αποτέλεσμα είναι οι γύρω μου να εισπράτουν από μένα το μήνυμα ότι "δεν έχω ανάγκη".

Προσπαθώ να το ελέγξω ζητώντας βοήθεια. Προσπαθώ να θυμάμαι ότι και να "μυρίσουν τα νύχια τους" δεν θα καταλάβουν ότι δεν τα βγάζω πέρα, αν δεν το πω. Δεν τα καταφέρνω πάντα, το παλεύω. Δεν ξέρω αν λειτουργείς και εσύ έτσι. Ελπίζω να βοήθησα λίγο. (νάτο πάλι μ' έπιασε:lol:)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Eίναι υγιές να ζητάς και να διεκδικείς βοήθεια από τους κοντινούς σου (άντρα, πατέρα, μητέρα). Βέβαια ο μοναδικός άνθρωπος στη γη που ποτέ δεν θα το βαρυγκομήσει είναι η μάνα σου. Από εκεί και πέρα στους υπόλοιπους κλείνεις τ' αυτιά σου και τους λες "όπως σας συνδράμω ποικιλοτρόπως, έτσι θα βοηθάτε κι εσείς όταν χρειάζεται". Πές το με δικά σου λόγια! Γιατί το ψυχολογικό "άδειασμα" οκ, πες το χειρίζεσαι νοητικά μόνη σου. Άμα πέσεις κάτω όμως ζουζούνα μου, τι θα κάνουν όλοι? Εκεί να δεις τρέξιμο. Για να τελειώνω, να ξέρεις πως όσο προσφέρουμε χέρι βοηθείας, τόσο μας το τραβάνε, ώσπου να πέσουμε κάτω. Οπότε και η καλή πρόθεση και η συνεισφορά έχουν όρια. Ώς ενός σημείου. Αυτά από μένα, σύμφωνα με τις εμπειρίες μου...

it's never too late to start all over again

ευαγγελία μου,μια απο τα ίδια νιώθω κι εγώ ώρες ώρες

πριν να γίνω μαμα δε με πείραζε που βοηθούσα κι ας μην έπαιρνα βοήθεια,τώρα όμως θυμώνω με τον ευατό μου και λέω γιατί εγώ δηλαδή τα σκέφτομαι όλα ? ενώ οι άλλοι κοιτάζουν την πάρτη τουε και το παίζουν τρελίτσα?

τελικά πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε κι εμείς την πάρτη μας, αυτό έχω καταλάβει, κι αν μένει λίγο ελεύθερος χρόνος τότε βλέπουμε

Τα ίδια σκ@τ@ είμαι κι εγώ ευαγγελία.

Δεν ξέρω τι έγραψαν τα κορίτσια από κάτω θα τα διαβάσω μετά,ίσως γράψω παρόμοια πράγματα ΓIAYTO το λέω.

Τις ίδιες σκέψεις κάνω κ εγώ πάρα πολλές φορές.κάποιες φορές περιμένω κάποια απόφαση των άλλων για να δω τι θα κάνω.εγώ να αγχώνομαι κ οι άλλοι στον κόσμο τους.με την βοήθεια κάποιας κοπέλας από δω που την ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ κατάφερα να δω έστω κ λίγο αλλιώς τα πράγματα κ να προσπαθήσω να μην δίνω κ τόσο σημασια κ να μην με πειράζει η κοσμαρα τους.

Καταρχήν ξέρεις-ξέρω-ξέρουμε όλες ότι το μεγαλώμα ενωσ παιδιού είναι ότι πιο όμορφο αλλά κ πιο δύσκολο μαζί.

Οι άλλοι που δεν βρίσκονται στην ίδια φάση με εμάς δεν μπορούν να καταλάβουν το πόσο ανάγκη έχεις αυτή την βοήθεια.

Θυμάμαι όταν περνούσε κολικους ο κωνσταντίνος μου φαινόταν σαν το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει στον κόσμο.ήμουν σε απελπιστική κατάσταση.όλη μέρα έψαχνα σε ίντερνετ κ περιοδικά ΜΌΝΟ για αυτό το πράγμα.ήταν το κέντρο του κόσμου.δεν υπήρχε τίποτε άλλο.μόνο πως θα λύσω αυτή την κατάσταση.

