Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το Κέντρο Υγείας του Παιδιού στην Καισαριανή σε χρειάζεται

Recommended Posts

Μολις κοψαμε την αποστειρωση και μου περισσευει αποστειρωτης της nuk και ενα ριλαξ σε πολυ καλη κατασταση, το εβαλα τωρα για πλυσιμο και θα ειναι σαν καινουργιο. Εχω επισης πολλα μπιμπερο και ρουχαλακια για νεογεννητο αγορι. Μπορω να φερω και γαλατα και πανες. Τι νουμερο χρειαζονται???? Πως μπορω να τα φερω??? Να τα παω κατευθειαν εκει η να συναντηθω με καποιον?????

MarcoPolo καλησπέρα,

Μπορείς να πάς κατευθείαν στο Κέντρο βέβαια εκτός κι αν θέλεις να συναντηθούμε αλλά αυτό είναι κάτι που εσύ θα δείς πως σε βολέυει.:)

Πάνες χρειάζονται σε 4-5 νούμερο.

Αν χρειάζεσαι οδηγίες εκτός του χάρτη στείλε μου πμ για να σου πώ ακριβώς.

Όμως ένας τραπεζικός λογαριασμός θα ήταν αρκετά εξυπηρετικός.

Εγώ μένω στην Ελευσίνα και δουλεύω στην Καλλιθέα. Η Καισαριανή δεν είναι και τόσο στο δρόμο μου. Στο σπίτι μου πάντα υπάρχουν πράγματα για να δοθούν (δίνω ούτως ή άλλως σε οργανώσεις της περιοχής), η απόσταση όμως είναι απαγορευτική. Ένας τραπεζικός λογαριασμός όμως διευκολύνει πολύ τα πράγματα για όποιον θέλει να προσφέρει.

Βάσω έχεις δίκιο όμως δεν υπάρχει λογαριασμός για κατάθεση χρημάτων.Έχω μεταφέρει πάντως αυτό που λες γιατί ξανατέθηκε.Αν τελικά γίνει κάτι σ'αυτή την κατέυθηνση θα ενημερώσω οπωσδήποτε :)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Τώρα εγώ θα κάνω ΤΗΝ απιστευτη ερώτηση:όταν λέτε βιβλιοθήκη για κοριτσάκι α΄γυμνασίου εννοείτε έπιπλο ή βιβλία για την ηλικία της;

Έπιπλο. :) Δεν είναι απίστευτη η η ερώτηση.Έχεις δίκιο εγώ δεν το διευκρίνησα σωστα.

MarcoPolo,καλύτερα πάρε τηλέφωνο για να συνενοηθείτε :D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Εθελοντές

Γάλατα (εβαπορέ) και πάνες

Καρότσια,κρεβατάκια ή άλλα έιδη που δε χρειάζεστε πια για το Δανειστικό τμήμα βρεφανάπτυξης.

Παπούτσια για αγόρι Νο 35

Ρούχα για αγόρι Νο 12 -14

Μια βιβλιοθήκη για κοριτσάκι Α'Γυμνασίου ( έπιπλο)

1 πλυντήριο Ρούχων.

1 διόροφο κρεβάτι (κουκέτα).

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
Εχω ομως ηδη ενα τριτο καροτσι που μου ειναι αχρηστο.. απλα ειναι στο εξοχικο κ δεν μπορω να το φερω αμεσα.. με την πρωτη ευκαιρια θα το φερω.

Σε ήξερα για τρελή,αλλά εσύ δεν έχεις όρια!!!:D:D:D

Ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες και για την ένοια σου με την κοιλιά στο στόμα (χοντρέλω) :lol::lol::lol:

• 2 weeks later...
Με λες χοντρελω???

Να παρεξηγηθω???:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:Το είδα όμως τελικά!!! Σε λέω χοντρέλω μάλιστα 8-)8-):cool::lol::lol::lol:

χαχα.. κ εγω το ειδα.. κ η ωρα ειναι 4,40 το πρωι οχι το μεσημερι.. κατι τρεχει με την ωρα..

Καλα εσυ μπορεις να με λες χοντρελα.. φανταζομαι με συγκρινεις με ενα κοριτσακι που ξερω κ τρωει μονο ακριδες ε??? χαχα

O5Lop2.png

kIP3p2.png

έ που το κάνατε καφέ εδω! τς τς τς τς!

βάζω αυτό το λινκ εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1396488#post1396488

καθώς αυτή την εβδομάδα θα συλλέξουμε με κάποια δρομολόγια, πράγματα για την γιορτή, που θα δοθούν μετά στο κέντρο (όσα επιλέξουν επι τόπου ότι χρειάζονται).

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

καλησπέρα σας,

ήθελα πολύ να βοηθήσω δωρίζοντας μέσα απο την καρδιά μου διάφορα βρεφικά-νηπιακά πράγματα (τα περισσότερα είναι καινούρια απλά είναι όλα πλύμενα και αποστειρωμένα διότι πίστευα ότι θα τα χρησιμοποιήσουμε), οπως κουβερτούλες, ρουχισμο, μπιμπερο γυαλινα, μπιμπερο πλαστικα νερου (καινουργια), πιπιλες (καινούργιες), παιχνιδάκια, θερμο κ.α.

το μόνο πρόβλημα μου λόγω προχωρημένης δεύτερης εγκυμοσύνης δεν μπορώ να τα κουβαλήσω ώστε να σας τα φέρω, αν τα φέρει ο συζυγός μου ένα πρωινό κατά τις 7:30 που περνάει απο την περιοχή σας θα μπορούσατε να τα παραλάβετε??ή υπάρχει κάποιος ειδικός χώρος που μπορεί να τα αφήσει??

σας ευχαριστώ πολύ

manakaymeni,συνήθως είναι κάποιος στις 7:30 όμως αν θέλεις κάνε ένα τηλ. απο την προηγούμενη για να το επιβεβαιώσεις.

Με το καλό το μωράκι σας :D:D

ρε αθλια του ουγκού

εχω ενα κάθησμα αυτοκινήτου να το φερω την κυριακή ?

(μη βαρας ......) νταξ !!!! ?

θα κουβαλαω τα μυρια όσα

νταλίκα θα κάνω το κρουαζιερόπλοιο αλλα ..ε ! αφού θα είναι εκει οι άνθρωποι!!!! ρωτηξα (δημόσια κι όλας χοχοχο) να μη ρωτήξω ?

Να το φέρεις αφου ρωτάς.:P:p

Διαφημίσεις

• 1 month later...

ενα μεγαλο πακέτο pampers No5

παιχνίδια και ρούχα για παιδι 18-24 μηνών θα παραδωθούν σύντομα στο σπίτι σου

για να πανε στο Κέντρο

ο λόγος που γραφω εδω και δε σε παίρνω εν ατηλ να στο πω ειναι γιατι ήθελα να γίνει ενα μικρό up στο thread καθότι οι αναγκες του κέντρου δεν σταματούν με την .... επικερότητα

είναι πάγιες και διαρκείς...

μακαρί να βρεθούν και περισσοτερα ατομα της περιοχής να βοηθάνε στην διανομή ...!

φιλικα

το UFO

Κορίτσια καλημέρα,

Κάποια στιγμή στις αρχές του χρόνου (είχα άδεια), κατάφερα να πάω στο Κέντρο. Αν και είδα μόνο τη κυρίως αίθουσα, ήταν πολύ όμορφη και ζεστή. Μπράβο σας γι΄ αυτήν τη προσπάθεια. Μακάρι να γινόταν αυτό και σε άλλους Δήμους.

Έχω κάποια πράγματα ακόμα για το Κέντρο αν είναι χρήσιμα. Ένα καρεκλάκι αυτοκινήτου (0-12), ένα ρηλάξ, μία μικρή κουνιστή λεοπάρδαλη και ίσως το διδυμοκαρότσι μου.

Το θέμα είναι ότι αυτό το διάστημα δεν μπορώ να πάρω άδεια από τη δουλειά, για να τα φέρω στο Κέντρο. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, να πάνε τα πράγματα στο Κέντρο, στείλτε μου pm.

• 2 weeks later...

Θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράσταση όλων σας.

