Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξέρει καμία κοπέλα αυτή την τιμωρία;


Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

ο γιος μου έχει γίνει παρά πολύ άτακτος.δεν πάει άλλο,με φωνές δεν καταλαβαίνει.μια κοπέλα στο νοσοκομείο που ήμασταν μου είπε για μια τιμωρία που βάζει στον γιο της κ είναι πλέον πολύ ήσυχος,δηλ δεν πειράζει τις γλάστρες της κτλ.αλλά εκείνη την ώρα είχα τρελή ζαλάδα στο μυαλό κ δεν την θυμάμαι ακριβώς.αν την ξέρει κάποια κοπέλα ας την γράψει ολοκληρωμένη.

Λοιπόν όταν κάνει κατι που δεν πρέπει ο γιος της τον παίρνει κ τον βάζει μέσα στο πάρκο τόσα λεπτά όσων μηνών είναι κ τα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα του λέει θα μετρήσω μέχρι το δέκα κ θα σε βγάλω.κάπως έτσι μου το είπε.αν μπορείτε βοηθήστε


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 151
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν

αυτη την τιμωρια την εχω δει σε μια σειρα στο ΣΚΑΙ ¨νταντα πρωτων βοηθειων¨

οταν κανει καποια σκανδαλια το παιδακι εχει ορισει ενα μερες που το ονομασε ¨η γωνια των ατακτων παιδιων¨και το βαζει να κατσει εκει τοσα λεπτα οσο ειναι και η ηληκια του παιδιου.

Μετα στο τελος πηγαινει κοντα του και του εξειγει τον λογο της τιμωριας και του ζητα να της πει συγνωμη.

Μια μεθοδος που στην αρχη βεβαια πρεπει να εχεις γερα νευρα και αντοχες μεχρι να καταφερεις το παιδι να κατσει εκει και να μην σηκωθει.

Δημοσιεύτηκαν

Xρησιμοποιώ την γωνία των ατάκτων ή το λεγόμενο time out στο γιο μου

που είναι τριών ετών και μόνο αν έχει κάνει κάτι πολύ σοβαρό πχ δάγκωμα

σε σημείο που πιστεύεις ότι θα λείπει κομμάτι από το σώμα σου...

και φυσικά κατόπιν προειδοποίησης μην το κάνεις γιατί πονάει πολύ πολύ αν το ξανακάνεις θα σε βάλω στην γωνία των ατάκτων

πιστεύω ότι το παιδί σου είναι πολύ μικρό για κάτι τέτοιο

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Δημοσιεύτηκαν

Ρίχνει τις καρέκλες κάτω.κ κάποιες φορές πέφτουν κ πάνω του κ χτυπάει,ανοίγει τον φούρνο κ κλείνει το τζαμί με φορά κ φοβάμαι μην σπάσει.τραβάει το καλώδιο του άνεμηστηρα με κίνδυνο να έρθει στο κεφάλι του.ανοίγει τα ψηλά συρτάρια κ κρέμετε απ αυτα.πιάνει το καρότσι κ το ρίχνει κάτω κ διαφορά τέτοια.εχω αδιάσει όλο το σπίτι έχουν μείνει ΜΌΝΟ έπιπλα κ πάλι βρίσκει κ κάνει.


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
Ρίχνει τις καρέκλες κάτω.κ κάποιες φορές πέφτουν κ πάνω του κ χτυπάει,ανοίγει τον φούρνο κ κλείνει το τζαμί με φορά κ φοβάμαι μην σπάσει.τραβάει το καλώδιο του άνεμηστηρα με κίνδυνο να έρθει στο κεφάλι του.ανοίγει τα ψηλά συρτάρια κ κρέμετε απ αυτα.πιάνει το καρότσι κ το ρίχνει κάτω κ διαφορά τέτοια.εχω αδιάσει όλο το σπίτι έχουν μείνει ΜΌΝΟ έπιπλα κ πάλι βρίσκει κ κάνει.

 

 

Κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά... Το γιό μου....

Υπομονη....

ομως κατά τη γνώμη μου η τιμωρία είναι η τελευταία λύση...

Πέρνα περισσότερο χρόνο (ουσιαστικό), με το παιδί σου και μην κουράζεσαι να του μιλάς και να του εξηγείς...

Δημοσιεύτηκαν

Σαμ αν δεις το σώμα μου τι σημάδια έχει θα καταλάβεις.επίσης κρέμετε απ την κουρτίνα κ προσπαθεί να ξηλώσει τα κουφώματα απ τις πόρτες.το τραπέζι έχει γύρω γύρω κατι σαν πλαστικό σε στυλ αφρού να το πω;ε πηγαίνει κ το τρώει.κ κατι άλλο πολύ σοβαρό.οποίος του μιλήσει ΠPEΠEI ΝΑ ΤΟΝ ΠΆΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΆ αλλιώς τσιρίζει φωνάζει φτυνεί κ δαγκώνει.μεγάλο διάβολακι σας λέω

Δημοσιεύτηκαν

Μην τρελαίνεσαι προφανώς δοκιμάζει τα όρια του απλώς προσπάθησε να κάνεις το περιβάλλον γύρω του όσο πιο δυνατόν ασφαλές

 

Διάβασε λίγο εδώ έχει αρκετά θέματα για συμπεριφορά και ψυχολογία

http://parents.org.gr/psych/a183

 

αυτά τα δύο είναι για μεγαλύτερα παιδιά

http://parents.org.gr/psych/a47

http://parents.org.gr/psych/a42

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Δημοσιεύτηκαν
Κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά... Το γιό μου....

Υπομονη....

ομως κατά τη γνώμη μου η τιμωρία είναι η τελευταία λύση...

Πέρνα περισσότερο χρόνο (ουσιαστικό), με το παιδί σου και μην κουράζεσαι να του μιλάς και να του εξηγείς...

 

Το δάχτυλο στην μύτη που το πας;ρε παιδιά τις προάλλες είχαμε ένα ζευγάρι σπίτι.του μιλούσαν αλλά αγκαλιά δεν τον έπαιρναν.ε δεν είναι αναγκασμένος ο καθένας να τον παίρνει αγκαλιά.ε αυτός έσκασε.τσιρίζε φώναζε.ούτε εγώ ούτε ο Ντίνος μπορούσαμε να τον κρατήσουμε.μας κλωτσουσε μας δαγκώνε κ τραβούσε μαλλιά.τον αφήνουμε κάτω πάει κοντά στον άντρα βάζει πρώτα το δάχτυλο στην μύτη κ μετά άρχισε να χαϊδεύει το χέρι του άντρα!πως το βρίσκετε;

Δημοσιεύτηκαν

Η γνωμη μου ειναι πως το παιδι σου ειναι πολυ μικρο για να το βαζεις τιμωρια και τετοια.Δεν θα καταλαβαινει καν τι του κανεις και αν θυμαμαι καλα στις ντανταδες του ΣΚΑΙ λενε οτι θα καθετε τιμωρια ενα λεπτο για καθε χρονο της ηλικιας του αρα για πιο μεγαλα παιδακια 8α ισχυει.Για τη κορη μου π.χ. που ειναι 16 μηνων και παλι δεν νομιζω να καταλαβει αν και δεν χρειαζεται γιατι ειναι πολυ υπακουη...Καλη υπομονη σου ευχομαι....!

.png

Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

δεν νομίζω οτι η τιμωρία από τη "νταντά" είναι γι' αυτή την ηλικία. Νομίζω πως δεν πρέπει να το κάνεις θέμα κάθε φορά που κάνει κάτι γιατί τραβάει την προσοχή σου. Και εγώ αυτό που βλέπω να έχει αποτέλεσμα στη μικρή μου είναι η πολλή αγκαλιά όλη τη μέρα, η απασχόληση με διάφορα αντικείμενα παιχνίδια κ.α. του σπιτιού, και να της τραβάω την προσοχή με παιχνιδάκια όταν κάνει κάτι που δεν μου αρέσει. Να αισθάνεται χορτάτη δηλαδή.

 

Πολύ γέλιο με το δάχτυλο στη μύτη !!:D:D Φαντάζομαι την αντίδρασή του :shock:

g4BDp3.pngyCdLp3.png
Δημοσιεύτηκαν

διαφωνώ στο ότι η τιμωρία δεν είναι η τελευταία λύση, σε καμία περίπτωση, αναλόγως πάντα, όλα όμως χρειάζονται.

