Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προετοιμασία βρεφικού δωματίου

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους στο forum!!!

Είμαι νέο μέλος (πριν από λίγο έκανα εγγραφή).

Βρίσκομαι στην 26η εβδομάδα κύησης και περιμένω κοριτσάκι!!!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας όσον αφορά την προετοιμασία του βρεφικού δωματίου (επιλογή επίπλων, διακόσμηση κλπ)

Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως αλλά έχω αρχίσει να αγχώνομαι.

Έχω δει μέσω internet αρκετά καταστήματα (Λητω, Ηρα, mothercare κλπ) αλλά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ και δεν ξέρω που να πρωτοπάω, αφήστε που επειδή εργάζομαι μακριά από το σπίτι μου (μένω Ιλιον και δουλεύω Οινόφυτα!) επιστρέφω αργά το απόγευμα σπίτι και ο ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος.

Ποιο κατάστημα μου προτείνετε να επισκεφτώ?

Ιδανικά θα ήθελα να έχεις και καλές τιμούλες!!!

Σας ευχαριστώ.

dev319pr___.png

Διαφημίσεις

triantafillenia καλως ηρθες,και με το καλο το μωρακι σου,και εγω κοριτσακι περιμενω αλλα ειναι το δευτερο,ελα εκει που ειμαστε εμεις του Νοεμβρη ,τα κοριτσια τωρα φτιαχνουν τα δωματια και θα σε ενημερωσουν αψογα,λενε για ενα μαγαζι τον ΜΩΡΟΥΔΟΚΟΣΜΟ αλλα δεν ξερω που ακριβως ειναι,πηγαινε στις εγκυμοσυνες,και μπες εκει που λεει ποιες γεννανε Νοεμβρη,τα λεμε....

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

καλως ηρθες και με το καλο το κοριτσακι σου

αυτο που θα προτεινω ειναι να κοιταξεις εδω τα θεματα του δωματιου, εχει πολλα και επισης τα μαγαζια στο Internet που μπορεις να κανεις Online αγορες, εχει απιστευτη διαφορα στις τιμες ιδιαιτερα για καροτισια και καθισματακια αυτοκινητου.

για κρεβατι θα προτεινα κατι καλο, χωρις συρταρι απο κατω και με επιπεδα που μπορει να κατεβει πιο κατω το παιδι αλλα και πανω για αρχη, καλο στρωμα.

μια αλλαξιερα (εγω πηρα απο jumbo με εχει σωσει και την εχω βαλει στο μπανιο κατευθειαν)

ειναι πολλα και σε συμβουλευω να μπεις στο θεμα με το δωματιο

με το καλο και παλι

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη