Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

αποκλειεται να μην εχει υπαρξει σχετικο θεμα στο παρελθον αλλα δεν τα βρισκω:evil::evil:

ο μικρος μου μολις μπηκε στο 9ο μηνα και δεν καθεται μονος του ουτε 1 λεπτο!!!!εχουμε απελπιστει πια...με το που τον βαλεις στο παρκο αρχιζει το κλαμα και τη μουρμουρα και ειδικα αν ειμαι καπου κοντα του ,στεκεται ορθιος και απλωνει τα χερακια να τον παρω.....

δεν ξερω αν φταιει που θηλαζω ακομα ...μηπως παθαινει καποιο ειδος εξαρτησης?

ή μηπως φταιει που δεν εχει ακομα δοντακια και προφανως ποναει?τα φωτα σας μανουλες...'η τουλαχιστον πειτε μου αν υπαρχει καπου σχετικο ποστ...το χρειαζομαιιιιιιιι:D

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Διαφημίσεις

και μεις τα ίδια που δε θηλάζουμε και έχουμε και 2 δοντάρες. Εδώ και λίγες μέρες θέλει συνέχεια παρέα, ή αγκαλιά ή στο πάτωμα να αρκουδίζει και γω να τρέχω από πίσω του... ελπίζω να κρατήσει για λίγο αυτή η φάση...:confused:

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Κι εμένα κάπως έτσι είναι τα πράγματα, ειδικά στις διακοπές που το σπίτι ήταν γεμάτο απο παππούδες, γιαγιάδες και λοιπούς, δεν καθόνταν λεπτό. Μάλιστα δεν ήθελε ούτε αγκαλιά καθιστός αλλά να περπατάμε κιόλας. Τώρα που επιστρέψαμε στη βάση μας είναι κάπως καλύτερα, παίζει και 5-10 λεπτά μόνος του!! Ελπίζω μεγαλώνοντας να στρώσει (είμαστε 5 μηνών), αλλά με αυτά που ακούω απο εσάς...

67d6bea5bf.png

Ουτε εγω θηλαζω και για την ακριβεια δεν καταφερα να θηλασω ουτε για μια μερα :( . Παρ' ολ' αυτα η μικρη μου εχει δυο βραδυα που ξυπναει ουρλιαζοντας και δεν κοιμαται ξανα αν δεν την παρουμε αγκαλια. Την ημερα ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα..κι οταν λεω καλυτερα εννοω πως απλα δεν ουρλιαζει (κραταει τις δυναμεις της για το βραδυ), αλλα γκρινιαζει συνεχως! Υποθετω πως ειναι δοντια γιατι ειναι και αρκετα πρησμενα τα ουλα της, αλλα απο την αλλη εχω και την απατηλη εντυπωση πως εμαθε στην αγκαλια, λογω της μανας μου! Τι να πω, θα δειξει!

Καλο κουραγιο σε ολες μας και υπομονη!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Μου θυμηζετε τον πιτσιρικα σε αυτη την ηλικια χαχαχαχα , η μικρη ακομα δεν αρχησε τετοια αλλα ο Κωνσταντινος μας ειχε ρημαξει . Βασικα αυτο που καναμε και εμεις ηταν αγκαλια συνεχεια , αλλα δεν το θεωρω και τον καλυτερο τροπο . Την μικρη αμα καποια φορα ξυπνησει μεσα στη νυχτα , περα λιγο γαλα την αφηνουμε μονη της , ειτε θα κοιμηθει αμεσως ( 9 στις 10 ) , ειτε θα μουρμουρισει και θα κλαψει , ειτε θα παι3ει λιγακι .Παντως δεν θα την παρω ευκολα απο το κρεββατι της αμα ειναι ωρα για υπνο , ιδιαιτερα βραδυ μονο αμνα εχουμε υπονοια οτι ποναει ή ειναι αρρωστη . Τωρα αμα μεινει λιγο μονο το μικρακι για να πας μια τουαλετα , να ζεστανεις λιγο φαγητο , να φτια3εις εναν καφε δεν εγινε και τιποτα αμα κλαινε και λιγο , στον Κωνσταντινο αγχωνομασταν και εμεις μην τυχων κλαψει και παθαιναμε πανικο , ομως για 10-20 λεπτα αμα υπαρχει λογος δεν παθαινουνε τιποτα . Δεν ειμαι ψυχρη μαμα , ισα ισα , απλως τα παιδακια μεγαλωνουνε και με κλαμα για αυτο ειναι και μωρακια , δεν γινετε συνεχεια να τους κανουμε μονο τα χατηρια ειναι αδυνατον να μην παμε τουαλετα ή να μην κανουμε 1 δουλεια σπιτι .

