Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

20 μηνών και ακόμα κοιμόμαστε ανήσυχα....

mami

Recommended Posts

Ναι, και αισίως φτάσαμε 20 μηνών...

Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα (αρχικά ξυπνούσαμε κάθε μισή ώρα και έπρεπε να της βάζουμε την πιπίλα, μετά ηρεμήσαμε λίγο και κοιμόμασταν σερί μερί τις 3-4 ώρα τουλάχιστον, μετά πάλι πιό πολλά ξυπνήματα, μετά για ένα διάστημα σερί ύπνο μέχρι το πρωί κοκ), εκεί που λέγαμε ότι έχουμε σρώσει λίγο εδώ και 3 εβδομάδες έχουμε καινούριο τροπάρι....

Ξυπνάμε μέσα στο βράδυ (ευτυχώς μόνο 1-2 φορές!!!!), φωνάζουμε "ΜΑΜΑ..ΜΑΜΑ" συνέχεια. Αν δεν πάω εγκαίρως, μπήζουμε τα κλάματα. Όταν τελικά πάω εκεί με θέλει καθισμένη δίπλα της μέχρι να την ξαναπάρει ο ύπνος. Πολλές φορές δε θέλει να μου κρατά και το χέρι ή να την ακουμπάω στο πρόσωπό της. Αυτό σημαίνει ότι από 1/2 μέχρι 1 ώρα ξεροσταλιάζω στο σκαμπουδάκι!!!!! Αν κάνω να φύγω πριν την πάρει ο ύπνος ο βαθύς και ανοίξει λίγο το μάτι και δει ότι λείπω, αρχίζουμε πάλι τα "ΜΑΜΑ...ΜΑΜΑ".

Αναρωτιέμαι τι έχει γίνει. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας ή στο πρόγραμμά της αυτό τον καιρό. Έχει αρχίσει να βγάζει βέβαια τους κυνόδοντες (και τους 4 παρακαλώ!!!) αλλά είναι δυνατόν να φταίει αυτό ???

Είχε καμμία μανούλα παρόμοια εμπειρία;

Και αν ναι, καμμία ιδέα πως να το αντιμετωπίσουμε;

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

Μια απο τα ιδια και εγω... Ξυπναει 1-2 φορες και βγαζουμε και εμεις τους κυνοδοντες.

Εμεις βεβαιως κουνιομαστε για να κοιμηθουμε.

Αμα αρχισει να κουνιεται και φωναζει μαμα μαμα ή θα τον παρω αγκαλια και θα τον κουνησω ή θα του χτυπησω λιγο την πλατουλα για να ξανακοιμηθει. Αυτο μπορει να παρει απο 5 λεπτα εως και μια ωρα.

Οσον αφορα για καμμια ιδεα και εγω αυτο περιμενω.

Εμεις βεβαια υπαρχει περιπτωση να γυρισω απο τη δουλεια και να μην κοιμαται γιατι εχει κοιμηθει το πρωι και κατα τις 7-8 το απογευμα να θελει να κοιμηθει και να μην ξερω τι να τον κανω.

Σε καταλαβαινω απολυτα mami :-(

mami τα ίδια κάνει κι ο δικός μου (είναι 2 χρονών) μόνο που εγώ πήρα μια κουνιστή καρέκλα από το ΙΚΕΑ και κάθομαι δίπλα του γιατί είμαι κι έγκυος σε δίδυμα. Έχω χάσει την υπομονή μου με αυτό το θέμα. Φαντάσου ότι κι εγώ μέσα στη νύχτα να κάθομαι με τις ώρες σε μια καρέκλα για να μου πιάνει το χέρι κουράζομαι και με την κοιλιά στο στόμα. Τον μπαμπά του όταν τον βλέπει αγριεύει χειρότερα. Και δεν βγάζει δόντια. Εντωμεταξύ τα τελευταία βράδια σηκώνεται από το κρεβάτι του κι έρχεται στο δικό μας χωρίς να το είχε ξανακάνει ποτέ. Κι όταν ανεβαίνει κλαίει γοερώς να φύγει ο μπαμπάς του.

Πραγματικά αν κάποιος γνωρίζει τί μπορούμε να κάνουμε ας μας απαντήσει. Ξέχασα να πω πώς τον έχουμε αφήσει και να κλάψει μέχρι που ξανακοιμήθηκε αλλά ούτε αυτό ήταν λύση.

