Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ..

Recommended Posts

πια υγρα θεωρουνται '' υποπτα '' για μόλυνση?

υπαρχουν και αλλα συμπτωματα??

γενικα πως καταλαβαίνεις μια μόλυνση εγκαίρως?

βρε κορίτσια δωστε μου τα φωτα σας..

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

Υγρά κρεμώδη, δύσοσμα ή μη με όχι διαυγές χρώμα που τις περισσότερες φορές φέρνουν φαγούρα.Φυσικά ο πιο κατάλληλος είναι ο γυναικολόγος και ο βιοπαθολόγος....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

• 3 weeks later...

ας ενημερωσω λοιπον μιας και δεν ξερατε...

Είναι φαινόμενο συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη. Ο βλεννογόνος του κόλπου, εξαιτίας της δράσης των ορμονών, οι οποίες παράγονται σε μεγάλη ποσότητα από τις ωοθήκες και τον πλακούντα, υφίσταται μεγαλύτερη απολέπιση.

Τα νεκρά κύτταρα δημιουργούν ένα υπόλευκο έκκριμα, που είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Δεν προκαλεί φαγούρα ή ερεθισμό, δεν εμποδίζει τη σεξουαλική επαφή και δεν πρέπει να σας ανησυχεί.

Ωστόσο, αν παρατηρήσετε ότι οι κολπικές εκκρίσεις είναι πολύ αυξημένες,

έχουν

χρώμα κιτρινωπό ή πρασινωπό, είναι δύσοσμες, δημιουργούν κνησμό και σας τσούζουν,

πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό, επειδή μπορεί να οφείλονται σε μόλυνση.

Συνήθως, "ένοχοι" είναι οι τριχομονάδες (ένα παράσιτο) ή ο μύκητας Candida albicans. Η θεραπεία είναι, κατά κανόνα, τοπική και απλή, αλλά αν την παραλείψετε, το μωρό μπορεί κατά τον τοκετό να παρουσιάσει μόλυνση στο στόμα, η οποία, όμως, δεν πρέπει να σας ανησυχεί, γιατί αντιμετωπίζεται.

--δηλαδη τα δικα μου που ηταν ασπρα κρεμωδη αλλα αοσμα, δεν ειχαν προβλημα

το οποιο διαπιστωσα μετα απο καλλιεργια κολπικου υγρου για (τριχωμοναδες, μύκητες,μυκοπλασμα ουρεουοπλασμα,αεροβια ,αναεροβια)

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

Υγρά κρεμώδη, δύσοσμα ή μη με όχι διαυγές χρώμα που τις περισσότερες φορές φέρνουν φαγούρα.Φυσικά ο πιο κατάλληλος είναι ο γυναικολόγος και ο βιοπαθολόγος....

μαλλον χρειαζόταν η ενημέρωση..

καθως οπως ειπα παραπανω αλλα μαλον δεν εγινα κατανοητή..

τα υγρα μου ηταν κρεμωδη, μη δυσοσμα με οχι διαυγες χρωμα αλλα

οπως εδειξε η καλλιέργεια δεν ειχαν κανένα προβλημα .

μια λοιπον η μια και μοναδική απάντηση που έλαβα ηταν λανθασμένη..

μπηκα στον κοπο να ενημερωσω.

Albert Einstein

Και τα δικά μου υγρά είναι αυξημένα , κρεμώδη , μη δύσοσμα και με λευκό χρώμα .

Εκανα εξέταση για αερόβια-αναερόβια-μύκητες-τριχομονάδες και το μόνο που έδειξε και δεν το κατλαβαίνω , είναι :

επιθύλια : αρκετά

μικροοργανισμοί : γαλακτοβάκιλλοι

Περιμένω βέβαια το ραντεβού με τον γιατρο για να με ενημερώσει . Ξέρει καμία τι σημαίνουν αυτά ?

JJBjp3.png

κλειω και έμενα ετσι ακριβώς ηταν τα αποτελέσματα και ο γιατρος μου ειπε πως ειναι ολα καλα.

Albert Einstein

μαλλον χρειαζόταν η ενημέρωση..

καθως οπως ειπα παραπανω αλλα μαλον δεν εγινα κατανοητή..

τα υγρα μου ηταν κρεμωδη, μη δυσοσμα με οχι διαυγες χρωμα αλλα

οπως εδειξε η καλλιέργεια δεν ειχαν κανένα προβλημα .

μια λοιπον η μια και μοναδική απάντηση που έλαβα ηταν λανθασμένη..