Διαφημίσεις

κοριτσια για τα δοντακια υπαρχει μια αλοιφη που αν την βαλετε στο στοματακι του μωρου το ανακουφιζει!!δεν θυμαμαι πως λεγεται αυτη τη στιγμη αλλα τα φαρμακεια αν τους πεις για πονακια βρεφων στα ουλα θα σας την δωσουν!δεν χρειαζεται τα μωρουλινια να στενοχωριουνται και να κλαινε μες στην νυχτα αφου υπαρχει λυση για ενα ηρεμο υπνο!

αποκλειεται να μην εχει υπαρξει σχετικο θεμα στο παρελθον αλλα δεν τα βρισκω:evil::evil:

ο μικρος μου μολις μπηκε στο 9ο μηνα και δεν καθεται μονος του ουτε 1 λεπτο!!!!εχουμε απελπιστει πια...με το που τον βαλεις στο παρκο αρχιζει το κλαμα και τη μουρμουρα και ειδικα αν ειμαι καπου κοντα του ,στεκεται ορθιος και απλωνει τα χερακια να τον παρω.....

δεν ξερω αν φταιει που θηλαζω ακομα ...μηπως παθαινει καποιο ειδος εξαρτησης?

ή μηπως φταιει που δεν εχει ακομα δοντακια και προφανως ποναει?τα φωτα σας μανουλες...'η τουλαχιστον πειτε μου αν υπαρχει καπου σχετικο ποστ...το χρειαζομαιιιιιιιι:D

Καλησπέρα christin! Και ο δικός μου δε θέλει πια να κάθεται στο πάρκο. Αυτό που θέλει είναι να βρίσκεται στο πάτωμα και να εξερευνεί το σπίτι! Έτσι λοιπόν πήρα κανά δυό safe-kit της chicco και έκανα το σπίτι κάπως ασφαλές και τον αφήνω κάτω να μπουσουλίσει. Βέβαια πρέπει όλη την ώρα να τον προσέχω αλλά τουλάχιστον δε χρειάζεται να τον κουβαλάω. Δοκίμασέ το! Μετά κουράζεται κιόλας και κοιμάται καλά το βράδυ! ;)

Να προσθέσω επίσης ότι κι εμείς θηλάζουμε ακόμα και δεν έχουμε δοντάκια (ευτυχώς για να μη μας δαγκώνουν ;) )

