Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κουστούμι για το αδερφάκι

mmmmmmm

Recommended Posts

Γνωρίζετε κανένα site να ψάξω για κουστούμι για το γιο μου (3ετ.) που θα είναι ο τιμώμενος αδερφός στη βάπτιση της κόρης μου? Μάρκες ή όχι δεν με πειράζει.

Διαφημίσεις

Γιατι δεν πας μια βολτα στα μαγαζια.. νομιζω οτι τωρα με τις εκπτωσεις θα βρεις φοβερα ρουχα σε φοβερες επισης τιμες.. Στα σαιτ δεν νομιζω να κανουν κ τρελες εκπτωσεις..

Εγω ειχα παρει στον γιο μου ενα κουστουμι λινο για ενα γαμο που ειχαμε σε λευκο με ροζ πουκαμισο λινο 68 ευρω και τωρα το ιδιο μαγαζι το ειχε μιση τιμη.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

συμφωνω πηγαινε μια βολτα στα μαγαζια εγω πηρα και στους 2 παρομοια ρουχα που ο μικρος θα τα φορεσει πριν την εκκλησια μοβ ανοιχτο πουκαμισο και λευκο παντελονακι

Δεν θα το πιστέψετε αλλά ήδη έχουν βάλει τα χειμωνιάτικα εδώ.

Πήγα prenatal, zara, tricoteen (τίποτα). Αύριο θα πάω bambineria, lapin, M&S, mothercare. Σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε αντί σακάκι να βάλει γιλέκο αφού λόγω ζέστης δεν βλέπω να το φοράει το σακάκι (είναι τέλος Σεπτέμβρη η βάπτιση). Μήπως να πάω και σε μαγαζιά με νυφικά? Κάνουν εκπτώσεις? Κρίμα που δεν είμαστε Αθήνα να πάω στα στοκ.

Σκέφτηκα ότι θέλω να πάρω και στη μικρή το ρούχο με το οποίο θα πάει στην εκκλησία.

Διαφημίσεις

ΚΑλησπέρα σας. Πολύ καλό site έχω ακούσει ότι είναι το childrensalon.uk.

Δεν έχω ψωνίσει αλλά έχει ωραία ρουχαλάκια και είναι έμπιστο όσον αφορά τις πληρωμές.

Πάντως όντως τέτοια περίοδο αξίζει η βόλτα νομίζω.

monbebe, Οκτώβριο βάφτισα την πρώτη μου κόρη και φορούσα πουκαμισάκι με φούστα και κλειστό παπούτσι ναι μεν, αλλά χωρίς καλσόν. Μάλλον για καλοκαιρινό προς λίγο μακρί μανικάκι θα χρειαστείς. Και εξαρτάται τί ώρα θα είναι η βάφτιση. Μεσημέρι ή βράδυ....

Εγώ ψώνισα από εδώ ... http://stores.shop.ebay.fr/Boutique-Magique__W0QQ_armrsZ1QQ_fsubZ15095442

Το λινκ έχει αυτό που πήρα για το μικρό μου. Ήθελα βερμουδίτσα και όχι μακρύ παντελόνι μιας και επικρατούσαν υψηλές θερμοκρασίες και ... καύσωνας. Φυσικά έχει κι άλλα κομμάτια. Στο www.ebay.fr/ και στο www.ebay.de/ βρήκα πολλά και σε πολύ καλές τιμές.

Από ποιότητα έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Παιδιά το childrensalon είναι πολύ ωραίο site.

Όμως δεν ξέρω αν ρισκάρω να ψωνίσω από το Internet (χωρίς να του τα προβάρω). Από το La Redoute που είχα ψωνίσει για μένα δεν τα κατάφερα με τα νούμερα, δεν μου έστρωναν καλά και πήγαν άδικα τα λεφτά.

Έκανα 2-3 βόλτες στα μαγαζιά και βρήκα τα εξής:

1. Κουστούμι μαύρο Aslanis σαν γαμπριάτικο. 3 κομμάτια: παντελόνι, σακάκι, γιλέκο. Είχε έκπτωση μόνο 10% και θα μας βγει με γραβάτα, πουκάμισο κλπ. 200€. Πολύ ωραίο, αλλά το θεωρώ ακριβό για να το βάλει μια φορά μόνο.

2. Κουστούμι γκρι. Παντελόνι, σακάκι. Θα μας βγει 100€ το σύνολο. Μήπως όμως το παιδί δεν ανέχεται το σακάκι μέσα στη ζέστη και μείνει απλώς με ένα παντελόνι κι ένα πουκάμισο και χάνουμε έτσι το ιδιαίτερο look?

3. Παντελόνι άσπρο με σκούρο μπλε υφασμάτινο γιλέκο. Με γραβάτα μεταξωτή άσπρη ή σιέλ έδειχνε πολύ ωραίο. Θα μας βγει περίπου 100€ το σύνολο. Νομίζω ότι αυτό το σύνολο θα το φορέσει κι άλλες φορές. Όλο μαζί ή χωριστά.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη! Μετά από έρευνα αγοράς και διλήμματα τι να φορέσει ο μικρός στη βάπτιση της αδερφής του, τον ντύσαμε απίθανα!

Πήραμε άσπρο παντελόνι (μάλλον λινό αλλά δεν τσαλακώνει) και μπλε σκούρο γιλέκο (μπρος σαν λινό, και πίσω σατέν). Πετύχαμε στο lapin ένα πολύ ωραίο άσπρο πουκάμισο με μπλε και κόκκινη ρίγα, άσπρο γιακά και μανσέτες. Άσπρη γραβάτα και μπλε μοκασίνια gant παρακαλώ (όλα με έκπτωση σύνολο ? 170).

Τελικά στις εκπτώσεις αξίζει να το ψάξεις.:wink:

Διαφημίσεις