μπηκα στον κοπο να ενημερωσω.

Λυπάμαι, διάβασες μάλλον την μισή αρχική μου απάντηση....

Ξέχασες να διαβάσεις ή σου διέφυγε η υπόλοιπη μισή όπου έλεγα πως ο πιο αρμόδιος είναι φυσικά ο γυναικολόγος και ο βιοπαθολόγος.Εννοείται πως αν αντιμετωπίζουμε κάτι απευθυνόμαστε στον ειδικό.:wink:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κλειω τελικα εδειξες τα αποτελέσματα στον γιατρο σου.

τι σου ειπε τελικα , ολα καλα ε ??

Albert Einstein

και επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμαθειας...

δεν απαντάμε καθόλου οταν δεν γνωρίζουμε,

για να μην τρελαίνουμε τον κοσμο χωρις λογο.

τον αφήνουμε να παει στον ειδικο που εχει άποψη αλλα και γνώση!

Albert Einstein

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον τόνο σου....

Ούτε ειρωνεύτηκα, ούτε επιτέθηκα!

Τέλος πάντων...Much ado about nothing!:P

Είναι και οι άτιμες ορμόνες της εγκυμοσύνης....τι να κάνουμε!:D

qwlrp3.png

γιαυτο άλλη φόρα να τις προσέχεις τις ορμόνες, τις άτιμες :cool:

Albert Einstein

Διαφημίσεις

• 5 weeks later...

Είμαι στην 20 εβδομάδα και τα αυξημένα υγρά με ανησυχούν. Όχι για μόλυνση. Αλλά για διαρροή αμνιακού υγρού. Έκανα αμνιοπαρακέντηση πριν από 17 μέρες, ο γιατρός με είδε στις 7, είπε ότι όλα είναι τέλεια, πέρασε ο κίνδυνος. Όμως εδώ και 1 βδομάδα, κυρίως όταν περπατάω νοιώθω έντονη ''δραστηριότητα''. Θα τον πάρω βέβαια και τηλ. αλλά έτσι για να ηρεμήσω... μήπως κάποια είχε κάτι παρόμοιο?Δικαιολογείται από τον μήνα?

• 2 months later...

καλησπερα κοριτσια!!καλως σας βρηκα!εχω και εγω αρκετα υγρα και εντονη φαγουρα..το λεω στον γυναικολογο μου αλλα δεν μου δινει τιποτα,ουτε κρεμες,ουτε κολπικα υποθετα.εχω αρχισει και φοβαμαι πολυ μηπως παθει κατι ο μπεμπης μου!τι να κανω;;;ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι στον εκτο μηνα..ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Εγώ είχα κολπικα υγρά την 14η εβδομάδα και μου έδωσε daktarin για πέντε ημέρες. Τώρα έχουν μειωθεί αλλά πρέπει να με ξαναδεί...:roll:

O μικρούλης μου είναι το καλύτερο δώρο του θεούλη!

Κάτια μου,το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ και είμαι στον 4ο μήνα.Είναι μύκητες και τους γεννά η εγκυμοσύνη.Δεν κάνουν κακό στα μωράκια μας.Εμένα μου έχει πει ότι μπορώ να χρησιμοποιώ lactal ή daktarin που δεν έχει αντιβίωση,αλλά μου είπε ότι είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστούν πάλι και έτσι γίνεται.Μετά τον τοκετό θα ησυχάσουμε!!Πάντως κάτι μπορεί να σου δώσει να ηρεμήσεις,γιατί εγώ είχα χάσει τον βραδινό μου ύπνο...

ευχαριστω παρα πολυ ευη μου!και εγω εχω χασει τον υπνο μου και απο την φαγουρα και απο τον φοβο μου..ειλικρινα με ηρεμησες πολυ!να εισαι καλα!ανυπομονω να περασουν οι μηνες να μου φυγει το αγχος!

• 4 weeks later...

Κορίτσια εγώ είχα τρομερή φαγούρα και τσούξιμο (για υγρά δεν είδα τίποτα πέρα του συνηθισμένου) και πήρα τον γιατρό μου και του λέω έχω αυτό και αυτό και νομίζω οτι είναι μύκητες. και μου έδωσε υπόθετα και κρέμα daktarin και πλύσιμο με betadine. Λέτε να μην χρειαζόταν ούτε αυτό και να έφευγε μόνο του; Η εγκυμοσύνη το προκαλεί από μόνη της; Για αναρρωτιόμουν πού να τουες΄άρπαξα γιατί προσέχω πολύ γενικά.