eOSyp3.png BwuCp3.png

Πολυ σωστη σε βρισκω grafistria! Εχω να κανω δουλειες στο σπιτι μου απο τοτε που γεννησα.. :S ! Ευτυχως που μενει κοντα μας η μανα μου γιατι θα μας ειχανε φαει οι κατσαριδες. Το ξερω πως δεν παθενουν τιποτα αμα κλαψουν, απλα η δικια μου η μικρη ειχε και αρκετα προβληματα υγειας και θεωρω πως απο τη στιγμη που εχει ταλαιπωρηθει τοσο ειναι κριμα να της στερησω την αγκαλια μου (οι αιωνιες τυψεις των μαναδων!). Βεβαια αυτο γυρναει μπουμερανγκ καθε φορα που πεφτω να ξεκουραστω ή πιανομαι με μια δουλεια κι εκεινη αρχιζει να τσιριζει.. Δεν ξερω! Μεχρι στιγμης παντως οσες φορες εχουμε επιχειρησει να την αφησουμε λιγακι μονη της μηπως και σταματησει υπαρχουν φορες που πιανει (δηλαδη κλαιει και μετα την παιρνει ο υπνος) κι αλλες που αρχιζει και ουρλιαζει περισσοτερο! Δεν εχουμε βρει κατι που να πιανει συνεχεια. :D Παντως να σας πω την αληθεια την προτιμω ετσι γκρινιαρα απο το να μου κοιμοταν ολη την ημερα και να να ηταν γενικοτερα οκνηρη! Ισως να ειμαι και μαζοχα..! :P

Οπως προειπα καλη μας υπομονη!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

κοριτσια για τα δοντακια υπαρχει μια αλοιφη που αν την βαλετε στο στοματακι του μωρου το ανακουφιζει!!δεν θυμαμαι πως λεγεται αυτη τη στιγμη αλλα τα φαρμακεια αν τους πεις για πονακια βρεφων στα ουλα θα σας την δωσουν!δεν χρειαζεται τα μωρουλινια να στενοχωριουνται και να κλαινε μες στην νυχτα αφου υπαρχει λυση για ενα ηρεμο υπνο!

Οντως υπαρχει..εμεις τουλαχιστον βαζουμε τη mundisal αλλα δεν κραταει για πολλη ωρα η ανακουφιση! Τι να πω..οταν το ειπα στον παιδιατρο μου ειπε οταν η κατασταση φτανει στο απροχωρητο να της δινω λιγακι depon. Δεν θελω ομως να δινω φαρμακα στο παιδι και μεχρι στιγμης δεν την εχω εφαρμοσει αυτη την τακτικη! Την ημερα κοιταω να την απασχολω με διαφορα αλλα "καραγκιοζιλικια" (οποτε οπως καταλαβαινεις η αγκαλια ειναι αναποφευκτη) και το βραδυ δεν εχει κλαψει πανω απο 10 λεπτα σερι..(απλα ξερεις, κλαιει -τη σηκωνω -σταματαει κι αν προσπαθησω να τη ξαναβαλω στην κουνια αρχιζει παλι το κλαμμα.) Οποτε αφου ηρεμει στην αγκαλια, ειπα να αποφυγω τα φαρμακα!

Παντως κοριτσια η αληθεια ειναι πως η δικια μου ειναι και λιγακι βαρια (σχεδον 8 κιλα) και κοντευει να μου φυγει η μεση απο το κρατημα και το κουνα - κουνα!

Ας ειναι γερα κι ολα αυτα ξεχνιουνται!

nDtZp2.png

εγω για εναν και μοναδικο λογο δεν παιρνω τον μπεμπη αγκαλια ....τελευταια φορα που τον ζυγισα πριν απο 4-5 μερες ηταν ο γλυκουλης μου 9100. ποναει και η μεση μου οταν τον εχω στα χερια αλλα και το αριστερο μου χερι ...μονο απο εκεινη την πλευρα του αρεσει και μαλιστα σχεδον ορθιος να κοιταει πισω απο τον ώμο μου!!...εγω δεν βλεπω τα μουτρακια του ομως ετσι....οποτε προτιμω να τον εχω στο ριλαξ.

μπορεις να ξεγελασεις για μερικες στιγμες το μωρο με λιγους κοκκους ζαχαρης ή λιγο μελι!

Διαφημίσεις

Το μελι σε αυτη την ηλικια ειναι επικινδυνο νομιζω. Το εχω διαβασει αλλα μας το ειπε και ο παιδιατρος. Και εμας εμαθε συνεχεια στα χερια λογω της παλινδρομησης και της αδυναμιας που του εχουμε και μας χορευει στο ταψι κανονικοτατα. Τα χερια μου καθε βραδυ δεν ξερω που να τα βαλω απο τον πονο.

