Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βραδυνο μαμ -υπνος

βασιλικη ο

Recommended Posts

γειας σας μανουλες.ειμαι και εγω μανουλα του κωσταντη 11 μηνων.μπηκα στην παρεα σας απο τον προηγουμενο σεπτεμβριο αλλα τωρα ανακαλυψα πως να σας γραψω(αργησα λιγο ε΄΄΄΄΄΄).κοψαμε το θηλασμο(με μεγαλη στεναχωρια πριν 2 βδομαδες.το αγορακι μου ξυπναει 3 η ωρα να πιει γαλατακι.καπου διαβασα ομως οτι σιγα σιγα πρεπει να του το κοψω.γιατι τους γινεται συνηθεια να ξυπνανε για φαγητο.και οταν ξυπναει ,μεχρι να μαθει,να του δινω νερακι.εχει ομως αποτελεσμα κατι τετοιο.δεν ειναι κριμα να του δινω νερο ενω πειναει.φιλακια ευχαριστω

Διαφημίσεις

ΒΑΣΙΛΙΚΗ καλως ηρθες:P , να σου ζησει ο κωσταντηνος και εγω καινουργια ειμαι αλλα με μια κορη 17 μηνων,προσπαθησε να αυξησεις το βραδυνο γαλα για μην ξυπναει, εαν ομως ξυπνηση δωστου νερο οπως ειπες, εγω στην φανη εδωσα χαμομηλι για 1 εβδομαδα και μετα το εκοψε , μπορει ο κωσταντηνος να θελει λιγο παραπανω χρονο:rolleyes:, ο/η παιδιατρος τι σου εχει πει?

ΕΙΣΑΙimage.php?type=sigpic&userid=18571&dateline=1250847646 ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το βραδυνο του γαλα ειναι συνηθως 220 ml.δεν θελει αλλο γιατι νυσταζει και θελει να κοιμηθει.εχω παρατηρησει παντως πως οσο και να φαει το βραδυ θα ξυπνησει.το καλο βεβαια ειναι πως κοιμαται αμεσως μετα.δηλαδη το ξυπνημα ταισμα διαρκει περιπου 1 τεταρτο.χθες κοιμηθηκε 10'30 ξυπνησε 3 εφαγε και μετα ξυπνησε 9'30.εκεινο το ξυπνημα στις 3 με σκοτωνει........θα ρωτησω και την παιδιατρο αλλα λεω να ξεκινησω το πειραμα με το νερο

καντο δεν χανεις τιποτα , μονο τον υπνο σου που και αυτος εχει παει περιπατο οπως και ο δικος μου!!!! εσυ τουλαχιστον κοιμασε και μεχρι τις 8 για ρωτα εμενα που δεν κοιμαμαι ολο το βραδυ (λογω οτι η φανη θελει να κοιμηθουμε μαζι) και πρεπει να σηκωθω στις 7 για να παω για δουλεια και επειδη η φανη ξυπναει στις 6 ξυπναω και εγω μαζι της , παω στη δουλεια πτωμα:-(

ΕΙΣΑΙimage.php?type=sigpic&userid=18571&dateline=1250847646 ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ ωραια εισαι και εσυ βλεπω.το μονο θετικο στην περιπτωση μου ειναι οτι δεν δουλευω ακομα γιατι ειμαι σε αδεια.οχι βεβαια οτι μεσα στην ημερα κοιμαμαι.υπαρχουν μερες που το αγορακι μου κοιμαται μεχρι τις 6-7 το πρωι συνεχομενα.και εκει που λεω αχ τι ωραια βαλαμε προγραμμα τσουπ ξυπναει παλι στις 3 για μαμ.γκρρρρρρ.νυσταζω.

Διαφημίσεις

Οταν γεννησα μου λεγανε ''θα κοιμαται η μικρη το βραδυ οταν σαραντησεις'' περασαν οι σαραντα μερες και η μικρη κοκο λαλα μετα μου ελεγαν ''οταν χρονηση θα κοιμαται το βραδυ'', χρονησε η μικρη και συνεχιζαμε με ιδιο βιολι , τελος μου ειπαν ''οταν βαφτηστη θα ηρεμησετε'' βαφτηστηκε η φανη και εγω ακομη να κοιμηθω, αρα καταλαβες οτι εχω να κοιμηθω πανω απο 17 μηνες σαν ανθρωπος (και 2 μηνες τελευταιους τις εγκυμοσυνης ημουν αυπνη αρα 19 μηνες) αρα εσυ εισαι σαφως σε καλυτερη μοιρα απο μενα , παρε κουραγιο τοτε!!!!

Καλησπερα , εμενα η μικρη μου ειναι 10 μηνων και καποιων ημερων , ειναι ενα ευκολο παιδακι , της μαθαμε να κοιμαται μονη εντελως στο κρεββατακι της , ακομα και αμα δεν ειναι και τοσο κουρασμενη θα την αφησουμε μεσα μονη της , θα μιλησει , θα παιξει εεε καποια στιγμη θα κοιμηθει ( στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα .... το λεω για τον μεγαλο μου οπου στον υπνο ηταν ειναι και θα ειναι δυσκολος ) , τρωει αρκετα στη διαρκεια της ημερας , μασαει κιολας εδω και 1,5 μηνα οποτε της δεινουμε και κανα μπισκοτο ή κανα κουρου τυροπιτακι ή και ψωμακι , το τελευταιο της γευμα το περνει αναμεσα 9.00-9.30 οπου ειναι και η ωρα που κοιμαται , εκτος απο 1 βδομαδα οπου το μωρο ηταν αρρωστο με αντιβιωση και αρκετα κουρασμενο , ξυπναει καθε βραδυ για να φαει εστω και 100 μλ , και κοιμαται αμεσως μετα μονη της εως τις 8.00-9.00 το πρωι . Ευτυχως ειμαι πολυ πολυ τυχερη και το γευμα το βραδυνο το εχει αναλαβει ο αντρας μου καθε βραδυ , το συζυτησαμε να προσπαθησουμε να το κοψουμε αλλα ειπε οτι δεν το πειραζει και τοσο πολυ , τον αφηνω να κοιμαται κανα 2ωρο το μεσημερι και ετσι ειναι αρκετα ξεκουραστος . Κοβεται η συνηθεια αυτη ειναι σιγουρο αλλα οπως και σε καθε αλλη περιπτωση με κλαμα μεσα στην νυχτα , δεν ξερω αμα πετυχαινει αυτο με το νερακι για να ειμαι ειλικρινης .

Τα ίδια κι εμείς...:? Καμια φορά σκέφτομαι μήπως δεν είναι πείνα αλλά δείψα... Δεν έχω δοκιμάσει να του δώσω νεράκι ή χαμομήλι, έτσι κι αλλιώς και κατα τη διάρκεια της μέρας το νεράκι με το ζόρι το πίνει. Σιγά μη το πιεί το βράδυ. Εμείς με τον άντρα μου το έχουμε κάνει μια νύχτα εκείνος και μία εγώ. Είναι σπάσιμο αλλα αν δεν υπάρχει κάποιος ανώδυνος τρόπος για να κοπεί δεν θέλω να τον ζορίσω. Κάποια στιγμή υποθέτω θα το κόψει απο μόνος του....ή όχι;;;;:roll:

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κορίτσια! Με την μπέμπα μου μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα φαγητού κατα την διαρκεια του υπνου. Ειμαι από τις τυχερες!!! Από 2 μηνών μπήκε μονη της σε προγραμμα. Τρωει κατα τις 10 -10:30 και θα ξυπνήσει 6-6:30. Ελπίζω να μην μου το αλλάξει στην πορεία!! Χωρις να ειμαι ειδική λοιπόν θα σας πω μια λυση για το κοψιμο του γευματος που εχω διαβάσει. Μερα με την μερα λιγοστευέται τα ml σε αυτο το γεύμα (120 τη μια, 90 την αλλή κοκ μεχρι να κοπέι τελειως) Δεν ξέρω αν εχει αποτελεσμα αλλά μπορειτε να το δοκιμασετε!!!

Οταν γεννησα μου λεγανε ''θα κοιμαται η μικρη το βραδυ οταν σαραντησεις'' περασαν οι σαραντα μερες και η μικρη κοκο λαλα μετα μου ελεγαν ''οταν χρονηση θα κοιμαται το βραδυ'', χρονησε η μικρη και συνεχιζαμε με ιδιο βιολι , τελος μου ειπαν ''οταν βαφτηστη θα ηρεμησετε'' βαφτηστηκε η φανη και εγω ακομη να κοιμηθω, αρα καταλαβες οτι εχω να κοιμηθω πανω απο 17 μηνες σαν ανθρωπος (και 2 μηνες τελευταιους τις εγκυμοσυνης ημουν αυπνη αρα 19 μηνες) αρα εσυ εισαι σαφως σε καλυτερη μοιρα απο μενα , παρε κουραγιο τοτε!!!!

αχ αγγελα νομιζω πως παιζουμε στο ιδιο εργο!!!εμενα ειναι μικρουλης ακομα,μολις 3 μηνων και 12 ημερων αλλα απο τη μερα που γεννηθηκε δεν κοιμαται καθολου!και οταν λεω καθολου εννοω πως το βραδυ κοιμαται στις 10 αν ειμαστε τυχεροι ξυπναει στις 3 θηλαζουμε κοιμαται και μετα ξυπναει στις 6.μεχρι εδω καλα αλλα για να ξανακοιμηθει πρεπει να παει ξανα 10 το βραδυ!ναι ναι ολη την ημερα κοιμαται κατι 10λεπτα και αυτα με το ζορι!εχω γινει ζομπι κανονικο,δεν ξερω ποσο θα αντεξω!και εμενα ολοι μου λενε τα ιδια,οτι και καλα θα ηρεμησει μολις τον βαφτισουμε,αυτο θα γινει σε 2 μηνες αλλα δεν νομιζω πως εχω ελπιδες!!!

z3Ehp3.png

Διαφημίσεις

εμας παντως κοριτσια για να σας δωσω κουραγιο αν και πολυυυ φαγανος μια νυχτα απλα δεν ξαναξυπνησε...

ειχε φτασει το γευμα σταθερα για πολλους μηνες στις 5μιση το πρωι και ξυπναγε λες και ειχε ρολοι.

Ακριβως μια βδομαδα πριν τον χρονο απλα δεν ξαναξυπνησε.

Το κρατησε για αρκετο καιρο αρα ημουν σιγουρη οτι δεν πειναγε.απο εκει και μετα οσες φορες και να ειχαμε μικροξυπνηματακια τη νυχτα πιθανον απο δοντια,ζεστη ή οτιδηποτε αλλο ημουν σιγουρη οτι δεν πειναει και δεν τον ξαναταισα ποτε.

του εδινα απλα λιγο νερακι και ξανακοιμοταν.

Θα το κοψουν απο μονα τους θεωρω οπως εγινε και με εμας.

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Καλησπέρα σε όλους!

Αυτό για μετά τα βαφτίσια δεν το κατάλαβα...δηλαδή θα βατιστεί το παιδί και θα σταματήσει να ξυπνάει το βράδυ???

Αν το παιδί τρώει καλά όλη την ημέρα τότε το βράδυ ξυπνάει για να φάει απο συνήθεια και όχι απο πείνα! Αν δεν φάει ικανοποιητικά την ημέρα τότε φυσικά και θα θέλει να συμπληρώσει τα ml...

Χθές ο μπουμπούκος μου (4 μηνών) ήταν το 1ο βράδυ που δεν ξύπνησε για φαγητό!!!!Επιτέλους ένα βήμα!Είχα σκοπό να μήν του ξαναδώσω γάλα αλλά χαμομηλάκι.Είχα πάει το πρωί στην παιδίατρο για εμβόλιο και μου είπε να προσπαθήσω να τρώει καλά όλη μέρα και το βράδυ αν ξυπνήσει χαμομήλι.Τί να πώ...?Φοβερή σύπτωση να μήν ξυπνήσει....και ελπίζω και να συνεχιστεί...

Καλησπέρα σε όλους!

Αυτό για μετά τα βαφτίσια δεν το κατάλαβα...δηλαδή θα βατιστεί το παιδί και θα σταματήσει να ξυπνάει το βράδυ???

Αν το παιδί τρώει καλά όλη την ημέρα τότε το βράδυ ξυπνάει για να φάει απο συνήθεια και όχι απο πείνα! Αν δεν φάει ικανοποιητικά την ημέρα τότε φυσικά και θα θέλει να συμπληρώσει τα ml...

Χθές ο μπουμπούκος μου (4 μηνών) ήταν το 1ο βράδυ που δεν ξύπνησε για φαγητό!!!!Επιτέλους ένα βήμα!Είχα σκοπό να μήν του ξαναδώσω γάλα αλλά χαμομηλάκι.Είχα πάει το πρωί στην παιδίατρο για εμβόλιο και μου είπε να προσπαθήσω να τρώει καλά όλη μέρα και το βράδυ αν ξυπνήσει χαμομήλι.Τί να πώ...?Φοβερή σύπτωση να μήν ξυπνήσει....και ελπίζω και να συνεχιστεί...

Αυτά λένε οι γιαγιάδες μας γιατί έτσι τους έλεγαν και σε αυτες!Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω οτί τα βαφτίσια σχετίζονται με τον ύπνο!περιμένω και εγώ να αποφασίσει το φρατζολάκι μόνο του και να μην ξαναξυπνήσει το βράδυ!Απο φαί καλά πάμε,και απο κιλά τι να πω.Είναι 3,5 μηνών και 7.500κιλά.'Ολη την ημέρα τρώει αρκετά,όποτε θέλει θηλάζει ούτε ωράρια,ελεύθερα και όσο θέλει.Κάνω υπομονή που θα πάει θα μεγαλώσει:D

z3Ehp3.png