Τώρα μετά από δέκα μήνες σχεδόν μου φαίνεται αστείο.κ διαβάζω κοπέλες που γράφουν για αυτό κ μου φαίνεται σαν κατι όχι κ τόσο σοβαρό.

ΤΙ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΩ;

Κανείς,ποτέ δεν μπορεί να μπει στην θέση μας.

Αυτή η μικρή βοήθεια που επιθυμείς, οι άλλοι ίσως(ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ) ούτε καν φαντάζονται πόσο τεράστια θα ήταν για σένα!σε αυτές τις περιπτώσεις απλά το ζητάω.

Ακούγεται απλό αλλά για κάποιες είναι δύσκολο.

Στις άλλες περιπτώσεις...που κοιτάει ο καθένας πρώτα τον εαυτό του...εχω τσεκαρει ποια άτομα ανοικουν σ αυτή την κατηγορία κ τους φέρομε(ορθογραφία..) με τον ανάλογο τρόπο!ΘYMAΣAIΑΙΑΙΑΙ κατι που συζητούσαμε πμ τώρα σύντομα;κατάλαβες τι εννοώ!!!

Δεν είναι του χαρακτήρα μου,μου αρέσει να δίνω κ να "δίνω" στους άλλους αλλά κάποια άτομα ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΎΝ.κι όχι γιατί είμαι η Μαρία αλλά γιατί έτσι είναι με όλους, τσεκαρισμενα!αν αντιλυφθω ότι ΜΌΝΟ με εμένα είναι έτσι τότε ΟΥΣΤ.

Διαφημίσεις

Ευαγγελια μου ειναι καποιες στιγμες στη ζωη μας που ολοι νιωσαμε νιωθουμε η θα νιωσουμε ετσι... ετσι ειναι η ανθρωπινη φυση... απλα τωρα σου ετυχαν καποια περιστατικα μαζεμενα (εισαι και κουρασμενη κοριτσακι μου απο την τελευταια βδομαδα) και θες να ξεσπασεις...και πολυ καλα κανεις γιατι ετσι θα ξαλαφρωσεις...

οσο για τις διαφορες δουλειες θα συμφωνησω με τα κοριτσια...να ζητας... κι εγω καποτε δεν ζητουσα και κοντεψα να τρελαθω...τωρα εμαθα

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Φοβάμαι πως είναι και λίγο στραβός ο γυαλός, γιατί τελευταία δυσκολεύομαι ακόμα και για το πιο απλό όπως να πάω για καφέ με μια φίλη, ή ακόμα και να έρθει σπίτι μου. Όλο κάτι θα τύχει και θα "κρεμαστώ". Εγώ είμαι πρόθυμη ν' αλλάξω το πρόγραμμά μου (κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο), οι άλλοι όχι.

καλημερα!!!

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!!

σε πολλές από τις προτάσεις σας διάβασα αλήθειες..

ξέρω ότι καμιά φορά μαζευονται και το λίγο μας φαίνεται πολύ!

απλά μου έπεσαν όλα μαζεμένα και σκέφτομαι μήπως εγώ βλέπω τα πράγματα αλλιώς από ότι θα έπρεπε??!!!το έχετε σκεφτεί αυτό ποτέ?

4Z1vp3.png

καλημέρα ευαγγελία!

επειδή έχω βρεθεί πολλές φορές στη θέση σου, μην σκέφτεσαι αν πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά αλλά ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

τι θέλω να πω?

έχω γνωρίσει δύο κατηγορίες γυναικών:

1)γυναίκες σαν εμένα, εσένα και πολλές άλλες που σου απάντησαν.δηλαδή?

που δίνουν τα πάντα στην οικογένεια και τους φίλους τους, όχι από υποχρέωση αλλά από μια βαθύτερη ανεξήγητη ανάγκη που υπάρχει μέσα τους (στην περίπτωσή μου γονίδια? ίσως... ευτυχώς που δεν είμαι και τόσο τελειομανής σαν τη μαμά μου που μετά από τόσα χρόνια απόλυτης προσφοράς σε όλους τώρα "τα'χει φτύσει").