κοριτσια μου θυμιζεται εμας.με το που γενηθηκε ειχαμε κολικους και μετα παλινδρομηση με αποτελεσμα να ειμαστε αναγκασμενοι να την κραταμε αγγαλια.εμαθε λοιπον και μολις περασαν αυτα αρχισαν τα δοντακια κια παλι αγκαλια και ουρλιαζε οταν την αφηναμε..τα χα παιξει..μεχρι που αρχισε να μπουσουλαει...και μετα να περπαταει και δεν ξαναζητησε αγκαλια!!!!!την παρακαλαμε-ειναι σχεδον 19 μηνων και θελει συνεχεια να ειναι μονη της!!ευχομαι να παθετε το ιδιο!!!

κοριτσια μου θυμιζεται εμας.με το που γενηθηκε ειχαμε κολικους και μετα παλινδρομηση με αποτελεσμα να ειμαστε αναγκασμενοι να την κραταμε αγγαλια.εμαθε λοιπον και μολις περασαν αυτα αρχισαν τα δοντακια κια παλι αγκαλια και ουρλιαζε οταν την αφηναμε..τα χα παιξει..μεχρι που αρχισε να μπουσουλαει...και μετα να περπαταει και δεν ξαναζητησε αγκαλια!!!!!την παρακαλαμε-ειναι σχεδον 19 μηνων και θελει συνεχεια να ειναι μονη της!!ευχομαι να παθετε το ιδιο!!!

Να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!!! Ποτε ξεπεραστηκε η παλινδρομηση στη δικη σας περιπτωση????

Περιμενω πως και πως να ερθει αυτη η στιγμη!!!!! Τωρα εχουμε και πονο στα ουλα και δεν μπορω να καταλαβω ποτε ποναει απο την παλινδρομηση και ποτε απο τα δοντια!!!!!!!!!

Ακριβως τα ιδια περναγαμε με το κουκλι σου.παλινδρομηση ειχαμε μεχρι 6 μηνων περιπου που αρχισε τη στερεα τροφη.μιλαμε ομως για γερη παλινδρομηση-μολις επενε το γαλα της εβγαινε απο τη μυτη.Καπακι ειχαμε τα δινται -τα εβγαζε και 4-4...κανε υπομονη!!

Και εμας τους πρωτους μηνες οτι ετρωγε το εβγαζε και ειχε και ελλειψη βαρους λογω προωροτητας. Μια τρελα!!!!! Μου ερχοταν να ουρλιαζω απο απογνωση, ειχε φτασει στο σημειο να μην τρωει καθολου. Τωρα ειναι λιγο καλυτερα εχουν κοπει οι εμετοι αλλα καποιες ημερες ποναει πολυ και κλαιει συνεχεια. Ελπιζω να μην αργησουμε και εμεις να μπουμε σε στερεες τροφες μπας και ηρεμησει λιγο το παιδι. Τωρα εχουν πριστει και τα ουλα του και γινεται χαμος.

Διαφημίσεις

εμενα η κακομοιρα ετρωγε παλι αλεσωσ μολις τα εβγαζε-τουλαχιιστον δεν εχανε πολυ βαρος..στερεα αρχισαμε μολις μπηκε τον 5ο λογω παλινδρομησης..υπομονη.μην τοον αφηνετε απο την αγκαλια σας γιατι δοβαται πολυ.μου το ειχε πρι η παιδιατρος και το εβρισκα βασανιστικο αλλα ολα περνανε πολυ γρηγορα και τα θυμομαστε και λεμε ποσο λιγος καιρος ηταν και ποσο μας φανηκε !!!πιο πολυ γιατι δεν μπορουσαμε να την βοηθησουμε...ρωτα και το παιδιατρο μησ αρχισετε στερεα-στην ηλικια σας τρωγαμε κρεμα βανιλια και μολις εκλεισε τους 5 προσθεσαμε και φρουτοκρεμα.ετσι αρχισε σιγα σιγα να ισιωνει και με τα μαγειρεμενα στον 6ο ηρεμησε τελειως

