Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υπερηχοσ β' επιπεδου ερωτηση

Recommended Posts

--------------------------------------------------------------------------------

Καλημερα κοριτσια ,θελω να κανω τον υπερηχο β' επιπεδου και καμπυλη ζακχαρου στο μαιευτηριο ΕΛΕΝΕ,θα πρεπει να κλεισω ραντεβου?το ραντεβου το πληρωνεισ?Δεν εχω ξαναπαει στο ΕΛΕΝΕ.Ειμαι ασφαλισμενη στον ΟΓΑ.Ειμαι απο νησι ο γιατροσ μου ειπε να παω στο ΜΗΤΕΡΑ.Εκει ομωσ ο ΟΓΑ δεν με καλυπτει γιαυτο θελω να παω στο ΕΛΕΝΑ,αν καποια ξερει λεπτομερειεσ ασ μου πει ΕΥΧΑΡΙΣΤΘ.

Γεια σε όλες!!

Διαφημίσεις

Marianaki δεν γνωριζω για το Έλενα πάντως για το Μητέρα είναι μια χαρά εγώ εκεί έκανα την β επιπέδου 18 Αυγούστου και το κόστος είναι 105,00 ευρώ αν έχεις ένα μωράκι.

Q03fp2.png

Θα σου πω ότι ξέρω: Μία γνωστή μου κάνει όλα τα απαραίτητα στο Έλενας αλλά βλέπει και γιατρό που δουλεύει εκεί, γενικά αν πας σε ραντεβού το πρωί να δεις γιατρό δεν πρέπει να πληρώσεις, δεν πιστεύω όμως να χρειάζεται να δεις γυναικολόγο στο Έλενας. Για τις εξετάσεις που λες σίγουρα θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού, για το β επιπέδου από νωρίς για να βρεις για το ζάχαρο πάλι ίσως πας απλά ένα πρωί δεν είμαι σίγουρη. Ψάξε στο ίντερνετ να βρεις την σελίδα του Έλενας και θα βρεις και τα αντίστοιχα τηλέφωνα τελικά. Γενικά με τον ΟΓΑ δεν θα πρέπει να πληρώσεις τίποτα σε δημόσιο νοσοκομείο. Επιπλέον γνωρίζω ότι οι υπέρηχοι στο Έλενας είναι καινούριοι.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΕΓΩ...

ΕΧΩ ΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 150Ε.ΓΙΑ ΟΓΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ...

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Kαλησπέρα κι από μένα...Έκλεισα ραντεβού για β' επιπέδου στο Μητέρα,στο οποίο μου είπαν προσφάτως εγκυμονούσες ότι κάνει καλή δουλειά.Με ενημέρωσε η κοπέλα ότι το κόστος είναι 105? εφόσον είναι ένα μωράκι.

Στο Αλεξάνδρα που πήρα τηλέφωνο επειδή εκεί έχω και τον γιατρό μου,μου μίλησαν πολύ άσχημα και μου είπαν κάθετα και επιτακτικά "Δεν υπάρχει κανένα ραντεβού για Οκτώβρη,κυρία μου",χωρίς καν υποθέτω να το κοιτάξει,εφόσον απάντησε αμέσως.

Εκεί είναι να της πεις ότι "Μωρή σκύλα,εγώ σε πληρώνω,μάθε να μιλάς":x...Τελοσπάντων.

--------------------------------------------------------------------------------

Καλημερα κοριτσια ,θελω να κανω τον υπερηχο β' επιπεδου και καμπυλη ζακχαρου στο μαιευτηριο ΕΛΕΝΕ,θα πρεπει να κλεισω ραντεβου?το ραντεβου το πληρωνεισ?Δεν εχω ξαναπαει στο ΕΛΕΝΕ.Ειμαι ασφαλισμενη στον ΟΓΑ.Ειμαι απο νησι ο γιατροσ μου ειπε να παω στο ΜΗΤΕΡΑ.Εκει ομωσ ο ΟΓΑ δεν με καλυπτει γιαυτο θελω να παω στο ΕΛΕΝΑ,αν καποια ξερει λεπτομερειεσ ασ μου πει ΕΥΧΑΡΙΣΤΘ.

pare ena til k sto attiko.emena xoris asfaleia moy phran 50eyro me to ika nomizo einai dorean!

Εγω που εχω ΤΕΒΕ κι εχω κλεισει για Β επιπεδου στο Αττικο, πρεπει να μου τη γραψει στο βιβλιαριο ο γιατρος του ΤΕΒΕ? Την αυχενικη την εκανα ιδιωτικα κι επειδη προεκυψε καποιο προβληματακι μου εκανε η ιδια γιατρος επανελεγχο στο Αττικο ( και μου εκλεισε το Β επιπεδου), αλλα δεν μου ζητησαν τιποτα, ουτε χρηματα ουτε το βιβλιαριο....

tndLp2.png

FgHKp2.png

• 2 months later...

natasa τελικα στο Αττικο εκανες την β-επιπεδου??? ποσο κοστισε??? με ΤΕΒΕ? στην εγραψε πριν γιατρος??? μπορεις να κλεισεις με συγκεκριμενο στο Αττικο ή οποιον τυχει???

sorry για τον βομβαρδισμο ερωτησεων τοσο καιρο μετα αλλα ψαχνομαι κι εγω για την β-επιπεδου τωρα...και καταλαβαινεις......

thanx

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Στο Αττικο την εκανα, με ΤΕΒΕ 58Ε, ενω την ειχα γραψει στο βιβλιαριο. Νομιζω παντως οτι το ΤΕΒΕ μονο στο Ελενα δωρεαν. Δεν πηγα μετα στο ταμειο μηπως παρω κατι πισω.

Τους υπερηχους τους κανει η Σουκα ή ο Κασσιμης. Η Σουκα συνηθως ειναι γεμάτη, ρώτα εσυ και θα σου πουνε ποιος εχει διαθεσιμα ραντεβου...

tndLp2.png

FgHKp2.png

Διαφημίσεις

Εχω κάνει και με τους δυο, αυχενικη Σουκα, β επιπεδου Κασσιμης. Νομιζω οτι ειναι εξισου καλοι και πιστοποιημενοι για τους μεγαλους υπερηχους (αυχενικη, β επιπεδου, ντοπλερ).

tndLp2.png

FgHKp2.png

• 5 weeks later...

Καλησπέρα! Θα ήθελα να μαθω αν υπάρχει κάποια κοπέλα από Πάτρα που να έχει κάνει Β- επιπέδου στο ΠΓΝΠ , πόσο είναι το κόστος με ΙΚΑ ή ΤΕΒΕ. Μήπως συνφέρει τελικά να την κάνω σε κάποιο ιδιώτη?

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10