Eντωμεταξύ τα τελευταία βράδια σηκώνεται από το κρεβάτι του κι έρχεται στο δικό μας χωρίς να το είχε ξανακάνει ποτέ. Κι όταν ανεβαίνει κλαίει γοερώς να φύγει ο μπαμπάς του.
Για αυτο τι να πω.... Δεν εχω λογια....

Προσπαθησε να τον απασχολεις στο δωματιο του την ημερα και να του λες οτι αυτο ειναι το δικο του κρεβατι. Ο δικος μου το δειχνει και λεει το ονομα του οτι ειναι δικο του.

Οπως εγραψα σε ενα αλλο θεμα ο δικος μου δεν θελει να τον ακουμπησεις στο κρεβατι μας.... Ξυπναει κατευθειαν. Και οπως ειπα αυτο εγινε απο τη στιγμη που του εκανα το δικο του δωματιο.

Καλη υπομονη σου ευχομαι και με το καλο τα διδυμακια σου!

Αχ κορινακι κι ο δικός μου τρελαίνεται να παίζει στο κρεβάτι του και δεν αφήνει κανέναν να κάτσει. Αν ακουπήσει κανείς τον σπρώχνει και του λέει: του Αλέκακου (τον λένε Αλέξανδρο). Του έχω πάρει και σεντόνια που του αρέσουν.

Μήπως περνάει οιδιπόδειο, μήπως επειδή δεν τον παίζω τελευταία να του λείπω; Κι ο μπαμπάς του τι παραμύθια του λέει αυτός τίποτα.

Διαφημίσεις

Τα αγορακια εχουν μια παραπανω εξαρτιση απο τη μανα τους, αυτο ειναι αληθεια. Πιστευω ομως οτι μολις γεννησεις θα στρωσει και θα ειστε καλυτερα. Η αδερφη μου οταν γεννησε ο μεγαλος της ηταν 21 μηνων. Ηταν δυσκολο παιδακι και απο πριν και οατν ηρθε το μικρο στο σπιτι ζηλευε λιγακι. Τωρα ομως εχει στρωσει και ειναι ησυχος. Θελει υπομονη.

Εμενα που λειπει και ο μπαμπας του τι να πω? Ολα τα περναω μονη. Οταν ερχεται ο μπαμπας του τρελαινεται απο τη χαρα και κοιμαται καπως καλυτερα τα βραδυα (μη φανταστεις οτι κοιμαται σαν πουλακι αλλα ειναι καπωωως καλυτερα).

Σκεψου αυτο το βραδυνο το ξυπνημα να πηγαινεις και να γυρνας στο δωματιο και να μην εχεις ενα χερι βοηθειας. Εμενα προχτες κατουρηθηκε το βραδυ και επρεπε να τον αλλαξω και να του βγαλω τα λερωμενα τα σεντονια (που σημαινει οτι τον ειχα αγκαλια πανω στο μαξιλαρι, ετσι κοιμομαστε και επρεπε να βγαλω απ το συρταρι καθαρα ρουχα και να βγαλω τα βρεγμενα τα σεντονια....) πως τα καταφερα εγω ξερω και προσπαθουσα και να μην ξυπνησει!

Τι ωραία που περνάμε!!!!!!

Κι εγώ προσπάθησα να την αφήσω να κλάψει αλλά μετά από 2 βράδυα υστερίας, το μόνο που κατάφερα ήταν να την κάνω να με φωνάζει εντονότερα και συχνότερα.

Πάντως λυπάμαι...αλλά δεν γίνεται να το αφήσω έτσι ελπίζοντας ότι κάποτε θα της περάσει!!!

Κι αν κρατήσει μήνες αυτό το τροπάριο;

Θα της δώσω το χρόνο της, θα κάνω υπομονή αλλά γενικά κάτι θα πρέπει να γίνει!!!

Τα κλάμματα δεν δούλεψαν, άρα τα ξεχνάμαι.

Μια απλή πρώτη προσέγγιση να απεξαρτηθεί λίγο από τη ΜΑΜΑ, είναι να αρχίσει να την κοιμίζει ο μπαμπάς για ένα χρονικό διάστημα, ή τουλάχιστον εναλλάξ.

Έχετε διαβάσει ή ακούσει καμμία άλλη πρόταση;

kTB4p3.png

N9Mep2.png

...Oμοιοπαθούσα και εγκυμονούσα ταυτόγχρονα!Μόνο που εμείς είμαστε 27 μηνών!Από τότε που γεννηθήκαμε είχαμε ένα θεματάκι με τον ύπνο, νόμιζα ότι έφταιγε η εξάρτηση από τον θηλασμό...(θηλάζαμε έως 22 μηνών!)

