Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αγχοσ και εγυμοσυνη

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα ειμαι νεο μελοσ στο siteκαι εχω και εγω την δικη μου ιστορια παντρευτηκα τον ιουλιο και εχουμε ξεκινησει τισ προσπαθειεσ αλλα τιποτα τον πρωτο μηνα απογοητευτηκα γιατι το θελουμε πολυ τωρα τελευταια περιοδοσ 8/8 αλλα μου ηρθε πολυ νωρισ μια και εχω κυκλο 30μερεσ αλλα τωρα ητανε 27μερεσ τωρα πωσ να υπολογισω τισ γονιμεσ μερεσ μου?εχω αγχωθει λιγο...icon11.gif

z3hWp3.png

Διαφημίσεις

Αμα αγχωνεσαι με την πρωτη το εχεις χασει το παιχνιδι.. Θα πρεπει να προσπαθεις τουλαχιστον ενα χρονο ανεπιτυχως για να πας σε γιατρο και να σε παρει σοβαρα υποψην του.. Αμα πας και του πεις οτι προσπαθησα μια φορα και δεν εγινε τιποτα θα βαλει τα γελια. χαλαρωσε και απολαυσε την περιοδο που περνας που εισαι νιοπαντρη.. Το παιδακι θα ερθει στην ωρα του. Αμα αρχισεις και το σκεφτεσαι και ερχεσαι σε επαφη με τον αντρα σου επιτουτου δεν προκειτε να καταφερεις τιποτα..

Γονιμες μερες σε εναν κανονικο κυκλο 28 ημερων θεωρουνται 4 πριν και 4 μετα την ωορηξια.. η ωορηξια ειναι συνηθως στη μεση του κυκλου αλλα αυτο δεν ειναι στανταρ σε ολες τις γυναικες.. εγω και τα δυο μου παιδια τα επιασα 8 μερες μετα την ημερομηνια της τελευταιας περιοδου..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κοριτσάκι μου μιας κ είσαι νιόπαντρη, να κάνεις έρωτα με τον αντρούλη σου κάθε μλερα, απο την μέρα που τελειώνει το αίμα της περιοδου μέχρι την μέρα που θα περιμένεις να αδιαθετήσεις

tPp8p3.png

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Πράγματι είναι πολύ νωρίς για να αγχωθείς! Ακόμη κι αυτό με τον υπολογισμό των γόνιμων ημερών λίγο αγχωτικό είναι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υπολογίσεις τις γόνιμες μέρες (ημερολόγιο, θερμοδιάγραμμα, τεστ ωορρηξίας, πόνοι και υγρά κτλ κτλ κτλ) και στο φόρουμ θα βρεις άπειρες παρόμοιες συζητήσεις. Οι περισσότεροι γιατροί λένε επαφές μέρα παρά μέρα από την 10 έως την 20η μέρα του κύκλου (αν μιλάμε για κύκλους με μια σχετικά φυσιολογική διάρκεια).

Μην απογοητεύεσαι και μην αγχώνεσαι! Καλή επιτυχία!

κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλεσ σασ προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα οταν πλησιαζουν οι μερεσ τησ περιοδου με πιανει κατι ασε που τον προηγουμενο μηνα νομιζα οτι εχω και ολα τα συμπτωματα....θα δειξει...παντωσ πιστευω οτι το forum ειναι πολυ γουρλιδικο....ευχαριστω για ολα...

z3hWp3.png

Διαφημίσεις

προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα οταν πλησιαζουν οι μερεσ τησ περιοδου με πιανει κατι ασε που τον προηγουμενο μηνα νομιζα οτι εχω και ολα τα συμπτωματα....θα δειξει......

Δεν είσαι η μόνη!