Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ 9Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Recommended Posts

Γεια σας. Την περασμένη εβδομάδα είχα κάποιες καφέ εκκρίσεις και ο γιατρός μου έδωσε να πάρω Utrogestan.Τωρα εδω και 3 μέρες τα καφέ έχουν μειωθεί αρκετά αλλά έχω πόνους χαμηλά στην κοιλιά. Αρχίζω και φοβάμαι! Σας έχει τύχει κάτι σχετικό?

Διαφημίσεις

Καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου αυτός θα σου πει τι πρέπει να κάνεις. Μην τρελαίνεσαι όμως μπορεί να είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό όπως το να μεγαλώνει το μέγεθος της μήτρας σου. Θυμάμαι ότι και εγώ είχα ενοχλήσεις σαν τσιμπήματα ένα πράγμα ιδίως την 11 εβδομάδα τόσο που μου έδωσε και κάποιο φάρμακο για 1 εβδομάδα και τώρα έχω πονάκια χαμηλά κάθε φορά που αλλάζω μήνα.

Σε κάθε περίπτωση όμως όταν αισθάνεσαι αμφιβολία ή προβληματισμό για κάτι, να μιλάς με τον γιατρό (αυτή είναι η δουλειά του) καλύτερα να σε θεωρεί υπερβολικά αγχώδη παρά να σε τρώει εσένα η αμφιβολία. :P

Πάντα φιλικά,

Εύα

Δεν μου εχει συβει κατι τετοιο αλλα μια φιλη μου μεχρι και τον τεταρτο μηνα ποναγε πολυ!Τοσο που νομιζε οτι θα αποβαλλει αλλα ο γιατροος της ελεγε οτι απλα το σωμα της αντιδρουσε στην αλλαγη του σχηματος και του μεγεθους που ειχε συνηθως λογω εγκυμοσυνης.Αυτη η αντιδραση ποικιλει απο οργανισμο σε οργανισμο.Τελικα απο τον τεταρτο μηνα και μετα ολα εξελιχθηκαν ομαλα και εφερε στον κοσμο ενα υγιεστατο κοριτσακι με φυσιολογικο τοκετο!

Πιστευω λοιπον πως δεν υφισταται λογος ανησυχιας!Ακου τον γιατρο σου και παντα ενημερωνε τον για οτι σε απασχολει!Οτι ωρα και να ειναι ακομα και Κυριακες!!Γιαυτο τους πληρωνουμε!! :D

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Και εγω μεχρι που εκλεισα τον 3 μηνα ειχα καφε εκκρισεις και

πονο χαμηλα. δεν νομιζω οτι ειναι κατι σοβαρο,ομως οπως λενε και τα κοριτσια ο γιατρος ειναι αυτος που θα σου πει με σιγουρια!!

Με τα φαρμακα που σου εγραψε θα ειναι ολα καλα. :D

Διαφημίσεις

κι εγώ την 8 εβδομάδα είχα καφέ εκκρίσεις και πονάκια, (ακριβώς σαν εσένα) και ο γιατρός μου με κατατρόμαξε.

μου είπε να ξαπλώσω μια βδομάδα- ή έστω να κάτσω σπίτι χωρίς να κάνω δουλειές- και ότι αυτό είναι "επαπειλούμενη αποβολή" οπότε εγώ ζούσα με τον φόβο. Του το είχα περιγράψει στο τηλέφωνο, και μάλιστα μου είπε να πάω αμέσως να με δει. με εξέτασε κολπικά, και μου έκανε και υπέρηχο, παρόλο που ήταν νωρίς.

Τελικά ο υπέρηχος έδειξε τον σάκο κοίησης, και ότι έχει γίνει καλή εμφύτευση και την γλυτώσαμε .

Και πήρα κι εγώ Utrogestan περίπου 2 κουτιά.

μην το παραμελήσεις, και οπωσδήποτε να σε δει ο γιατρός. Αυτόν να ακούσεις.