είναι ένα μέσο και αυτή η πρακτική με τη λιγόλεπτη απομόνωση σε εμάς πιάνει (μέχρι τώρα)

ούτε φωνές, ούτε σωματική επαφή, μόνο περιορισμός των ορίων του και κουβέντα για το ότι κάτι δε πάει καλά με τις πράξεις του παιδιού, στεναχωρεί τη μαμά, μπορεί να κάνει ζημιά και να χτυπήσει....

 

Μαράκι ο Κωνσταντίνος όμως είναι πάρα πολύ μικρός! αυτό το κάνω από τα 2 και πάνω.

ο δικός σου είναι ακόμα μωράκι δε θα το καταλάβει όπως πρέπει, θα μπερδευτεί, ό,τι κάνει ακόμα το κάνει γιατί εξερευνά το κόσμο μας και θέλει να τραβάει τη προσοχή.

μόνο αγκαλίτσες και φιλάκια, εμείς όταν τα κανε όλα αυτά και πίστεψέ με έχω υποφέρει πολύ με το Δημήτρη του αποσπούσαμε τη προσοχή με κάτι άλλο, παιχνίδια, μουσική, κοίτα τα παιδάκια, το φεγγάρι, τα περιστέρια κτλ.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Μα μιλάμε για παιδί 11 μηνών. Φυσικά και η τιμωρία είναι η τελευταία λύση...

Τσιρίζει ή βάζει το δάχτυλο στη μύτη γιατί ξέρει ότι με αυτό θα κάνουν οι άλλοι αυτό που θέλει αυτός.

Και φυσικά η ίδια τιμωρία δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα σε όλα τα παιδιά.

Δημοσιεύτηκαν

Φυσικα κ η τιμωρια δεν εχει κανενα νοημα σε αυτη την ηλικια..

Το να σηκωσεις τα παντα απο το σπιτι δεν ειναι λυση.. πρεπει να μαθεις το παιδι να μην κανει ζημιες ζωντας σε εναν χωρο με αντικειμενα.. αυτο σημαινει οτι το παιδι θα τα πιανει, θα τα επεξεργαζεται και συ θα εισαι απο πανω απ΄το κεφαλι του να του δειχνεις πως πρεπει νατα χειριστει.

 

Εγω ποτε δεν σηκωσα τιποτα απο το σπιτι μου, ουτε ενα τασακι και οι μονες ζημιες που εκανε το παιδι ηταν ενα πυλινο κηροπηγειο που σκονταψε και επεσε πανω του και τα πορτατιφ της κρεβατοκαμαρας, που το ενα το επιασε 8 μηνων που σηκωθηκε απο την κουνια κ ηταν στο πεδιο βολης του εγω φταιω φυσικα που δεν προβλεψα οτι το παιδι θα το εφτανε καποια στιγμη να το παω παραπερα) η το αλλο σκονταξε επεσε πανω στο κομοδινο κ το πορτατιφ επεσε με δυμανη στον τοιχο.

 

Πρεπει να κανεις το χωρο ασφαλες για το παιδι.. τι δουλεια εχει ενα καλωδιο απο ανεμιστηρα που κρεμετε.. ειναι απολυτα λογικο για την ηλικια του να το τραβηξει..

Στην κουζινα ολα τα παιδια πανε.. απλα εσυ εισαι διπλα να μην κανουν ζημια και να μην καουν.

οσο για την αγκαλια?? Και φυσικα εχουν ολοι υποχρεωση να τον παρουν αγκαλια αν θελει.. ειναι μωρακι.. τα μωρακια θελουν αγκαλια. Οι επισκεπτες σου θα επρεπε να το ξερουν αυτο. Οταν ενα μωρο σου απλωνει τα χερια απλα τ ο παιρνεις αγκαλια.. Το δακτυλο στη μυτη δεν νομιζω οτι στην ηλικια του ειναι κατι που το κανει συνηδειτα.

Μηπως αφαιρωντας τα παντα απ΄το σπιτι δεν του εχεις αφησει πολλα ερεθισματα και βαριεται με αποτελεσμα να κανει τις σκανταλιες που λες??