Eμεις εχουμε και την προωροτητα που τον καθυστερει ακομα απο το να φαει στερεες τροφες. Ελπιζω τον αλλο μηνα να ξεκινησουμε και εμεις. Οντως φοβουνται παρα πολυ και γιαυτο τον εχουμε συνεχεια στα χερια!!!!!!

με λιγα λογια,οι περισσοτερες εχετε το ιδιο προβλημα αλλα καμια μας δεν ξερει τη λυση ...αχ καταλαβα...μονη λυση λοιπον,να περιμενουμε να αρχισουν να περπατανε...που και αυτο με τη σειρα του ειναι επικινδυνο,και θα πρεπει να ειμαστε συνεχεια με σκυμμενη τη μεσουλα ,να προφυλαξουμε τα περδικουλια απ'τα χειροτερα....:?:?:?:?

ο δικος μου ειναι 9 κιλα σχεδον,αλλα νομιζω πως τα κιλα δεν ειναι το βασικο προβλημα,οσο οτι κουνιουνται συνεχεια,τεντωνονται χτυπιουνται κλπ κλπ

κουραγιο λοιπον σε ολες μας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κι οσο για το μπουσουλημα στο πατωμα,νομιζω πως ειναι πολυυυ επικινδυνο,τουλαχιστον για την ηλικια του δικου μου,δεν ξερω για αργοτερα...αλλα στ κρεβατι που τον εχω ,μια πεφτει με τα μουτρα,μια στο πλαι δεν νομιζω πως ειναι καλη ιδεα το πλακακι του δαπεδου

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

με λιγα λογια,οι περισσοτερες εχετε το ιδιο προβλημα αλλα καμια μας δεν ξερει τη λυση ...αχ καταλαβα...μονη λυση λοιπον,να περιμενουμε να αρχισουν να περπατανε...που και αυτο με τη σειρα του ειναι επικινδυνο,και θα πρεπει να ειμαστε συνεχεια με σκυμμενη τη μεσουλα ,να προφυλαξουμε τα περδικουλια απ'τα χειροτερα....:?:?:?:?

ο δικος μου ειναι 9 κιλα σχεδον,αλλα νομιζω πως τα κιλα δεν ειναι το βασικο προβλημα,οσο οτι κουνιουνται συνεχεια,τεντωνονται χτυπιουνται κλπ κλπ

κουραγιο λοιπον σε ολες μας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κι οσο για το μπουσουλημα στο πατωμα,νομιζω πως ειναι πολυυυ επικινδυνο,τουλαχιστον για την ηλικια του δικου μου,δεν ξερω για αργοτερα...αλλα στ κρεβατι που τον εχω ,μια πεφτει με τα μουτρα,μια στο πλαι δεν νομιζω πως ειναι καλη ιδεα το πλακακι του δαπεδου

θα βαλεις χαλια που θα παει-σε κανα μηναδυο θα μπουσουλαει ανετα..Μια λυση που εχουν καποιες μαμαδες ειναι να το αφησεις να κλαιει μεχρι να βαρεθει-αν δεν εχει καποιο προβλημα βεβαια-οπως παλινδρομηση...εγω δεν μπορουσα να το κανω αυτο.δεν αντεχα να την αφησω να κλαιει..Πντα θα ανησυχουμε για αυτα και παντα θα κουραζομαστε αλλα αξιζει τον κοπο πιστευω.κουραγιο

κοριτσια κι η δικια μου εδω και 2 βδομαδες

ειναι μες στη γκρινια,θελει ολη την ωρα αγκαλια και μονο εμενα,

και το βραδυ ξυπνουσε καθε 1-2 ωρες,κι επρεπε να την κοιμησω στο κρεβατι μας γιατι την κουνια δεν την ηθελε καθολου.

ενω πριν ηταν μια χαρα μπουσουλουσε κι επαιζε μονη της,κι ειχε ηρεμο υπνο.

τελικα φταιει οτι βγαζει δοντακια,κι ειμαι σιγουρη οτι μολις βγουν τελειως θα ηρεμησει.κι εμενα μου λενε οτι εχει μαθει στα χερια,αλλα για μενα δεν ισχυει αυτο.τα μωρα χρειαζονται την αγκαλια μας,ετσι νιωθουν ασφαλεια.

και στο κατω-κατω σε λιγο καιρο οπως ειπε κι η αλλη μαμα δεν θα θελουνε καθολου αγκαλια μολις περπατησουν οποτε λεω να το εκμεταλλευτω,ασχετα που και το γαλα της το κανω με το ενα χερι,γιατι με το αλλο κραταω την μπεμπα,με αποτελεσμα να εχω κι εγω προβλημα με το αριστερο χερι.

τεσπα,χριστινα,εγω παντως αρχισα και την αφηνα κατω στα παζλ του τζαμπο και μετα μονη της αρχισε να μπουσουλαει στο πατωμα και να σηκωνεται και να πιανεται απο διαφορα αντικειμενα.1-2 φορες επεσε,αλλα μετα εμαθε και καθεται με τον ποπο κατω.

αυτα!καλη υπομονη μας ευχομαι και να δινετε πολυ-πολυ αγκαλιτσα στα μωρακια σας!φιλια!!!!!!

κοριτσια κι η δικια μου εδω και 2 βδομαδες

ειναι μες στη γκρινια,θελει ολη την ωρα αγκαλια και μονο εμενα,

και το βραδυ ξυπνουσε καθε 1-2 ωρες,κι επρεπε να την κοιμησω στο κρεβατι μας γιατι την κουνια δεν την ηθελε καθολου.

ενω πριν ηταν μια χαρα μπουσουλουσε κι επαιζε μονη της,κι ειχε ηρεμο υπνο.

τελικα φταιει οτι βγαζει δοντακια,κι ειμαι σιγουρη οτι μολις βγουν τελειως θα ηρεμησει.κι εμενα μου λενε οτι εχει μαθει στα χερια,αλλα για μενα δεν ισχυει αυτο.τα μωρα χρειαζονται την αγκαλια μας,ετσι νιωθουν ασφαλεια.

και στο κατω-κατω σε λιγο καιρο οπως ειπε κι η αλλη μαμα δεν θα θελουνε καθολου αγκαλια μολις περπατησουν οποτε λεω να το εκμεταλλευτω,ασχετα που και το γαλα της το κανω με το ενα χερι,γιατι με το αλλο κραταω την μπεμπα,με αποτελεσμα να εχω κι εγω προβλημα με το αριστερο χερι.

τεσπα,χριστινα,εγω παντως αρχισα και την αφηνα κατω στα παζλ του τζαμπο και μετα μονη της αρχισε να μπουσουλαει στο πατωμα και να σηκωνεται και να πιανεται απο διαφορα αντικειμενα.1-2 φορες επεσε,αλλα μετα εμαθε και καθεται με τον ποπο κατω.

αυτα!καλη υπομονη μας ευχομαι και να δινετε πολυ-πολυ αγκαλιτσα στα μωρακια σας!φιλια!!!!!!

κι εγω υπερ της αγκαλιας ειμαι,αλλα οχι και 24 ωρες την ημερα!(ο δικος μου καπου εκει ειναι στα χερια)....νομιζω πως πρεπει και η μανουλα να εχει λιγο χρονο για τον εαυτο της,εστω να βαψει τα νυχια της ,κατι να κανει, ξελαμπικαρει ρε παιδι μου....

