Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΩΡΟ ΓΙΑΤΡΟΥ

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ήθελα τις ιδέες σας για το εξής: Τι δώρο θα μπορούσα να κάνω στον καλό μου γιατρούλη που δεν μας έχει πάρει δεκάρα τσακιστή τόσο στις προηγούμενες 2 εγκυμοσύνες μου, όσο και στην τωρινή;Εννοείται ότι δεν έχει πάρει τίποτα ούτε και στις γέννες... Έχουμε εξαντλήσει κατά περιόδους τα πάντα...Ηλεκτρονικά,γλυκά,ρούχα,διακοσμητικά για το ιατρείο του, δώρα για τα παιδιά του....

Έχετε κάτι προτότυπο να μου πείτε;:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κορσιτάκι μου καλημέρα!! Πιστεύω πως ο συγκεκριμένος ανθρωπος οτι και να του κανεις δωρο θα το εκτιμησει!!! Ακουγεται πολυ καλος ανθρωπος!!! παρε του κατι σε ρουχο!! μια μπλουζα ,ενα πουκαμισο!! ενα πουλοβερ!!! ολα τα δωρα ειναι εκτιμητεα, και δεν υπαρχει περιπτωση να σου πει αα γιατι μου πηρες αυτο ηθελα το αλλο!!! Αυτα απο εμένα !!

Kch2.jpgSOofp2.png

Μια χειροποίητη βυζαντινή εικόνα. Διαχρονική αξία που κληρονομείται και στα παιδιά τους και μπορεί να κοσμήσει είτε το γραφείο είτε το σπίτι. Εκτός από θρησκευτική αξία, είναι και πολύ in διακοσμητικά να υπάρχει ένας τοίχος με χειροποίητες βυζαντινές εικόνες σε ένα σπίτι. Έχω να σου προτείνω και από που να την πάρεις αν τελικά θελήσεις.

συμφωνω με την εικονα,αν εχεις στενη σχεση μαζι του μπορεις να του κανεις το τραπεζι καποια στιγμη.η αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα μπορεις να του κανεις δωρο ενα διημερο με ανοιχτη ημερομηνια πχ. πηλιο.μπραβο του ομως.

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας!

Πολύ καλή η ιδέα της εικόνας....chrysaki κάνεις τον κόπο να μου στείλεις πμ με την διεύθυνση του καταστήματος;:D

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ! ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ! ΠΟΛΥ ΚΟΜΨΟ ΔΩΡΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ.

μια πολυ καλη και "βαρια" εικονα -δηλ. να δειχνει καπως παλια και αξιας-

ή μια μεγαλη σε ιντσες ψηφιακη κορνιζα, που θα μπορουσε ισως να την βαλει στο γραφειο του, με την οικογενεια του, μωρα που εχει ξεγεννησει κτλ... -λεω τωρα...-

ή ενα καλο ρολοι... -οκ συνηθισμενο αλλα προσωπικο- ... ή ενα σταυρο, αν φοραει κατι τετοιο...

me and my men...

Συμφωνω απολυτα για την εικονα και επισης εχω να προτεινω ενα πολυ καλο στυλό ή πενα ή ενα χρυσό ή ασημοχρυσο (αναλογα τα οικονομικα σου) μπρελοκ με τα αρχικα του.

Αρκετα σικ και ταυτοχρονα προσωπικο δωρο.

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για τις ιδέες σας!

Δοκιμάσαμε να του δώσουμε και χρήματα, δεν γίνεται, δεν τα παίρνει(λόγω συναδελφικότητας με τον άντρα μου, εδώ που τα λέμε είναι άγραφος νόμος μεταξύ γιατρών).Δεν θέλουμε να επιμείνουμε για τα χρήματα, είναι κατηγορηματικός, μας είπε ότι θα το θεωρήσει προσβολή....

Είδα έναν πολύ ωραίο πίνακα που δείχνει μητέρα και παιδί αγκαλιά, ενθουσιάστηκα....Με γείωσε ο σύζυγος που μου είπε ότι αν ήταν να κάνουν δώρο σε εκείνον θα προτιμούσε κάτι σε gadget, έναν πλο'ι'γό πχ.

Πώς σας φαίνεται η ιδέα για μια δωροεπιταγή από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών;:roll:

qwlrp3.png

εξαρτάται βρε vasdeli μου τί σχέση έχετε, θέλω να πω είστε σχεδόν φίλοι ή η τυπική σχέση γιατρου?

η δωροεπιταγή (προσωπικά) θα μου κόλλαγε εάν είστε πιο φίλοι.....μήπως κάνω λάθος?

εξαρτάται βρε vasdeli μου τί σχέση έχετε, θέλω να πω είστε σχεδόν φίλοι ή η τυπική σχέση γιατρου?

η δωροεπιταγή (προσωπικά) θα μου κόλλαγε εάν είστε πιο φίλοι.....μήπως κάνω λάθος?

Όχι, δεν έχουμε τυπική σχέση ασθενή-γιατρού.Βέβαια ούτε ανταλλάσουμε επισκέψεις.

Έχεις δίκαιο για την δωρο επιταγή...το ξανασκέφτηκα...Είναι κρύο και απρόσωπο, δεν μου αρέσει...

qwlrp3.png

εμεις του ειχαμε κανει τον ορκο του Ιπποκρατη σφυρηλατημενο σε ασημενια πλακα,η οποια ηταν στο πισω μερος της απο πολυ καλο σκουρο ξυλο..δεν ηταν ακριβο και απο οτι ειδα δεν ειχε κατι παρομοιο στο γραφειο του..ο,τι και να του παρετε νομιζω πως μετρα η σκεψη!!καλη αγορα και παντα τετοια να ειμαστε τοσο ευχαριστημενες απο του γιατρους και να αναζηταμε δωροιδεες!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...
Μια χειροποίητη βυζαντινή εικόνα. Διαχρονική αξία που κληρονομείται και στα παιδιά τους και μπορεί να κοσμήσει είτε το γραφείο είτε το σπίτι. Εκτός από θρησκευτική αξία, είναι και πολύ in διακοσμητικά να υπάρχει ένας τοίχος με χειροποίητες βυζαντινές εικόνες σε ένα σπίτι. Έχω να σου προτείνω και από που να την πάρεις αν τελικά θελήσεις.

Με ενδιαφέρει και εμένα να μου πεις για δώρο.Θα περιμένω...

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας!

Πολύ καλή η ιδέα της εικόνας....chrysaki κάνεις τον κόπο να μου στείλεις πμ με την διεύθυνση του καταστήματος;:D

Θα ήθελα να μου στείλεις με π.μ. το όνομα του γιατρού για να τον έχουμε υπόψη επειδή σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι...

Η εικονα μου αρεσει και μενα σαν ιδεα..

Οπως και η ψηφιακη κορνιζα που ειναι και τελευταια μοδα.

Με αθλητικα ασχολειτε? παει γηπεδο αν βρει χρονο?

Εισητηρια διαρκειας για την αγαπημενη του ομαδα??

O5Lop2.png

kIP3p2.png