Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ τις πήγαινα κατευθείαν στο μπαλκόνι μέσα σε σακούλα και στο τέλος της ημέρας τις κατεβάζαμε πάντα στα σκουπίδια. Στην αρχή είχα αλλάξει δύο τενεκεδάκια στο μπάνιο από την μυρωδιά. Ευτυχώς την κόψαμε και ηρεμήσαμε!

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Υπαρχει (το που δεν ξερω...το εχει η αδερφη μου ..αλλα μενει εξωτερικο) ενα καλαθακι που εχει ειδικες σακουλες και ειναι για τις πανες..Το εχει μεσα στο δωματιο ..και καθε πανα που πετα γυριζει κατι και γινεται κατι σαν μουμοποιησεις της πανας...Ουτε στο δωματιο ουτε οταν ανοιγαμε το καλαθακι εβγαινε καμια μυρωδια.

Λογικα αν ψαξετε απ εξω (ισως και στην Ελλαδα) θα το βρειτε για να το παρετε απ εξω...και ειναι καθαρα για τις πανες(οκ αν θες το χρησιμοποιεις κι αλλου!!

Εγώ τις πήγαινα κατευθείαν στο μπαλκόνι μέσα σε σακούλα και στο τέλος της ημέρας τις κατεβάζαμε πάντα στα σκουπίδια. Στην αρχή είχα αλλάξει δύο τενεκεδάκια στο μπάνιο από την μυρωδιά. Ευτυχώς την κόψαμε και ηρεμήσαμε!

Και εγώ ακριβώς αυτό κάνω,τις μαζέυω έξω στο μπαλκόνι μέσα σε μια σακούλα και το βράδυ την πετάμε στα σκουπίδια.Μα και στο κουβαδάκι άσε που βρωμάει ο τόπος αλλά και 2-3 πάμπερς να πετάξεις πάει γέμισε το κουβαδάκι!!!!!!!!!

[link=/][image noborder]/cache/7c9e28bff8.png[/image][/link]

Διαφημίσεις

Κουβαδάκι εννοώ είτε αυτό της τουαλέτας είτε αυτό της κουζίνας.Τώρα γι αυτό το "κουβαδάκι" που εννοείς εσύ(που δεν μυρίζει δηλαδή..)εγώ δεν το έχω ξανακούσει ποτέ και μακάρι να το βρίσκαμε όλες μας,εμένα προσωπικά θα με έσωνε πάντως για τον λόγο που τις έχω έξω στο μπαλκόνι μαζεμένες και όταν ξαφνικά έρχεται κάποιος τρέχω και δεν φτάνω να τις μαζέψω να μην τις δούνε χαχαχαχαχα!!!!!

[link=/][image noborder]/cache/7c9e28bff8.png[/image][/link]

Εγώ έχω ένα απλό πλαστικό καλάθι σκουπιδιών έξω απ' την μπαλκονόπορτα του δωματίου του μπουμπούκου, απ' αυτούς που ανοίγει το καπάκι τους με πεντάλ.

Όταν τελειώσουμε με το καλό τις πάνες θα πετάξω μαζί και το καλάθι (στο μέλλον)!!!:D

Διαφημίσεις

εχουν βγει κατι ειδικες σακουλες sanitas νομιζω ειναι με αρωμα πορτοκαλι τις διαφημιζει κ η τηλ που αμα ριξεις τις πανες δεν μυριζουν καθολου!για δοκιμασε κ εσυ

εγω αυτον τον ειδικο καδο τον ειχα δει στα πρεναταλ..εγω παλι εχω στην πισω βεραντα ενα μεγαλο καδο που ανοιγει με πενταλ και της ριχνω παντα εκει τις πανες και δεν εχω ουτε μυρωδιες ουτε τιποτα..

Υπάρχουν κάτι ειδικά σακουλάκια για πάνες, που δεν αφήνουν τις "μυρωδιές" να εξαπλωθούν για αρκετές ώρες... Τις βρίσκω στα σούπερ μάρκετ (κυρίως στον Βερόπουλο) στο ράφι δίπλα στις πάνες, Νομίζω λέγονται "trendy baby". Όμως και πάλι, δεν γίνεται να τις αφήνεις πάνω από μία μέρα στο καλαθάκι...

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Θελεις να δοκιμασεις αμμο για τις γατες, παρε βαλε στον κουβα κατω μπολικη, και μετα βαλε την σακουλα... τραβαει τα παντα!!! Δοκιμασε και μεσα στη σακουλα να δεις, η κουμπαρα μου ειχε 2 αγορια φανταζεσαι τι γινοταν και εβαζε αμμο γατας απο το λιντλ.

Δε μυριζε τιποτα!!!

Διαφημίσεις

μου εκανε εντυπωση ο ειδικος καδος για τις πανες και τον βρηκα!!!δειτε και εσεις!