Σιγά μην έφταιγε αυτό!Το έχω πάρει απόφαση ότι η μικρή μου έχει πρόβλημα με τον ύπνο πλέον.

Για να κοιμηθεί θέλει ΜΟΝΟ εμένα να είμαι ξαπλωμένη δίπλα στο κρεβάτι της και να της πιάνω το χεράκι!Στρώνω μια κουβέρτα κατάχαμα και ξαπλώνω ώσπου να την πάρει ο ύπνος...τις περισσότερες φορές με παίρνει κι εμένα και έρχεται ο άντρας μου μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και με ξυπνάει για να πάω στο κρεβάτι μας!Και δεν φτάνει αυτό τις περισσότερες φορές ξυπνάει μέσα στη νύχτα και φωνάζει : μαμά μου, μανούλα μου που είσαι?Αν δεν εμφανιστώ μας ακούει όλο το τετράγωνο!Πρέπει να ξαπλώσω πάλι κάτω δίπλα της και να της κρατήσω το χεράκι για να την ξαναπάρει ο ύπνος ή η άλλη εναλλακτική που φυσικά την προτιμάει σαν τρελλή είναι να την πάρω στο κρεβάτι μας!Έλα όμως που τώρα δεν χωράμε γιατί εγώ πιάνομαι για διπλή!Που σημαίνει ότι πρέπει να σηκωθεί ο μπαμπάς να πάει στον καναπέ...

Τώρα εδώ και κανα μήνα δεν ξυπνάει ενδοιάμεσα αλλά το πρωι κατά τις 7μιση με 8!Αν είμαι σπίτι και την πάρω στο κρεβάτι μου κοιμάται ως τις 11!Αν έχω φύγει για τη δουλειά γίνεται ο χαμός, αρνείται να ξανακοιμηθεί και κουτουλάει όλη μέρα από τη νύστα!!!

Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω όταν με το καλό έρθει το μωρό!

Απλά ελπίζω ότι με την κουβέντα (γιατί της το συζητάω συνέχεια το θεματάκι ύπνος), κάποια στιγμή θα στρώσει!Ότι άλλο έχουμε δοκιμάσει, να την αφήσουμε να κλαίει, να εμφανίζεται ο μπαμπάς αντί για μένα, να κοιμάται αγκαλιά με τις κούκλες τις κτλ, κτλ δεν έπιασαν τόπο, το αντίθετο θα έλεγα...

αρχίσει να την κοιμίζει ο μπαμπάς για ένα χρονικό διάστημα, ή τουλάχιστον εναλλάξ.

Έχετε διαβάσει ή ακούσει καμμία άλλη πρόταση;

Σε εμάς δεν πιάνει!Μπορεί να κάθεται μια ώρα και να της λέει παραμύθια ο μπαμπάς της και όταν είναι έτοιμη να κοιμηθεί να φωνάζει εμένα να της πιάσω το χεράκι!Δοκιμάστε το πάντως, ποτέ δεν ξέρεις...

Και νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα πρόβλημα με τον ύπνο. Όλα τελικά τα ίδια κάνουν. Ποιος ξέρει τί σκέφτεται το μυαλουδάκι τους και τί ανασφάλειες έχουν. Πάντως αν μου βγουν και τα δίδυμα έτσι θα πάρω τα βουνά.

Αυτό με το κατούρημα κι ο δικός μου το παθαίνει. Γίνεται όλος μούσκεμα και μετά φωνάζει να τον αλλάξουμε. Είναι όλο διαταγές. Μαμάααα γάλα. Μαμάααα πιπίλα. Μαμάααα πατωτό (παγωτό) (ότι βλέπει στον ύπνο του το ζητάει μα είναι δυνατόν!). Κι εγώ πλέον δεν μπορώ να σηκώνομαι και όλο το βράδυ μας "λιβανίζει".

Διαφημίσεις

Βλεπω μαζευομαστε πολλες!!!!

