Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εχω ελπιδες να ειναι + ??

Recommended Posts

γεια σας και παλι,

θα ηθελα πολυ να ξερω αν υπηρξε εγκυμοσυνη χωρις αυξημενη θερμοκρασια σωματος.

σε 3-4 μερες το πολυ ειναι να αδιαθετησω.

προσπαθω 13-14 μηνες αλλα τιποτα.

εχω υπαρξει ολους αυτους τους μηνες κατα φαντασιαν εγκυος.....

αυτες τις μερες εχω συχνοουρια, πρησμενο στηθος απο την ωορρηξια και μετα, και πονακια στη μεση.

ενταξει δεν ψαχνω για συπτωματα απλως τα αναφερω.ετσι κ αλλιως ειχα και τους αλλους μηνες τα παντα εκτος απο τη συχνοουρια βεβαια.

θα μπορουσα να εχω υποψια αφου κανουμε παντα στις γονιμες,οτι ειμαι εγκυος??

φυσικα δεν μπορω να διαβασω κατι στο σωμα μου απο τωρα.

αλλα η θερμοκρασια που μετραω το πρωι με ενα θερμομετρο της κακιας ωρας (βλεπετε ειμαι και διακοπες στα βουνα και στα λαγκαδια....χιχιχιχ)

ειναι μεχρι 36.6...

ΕΧΩ ΑΡΑΓΕ ΕΛΠΙΔΑ???

θελω τοσο πολυ να ειμαι αυτο το μηνα....

εχουμε προγραμματισει σπερματεγχυση το σεπτεμβρη και ελεγα μηπως την γλυτωνα....

αυριο παντως αν και νωρις θα ψαξω φαρμακειο να κανω τεστακι !!!

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

Διαφημίσεις

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν υπήρξε εγκυμοσύνη με χαμηλή θερμοκρασία, φαντάζομαι θα υπήρξε...αυτό που θέλω να σου πω είναι να μην δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στην θερμοκρασία σου..ειδικά αν δεν κρατάς συστηματικά θερμοδιάγραμμα έτσι ώστε να μπορείς να την ερμηνεύεσεις. πρώτον η θερμοκρασία μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες και δεύτερον έτσι κι αλλιώς στη φάση του κύκλου που είσαι τώρα (μετά την ωορρηξία) η θερμοκρασία είναι αυξημένη ασχέτως εγκυμοσύνης. Για σένα το αυξημένη θερμοκρασία λοιπόν μπορεί να είναι αυτό που δείχνει το θερμόμετρό σου. Δηλ. έτσι κι αλλιώς αν περάσει και η μέρα που περιμένεις περίοδο και η θερμοκρασία παραμείνει αυξημένη τότε μπορείς να το θεωρήσεις ένδειξη. με λίγα λόγια ξέχνα το και υπομονή μέχρι την μέρα αναμονής περιόδου! Καλή τύχη!

σε ευχαριστω πολυ πολυ για την απαντηση.

οχι δεν κραταω θερμοκρασια συστηματικα αλλα οποτε το θυμηθω κ βαλω οπως τωρα ας πουμε ειναι χαμηλη.

δεν δινω κ τοσο σημασια αλλα επειδη διαβαζα συχνα εδω οτι ηταν πανω απο 37 κ ηταν εγκυες.

ελπιζω να μην αποκλειεται το ενδεχομενο λογο χαμηλης θερμοκρασιας !!!!

Βιργινία μου, η θερμοκρασία χαμηλώνει όταν είναι είναι να δεις περίοδο, απο την στιγμή που είναι χαμηλή κ δεν βλέπεις σημαίνει πως δεν παίζει κανένα ρόλο

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

οχι δεν κραταω θερμοκρασια συστηματικα αλλα οποτε το θυμηθω κ βαλω οπως τωρα ας πουμε ειναι χαμηλη.

δεν δινω κ τοσο σημασια αλλα επειδη διαβαζα συχνα εδω οτι ηταν πανω απο 37 κ ηταν εγκυες.

ελπιζω να μην αποκλειεται το ενδεχομενο λογο χαμηλης θερμοκρασιας !!!!

για να είμαστε σε θέση να ερμηνεύσουμε τη θερμοκρασία πρέπει να τη μετράμε κάθε μέρα το πρωί κατά προτίμηση, περίπου την ίδια ώρα, πριν σηκωθούμε από το κρεβάτι και αφού έχουμε κοιμηθεί τουλάχιστον 3-4 ώρες. Παίρνουμε τη θερμοκρασια από το στόμα πάντως όχι από τη μασχάλη. Αν κάνεις αναζήτηση για "βασική θερμοκρασία σώματος" ή "θερμοδιάγραμμα" θα βρεις πολλές πληροφορίες. Οπότε αν δεν έχεις ακολουθήσει τα παραπάνω μη δίνεις καμία σημασία στη θερμοκρασία σου.