2)γυναίκες που δηλώνουν ανίκανες/κουρασμένες/ευαίσθητες και τα περιμένουν όλα έτοιμα από όλους. (η πλάκα είναι ότι κάποιες γυναίκες αυτής της κατηγορίας που γνωρίζω έχουν καταπληκτικούς συζύγους που τρέχουν για όλα και τις κοιτάνε και στα μάτια)

εγώ ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω για να έχω περισσότερη βοήθεια/συμπαράσταση/κατανόηση από τους γύρω μου :

-να αρχίσω να λέω και μερικά όχι

-να μην τρέχω να ικανοποιήσω την επιθυμία κάποιου συγγενή/φίλου πριν καν την εκφράσει

-να κάνω και λίγο τη χαζούλα (αχ αγάπη μου κανόνισα να δω μια φίλη μου/να πάω για τα νύχια μου/να πάω γυμναστήριο. θα κρατήσεις εσύ το μικρό.)

και ο κατάλογος είναι μακρύς...

το θέμα είναι αφού τα ξέρω γιατί δεν τα κάνω? γιατί δεν μπορώ. απλό.

με γεμίζει να προσφέρω, να δείχνω την αγάπη μου στους οικείους μου όπως μπορώ (ίσως και κάπου μέσα μου να υπάρχει αυτή η ανάγκη να θέλω να δείχνω πως όλα τα καταφέρνω). μαζόχα? ίσως... αλλά επειδή δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω η γυναίκα της 2ης κατηγορίας (χωρίς παρεξήγηση, δεν τις κατακρίνω... μη σου πω πως τις θαυμάζω κιόλας!), θα συνεχίσω έτσι όπως είμαι...

απλώς δίνω τον εαυτό μου ΜΟΝΟ σε ανθρώπους που ξέρω πόσο το εκτιμούν και πόσο με αγαπούν(ο άντρας μου, οι γονείς μου και κάποιοι φίλοι) και ας μην μου δίνουν πάντα τη βοήθεια που εγώ θα ήθελα... (και ας τους γκρινιάζω γι'αυτό)

καλημερα!!!

απλά μου έπεσαν όλα μαζεμένα και σκέφτομαι μήπως εγώ βλέπω τα πράγματα αλλιώς από ότι θα έπρεπε??!!!το έχετε σκεφτεί αυτό ποτέ?

φιλη μου καμια φορα υπερεκτιμαμε ανθρωπους η καταστασεις.καλως η κακως οι ανθρωποι που θα μας σταθουν θα μας βοηθησουν ειναι πολυ λιγοι.θα σου μιλησω προσωπικα σε μια απ της δυσκολοτερες καταστασεις της ζωης μου που περναω τωρα αναθεωρησα φιλιες χρονων ακομη και συγγενεις.ειδα τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια και καταλαβα οτι χροονια τωρα κοιμαμαι τον υπνο του δικαιου.ναι προσωπικα εβλεπα πολυ διαφορετικα τα πραγματα απο οτι ηταν.και αν εβλεπα κατι στραβο απλα το προσπερνουσα αλλα καμια φορα αυτη η μικρη λεπτομερια που προσπερναμε καθοριζει την μετεπειτα πορεια καλο ειναι απο δω και περα να ζυγιζουμε τα πραγματα και να βλεπουμε και λιγο το μετεπειτα,το παραπερα..

Nrdkp3.png

Διαφημίσεις

[

QUOTE=evangelia;1262351]καλημερα!!!

Ευαγγελία μου αυτό το ερώτημα με έχει απασχολήσει και μένα ουκ ολίγες φορές.Αναρωτιέμαι μήπως βλέπω τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και είμαι λάθος.Γίνετε όμως αυτό να συμβαίνει συνέχεια?Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έτσι είναι ο κόσμος και σίγουρα δεν αλλάζει.

Εγώ θα συνεχίσω να σκέφτομαι και να αντιδράω έτσι γιατί αυτή είμαι εγώ.Πιο συναισθηματική από ότι θα έπρεπε αλλά δεν μπορώ ν αλλάξω και να κάνω ότι δεν με νοιάζει.

μελίνα έχεις απόλυτο δίκιο!!!

δεν το είχα σκεφτεί αυτό με τις κατηγορίες..και φυσικά ποια από τις 2 κατηγορίες περνάει καλά??!!!

4Z1vp3.png

Ευακι μια απο τα ιδια και εγω,τα παντα περνανε απο το χερι μου

Κανω τα παντα για τους αλλους πριν καν μου το ζητησουν και εγω μια ζωη τπτ για μενα.....