Χθες κοριτσια εμενα μου ξυπνησε 5:30 για γαλα και ξανακοιμηθηκαμε 6:45. Το γαλα το ηπιαμε μεσα σε 10 λεπτα αλλα μετα ηθελε κουνημα..... Δοκιμασα μετα απο κανα μισαωρο που τον κουνουσα να τον βαλω στο κρεβατι μου να κοιμηθουμε μαζι αλλα μας ακουσε ολη η οικοδομη. Δεν θελει!!!! Αυτο απο τη μια ειναι καλο για να μην κολλησει στο κρεβατι μας αλλα επειδη θελει να τον κουναω για να κοιμηθει (βλεπω ειμαι η μονη απο εσας που το κανει αυτο) ωρες ωρες δεν αντεχω και θελω να τον βαλω λιγο στο κρεβατι μου να ξεκουραστω.

Αυτο που λες frosobal που σου ζηταει στον υπνο διαφορα πραγματα το κανει και ο δικος μου. Οτι και να κανει την ημερα μετα στον υπνο του τα ζηταει. Μπορει απο γαλα, μπαλα μεχρι και μπανιο!!!!!!

Εγω χαλιεμαι παρα πολυ που θελει να τον κουναω για να κοιμηθει μια το μεσημερι, μια το βραδυ και οταν ξυπναει στο ενδιαμεσο....

Η λυση του μπαμπα δεν υφισταται!!!! Ο μπαμπας μας λειπει. Και οταν ερχεται ο μικρος τρελαινεται και δεν θελει να κοιμηθει, θελει παιχνιδια. Εδω την τελευταια φορα που ηρθε ο μπαμπας μας και δεν κοιμοταν ξαπλωσε ο αντρας μου στον ενα καναπε και εγω ειχα τον μικρο στα ποδια μου στον αλλο και ξεκινησα το νανουρισμα. Λοιπον ο αντρας μου κοιμηθηκε σε 15 λεπτα και ο μικρος σε μιση ωρα!!!! Το φανταζεστε αυτο? Οταν τον ξυπνησα τον αντρα μου δεν ειχε τι να πει. Οχι γιατι απο μακρυα που ειναι οταν του τα λεω παντα μου λεει ok καλος ειναι, οταν ομως ερχεται και τον βλεπει καταλαβαινει. Και μετα σκεφτομαι μηπως επειδη του λειπει ο μπαμπας του εχει ανησυχο υπνο?

Korinaki αυτό με το κούνημα νομίζω πώς είναι το χειρότερο. Εμάς μέχρι 15 μηνών κοιμόταν στο καρότσι που το πηγαίναμε βόλτες και το κουνάγαμε. Πόσο είναι ο δικός σου; Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να μείνεις πάλι έγκυος; Τί θα κάνεις τότε γιατί τα μανάρια μας δεν είναι και πούπουλα.

Είναι όλο διαταγές. Μαμάααα γάλα. Μαμάααα πιπίλα. Μαμάααα πατωτό (παγωτό) (ότι βλέπει στον ύπνο του το ζητάει μα είναι δυνατόν!)

...χα!και αναρωτιόμουν γιατί ξύπνησε χτες μέσα στην άγρια νύχτα (5:30!!!!)και μου ζήταγε απεγνωσμένα μπισκότο!!!!!Στον ύπνο της θα το έβλεπε μάλλον!Τελικά της έδωσα γάλα, το ήπιε όλο και κοιμήθηκε μαζί μου στο κρεβάτι μου..

ο μπαμπάς στον καναπέ....φυσικά εγώ δεν ξανακοιμήθηκα μέχρι τις 7:00 που σηκώθηκα για να πάω στη δουλειά...τι να πώ?κουράγιο σε όλους μας!

Εγώ πάντως δεν έχω αντοχές να πειραματίζομαι άλλο, άλλωστε τα έχω δοκιμάσει όλα...περιμένω απλά να μεγαλώσει....αν και έχω συνάδελφο που αντιμετωπίζει ακόμη πρόβλημα με τον γιό της που είναι 7 ετών!!!!8)8):cool:!Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι......

Korinaki αυτό με το κούνημα νομίζω πώς είναι το χειρότερο. Εμάς μέχρι 15 μηνών κοιμόταν στο καρότσι που το πηγαίναμε βόλτες και το κουνάγαμε. Πόσο είναι ο δικός σου; Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να μείνεις πάλι έγκυος; Τί θα κάνεις τότε γιατί τα μανάρια μας δεν είναι και πούπουλα.

Ο δικος μου ειναι 18 μηνων. Παλια τον κουνουσα στο καροτσι αλλα επειδη ειναι και ανησυχος και σκαρφαλωνε μεχρι να κοιμηθει του το εκοψα.