Διαφημίσεις

κοριτσια δικιο εχετε.

δεν εχω μετρησει απο την αρχη του κυκλου τη θερμοκρασια μου, και οσες φορες μετρηθηκα ηταν απο τη μασχαλη και με θερμομετρο της κακιας ωρας !!!!!

δεν θα δωσω καθολου σημασια !!!!

(μονο 25 ευρω αυριο για τεστ χιχιχιχιχ)

Καλημέρα virginia24n μόλις χθες έμαθα ότι είμαι έγκυος και το μόνο που είχα ήταν πρησμένο στήθος από την ωορρηξία και μετά. Το λέω επειδή το ανέφερες κι εσύ.

Όσο για την θερμοκρασία την μέτρησα μόνο για 4 μέρες και ήταν 37 και αυτό το έκανα επειδή ξέρω πως αν πέσει η θερμοκρασία έρχεται η ακατανόμαστη. Έτσι το τσέκαρα το πρωί για να μην τρέχω όλη μέρα στη τουαλέτα και κοιτάζω αν ήρθε.

Αν θες να μετρήσεις κάντο το πρωί πριν σηκωθείς από το κρεβάτι γιατί μετά έχει διαφορά. Είχα 37 στο κρεβάτι και μετά από 5 λεπτά όρθια είχα 36,6

Ιωάννα μου δεν έκανα χοριακή.

Εδώ που είμαι δεν υπάρχει κάποιος να κάνει :-(

Τεστ έκανα και πριν προλάβω να το "βρέξω" βγήκε ένας σταυρός να!

Πήρα τον γιατρό και είπε να πάω την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη.

Αυτά έγιναν χθες. Προχθές πήγα στον μικροβιολόγο και είπε ότι δεν κάνει χοριακή μόνο ένα τεστ που απλά βγάζει θετικό ή αρνητικό. Αφού με προειδοποιησε ότι δεν θα δείξει με μόνο 3 μέρες καθυστέρηση μου είπε να πάω σε 10 μέρες αν δεν έχει έρθει και το έβγαλε αρνητικό

Αλλά.... ;)

Διαφημίσεις

Kardoula μου έκανα 2 γιατί ο άντρας μου έλεγε ότι το πρώτο ήταν χαλασμένο! :!:

Το περίεργο ήταν ότι ο σταυρός (clearblu) βγήκε πολύ έντονος πριν καν εμφανιστεί η γραμμή ελέγχου :shock:

Τι μπορεί να είναι?

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΟΣ!!!!! :) :) :)

.....η χοριακη σου ειναι υψηλη γι αυτο βγηκε αμεσως....Συγχαρητηρια!!!!!! :)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ nikijo μου!

:D:D:D:D:D:D

Συγχαρητηριααααα!!!!Καλα τα λεει η nikijo!Ειναι ανεβασμενη η χοριακη και γι αυτο ο εντονος στυρος στο τεστ!!!:D

363122t20zgo6mme.gif you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Καλησπέρα σε όλες και όλους

Διαβάζω τον τελευταίο καιρό το forum και αποφάσισα να γίνω κι εγώ μέλος της παρέας σας.

Αυτό το διάστημα περιμένω το δεύτερο μωράκι μου,είμαι στην 15η εβδομάδα.

Ήθελα να απαντήσω στην island για τον έντονο σταυρό,είναι το καλύτερο που μπορούσε να δει.Και σε μένα εμφανίστηκε ο σταυρός πριν την γραμμή ελεγχου και έκανα τεστ χοριακής μετά από 5 ημέρες καθυστέρηση και είχα 7815 μονάδες!Δεν έχω δίδυμα,απλά η χοριακή έβγαλε ένα καλό αποτέλεσμα.Όλα καλά μέχρι στιγμής με την εγκυμοσύνη μου.

Οπότε καλή μου μην ανησυχεις για τίποτα,θα πάνε όλα καλά.:)

Και θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις το φυλλικό(φολλικό)οξύ,βοηθάει γενικώς.

Εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μανούλες τα καλύτερα.

