Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χαζές ερωτησούλες

BabyBoom

Recommended Posts

Καλημέρα, έχω να κάνω κάποιες χαζές ερωτήσεις. Συγνώμη αν έχουν ήδη απαντηθεί αλλά δεν βρήκα κάτι.

1. Στους νονούς πάμε προσκλητήριο? Ή επειδή αναφέρονται στο κάλεσμα είναι σαν να καλούν και οι ίδιοι? Και να πάμε προσκλητήριο τι γράφουμε απ' έξω? Οικογένεια Κ. Κοκοβίκου, ή Νονός και Νονά ή κάτι άλλο?

2. Στους γονείς μας όταν δίνουμε το προσκλητήριο τι γράφουμε, Οικογένεια Κ. Κοκοβίκου ή Παππούς και Γιαγιά?

3. Ο Νονός μπορεί να καλέσει κάποιους δικούς του. Του δίνω προσκλητήρια για να τους τα δώσει?

Διαφημίσεις

Έχω γίνει 3 φορές νονά:P

1. Στους νονούς πάμε προσκλητήριο? Ή επειδή αναφέρονται στο κάλεσμα είναι σαν να καλούν και οι ίδιοι? Και να πάμε προσκλητήριο τι γράφουμε απ' έξω? Οικογένεια Κ. Κοκοβίκου, ή Νονός και Νονά ή κάτι άλλο?.

Φυσικά και δίνουμε, εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ περισσότερο που οι κουμπάρες μου γράψαν Νονός-Νονά

2. Στους γονείς μας όταν δίνουμε το προσκλητήριο τι γράφουμε, Οικογένεια Κ. Κοκοβίκου ή Παππούς και Γιαγιά?

Ξανα φυσικά και δίνουμε για ενθύμια...Πιο γλυκό είναι Παππούς Γιαγια

3. Ο Νονός μπορεί να καλέσει κάποιους δικούς του. Του δίνω προσκλητήρια για να τους τα δώσει?

Ναι τους ρωτάς πόσα προσκλητήρια χρειάζοντε...

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν έχω γίνει Νονά και δεν είναι και το πρώτο μου παιδάκι και είμαι σίγουρη ότι θα έχω αρκετές παραλήψεις.

Ένα ένα μου έρχονται και τα ρωτάω.

Σε ολους δινουμε προσκλητηρια και μην ξεχασεις να κρατησεις και ενα εσυ για αναμνηστικο...

Εγω στα προσκλητηρια εγραψα "νονα", "γιαγια παππους" "θεια Βασω" για την αδελφη μου (που ηθελε κι αυτη δικο της για αναμνηστικο και γενικα τους πολυ κοντινους φιλους τους εβαλα με τα ονοματα τους.. Πχ αν καλουσα ενα ζυγαρι φιλων που δεν ειναι παντρεμενοι εγραφα τα δυο ονοματα τους, οχι οικογενεια ταδε..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Εμένα δεν μου αρέσει που γράφουν οικ τάδε κ δεν θέλω να βάλω ονόματα πάνω.

Γιατί ? δεν πρέπει να αναφέρεις που προορίζεται ? ιδιαίτερα όταν αναφέρεσαι σε μεγαλύτερους ανθρώπους?

Σε φίλους κτλ. και εγώ αυτό που έκανε η dora έκανα πάντως?

1. Στους νονούς πάμε προσκλητήριο? Ή επειδή αναφέρονται στο κάλεσμα είναι σαν να καλούν και οι ίδιοι? Και να πάμε προσκλητήριο τι γράφουμε απ' έξω? Οικογένεια Κ. Κοκοβίκου, ή Νονός και Νονά ή κάτι άλλο?

Εγώ έγραψα "Αναμνηστική Πρόσκληση για την νονά μου ...............

Εγώ πάλι δε γράφω τίποτα. Μου φαίνεται παράδοξο.... το να δώσω πρόσκληση στη νονά. (Μου μοιάζει λίγο... πώς να το πω... σα να δίνω πρόσκληση στους ηθοποιούς ενός έργου για να παραβρεθούν στην παράσταση). Φυσικά δίνω όσες προσκλήσεις θέλει η νονά, άγραφες για να έχει αναμνηστικό και για να δώσει όπου εκείνη επιθυμεί.

Στους παππούδες... επίσης δίνω άγραφες για να κρατήσουν αναμνηστικές ή να δώσουν σε κάποιους αν θέλουν.

Μάλλον το τι θα κάνεις εξαρτάται από το προσωπικό σου στυλ.

:)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Και εμένα κάπως μου φαινόταν.

Ο φάκελος είναι από ριζόχαρτο και δεν μπορούσα να γράψω και έβαλα αυτοκολλητάκι με το όνομα, όποιος δεν το θέλει, βγάζει το αυτοκολλητάκι και έχει σκέτο φάκελο!

εγω νομιζω κοριτσια οτι δεν ειναι απαραιτητο το ονομα.ειτε το γραψεις ειτε οχι ετσι κι αλλιως την προσκληση θα την παρει.ουτε κι εμενα μου αρεσει να το γραψω αλλα τωρα το σκεφτομαι γιατι ολοι μου λενε οτι πρεπει.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Έχω γίνει 3 φορές νονά:P

Φυσικά και δίνουμε, εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ περισσότερο που οι κουμπάρες μου γράψαν Νονός-Νονά

Ξανα φυσικά και δίνουμε για ενθύμια...Πιο γλυκό είναι Παππούς Γιαγια

Ναι τους ρωτάς πόσα προσκλητήρια χρειάζοντε...