Για δευτερο δεν το σκεφτομαι ακομα αμα δεν ειναι κοντα μου ο αντρας μου. Δηλαδη θα περασω μια εγκυμοσυνη μονη και μια γεννα παλι μονη (στο πρωτο οταν μπηκα στο νοσοκομειο δουλευε και δεν μπορουσα να τον ειδοποιησω πηγα με τα πεθερικα μου στο νοσοκομειο). Οχι πως στη πρωτη εγκυμοσυνη εκανε και τιποτα απλα ηξερα οτι ηταν κοντα μου, τωρα που ειναι μακρυα δεν παιζει. Οποτε εχω μονο εναν αντρα στο σπιτι (το ζουζουνι) και κανω υπομονη....

Να φανταστεις εχουμε ενα διπλο κρεβατι για τους δυο μας και δεν το αρεσει θελει το δικο του.....

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
Σε εμάς δεν πιάνει!Μπορεί να κάθεται μια ώρα και να της λέει παραμύθια ο μπαμπάς της και όταν είναι έτοιμη να κοιμηθεί να φωνάζει εμένα να της πιάσω το χεράκι!Δοκιμάστε το πάντως, ποτέ δεν ξέρεις...

Τα ίδια ξεκίνησε κι ο δικός μου τώρα. Σήμερα πήγα σε παιδοψυχολόγο τελικά γιατί δεν θέλω ούτε να τον κακομαθαίνω ούτε να του κάνω κακό. Πρέπει μου είπε να τον αφήνω στο κρεβάτι του κι ας κλαίει. Κι όταν έρχεται σε εμάς ο μπαμπάς του που μπορεί να τον πηγαίνει πίσω συνέχεια, όλο το βράδυ. Του είπα ότι το κάναμε για κάποιες μέρες και δεν έγινε τίποτα και μου είπε ότι αυτό μπορεί να πάρει κι έναν ολόκληρο μήνα.

Καλά τα λέει ο γιατρός αλλά ποιος έχει το κουράγιο να το κάνει; Σε λίγες μέρες γεννάω και έχω στενοχωρηθεί για το πώς θα κοιμάται, όλα το βράδυ θα κλαίει και θα ουρλιάζει. Κι όταν έρθουν τα μωρά θα τα ξυπνάει κι αυτά.

Θα προσθέσετε και μένα στην παρέα σας;;;; Καλησπέρα!!

Ο γιος μου είναι 20 μηνών και κάθε μα κάθε βράδυ ξενυχτάμε. Θέλει οπωσδήποτε να τον κοιμίζω εγώ (ο μπαμπάς με τίποτα) και το βράδυ ξυπνάει πότε στις 03:00 πότε στις 04:00 και φωνάζει μαμά, μαμά και θέλει να τον πάρω αγκαλιά για να κοιμηθεί. Αγκαλιά και κούνημα κι πάλι θα κάνει από μισή ώρα μέχρι και 1 με δύο ώρες να κοιμηθεί. Γιατί μόλις τον πάρει ο ύπνος και τον βάλω στο κρεβάτι του, ξαναξυπνάει και θέλει πάλι το ίδιο σκηνικό. Σήμερα ξύπνησε στις 04:00 και κοιμήθηκε στισ 06 και κάτι, οπότε και έπρεπε να ετοιμαστώ να φύγω στη δουλειά!. Λέτε να τους λείπουμε και γι΄αυτό να αντιδρούν έτσι;;;

Λύση δυστυχώς δεν έχω βρει γι'αυτό το θέμα!! Όποια κοπέλα έχει καμιά ιδέα ας μας ενημερώσει παρακαλώ!! Κουτουλάω!!

Ήθελα να σας κάνω και εγώ ερωτήσεις για το βραδινό ύπνο, αλλά με αυτά που διάβασα μάλλον δεν υπάρχει γιατρειά!!! :cry:

Ο μικρός μας (24 μηνών) αφότου επιστρέψαμε απο τις διακοπές μας, μάλλον μας συνήθισε να κοιμόμαστε παρέα και κάποια στιγμή τα βράδια ξυπνάει και αν έχω (κυρίως εμένα προτιμάει) κουράγιο, τον βάζω στον καναπέ δίπλα στο κρεβάτι του και τον ξαναπαίρνει εκεί ο ύπνος (ίσως και εμένα μαζί!). Όταν καταλάβω να είναι ήρεμος τον βάζω πάλι στο κρεβάτι του και κοιμάται κανονικά. Αν όμως είναι καθημερινή δεν προσπαθώ και πολύ, τον παίρνω στο δικό μας κρεβάτι, όπου πέφτει ξερός σαν υπνωτισμένος!

