Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ειμαι πολυ αγχωμενη

Recommended Posts

ειμαι καινουρια στο forum και πρεπει να σας πω οτι εδω και λιγες μερες διαβαζω τα θεματα σας και ειμαι πολυ χαρουμενη που μπαινω στην ομορφη και ζεστη παρεουλα σας!!η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 26.7!εκανα 2 τεστ εγκυμοσυνης και μου βγηκαν θετικα!πηγα στο γιατρο και μου εκανε υπερηχο αλλα δεν φαινοταν το εμβρυο και ετσι μου εκανε κολπικο!εκει ειδαμε το μωρακι μου αλλα μου ειπε οτι ειναι υπερβολικα μικρο!τον ρωτησα τι εννοει με αυτο και μου ειπε οτι 2 ειναι οι λογοι.η που η συλληψη εγινε αργοτερα απο οτι το υπολογιζουν λογω περιοδου -η το εμβρυο σταματησε να αναπτυσσεται.που σημαινει οτι ειναι νεκρο.μου ειπε να κανω σε εργαστηριο β χοριακη 2 φορες.τριτη και πεμπτη και να τον παρω τηλ.εχτες πηρα τα πρωτα αποτελεσμα .εγκυος 6 εβδομαδων.αν το μωρο ειχε σταματησει να αναπτυσσεται θα το εβγαζε η χοριακη?δεν ξερω εχω μπερδευτει πολυ.δεν μπορω να σταματησω να το σκεφτομαι και φοβαμαι τοσο πολυ:confused:

Διαφημίσεις

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...

Δεν γνωριζω αν θα το εδειχνε η χοριακη αλλα εμενα το μωρο μου ειναι 2 βδομεδες μικροτερο απο οτι υπολογιζουν βαση περιοδου, προσπαθησε να μην ανχωνεσε οσο μπορεις (γιατι ισως ετσι κανεις εσυ ζημια στο μωρο αν ολα ειναι καλα) επλιζω ολα να πανε κατ΄ευχην.

VEI3p2.png

Eleni ο γιατρός σου είπε να κάνεις χοριακή Τρίτη και Πέμπτη για να δεί κατά πόσο μεγαλώνει το μωράκι σου. Την Πέμπτη που θα ξανακάνεις η τιμή θα πρέπει να είναι αυξημένη κατά πολύ σε σχέση με τη σημερινή!

Δυστυχώς σε αυτή τη φάση χρειάζεται πολύ υπομονή!!

η χοριακη δεν θα εδειχνε ομως οτι καατι δεν παει καλα?τα αποτελεσματα εγραφαν: εβδομαδα κυησης 6η

β-χοριακη γοναδοτροπινη 3032.0 mU/ml

δεν ξερω τι γινεται .ειναι η πρωτη μου φορα και δεν εχω καποιον δικο μου που να εχει περασει προσφατα αυτη την διαδικασια..:-(

Διαφημίσεις

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΗΡΕΜΗΣΕ!!!ΔΕΝ ΣΕ ΟΦΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΜΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ Η ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Κορίτσι μου πρώτα απ' όλα ηρέμησε....:P Τ άγχος δεν σε βοηθά σε τίποτα στην παρούσα φάση....

Όπως σου είπανε ήδη οι κοπέλες αν κάνεις και αύριο χοριακή και δεις ότι η τιμή είναι μεγαλύτερη από αυτή της Τρίτης τότε θα ξέρεις ότι όλα βαίνουν καλώς....Πρέπει να περιμένεις!!!:rolleyes:

Και γιατί δηλαδή να μην σκεφτείς ότι απλά η σύλληψη έγινε αργότερα;;) Κάνε positive thinking!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ελένη μου δεν νομίζω οτι υπαρχει λόγος να αγχώνεσαι..αν η χοριακή (μέσα σε 2 μέρες) διπλασιαστεί τουλάχιστον όλα είναι τέλεια!

κ εμείς την πρώτη φορά δεν είδαμε τίποτα στην επίσκεψη στο γιατρό\

κάνε την χοριακή και περιμένουμε αποτελέσματα

φιλάκια

Ελενη δεν νομιζω να υπαρχει λογοσ να ανησυχεις...ειμαι τωρα 5 μηνων και πρωτη φορα εκανα υπερηχο οταν ημουνα ηδη 8 εβδομαδων... τοτε μονο η κολπικη εξεταση εδειξε το μωρακι μου....οποτε οπως λεει και ο γιατρος θα ειναι ακομα μικρο το πλασματακι σου...

η αληθεια ειναι οτι με αγχωσε και ο γιατρος δινοντας μου την πιθανοτητα να μην ειναι ζωντανο..δεν ξερω τι να πω..αυριο παω για την δευτερη β χοριακη και το απογευμα θα εχω τα αποτελεσματα.μακαρι να πανε ολα καλα ...