Εχουν ερθει στιγμες που αισθανομαι να πνιγομαι,ολη μερα σπιτι ολη μερα με τον μικρο,ολη μερα δουλειες.....

Βοηθεια αν θελω εχω(την Πεθερα μου)αλλα απο το λαθος ανθρωπο.....εχει τελειος διαφορετικες αντιλιψεις απο εμενα δεν με ακουει σε οτι αφορα το παιδι και οτι κανει καποια στιγμη το χτυπαει

Η μαμα μου δεν ειναι και πολυ του βοηθαω.....ο αντρας μου ειναι επησις η παρτη του.

Η melina Εχει απολυτο δικιο πρεπει να γινουμε λιγο γυναικες της κατηγορια 2 και να κανουμε κατι και για τους εαυτους μας!!!!

DsRyp3.png

evangelia η 2η κατηγορία περνάει σίγουρα καλύτερα

το θέμα είναι αν το έχεις

εγώ, ας πούμε, δεν το έχω

όποτε έχώ κάνει την "επανάστασή μου" (και καλά "θα κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου από δω και πέρα, δεν θα τρέχω για όλους κλπ"), στο τέλος αυτοαναιρούμαι

το λάθος είναι πως περιμένω και από τους άλλους το ίδιο και αυτό είναι άδικο γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να έχουν τη λόξα μου

(καλά μη φανταστείς πως κάνω και καμμιά τρελλή θυσία!απλά όταν θέλω τα δίνω όλα

ή στραβά αρμενίζουμε???

τον τελευταιο καιρό μου φταίνε τα πάντα..νιώθω πως όλοι με "αδειάζουν"..όλοι,εκτός από την Φένια μου,που μου δείχνει συνέχεια πόσο με αγαπάει..όλοι..η οικογένεια-όχι τόσο ο άντρας μου,όσο οι υπόλοιποι-,οι φίλοι,στην δουλειά,όλοι..μετά από ένα σημερινό περιστατικο με τον πατερα μου,επιασα πάτο..και εκεί αναρωτήθηκα..μήπως έχω μεγάλες προδοκίες από τος άλλους??όμως γιατί σε άλλους δεν συμβαίνουν αυτά?ή μήπως εγώ δίνω παραπάνω από όσα θα έπρεπε ίσως..δεν θεωρώ όμως ότι είμαι "θυμα",ίσα ίσα..δεν είμαι καθόλου ευκολος άνθρωπος..

πολύ μπερδευτηκα..δεν μπορεί όλοι οι άλλοι να είναι λάθος και εγώ η σωστή..μήπως ζούσα τόοοοοοοσο καιρό στον κόσμο μου και τωρα ήρθε η ώρα να δω την πραγματικότητα??

Κοριτσι μου αν εγραφα εγω, τα ιδια θα εγραφα! :roll:

Δεν εισαι μονη σου και ευχαριστω που εθιξες το θεμα, γιατι οι απαντησεις ειναι πολυ ενδιαφερουσες. Αν εμεις τελικα δεν προστατευσουμε τον εαυτο μας, κανεις μα κανεις δε θα το κανει.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

evangelia η 2η κατηγορία περνάει σίγουρα καλύτερα

το θέμα είναι αν το έχεις

εγώ, ας πούμε, δεν το έχω

όποτε έχώ κάνει την "επανάστασή μου" (και καλά "θα κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου από δω και πέρα, δεν θα τρέχω για όλους κλπ"), στο τέλος αυτοαναιρούμαι

το λάθος είναι πως περιμένω και από τους άλλους το ίδιο και αυτό είναι άδικο γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να έχουν τη λόξα μου

(καλά μη φανταστείς πως κάνω και καμμιά τρελλή θυσία!απλά όταν θέλω τα δίνω όλα

και εγώ υποκλίνομαι στις γυναίκες της κατηγορίας Β'. Μόνο να μην τύχει καμιά νύφη μου και βγει έτσι γιατί έχω δύο γιους και θα μου έρθει κόλπος!!:P:p

Ξέρεις τι είναι μια ζωή να τρέχεις για να προσφέρεις σε όλους και πάνω από όλα στα παιδιά σου, και να έρθει η άλλη με το μανικιούρ, νιουρίζοντας και να κάνει και το γιο μου να τρέχει??? :confused:

Για δικό της καλό το λέω!! :twisted: