Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

mari28

Recommended Posts

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ......

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΠΟΥ "ΕΦΥΓΕ" Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.....

ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΑΕΙ.....

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ.....

ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ...ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩ!!!!!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΟΤΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ???

ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΡΗΣΩ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

ΣΥΓΝΩΜΗ...........:cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχουν λόγια να παρηγορήσεις ένα παιδάκι... μόνο μια δυνατή αγκαλιά βοηθάει υποθέτω. Πες μας δυο λόγια, τι συνέβη?

it's never too late to start all over again

498460qni6w98sjz.jpg ΛΥΠΑΜΑΙ

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΑ

,ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ????????????

ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ

ΚΟΥΡΑΓΙΟ .

.

.

.

.

.....

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΑ

,ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ????????????

ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ

Εννοείται. Δεν είπαμε τι θα αναπληρώσει τη μανούλα του (τίποτα βέβαια) αλλά πόσο μια ζεστή, αληθινή αγκαλιά βοηθάει περισσότερο από τις λέξεις.

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχουν λόγια να παρηγορήσεις ένα παιδάκι... μόνο μια δυνατή αγκαλιά βοηθάει υποθέτω. Πες μας δυο λόγια, τι συνέβη?

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΦΡΙΚΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ.....Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΗΛΕΥΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ????ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΤ ΜΕ 90% ΚΑΨΙΜΟ,ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΨΥΧΗΣΕ.....ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ

Λυπάμαι πολύ.. λυπαμαι γιάυτη την ψυχουλα που θα ζει πια χωρις τη μανουλα του, μισω τους ανθρωπους που κανουν τετοιες πραξεις, νιωθω θλιψη για τον θανατο της κοπελας, τον πονο που τραβηξε, ο Θεος να αναπαυσει την ψυχη της και σάυτον τον ανθρωπο να πεθανει στη φυλακη

δεν το πιστεύω αυτό που έγινε.... δεν είναι δυνατόν, ούτε στις χειρότερες ταινίες τέτοια πράγματα. Τα λόγια είναι περιττά, λυπάμαι δεν έχω τι άλλο να πω. Καλά αυτός ο άνθρωπος που το έκανε αυτό (είναι υποθέτω και ο πατέρας του παιδιού?) είναι ψυχικά άρρωστος, έτσι δεν είναι ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

η Παναγια να δωσει κουραγιο στο παιδακι και στους δικους της ανθρωπους.κουραγιο και σε σενα κοριτσι μου .ευχομαι ο Θεουλης να αναπαυσει την ψυχουλα της και σε αυτο το τερας αν εχει εστω λιγο συνηδηση να παρει ενα σκοινι και να κρεμαστει.(ενα τετοιο περιστατικο διαβασα προχτες στην εφημεριδα που εγινε εδω Αθηνα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο)οπως και να χει αυτα τα τερατα αξιζουν τα χειροτερα.

Nrdkp3.png

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΦΡΙΚΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ.....Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΗΛΕΥΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ????ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΤ ΜΕ 90% ΚΑΨΙΜΟ,ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΨΥΧΗΣΕ.....ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ

:?:???::?

ειναι τρομερα ολα αυτα που μας περιγραφεις..............

τι να πω δεν ξερω πραγματικα......

πως και δεν ειπαν κατι ιο ειδησεις ,συνηθως τετοια περιστατικα τα αναφερουν............

Ωχ Θεε μου!

Καλό παράδεισο στην κοπέλα!

Φρικτή τιμωρία στο κτήνος!

Όλα τα καλά του κόσμου στο παιδάκι της..

Κουράγιο σε σας για να στηρίξετε την ψυχούλα αυτή!

Με τσάκισες τώρα!

Να σε ξυπνάει ότι ονειρεύεσαι...

8pvzp2.png

Κοπέλα μου δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς!!!Σκύψτε όλοι πάνω από αυτό το παιδί και παρηγορήστε το όσο μπορείτε!!!Και πάλι συλληπητήρια και κουράγιο.

:(:(:(:( ειναι πολυ δυσκολο ενα παιδι να χανει την μαμα του...

μην σου πω και σε 2 παιδια ποσο δυσκολο ειναι.... και ποσο και στον πατερα...

χαλια εγινα παλι....

καλη δυναμη σε ολους

me and my men...

Απορώ πόσο ανισόρροποι άνθρωποι υπάρχουν..μα καλά το παιδάκι του δεν το σκέφτηκε??? Κρίμα για την κοπέλα που δε θα χαρεί το παιδάκι της και για το παιδάκι που έχασε τη μανούλα του..

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Βρήκα αυτό:

http://www.apogevmatini.gr/?p=41114

Παραλίγο διπλό έγκλημα

Απίστευτο και όμως… αληθινό! Τη στιγμή που ολόκληρη η Βορειοανατολική Αττική βρισκόταν στο έλεος της πύρινης λαίλαπας μια μικρή φωτιά στην Πάρνηθα κοντά στην Ιερά Μονή του Αγ. Κυπριανού σήμανε συναγερμό. Όταν η φωτιά έσβησε αποκαλύφθηκε μια ιστορία-σοκ που αποτελούσε και την αιτία έναρξης της φωτιάς!

Ειδικότερα, με την κατηγορία της πρόκλησης πυρκαγιάς και της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συνελήφθη στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, ένας 41χρονος Αλβανός, ο οποίος στην προσπάθειά του να κάψει τη γυναίκα του με εύφλεκτο υγρό προκάλεσε φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση!!! Ο 41χρονος αλλοδαπός, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 17:30, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, κοντά στην Ιερά Μονή του Αγ. Κυπριανού, περιέλουσε την 27χρονη ομοεθνή σύζυγό του με βενζίνη με σκοπό να τη κάψει ζωντανή. Στη συνέχεια, ο 41χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ η 27χρονη κινήθηκε φλεγόμενη στους θάμνους στην προσπάθειά της να σωθεί, καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά. Η φωτιά που προκλήθηκε, έκαψε ένα στρέμμα χορτολιβαδικής έκτασης, έως ότου να κατασβεστεί πλήρως. Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με εκτεταμένα εγκαύματα, ενώ ο δράστης συνελήφθη στο 28ο χλμ. της Ολυμπίας Οδού (πρώην Αθηνών-Κορίνθου).

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.