Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξειδικευμενα καταστηματα βρεφικων

Recommended Posts

Καλησπερα, θα με ενδιεφερε αν καποια μανουλα εχει ασχοληθει με την ερευνα καποιου βρεφικου καταστηματος που να εχει κατι διαφορετικο απο αποψη ποιοτητας για τις μελλοντικες μου αγορες.Μεχρι τωρα τα περρισοτερα που εχω δει ειναι σχεδον βαρετα και ψευτικα.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

δεν εχω ακομα παιδακια για να σου πω εμπειριες απο αγορες που εκανα. Μου αρεσαν πολυ, εκτος αλλων κ καποια αυτοκολλητα διακοσμησης για παιδικο δωματιο που θα ηθελα να παρω οταν με το καλο γινω μανουλα. Επισης, αγορασα για την ξαδερφη μου που γεννησε εναν ατμομαγειρα με ενσωματωμενο μπλεντερ κ ηταν ευχαριστημενη. Βρισκεις νομιζω πρωτοτυπα πραγματα. Απλα ξαναλεω οτι επειδη δεν ειμαι μανουλα δεν εχω εμπειρια απο ολα τα καταστηματα για να πω οτι το cosy corner ειναι πραγματι ιδιαιτερο... Εγω το βρηκα απο ιστοσελιδα: http://www.cosycorner.gr

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

"Η Ανέμη" έχει ιδιαίτερα πραγματάκια, χειροποίητα, ξύλινα και πολύ πρωτότυπα!Και αρκετά ακριβά βέβαια! http://www.toys.gr

Στη Θεσσαλονίκη έχει και ένα κατάστημα στο cosmos,που ενώ έχει πάρα πολύ ωραία και ιδιαίτερα πράγματα, με δυσαρέστησε και έτσι δεν το αναφέρω!Είναι εύκολο να το βρεις!πήρα ολόκληρη λινή προίκα μωρού που όμως δεν κάνει τελικά στην κούνια μου, και μου δημιούργησαν πρόβλημα στην αλλαγή, παρόλο που τα είχα με τα ταμπελάκια τους, γιατί τα πήρα Δευτέρα και την άλλη μέρα τέλειωναν οι εκπτώσεις και ενώ θα μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν και να πάρω κάτι άλλα ίσης αξίας, δεν μου έκαναν τη χάρη!!!Έτσι έχω ένα σετ αξίας 160ευρώ...στην αποθήκη!!!Και δεν πήρα η χαζή από το διπλανό κατάστημα, που όταν είχα ζητήσει ένα μπανάκι και δεν το είχαν σ΄εκείνο το χρώμα...μου το έφεραν στο σπίτι και μου το έδωσαν και 5 ευρώ φθηνότερα από την αναγραφόμενη τιμή, χωρίς να είναι εκπτώσεις!!!Καλά να πάθω!!!

Vd4Sp3.png

Καλημερα olganantina

Θα σου προτεινα να κοιταξεις στην bebe jou ...νομιζω οτι εχουν το κατι το διαφορετικο ,τουλαχιστων πιο μοντερνο και παντα βαση του δικου μου γουστου !!!!!!!!!!

Σιγουρα ειχαν τελειος διαφορετικο σερβις

Φιλια πολλα

Διαφημίσεις

Καλησπερα, θα με ενδιεφερε αν καποια μανουλα εχει ασχοληθει με την ερευνα καποιου βρεφικου καταστηματος που να εχει κατι διαφορετικο απο αποψη ποιοτητας για τις μελλοντικες μου αγορες.Μεχρι τωρα τα περρισοτερα που εχω δει ειναι σχεδον βαρετα και ψευτικα.

Ρίξε μια ματιά στο http://www.mybabycenter.gr