και επειδη σκεφτομαι να ξεκινησω δουλεια σιγα σιγα,τι θαγινει με την εξαρτηση που δημιουργει η αγκαλια???πως θα στερησεις την αγκαλια σε ενα μωρο,οταν του την προσφερες 24 ωρες το 24ωρο???φανταζομαι οτι η απαντηση ειναι πως...θα συνηθισει....αλλα ουτε που θελω να σκεφτομαι ,τι θα τραβηξει-τραβηξουμε μεχρι να συνηθισει.....:?

δεν ξερω,ισως υπερβαλλω...ισως φταινε τα δοντακια...ισως ισως

ελπιζω μονο ,να γινει λιγο πιο ανεξαρτητος,και για δικο του καλο!να παιζει εστω 2 ωριτσες την ημερα με τα παιχνιδια του...πολλα ζηταω?

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

• 3 months later...

Ματια μου δεν ειναι οτι εμαθε στα χερια. Ειναι το αγχος του χωρισμου απο εσενα. Εισαι ο βασικος του κρικος με την ζωη και αυτη που τον καθοδηγει. Ειναι λογικο να αισθανεται απαισια αμα φευγεις. Ειναι φαση αυτη. Θα κορυφωσει σε λιγο, θα καμπυλωσει χαμηλα λιγο αργοτερα, θα κανει αλλη μια κορυφωση κατα τα 2 χρονια και μετα θα φυγει εντελως. Να το χαρεις τωρα γιατι μετα θα θες να το αγκαλιασεις και θα σου λεει "ελα ελα οχι τωρα".....χεχεχε........ειναι απολυτα φυσιολογικο το καρδουλινι μου. Και η δικια μας ετσι ειναι. Τωρα που περπαταει απλα με παιρνει πισω ΟΠΟΥ και αν πηγαινω. Δεν εχω θεμα με αυτο. Και οταν καμια φορα μου λεει η πεθερα μου την καλομαθες εγω γελαω γιατι ξερω τι αισθανεται το κοριτσι μου και ειμαι ετοιμη να ειμαι εκει μεχρις οτου εκεινη το θελει......πιστευω ειναι ακομα πολυ νωρις για να του ζητησεις 2ωρη ανεξαρτησια :) Ξερω οτι δεν ειναι επιλογη για ολους αλλα εγω ακριβως επειδη δεν ηθελα να την αφησω μεχρι να ειναι εκεινη ετοιμη και επισης δεν ηθελα να ειναι με ντανταδες και ξενους (γονεις δεν εχω εχουν πεθανει, και πεθερικα ειναι μακρια) παραιτηθηκα απο την δουλεια μου και ειμαι μαζι της συνεχεια ..........για μενα? Ολα καλα μαζι σας!

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ματια μου δεν ειναι οτι εμαθε στα χερια. Ειναι το αγχος του χωρισμου απο εσενα. Εισαι ο βασικος του κρικος με την ζωη και αυτη που τον καθοδηγει. Ειναι λογικο να αισθανεται απαισια αμα φευγεις. Ειναι φαση αυτη. Θα κορυφωσει σε λιγο, θα καμπυλωσει χαμηλα λιγο αργοτερα, θα κανει αλλη μια κορυφωση κατα τα 2 χρονια και μετα θα φυγει εντελως. Να το χαρεις τωρα γιατι μετα θα θες να το αγκαλιασεις και θα σου λεει "ελα ελα οχι τωρα".....χεχεχε........ειναι απολυτα φυσιολογικο το καρδουλινι μου.

συμφωνω απολαυσε τωρα την καθε στιγμη.

και εγω ειχα καταργησει το παρκο απο την πρωτη στιγμη.ουρλιαζε καθε φορα που τον βαζαμε στο παρκο.ηθελε παρεα το μωρο τι να κανω και εγω να το αφησω μονο του.ε οχι...!!!

ασε το παιδι στο πατωμα σε μια κουβερτα να ξεσαλωσει...:P:p:p