Μου κάνει εντύπωση πως ξαφνικά μετά απο 2 χρόνια, ξυπνάει για να τον πάρουμε στο κρεβάτι και πρέπει οπωσδήποτε να ΜΗΝ γίνει καθεστώς...

Μήπως η περίπτωσή μας είναι ιάσιμη??

Eμεις σε εκεινη την φαση του δωσαμε το ελευθερο να σηκωνετε και να ερχεται στο κρεβατι μας οταν ξυπναει (το εκανε κατα τις 4-5 το πρωι αν θυμαμαι καλα). Κι ετσι κοιμομασταν ολοι γαληνια.

Το εκοψε μονος του οταν μεγαλωσε λιγο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Εγώ σας έγραψα τί μου είπε ο παιδοψυχολόγος. Αν έχετε το κουράγιο εφαρμόστε το.

Τι εννοείς;;; Να αφήσουμε το μωρό να κλαίει;; Για ώρα;;;;; Ε πώς;;;Αντέχεις να το κάνεις αυτό;;;;;:?: Άσε που θα ξυπνήσουμε και όλο το οικοδομικό τετράγωνο!

Τι εννοείς;;; Να αφήσουμε το μωρό να κλαίει;; Για ώρα;;;;; Ε πώς;;;Αντέχεις να το κάνεις αυτό;;;;;:?: Άσε που θα ξυπνήσουμε και όλο το οικοδομικό τετράγωνο!

Γι΄αυτό σας είπα, αν έχετε το κουράγιο να το εφαρμόσετε. Εγώ πάντως δεν το έχω και ήδη αρχίσαμε με τον άνδρα μου τη διένεξη.

καλα εγω απο την Κυριακη του εκοψα το κουνημα! Εκανα ενα μικρο βηματακι. Βεβαια ηθελα οπως μου ελεγε μια αλλη κοπελα στο forum να τον αφησω να κλαψει και σιγα σιγα θα κοιμοταν. Ε λοιπον μια μερα και ενω δεν κοιμηθηκε το μεσημερι (κοιμηθηκε το πρωι και ξυπνησε κατα τις 12:30) λεω θα κοιμηθει ευκολα αμα τον βαλω στο κρεβατι του.... Πινουμε το γαλα μας και λεω αντε παμε στο κρεβατι μας να κοιμηθουμε. Τι ηθελα και το ειπα, αρχισε να κλαει και κολησε πανω μου, τον πηγα στο κρεβατι του και μολις τον αφησα εκτος απο το κλαμα αρχισε να σκαρφαλωνει για να κατεβει, δηλ να πεσει απο το κρεβατι. Και λεω να τον αφησω μονο του? θα πεσει σιγουρα. Βαζει το ποδι ψηλα στα καγκελα και προσπαθει να βγει. Τον πηρα, τον εβαλα παλι στο μαξιλαρι στα ποδια μου και δεν τον κουνησα και κοιμηθηκε. Τουλαχιστον λεω μπορει να τον εχω στα ποδια μου αλλα δεν τον κουναω και σιγα σιγα θα προσπαθησω να τον βαλω στο κρεβατι του.

korinaki κι εμένα έτσι κάνει, αλλά θέλει να τον παίρνω αγκαλιά, να κουρνιάζει και να τον κουνάω λίγο για να κοιμηθεί!

Χθες ήταν πολύ άσχημο βράδυ! Ξύπνησε από τις 02:30 ήθελε αγκαλιά, κοιμόταν τον έβαζα στο κρεβάτι του και πάλι ξυπνούσε και ξανά από την αρχή. Αυτό γινόταν έως τις 05:00. Του έδωσα και γάλα και πάλι δεν κοιμόταν, ήθελε αγκαλιά. Έκείνη την ώρα σηκώθηκε ο άντρας μου να προσπαθήσει να τον κοιμήσει και ούρλιαζε, δεν ήθελε, ήθελε μόνο εμένα! :roll:

Με τα πολλά τον κοίμισα 06:30 και μόλις ήρθα στη δουλειά πήρα τηλέφωνο να δω αν κοιμάται. Ε δεν κοιμάται, ξύπνησε στις 08:00. Πώς ξεκουράζεται αυτό το παιδί μου;; Γιατί αυτή η συμπεριφορά;;Να σκάσω είμαι!:-(