Ναι αυτος ειναι (της αδερφης μου απλα ειναι αλλη εταιρια..αλλα ακριβως το ιδιο συστημα)

Και μπορει να σας φαινεται οτι σιγα ποσες πανε να χωρα (ετσι σκεφτηκα εγω οταν το ειδα) αλλα επαθα πλακα γιατι χωρα παρα πολλες

εγω τα εβαζα στο μπαλκονι το πισω αλλα για μια μερα και μετα τις πεταγα.δεν μυριζε το μπανιο και ουτε το μπαλκονι.αλλα μην το κανετε καλοκαιρι με τον ηλιο.τωρα τα κανουμε στο γιογιο χα χα

Παιδιά ωραίες οι πατέντες αλλά δεν είναι πιο απλό, στον μεγάλο κάδο στο μπαλκόνι..?

sorry αλλά ότι και να είναι αυτό το κουβαδάκι εγώ μέσα στο σπίτι δεν το αφήνω

rQGhp3.png

Εγώ το έχω το σύστημα απόρριψης πάνας, το είχα ανακαλύψει ως τρελή μέλλουσα μαμά και είναι πραγματικά ΣΩΤΗΡΙΟ! Η μητέρα μου θεωρούσε ότι είναι άχρηστη αγορά αλλά τώρα που το έχει δει και χρησιμοποιήσει το διαφημίζει σε όλον τον κόσμο! :lol: Αφού όσους έρχονται να δουν το παιδικό δωμάτιο τους πιάνει αμέσως να τους δείξει το σύστημα. Κι εγώ από το bimbomarket το πήρα γιατί στα ελληνικά mothercare έχει διπλάσια τιμή.

κοριτσια να σας ρωτησω κατι?Μηπως καμια απο εσας οι πιο παλιες μανουλες) εχει αγορασει αυτον τον καδο συλλογης πανων?

http://www.bimbomarket.it/it/en/sangenic-hygiene-plus-nappy-wrapper-P16146.htm

Σκυτομαι να το παρω αλλα δεν ξερω κατα ποσο συμφερει,συγκριτικα με τις πανες που βγαζει το μωρο.

Θεανώ γειά σου , δεν είμαι παλιά μανούλα (μάλλον νέα) , αλλά σκεφτόμουν κι εγώ να αγοράσω μια παρόμοια συσκευή . Από άποψη υγειινής , είναι σίγουρα πολύ καλή , αλλά υπολόγισε και το κόστος για τα αναλώσιμα . Αυτά τα σακουλάκια πόσες πάνες χωράνε το καθένα? Πολλαπλασίασε και πρόσθεσε στο κόστος της συσκευής και μετά αποφάσισε αν θα το αγοράσεις.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Kοίτα, η μυρωδιά από τα σκατουλάκια είναι απίστευτη!!!!!!!!!

Λοιπόν, ή θα τρέχεις έξω στο μπαλκόνι σε μια σακούλα να πετάς μεμονωμενα τις πάνες, που θα είναι πολλές στην αρχή ή θα αγοράσεις τη συσκευή. Αυτό που θα σκεφτείς αν σου έρχονται ακριβά τα σακουλάκια. ΜΙΑ πανα στο καθενα σακουλακι φυσικά γιατί δεν μπορείς να το ξανανοίγεις για να πετάξεις κ δευτερη (για το όνομα του Θεου) αλλά απ' ότι νομίζω είδα τα 50 σακουλάκια έχουν 2,50 ευρώ. Οπότε έρχονται πολύ οικονομικά. Στην αρχή το μωρό χαλάει περιπου 7-8 πάνες την ημέρα, μεγαλώνοντας φτάνει στις 4-5. Μεγαλώνοντας βρωμάει κ πιο πολύ η πάνα, μπλιαχ. Υπολόγισε κ σκέψου αν σε συμφέρει.

Μια φιλη μου σιχασιάρα το ειχε κ ηταν πολύ καλό έλεγε.

Φιλάκια

Ο Οδυσσέας Μάξιμος, ο Αχιλλέας Ρωμανός και ο Αλέξανδρος Αδριανός μου...

είναι η ζωή μου!

Κάποια κοπέλα σε αντίστοιχο θέμα δοκίμασε να βάλει στον κάδο με το πεντάλ άμμο για γάτες (που κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά με τα "απόβλητα" της γάτας_. Λέω να το δοκιμάσω σε πρώτη φάση. Μου φάνηκε ωραία ιδέα.

FLcUp3.png0BQfp3.png

αχ σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας !!!!Απλα δεν ηξερα αν συμφερει,γιατι δεν ηξερα ποσες πανες λερωνει ενα μωρακι.ΧΜΜΜΜΜΜ παντως μου ακουγετε πολυ καλη λυση.Και παλι ευχαριστω