Σου εύχομαι να πάνε ολα καλά όπως έγινε με μένα .

1Iik.png

η εκκρισεις δεν ειναι παντα απειλουμενος τοκετος,εγω εχω χαμηλο πλακουντα και γι αυτο και το αιμα που εχω,σε αυτην την περιπτωση τα utrogestan,δεν υπηρχει λογος να τα παρω γιατι δεν βοηθανε πουθενα και τσαμπα θα τα επερνα,το βασικο ειναι να σε δει ο γιατρος για να σου πει για ποιο λογο εχεις τις εκκρισεις.

Ξεκουρασου. Με τα φαρμακα που σου εγραψε ολα θα ειναι μια χαρα. Απλα μην ζοριζεις τον εαυτο σου απο κουραση. Να πνιγουν τα παντα. Το μωρο σου εσυ.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι έκατσα και εχθές στο σπίτι και σήμερα που ήρθα στην δουλειά είμαι πολύ καλύτερα. Έχω κάνει μέχρι τώρα 3 υπέρηχους και μάλλον θα ξαναπάω την Παρασκευή να κάνω και άλλον, για να δω αν το μωράκι είναι καλά. Μήπως είμαι υπερβολική?

Καλύτερα έτσι παρά να σε τρώει η αγωνία ή να πεις αργότερα οτι κάτι μπορούσες να είχες κάνει κ δεν έκανες. Είχα κι εγώ πόνους χαμηλά, χωρίς αίμα την προηγούμενη Κυριακή. Κάναμε υπέρηχο κ είδαμε οτι το μωρό κι ο πλακούντας είναι μια χαρά.Μάλλον είχα κουραστεί στη δουλειά. Μου είπε να μείνω 15 μέρες ξάπλα, μόνο μπάνιο μαγείρεμα άντε κ καμιά βόλτα χαλαρά και παίρνω χάπια, τα prepar.Μετά από 10 μέρες στον καναπέ είμαι πολύ πολύ καλύτερα και μάλλον δεν ήταν τίποτα τελικά. Τα πονάκια θεωρούνται φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη για όλους αυτούς τους λόγους που γράψατε πιο πάνω.

Αχ ρε κορίτσια θα θελα να υπήρχε ένας φορητός οικιακός υπέρηχος ή κάτι τέτοιο να μπορώ να βλέπω το μωρό μας όποτε θέλω, έτσι απλά για να το χαζέψω!! :lol::lol:

Διαφημίσεις

χαχαχαχα. Αυτό μου είπε και ο άντρας μου..... "καλά δεν μπορούμε να αγοράσουμε και εμείς έναν υπέρηχο για να το βλέπουμε όποτε θέλουμε?"

είναι τρελός.

Κορίτσια όντως υπάρχουν τέτοια σπιτικά μηχανηματάκια που σε βοηθούν να ηρεμήσεις ακούγοντας το μωρό και είναι πολύ εύχρηστα. Κοιτάξτε εδώ http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2129

Κορίτσια όντως υπάρχουν τέτοια σπιτικά μηχανηματάκια που σε βοηθούν να ηρεμήσεις ακούγοντας το μωρό και είναι πολύ εύχρηστα. Κοιτάξτε εδώ http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2129

Σωτηρία εκπληκτικό! Μήπως μπορείς να μου στείλεις πμ και εμένα για λεπτομέρειες? Αν και είμαι πολύ λίγων εβδομάδων, αλλά για αργότερα... :wink:

Διαφημίσεις

Koρίτσια κι γω εδώ και 3,4 μέρες νιώθω σαν συσπάσεις στην κοιλιά κάτω,δεν πονάω απλά κάνει σαν να γουργουρίζει συνέχεια.Τι ειναι? :(

Embryoula,μάλλον δεν είναι τίποτα άλλο από την μήτρα σου.... βέβαια μίλα και με τον γιατρό σου, αλλά από την στιγμή που δεν πονάς, και δεν έχεις "σημάδια" στο εσώρουχο σου να μην φοβάσαι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...