Συμφωνω απόλυτα εμενα η κουμπαροι μου "μου την είπαν " επειδη δεν ειχα δωσει δεν το ηξερα οτι πρεπει να δωσω και σαυτους ... Νονοι ητανε λες να μην ηταν καλεσμενοι ? τεσπα

Μετα τις πήγα καμια 15 και της λέω παρε και αυτα για να ΄καλεσεις και φιλους σου μιας και ηξερε οτι ειχα καλεσει και τα 3 αδελφια της κουμπαρας και τα 3 αδελφια του κουμπαρου και τους γονεις τους και όλοι εχουν και απο 2 παιδια στην ουσια το σοι της κουμπαρας ηταν περισσοτερο απο το δικο μου :lol:

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Μωρέ γιατί οι παπούδες και τα αδέρφια μας δεν το ξέρουν ότι θα είναι καλεσμένα?

Εγώ πιο πολύ για αναμνηστικά τα δίνω στους κοντινούς. Ούτως η άλλως οι μακρινοί μια που θα το δουν και μια που θα το πετάξουν. Οι κοντινοί θα το κρατήσουν ενθύμιο και αν.

ένας φίλος μας δεν μας έδωσε καν προσκλητήριο, τηλέφωνο μας πήρε. Περί ορέξεως...

Manoulitsa αν δεν θες κάτι μην το κάνεις. Το παιδί σου βαφτίζεις στην τελική.

άντε γιατί τα έχω πάρει τελευταίες μέρες πριν τη βάφτιση ξαφνικά όλοι έχουν άποψη!!!

ακριβως.κι εμενα αυτο μου τη σπαει. στην αρχη σου λενε κανε οτι σου αρεσει και μετα βρισκουν χιλια πραγματα που δεν τους αρεσουν

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

Εμάς μας πήρε χθες ένας φίλος μας τηλέφωνο να μας πει ότι θα βαφτίσει το παιδί του ίδια μέρα και ίδια ώρα με εμάς.

Περιττό να πω ότι γνώριζε εδώ και μήνες πότε θα γίνει η βάφτισή μας. Και καλά εμείς δεν πειράζει. Είναι όμως οι κοινοί μας φίλοι που δεν ξέρουν που να πρωτοπάνε!!!

ωραια.καλα ο καθενας κανει οτι του ερθει.εγω θα πηγαινα παντως σε αυτον που θα μου το ειχε πει πρωτος

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Θα πω για τον δικό μου κύκλο που είναι κουτσομπόλης...

Αν δεν γράψω ονόματα πάνω στα προσκλητήρια θα γίνει σούσουρο του στυλ "Δεν ήταν να μας καλέσει αλλά τελευταία στιγμή αναγκάστηκε επειδή πχ μάθαμε ότι βαφτίζει, και δεν πρόλαβε ούτε όνομα να βάλει πάνω!"

Βέβαια προσωπικά μου αρέσει να βάζω ονόματα επάνω. Αξιότιμη οικογένεια δεν έβαλα ποτέ πουθενά εννοείται...

Στο νονό της θα γράψω Νονός- Νονά και το όνομα της κόρης τους, γιατί είναι πιο γλυκό. Το προσκλητήριο στο νονό, όπως και στη στενή οικογένεια,

δίνεται για αναμνηστικό και όχι για να τους καλέσεις. Προς Θεού... Όχι σαν την πεθερά μου που μας έστειλε προσκλητήριο για τον γάμο του κουνιάδου μου με το ταχυδρομείο λες και δεν θα πάμε...

Σε παππούδες- γιαγιάδες και θείους θα γράψω επίσης "παππού τάδε- γιαγιά τάδε"

Σε ανύπαντρους- ζευγάρια θα γράψω μόνο τα μικρά ονόματα.

Βασικά, στην αρχή ήθελα να γράψω τα μικρά ονόματα σε όλους αλλά δεν γίνεται πρακτικά. Σε κάποιες οικογένειες δεν θα έφτανε το καρτελάκι, θα ήθελα Α4 (χαχχαχαχα)!

Όσο για τον κοινό σας φίλο, μου θυμίζει έναν ξάδελφό μου που όρισε τη βάπτιση της κόρης του την ίδια μέρα με ΚΟΛΛΗΤΟ του φίλο, κουμπάρος του οποίου γινόταν 1ος ξάδελφός του. Εννοείται πως το γνώριζε... Κανονικά έπρεπε να πάμε στον κολλητό του οικογενειακώς για να βάλει μυαλό. Αντ αυτού χωριστήκαμε και φυσικά ούτε αυτοί, ούτε εμείς ευχαριστηθήκαμε...

Γαϊδούρια ξεσαμάρωτα παιδί μου...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Εγώ στη νονά και στις οικογένειες μας έδωσα τα προσκλητήρια χωρίς να γράψω κάτι πάνω. Για να πω την αλήθεια ούτε που μου πέρασε από το μυαλό, απλά τους είχα ρωτήσει πόσα θέλει ο καθένας και τους τα έδωσα... Στους υπόλοιπους έγραψα ¨Οικογένεια...¨ και αν είναι ελεύθεροι απλά έγραψα το όνομα τους..

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Θα πω για τον δικό μου κύκλο που είναι κουτσομπόλης...

Αν δεν γράψω ονόματα πάνω στα προσκλητήρια θα γίνει σούσουρο του στυλ "Δεν ήταν να μας καλέσει αλλά τελευταία στιγμή αναγκάστηκε επειδή πχ μάθαμε ότι βαφτίζει, και δεν πρόλαβε ούτε όνομα να βάλει πάνω!"

XΑΧΑ!!! Ναι το έχω ακούσει και αυτό.

Α σ' όποιον αρέσει, σ' όποιον δεν, ας τα κάνουν καλύτερα.