Ο καλυτερος τροπος να αντιμετωπισεις τετοιες καταστασεις ειναι να κεντρισεις το ενδιαφερον του παιδιου με κατι αλλο.. να του δωσεις μια εναλλακτικη.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Δημοσιεύτηκαν

Ξεκίνησα με τη "γωνιά" των άτακτων όταν ο γιος μου ήταν 2 χρονών (τώρα είναι 3 & 3 μήνες). Στην αρχή τον άφηνα 2 λεπτά (δηλ. για να ακριβολογώ για 2 λεπτά τον πήγαινα και τον έφερνα γιατί εκείνος δεν καθόταν ούτε δευτερόπλεπτο). Τώρα τον αφήνω 3 λεπτά αλλά στην ουσία δεν χρειάζεται πια γιατί με τη συζήτηση (και το φόβο της γωνιάς) τα λύνουμε όλα. Εκτός από μια φορά που δάγκωσε την αδερφή του κάτω από το μάτι (είναι 20 μηνών τώρα) τόσο δυνατά που τρομάξαμε και σκεφτήκαμε να πάμε νοσοκομείο. Τότε πήγε μόνος του στη γωνία (!!!) και έμεινε εκεί μισή ώρα χωρίς να μιλάει. Τώρα όποτε η μικρή κάνει αταξία ο γιος μου προτείνει να τη βάλουμε στη γωνία. Έχω αρχίσει να την προειδοποιώ αλλά δεν την έχω βάλει ακόμα. Η συζήτηση είναι το καλύτερο όταν όμως δεν παίρνουν από λόγια καλό είναι να ξέρουν ότι υπάρχει και τιμωρία.


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα κορίτσια.αυτή που μου είπε για την τιμωρία το παιδί της είναι 1 μήνα μεγαλύτερο απ τον δικό μου δηλ 12 μηνών κ το ξεκίνησε από 10 μηνών λέει.γιαυτό ρώτησα.μου είπε ότι το διάβασε σε ένα βιβλίο κ ότι απ την μέρα που γέννησε έχει διαβάσει άπειρα βιβλία.ντορα δεν νομίζω να βαριετε γιατί το σπίτι είναι ναι μεν μόνο έπιπλα αλλά γεμάτο παιχνίδια.τα οποία κυκλοφορούν σε όλο το σπίτι.τα αφήνω σε διάφορες μεριές όπου μπορεί να τα πιάσει.ακόμα κ όταν βαριέτε τα παιχνίδια του τα εξαφανίζω κ ακόμα κ αν δεν εχω λεφτά του φτιάχνω μόνη μου αλλά πχ ένα κουτί από φραπέ κ μέσα έναν αναπτήρα για να κάνει θόρυβο κ τα πρώτα τα ξανάεμφανίζω μετά από μετά από 1-2 βδομάδες κ του φαίνονται σαν καινούργια.δεν βαριέτε δηλαδή.

Σε αυτό με την αγκαλιά διαφωνώ μαζί σου.εγώ πριν μείνω έγκυος δεν τα μπορούσα τα παιδιά με τίποτα!μα με τίποτα!ούτε να τα πάρω αγκαλιά φυσικά.εδώ όμως δεν μιλάμε απλά για τους επισκέπτες αλλά κ για άγνωστους!για να καταλάβεις πριν περίπου 3 βδομάδες ήμασταν στο μαγαζί της πρώην κουμπαράς μου.εγώ σε μια καρέκλα αγκαλιά με τον μικρό αυτή να εξυπηρετεί έναν πελάτη κ μια πελάτισσα περίμενε την σειρά της κ μιλούσε στο μικρό τι γλυκας είσαι τι ματακια κτλ ε έγινε ο χαμός.ο μικρός να μην κρατιετε!να με κλώτσαει κ να φωνάζει.μέχρι που τον πήρε αγκαλιά.στο νοσοκομείο τις προάλλες τα ίδια.μπήκαμε ασανσέρ να ανεβούμε στο δωμάτιο κ άρχισε να του μιλάει κάποια κ αυτός άρχισε τα ίδια.EYTYXΩΣ κατεβαίναμε στον πρώτο όροφο κ έτσι ηρέμησαν τα πράγματα.ε δεν γίνετε ούτε να πηγαίνει όπου θέλει ούτε να τον αφήνω εγώ.

Άντε τον ανεμηστιρα καλύπτω την πρίζα βάζοντας μπροστά το καρότσι.με τις καρέκλες τι γίνετε;

Είναι λιγοστός ο χρονος που είμαι σπίτι κ κάποιες δουλειές ΠPEΠEI να γίνουν.δεν μπορώ κάθε δευτερόλεπτο να τον κυνηγάω.από χτες σταμάτησα να φωνάζω, πηγαίνω κοντά του χαμηλώνω στο ύψος του κ του εξηγώ ότι ΔΕΝ κάνει κτλ.

Δημοσιεύτηκαν

Η άλλη μέθοδος ειναι η "Σκεφτούλα".

Δηλαδή βάζεις σε ένα προκαθορισμένο μέρος το παιδάκι το οποίο λέγεται "σκεφτούλα" και εκεί πρέπει να σκεφτεί τι έκανε και γιατί αυτό που έκανε δεν είναι σωστό. Και μόλις το σκεφτεί σηκώνεται.

Ναι καλά λέω εγώ τώρα!!!

Ποιος τα σκέφτεται αυτά? Και σε ποια παιδάκια πιάνουν?

Δημοσιεύτηκαν

παιδιά θεωρώ ότι όλα αυτά που λέτε για σκεφτούλα για γωνία όσο είναι τόσο κάθεται στο πάρκο δηλ 10 μηνών μωρό 10 λεπτά?:shock: σε παιδιά 4 ετών τα βάζεις να σκεφτούν 4 λεπτά, είναι για μεγαλύτερα παιδιά και αυτό το κάνεις σε ακραίες περιπτώσεις και όταν κάνουν κάτι πάρα πολύ επικύνδινο.

τι να καταλάβει το μωρό ? εκτός πάλι αν εγώ είχα μωρό με πολύ χαμηλό iq γιατί σε καμία περίπτωση μέχρι τα 2 του χρόνια δεν καταλάβαινε.

mariantinos έχεις ένα πολύ φυσιολογικό μωράκι, απόλαυσε το και μην αγχώνεσαι θα βρει το δρόμο του.

Να είσαι δίπλα του παρατηρητής...

  

Δημοσιεύτηκαν

11 μηνων ειναι πολυ μικρος για οποιαδηποτε τιμωρια.

φροντιζεις εσυ τα πραγματα που δεν θες να πειραζει να τα εχεις ψηλα,το παιδακι δεν φταιει αν θελει να τα πιασει.οταν παει 2 ετων περιπου ακολουθεις αυτην την τακτικη ''στην νταντα πρωτων βοηθειων''ειναι πολυ καλη,προσεχε ομως καποιες σημαντικες λεπτομερεις.

 

οταν κανει κατι που δεν θες,του λες μια φορα να σταματησει και του δινεις π.χ κατι αλλο να ασχοληθει,αν συνεχισει του λες οτι θα τον βαλεις στο δωματιο των ατακτων παιδιων.

δεν φωναζεις καθολου,με το που το ξανακανει ,τον πιανεις ΗΡΕΜΑ απο το χερακι και του λες ΑΦΟΥ ΣΚΙΨΕΙς ΣΤΟ ΥΨΟς ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ οτι επειδη δεν σε ακουσε θα παει για 2 λεπτα(οσο και η ηλικια του) στο δωματι,τον αφηνεις εκει ,αν βγεις ΗΡΕΜΑ τον ξαναπας,μεχρι να μεινει,ΑΝ ΚΛΑΙΕΙ,ΦΩΝΑΖΕΙ .Κ.Τ.Λ, ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙς,ειναι σημαντικο αυτο,τον αφηνεις να ξεσπασει,μολις περασει η ωρα ,πας και ΑΦΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙς ,τον κοιτας στα ματια και πολυ ηρεμα του εξηγεις παλι γιατι τον εβαλε εκει ,μετα του ζητας να σου πει συγνωμη και τον αγκαλιζεις και του λες ποσο τον αγαπας.αυτο ειναι,εχει θεματικα αποτελεσματα αλλα πρεπει να τα κανει ςακριβως ετσι,οχι φωνες~

Δημοσιεύτηκαν
παιδιά θεωρώ ότι όλα αυτά που λέτε για σκεφτούλα για γωνία όσο είναι τόσο κάθεται στο πάρκο δηλ 10 μηνών μωρό 10 λεπτά?:shock: σε παιδιά 4 ετών τα βάζεις να σκεφτούν 4 λεπτά, είναι για μεγαλύτερα παιδιά και αυτό το κάνεις σε ακραίες περιπτώσεις και όταν κάνουν κάτι πάρα πολύ επικύνδινο.