Σ'αυτούς που γράψανε εδώ αλλά και σε όλους εκείνους που δε γράψανε κι είναι πολλοί.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :):)

Κορίτσια καλημέρα,

Κάποια στιγμή στις αρχές του χρόνου (είχα άδεια), κατάφερα να πάω στο Κέντρο. Αν και είδα μόνο τη κυρίως αίθουσα, ήταν πολύ όμορφη και ζεστή. Μπράβο σας γι΄ αυτήν τη προσπάθεια. Μακάρι να γινόταν αυτό και σε άλλους Δήμους.

Στο πλαίσιο της Διεύθυνσης Κοινωνικής- Αναπτυξιακής Παιδιατρικής λειτουργεί από το 1992 στην Καισαριανή το Κέντρο Υγείας Παιδιού του οποίου οι στόχοι είναι:

• η τεκμηριωμένη προτυποποίηση της πρωτοβάθμιας παιδιατρικής με σύγχρονη ενσωμάτωση της αναπτυξιακής παιδιατρικής, της πρόληψης και της προαγωγής υγείας και
  • η διερεύνηση και η προτυποποίηση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης στην λειτουργία και υποστήριξη πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας.

Επίσης, έχει ως στόχο την εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας στα θέματα αυτά και την αναπαραγωγή των πρακτικών από άλλους φορείς. Γιʼ αυτό κάθε πρακτική που εφαρμόζεται στο Κέντρο Υγείας του Παιδιού Καισαριανής έχει την απόλυτη επιστημονική θεμελίωσή της με αποτέλεσμα την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσίας στους κατοίκους της Καισαριανής. Τα πεδία αφορούν σε υπηρεσίες παρακολούθησης και φροντίδας του παιδιού και της οικογένειας από αντίστοιχες επαγγελματικές ειδικότητες (παιδίατρους, ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό, επισκέπτρια υγείας) καθώς και σε προγράμματα αγωγής ή προαγωγής υγείας. Τα θέματα είναι παρακολούθηση παιδιού, εμβολιασμοί, αναπτυξιακή παρακολούθηση, διατροφή, σύγχρονες συνήθειες , ατυχήματα, σεξουαλική αγωγή και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Το καινοτόμο στη Ελληνική πραγματικότητα είναι ο ρόλος και η σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση ιδίως στα προγράμματα προαγωγής της υγείας.

Tο Κέντρο Υγείας του Παιδιού Καισαριανής λειτουργεί κάτω από την επιστημονική ευθύνη του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού και τη λειτουργική ευθύνη του Δήμου Καισαριανής.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν εκπαιδευθεί έως τώρα περισσότεροι από 300 παιδίατροι και έχουν υποστηριχθεί προγράμματα περισσότερων από 10 δήμους. Λειτουργεί ως άτυπο Κέντρο Αναφοράς για τα Κέντρα Υγείας των Νομαρχιών και η εμβέλειά του και η φήμη του ξεπερνούν τα σύνορα της Καισαριανής και της χώρας μας.

Μεταλαμπάδευση των πρακτικών του Κέντρου με εποπτεία από το 1993 στο Δήμο Καλλιθέας και με απόλυτη υπευθυνότητα στο Δήμο Ν. Ερυθραίας από το 2003.

Ελευθερία,πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί δεν το υιοθετούν κι άλλοι δήμοι.:(

Όμως στην Καλλιθέα και τη Ν.Ερυθραία υπάρχει κι είναι πολύ καλό αυτό.

• 1 month later...

Δεν διαβασα όλα τα μνμ μήπως το έχετε άναφέρει ήδη,

ήθελα να ρωτήσω εάν είναι το κέντρο ανοικτό το μεσημέρι μετά τις 2:30 για να μπορεσω να φέρω καποιες πανες που δεν θα χρησιμοποιήσω στο μωρό μου

ευχαριστω

• 2 weeks later...

Χιονάτη ,μόλις είδα το μύνημά σου.Κάποιες μέρες είναι κάποιος και μετά τις 14:30.Καλό είναι να πάρεις πρώτα ένα τηλ για να συνενοηθείς :)