Ελένη καλή επιτυχία!! όλα θα πάνε καλά. Έχω περάσει κι εγώ απο αυτή τη φάση αλλα σκέψου θετικά. Η τιμή πρέπει να διπλασιαστεί όπως ειπε η φίλη.

line_m121_beg_40_time_1237608000_text_cf20c1c3c3c5cbcfd320cccfd520c5c9cdc1c9.gif

Διαφημίσεις

Ελενιτσα καλη επιτυχια και απο εμενα! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. Η αληθεια ειναι πως εγω δεν το εχω περασει, αλλα το περασε η κολλητη μου.. Εκανε συνολικα 4 χοριακες, και ναι μεν η τιμη μεγαλωνε, αλλα για την ηλικια της κυησης εβγαιναν πολυ μικρες. Εκανε 3 ενδοκολπικους υπερηχους στους οποιους το εμβρυο φαινοταν να εχει καποια εξελιξη, την 4η φορα ομως διαπιστωσανε πως δεν ειχε μεγαλωσει καθολου απο την τελευταια φορα που την ειδε ο γιατρος της. Η καθε περιπτωση ομως ειναι ξεχωριστη, εγω σου παραθετω οσα εζησα μεσω της φιλης μου! Κοιτα να ηρεμησεις και ευχομαι τα αποτελεσματα αυριο να ειναι μια χαρα.. Τοτε θα πανηγυρισουμε παρεα!!! Περιμενουμε νεα σου!!

Φιλια!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

καλημερα σε ολους!!!!σε 4 ωρες θα εχω τα αποτελεσματα.πηγα στις 7 και μου πηραν αιμα και τωρα περιμενω μεχρι τις 14:00 που μου ειπε να παω να παρω τις απαντησεις.τρεμω ολοκληρη και δεν μπορω να ηρεμησω.και το θεμα ειναι οτι βλεπω και τον αντρα μου που προσπαθει να κανει τον αδιαφορο αλλα ..βλεπω τον φοβο στα ματια του..η αληθεια ειναι οτι λογω αποστασης με τον αντρα μου η συλληψη θα εγινε μεσα αυγουστου αλλα και παλι δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να μου λενε οτι η τιμη της χοριακης ειναι για εμβρυο 6 εβδομαδων..τελως παντων σκεφτομαι τοσα πολλα που αν αρχισω να τα γραφω ...νυχτωσαμε...ευχαριστω πολυ που μου συμπαραστεκεστε παντως..

Κοριτσάκι μου γλυκο να σου πώ κ εγώ που είμαι στην ίδια ακριβώς φάση μαζί σου. Τελευταία περίοδος 24/7. Χοριακή 1η μέρα καθυστέρησης 13. Τρελό άγχος κ καφέ στο εσώρουχο μου. Κάνω άλλες 3 χοριακές μέρα παρα μέρα, η χοριακή διπλασιαζόταν. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ γιατί δεν παίζει ρόλο η τιμή της χοριακής αλλά το πόσο αυξάνετε, στην κάθε γυναίκα διαφέρει γιατί διαφέρει κ η σύλληψη. Στομ 1ο υπέρηχο που έκανα έπρεπε το μέγεθος του μωρού να ήταν 5 εβδ κ 6 ημερών. Ήταν σαν 5 εβδομάδων. Επειδή αγχώθηκα που φαινόταν μικρό (εγώ αγχώθηκα όχι ο γιατρός) του είπα ότι θέω να το δώ σε 4 μέρες για να βεβαιωθώ ότι μεγαλώνει. Ξαναπήγα την Δευτέρα κ όντως μεγέλωσε όσο έπρεπε να μεγαλώσει. Αλλά εγ΄επειδή είμαι τρελή του ειπα ότι θέλω να πάω κ το σάββατο να τ δώ για να βεβαιωθώ πως όντος συνεχίζει να μεγαλώνει.

Αυτό που θέω να σου πώ είναι να ηρεμήσεις, δηλ αν διπλασιάζετε η χοριακή σου να ξέρεις ότι όλα είναι Φυσιολογικά.

Αν θές κάτι στείλε μου πμ να σου απαντήσω, γνωρίζω αρκετά πάω σε αυτό το θεματακι γιατί το ζω κ εγώ κ το ψάχνω

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

:lol::lol::lol:ευχαριστω πολυ!σας αγαπω ολους!αχ θεε μου ποσο χαρηκα.μου εφυγε ενα βαρος...αν και η αληθεια ειναι οτι σιγουρευτηκα οτι θα παρω βαρος!:D:D:D:Dφιλακια πολλα!!και παλι σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και την στηριξη σας!