τι να καταλάβει το μωρό ? εκτός πάλι αν εγώ είχα μωρό με πολύ χαμηλό iq γιατί σε καμία περίπτωση μέχρι τα 2 του χρόνια δεν καταλάβαινε.

mariantinos έχεις ένα πολύ φυσιολογικό μωράκι, απόλαυσε το και μην αγχώνεσαι θα βρει το δρόμο του.

Να είσαι δίπλα του παρατηρητής...

 

 

οχι παει με τα χρονια,1 ετους,1 λεπτο, 3 ετων 3 λεπτα,κ.τ.λ για 10 μηνων, 1 λεπτο περιπου

αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει να το κανεις απο τοσο μικρο,δεν καταλαβαινει αρκετα για να πιασει σωστα η τακτικη αυτη,απο 1,5 -2 χρονων

Δημοσιεύτηκαν
οχι παει με τα χρονια,1 ετους,1 λεπτο, 3 ετων 3 λεπτα,κ.τ.λ για 10 μηνων, 1 λεπτο περιπου

αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει να το κανεις απο τοσο μικρο,δεν καταλαβαινει αρκετα για να πιασει σωστα η τακτικη αυτη,απο 1,5 -2 χρονων

 

 

άνα μπράβο και εγώ αυτό ήξερα γι'αυτό μου έκανε αντύπωση...

  

Δημοσιεύτηκαν

ειναι πολυ μικρο και δεν θα καταλαβει απο καμια τιμωρια.το μονο που καταλαβαινει ειναι οτι οταν ουρλιαζει θα του κανεις το χατιρι.δοκιμασε να τον αγνοησεις και θα σταματησει μονος του.Η δικια μου κοπαναγε το κεφαλι της στο πατωμα οταν ηθελε κατι..Πρωτη φορα που την αγνοησα ηταν γιατι ηθελε να μπεισ το ψυγειο.κοπανηθηκε -κοπανηθηκε σταματησε...εγω απλα την κοιταζα.ηταν εκπληκτικο οτι πατρατηρησα οτι προσεχε τελικα ποσο θα χτυπησει και με κοιταζε γιατι δεν κανω κατι.Κθε φορα λοιποον επεμενε λιγοτερο και τελικα το εκοψε...

Δημοσιεύτηκαν

μαρακι καλημερα.δεν μπορω να τα διαβασω ολα αλλα θα σου ελεγα να μην φωναζεις στο μωρο.θα του δημιουργησεις προβλημα.ισως φωναζει επειδη φωναζεις και συ.τα παιδια χρειαζονται ηρεμια οσα προβληματα και να εχεις προσπαθησε να εισαι ηρεμη με το μωρο...

Δημοσιεύτηκαν

Ναι κορίτσια έκοψα τις φωνές.το πρωί πείραζε τα σκουπίδια χαμήλωσα στο ύψος του του είπα αυτό ΔΕΝ είναι καλό κωνσταντίνε ΜΗΝ το κανείς.κ του πήρα απαλά το χέρι απ την σακούλα.το ξανάέβαλε.επανέλαβα τα ίδια κ έφυγε από κει.με το θέμα όμως αγκάλιτσας τι κάνω;

Κ απ ότι κατάλαβα αυτή στο νοσοκομείο που μου τα είπε ήταν φεύγα κ έλεγε ψέμματα.να πω την αλήθεια το δοκίμασα όταν έριξε μια καρέκλα τον πήρα κ τον έβαλα στο πάρκο δέκα λεπτά αλλά αυτός μέσα στο πάρκο έπαιζε.λίγο πριν τον βγάλω είχε σηκωθεί.του λέω θα μετρήσω μέχρι το δέκα κ θα σε βγάλω.εγώ μετρούσα κ αυτός γελούσε.ωραία τιμωρία.χαμπάρι δεν πήρε.χα χα χα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...