Καλό Σ/Κ σε όλους

s-preg.png

s-age.png

Θα συμφωνήσω με το roulaki..από τη στιγμή που το τεστ έβγαλε αμέσως το σταυρό δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει εγκυμοσύνη. Και εγώ με το που έκανα το τεστ ούτε 10 δευτερόπλεπτα δε πέρασαν και έδειξε κατευθείαν..ούτε τρίλεπτο περίμενα ούτε τίποτα τέτοιο. Και όταν έκανα τη χοριακή που δε θυμάμαι πόσο ήταν έδειξε ότι ήμουν 6 βδομάδων! Επομένως..συγχαρητήρια και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

Roulaki και Πεζη μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα βγήκε ο σταυρός!

Δεν είχε προλάβει να βάλω ούτε το καπάκι στο τεστ. Να φανταστείτε ότι δεν είχε προλάβει να βραχεί το παράθυρο ελέγχου! Και χθες ήμουν στη 3η μέρα καθυστέρησης και το έκανα μεσημέρι!

Μακάρι να πάνε όλα καλά! Λέτε να έχω δίδυμα?

Καλησπέρα σε όλες και όλους

Διαβάζω τον τελευταίο καιρό το forum και αποφάσισα να γίνω κι εγώ μέλος της παρέας σας.

Αυτό το διάστημα περιμένω το δεύτερο μωράκι μου,είμαι στην 15η εβδομάδα.

Ήθελα να απαντήσω στην island για τον έντονο σταυρό,είναι το καλύτερο που μπορούσε να δει.Και σε μένα εμφανίστηκε ο σταυρός πριν την γραμμή ελεγχου και έκανα τεστ χοριακής μετά από 5 ημέρες καθυστέρηση και είχα 7815 μονάδες!Δεν έχω δίδυμα,απλά η χοριακή έβγαλε ένα καλό αποτέλεσμα.Όλα καλά μέχρι στιγμής με την εγκυμοσύνη μου.

Οπότε καλή μου μην ανησυχεις για τίποτα,θα πάνε όλα καλά.:)

Και θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις το φυλλικό(φολλικό)οξύ,βοηθάει γενικώς.

Εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μανούλες τα καλύτερα.

Καλό Σ/Κ σε όλους

Καλησπερα Ρουλακι!Καλως ηρθες!:D.Σου ευχομαι με το καλο να κρατησεις και το μωρακι που περιμενεις!!!:D:D:D

363122t20zgo6mme.gif you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

και εγω στην δευτερη εγκυμοσυνη εκανα τεστ στις 9μερες καθυστερησης και εγινε κατακοκκινο και εκανα μια χοριακη την επομενη μερα και βγηκε 7113..οποτε εισαι πολυ ΕΓΚΥΟΣ!!!

γεια σας κοριτσακια !!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε οσες τα καταφερατε και κουραγιο σε μας τις υπολοιπες !

ημουν εκτος και δεν ειχα ιντερνετ για να γραψω οτι ασχετως αν μετρηθηκα σωστα η οχι,

πολυ καλα εδειχνε το θερμομετρο χαμηλη θερμοκρασια αφου αδιαθετησα !!!!!

δεν πειραζει....next month !!!!!

μην αγχωνεσε εξαλλου η σπερματεγχυση δεν ειναι κ κατι τραγικο εχω κανει δυο κ προσπαθω 2 χρονια κ 2μηνες εμεινα εγκυος ενα μηνα μετα την δευτερη σπερματεγχυση εκει που δεν το περιμενα.αλλα δυστηχως το χασαμε! οποτε υπομονη κ εκει που δεν το περιμενεισ εκει ερχεται

Αγαπημενες μου μανουλες και μελλουσες μανουλες.Μολις τωρα γραφτηκα και ειμαι πολυ χαρουμενη .Ειμαι 35 και παντρεμενη ενα χρονο και δυο μηνες περιπου .Αν ξερει καποιος να με διαφωτισει θα το εκτιμουσα πολυ.Ειχα τελευταια περιοδο στις 5/8 ,ο κυκλος μου βεβαια δεν ειναι ποτε σταθερος.Τους τελευταιους μηνες ηταν 30 με 32 μερες.Τον προηγουμενο μηνα ηταν 28.Παντα βεβαια εχω πρηξιμο στο στηθος και στη κοιλια.Αυτη τη φορα ομως δεν εχω καθολου πρηξιμο μονο κατι πονακια χαμηλα και ορισμενες φορες αναγουλες.Πιθανη ημερα ωορρηξιας(οσο μπορω να υπολογισω με τετοιο τρελο κυκλο) ηταν στις 21/8 .Εχω και αυξημενη θερμοκρασια 37,1 και δεν ξερω τινα υποθεσω θελω τοσο πολυ ενα μπεμπε!Αν ξερει καποια να μου πει θα χαρω πολυ :roll: