Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Να κάνω τεστ?

Recommended Posts

στον δικό μου κύκλο 19-20 μέρες έχω καθυστέρηση είμαι στην 24 μέρα..είχα κατι πονάκια περιόδου,λίγο καφε υγρα αλλα τώρα τίποτα..μόνο πρήξιμο στο στήθος..πρωτη φορα αυτο.μου έρχεται πάντα στην ώρα της..τι λέτε να πάρω?η να περιμένω?

Διαφημίσεις

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πόσες μέρες ήταν η μεγαλύτερη καθυστέρηση περιόδου σου τα τελευταία χρόνια? Εγώ θα έλεγα α περιμένεις τόσο και να κάνεις το τεστ μετά. Αν είναι αυτή η μεγαλύτερη καθυστέρηση που είχες τότε κάνε ένα τεστάκι και βλέπεις! Καλή επιτυχία!

Πόσες μέρες ήταν η μεγαλύτερη καθυστέρηση περιόδου σου τα τελευταία χρόνια? Εγώ θα έλεγα α περιμένεις τόσο και να κάνεις το τεστ μετά. Αν είναι αυτή η μεγαλύτερη καθυστέρηση που είχες τότε κάνε ένα τεστάκι και βλέπεις! Καλή επιτυχία!

πάντα μου έρχεται στις 20 μέρες..τώρα έχω καθυστέρηση στιν δικο μου μικρο κύκλο..όχι σε κύκλο 28 ημερών..και το καφε?και οι πόνοι περιόδου που τώρα πέρασαν?

πάντα μου έρχεται στις 20 μέρες..τώρα έχω καθυστέρηση στιν δικο μου μικρο κύκλο..όχι σε κύκλο 28 ημερών..και το καφε?και οι πόνοι περιόδου που τώρα πέρασαν?

Άρα είναι η πρώτη φορά που έχεις τόση καθυστέρηση. Πόνους περιόδου ως σύμπτωμα εγκυμοσύνης έχουν αναφέρει πολλά κορίτσια εδώ μέσα. και γενικως λένε ότι κοντά στην αναμενόμενη περίοδο μπορείς να δεις κάτι σαν αιματάκι. Το καφέ μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ότι και να λέμε είναι υποθέσεις. Κάνε λοιπόν ένα τεστάκι ή μια χοριακή (ότι σε βολεύει) και βλέπεις! Εύχομαι να είναι θετικό!

Διαφημίσεις

Άρα είναι η πρώτη φορά που έχεις τόση καθυστέρηση. Πόνους περιόδου ως σύμπτωμα εγκυμοσύνης έχουν αναφέρει πολλά κορίτσια εδώ μέσα. και γενικως λένε ότι κοντά στην αναμενόμενη περίοδο μπορείς να δεις κάτι σαν αιματάκι. Το καφέ μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ότι και να λέμε είναι υποθέσεις. Κάνε λοιπόν ένα τεστάκι ή μια χοριακή (ότι σε βολεύει) και βλέπεις! Εύχομαι να είναι θετικό!

θα κάνω..θέλω τόσο πολυ ένα μωρό..ευχαριστώ ..να ευχηθω και σε σενα ή έχεις ήδη?

να ευχηθείς, να ευχηθείς! Μόλις χθες μου ξαναήρθε η παλιοπερίοδος οπότε πάλι στην προσπάθεια! Άντε κάνε το τεστάκι,περιμένω καλά νέα!

Διαφημίσεις

Αναρωτιέμαι και εγώ όπως η Ιωάννα..είναι σίγουρα περίοδος?? Εγώ όταν έμεινα έγκυος μου ήρθαν κανονικά καφέ υγρά για 3-4 ημέρες και νόμιζα ότι μου είχε έρθει αλλά το γεγονός ότι δεν έιχα αίμα καθαρό με προβλημάτισε έτσι έκανα το τεστ και βγήκε θετικό..αν δε σου έρθει κανονικά ψάξτο καλύτερα..συμβαίνουν και αυτά!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Αναρωτιέμαι και εγώ όπως η Ιωάννα..είναι σίγουρα περίοδος?? Εγώ όταν έμεινα έγκυος μου ήρθαν κανονικά καφέ υγρά για 3-4 ημέρες και νόμιζα ότι μου είχε έρθει αλλά το γεγονός ότι δεν έιχα αίμα καθαρό με προβλημάτισε έτσι έκανα το τεστ και βγήκε θετικό..αν δε σου έρθει κανονικά ψάξτο καλύτερα..συμβαίνουν και αυτά!

αυτό το έχω ξανακούσει. τι είναι όμως τα καφέ υγρά? ασχέτως από τη φίλη ayra εδώ, από περιέργεια ρωτάω?

Να σου πω την αλήθεια η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη που ούτε που ρώτησα το γιατρό όταν πήγα. Εγώ την είχα ψιλιαστεί τη δουλεία από μια φίλη μου η οποια έπαθε ακριβώς το ίδιο και μάλιστα πέρασαν 2 μήνες για να το καταλάβει τυχαία σε επίσκεψη στο γιατρό της (την παρακολουθούσε για κύστες). Η φίλη μου μάλιστα είχε καφέ υγρά στην αναμενόμενη ημερομηνιά περίοδόυ για τρεις μήνες και ο γιατρός της της είχε πει ότι είναι κάτι σαν ¨ψευτοπερίοδος¨ , αλλά μπορεί να είναι και κάτι πιο σοβαρό όπως μια αποκόλληση για παράδειγμα..γι αυτό θέλει προσοχή αν δέι ότι δεν της έρχεται αίμα κανονικό (και σε ποσότητα) καλύτερα να συμβουλευτεί το γιατρό γιατί ποτέ δε ξέρεις..

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

μακαρι να ναι νινάκι..αλλα μου φαινεται η καθυστερηση θα είναι απο την αγωνια..υπάρχουν τεστ που δειχνουν νωριτερα απο την καθυστερηση?αχ θα τρελαθω δεν ξερετε ποσο το θέλω ή μάλλον ξέρετε..

θα με τρελάνει η περίοδος μου.πήγα να πάρω τεστ, βρήκα διανυκτερευον φαρμακείο.μπήκα μέσα και ένιωσα κάτι να..κυλάει(sorry..);εφυγα..ήταν πάλι καφε υγρο κ εντονος πόνος..τωρα τιποτα.αυριο 25η ημέρα κύκλου..

πολύ εκνευριστικό. σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εμένα σχεδόν 2 μέρες με ταλαιπωρούσε με καφέ που εξαφανιζόταν και μετά ήρθε θριαμβευτικά. Αλλά περίμενε να δεις αν σου έρθεικανονική ροή...αν συνεχίσει ίσως να πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Αχ πραγματικά σου εύχομαι να είναι αυτό που περιμένεις.

Αλήθεια όταν έχουμε καφέ ποιά μέρα μετράμε σαν πρώτη μέρα του κύκλου? τη μέρα που είδαμε καφέ ή τη μέρα της κανονικής ροής?