Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΗΣ 9 /8/ 2009 ΚΑΙ Ω 6 Κ΄30 ΠΜ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΓΕΝΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΠΟΝΩΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΝΟΣ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΙΕΙΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΙΣ 8 Κ 55 ΓΕΝΗΘΗΚΕ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΤΟΚΕΤΟ ΗΤΑΝ 100% ΥΓΕΙΗ ΕΑΝ ΠΗΓΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΓΕΝΙΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΥΓΕΙΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΟΣΣΟΚΟΜΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ

Διαφημίσεις

Αυτος ο γιατρος εχει δωσει ορκο στον Ιπποκρατη? Αν ημουν στην θεση της γυναικας σου θα τον πλακωνα στα χαστουκια...ευτυχως που προλαβατε!!!!Τι να πω περα απο το να σας ζησει το μωρακι σας...

bf2Bp2.png

rTodp3.png

• 2 weeks later...

Για το νοσοκομείο Γιαννιτσών, αν και δεν το εχω επισκεφτει η ιδια, θεωρω οτι ειναι απο τα χειροτερα.

Πριν 2 χρονια απο το ΕΣΥ παρεπεμψαν τον πεθερο μου να παει στα Γιαννιτσα. Ανθρωποι μεγαλοι σε ηλικια και αγραμματοι οπως ειναι παραλιγο να γινουν ερμαια των γιατρουδακων εκει! Εμεις μενουμε Αθηνα αλλά λογω δουλειας ο συζυγος ετυχε να ειναι Θεσσαλονικη. Μιλωντας με την κουνιαδα μου, με ενημερωνει οτι ο πεθερος εχει καρκινο σε οστα, πνευμονα και παχυ εντερο και ο γιατρος ειπε πως δεν θα βγει απο το νοσοκομειο. Δεν σηκωνε ουτε χημειοθεραπεια ουτε τιποτα. Και ουτε υπεγραφαν χαρτι να παει Θεσσαλονικη στο Θεαγενειο που ειναι και το κατεξοχιν αντικαρκινικο στην περιοχη.

Εστειλα τον αντρα μου λοιπον να τον παρει με το ετσι θελω και να τον παει Θεσσαλονικη. Το πιστευετε ή οχι ο γιατρος δεν υπεγραφε εξιτηριο γιατι λεει ειναι θεμα ημερων να τον χασουμε και δεν αξιζει να παμε και να μεινει εκει!

Σας πληροφορω λοιπον, 2 χρονια μετα οτι ο πεθερος μου ζει και βασιλευει! Πηγαινει καθε μηνα κανει την χημειοθεραπεια του, κανει τις εξετασεις του και προβλεπω οτι θα ζησει αρκετα ακομη.