Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΛΩ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΕΙΜΙ Η RACHEL, ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ... ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ... ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ... ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 1 ΧΡΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ... ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ??? ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ??? ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 22 ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 25.... ΞΕΡΩ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΙΔΕΥΤΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 - 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΑ.... ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ???? ΤΙ ΛΕΤΕ... ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ... ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΕΑ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΔΙΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΑΚΟΥΩ..................

Διαφημίσεις

γεια σου Rachel σε θυμάμαι που τα λέγαμε περισι με τις εγκυμοσύνες μας.Χρόνια πολλά για τα γεννέθλια της κορούλας σας!!!!

Προσωπικά είμαι υπερ της μικρής διαφοράς ηλικίας σε δυο αδερφάκια.

Τα μκρούλια μου έχουν 20 μήνες διαφορά, ναι είναι δύσκολο τα πρώτα χρόνια, οι ανάγκες και των δυο παιδιών είναι μεγάλες αλλά πίστεψε με

ακόμη και σε αυτή την ηλικία όταν τα βλέπω να απασχολούνται μαζί και να παίζουν...... λιώνω στην κυριολεξία!!!!

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Μακαρι να σου ερθουν οπως επιθυμεις !!!!!!!!

Εγω με την αδερφη μου εχουμε 1 χρονο διαφορά κ με τον αδερφο μου 4 ........ετσι ηθελα κ τα δικα μου παιδια να εχουν 2-3 χρονια διαφορά....ελα ομως που οταν κανουμε σχεδια ο Θεος γελαει......

Ακομα να ερθει το 2ο....... :(

Οσο για τη δυσκολια......ο καθενας πραττει αναλογα αυτα που μπορει να αντεξει.....εγω πιστευω οτι θα αντεχα!!!!!! :) :) :)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Έπειτα από άκαρπης προσπάθειας 2+ ετών για 2ο με ψυχολογική ταλαιπωρία θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα... Κι εγώ δεν ήθελα τα παιδιά μου να έχουν μεγάλη διαφορά, αλλά... Θα δυσκολευτείς σίγουρα τα πρώτα χρόνια, αλλά μετά θα απολαμβάνεις τους κόπους σου!

nikijo, εγώ λέω ότι άμα δε γίνει κάτι σύντομα θα τα παρατήσω!!!

Εμενα εχουν 2 χρονια η μεγαλη με τα διδυμα..ειναι και τα 3 κοριτσια..οποτε καταλαβαινεις τι ωραια που παιζουν και τι ωραια παρεα κανουν΄...χαιρομαι πολυ που εχουν μικρη διαφορα και αν γυρναγα το χρονο πισω θα τα εκανα να εχουν και ακομα πιο μικρη διαφορα ηλικιας ( μ αρεσει οταν ακουω να εχουν διαφορα 13-15 μηνες)

Και γνωμη μου ειναι οτι πιο δυσκολο ειναι να μεγαλωσεις πρωτα το ενα και μετα απο 4-5 χρονια να ξαναξεκινησεις απ την αρχη...να εχεις ενα στο δημοτικο κι ενα νινι με τελειως διαφορετικες αναγκες...Ενω οταν ειναι κοντα..μεγαλουν μαζι και πιο ευκολα

Διαφημίσεις

......

nikijo, εγώ λέω ότι άμα δε γίνει κάτι σύντομα θα τα παρατήσω!!!

ΟΧΙ φραουλιτσα......δες το δικο μου ...στα 6 φτανει αλλα δεν θα τα παρατησω....

Κουραστηκαμε κ εμεις αλλα που θα παει ρε γμτ....ειμαι σιγουρη οτι θα το κανω το 2ο κ το 3ο.......:P

Απλα ως τωρα απολαμβανω το κοριτσακι μου κ το κακομαθαινω;)

Εάν νιώθεις έτοιμη κάντο, εξάλλου όσο πιο μικροί είμαστε τόσες περισσότερες αντοχές έχουμε. Εγώ προσωπικά βέβαια πάντα ήμουν υπέρ του να έχουν τα παιδιά 3-4 χρόνια διαφορά ηλικίας για πολλούς λόγους. Αποφάσισα να χαρίσω αδερφάκι στην κορούλα μου ύστερα από 3,5 χρόνια και θα έχουν διαφορά 4, νιώθω ότι δεν θα μπορούσα να τρέχω ταυτόχρονα πίσω από δύο μωρά παιδιά. Πάντως είσαι πολύ μικρή και ακόμα και στην περίπτωση να μην σου "κάτσει" αμέσως που λέμε, πάλι έχεις πολλά περιθώρια.

Φραουλιτσα τι δοκιμασατε σε αυτα τα 2 χρονια προσπαθειων;;;;

κανατε προκληση ωορρηξιας;;;σαλπιγγογραφια;;;σπερματεγχυση;;; κτλ.......

Διαφημίσεις

Λοιπόν, στην αρχή απλά προσπαθούσαμε μόνοι μας ;), τίποτα...

Μετά πήρα τεστ ωορρηξίας για κάποιους μήνες, τίποτα...

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια προσπαθειών έκανα ορμονικό έλεγχο και σαλπιγγογραφία, όλα πάρα πολύ καλά! Μετά έκανε ο άντρας μου ορμονικό έλεγχο και σπερμοδιάγραμμα, τα οποία βγήκαν σούπερ! Την κόρη την "πιάσαμε" σχετικά γρήγορα, στο 5ο κύκλο προσπαθειών... Οι γιατροί λένε ότι είναι όλα πολύ καλά, και είναι θέμα άγχους και χρόνου... Δεν πρόκειται να προβώ σε άλλες μεθόδους (σπερματέγχυση, κλπ), αφενός γιατί δεν ενδείκνυται για την περίπτωσή μας αφού όλα είναι καλά, αφετέρου για οικονομικούς λόγους... Άλλωστε έχω ήδη ένα παιδί και αρχίζω σιγά-σιγά να συνειδητοποιώ ότι μπορεί να μείνω μόνο με αυτό...

Να κάνεις μωράκι, δεν παίζει ρόλο η διαφορά ηλικόιας αλλά το πόσο δεμένα είναι σε μια οικογένεια τα άτομα. Εμείς ε'ιμαστε 4 αδέρφια, με την μικρή έχω διαφορά 13 χρόνια και τα πηγαίνουμε θαυμάσια το ίδιο κ με τον αδερφό μου που είναι 7 χρόνια μικρότερος και την άλλη μου την αδερφή που είναι 3 χρόνια μικρότερη

PIjPp3.png

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Ακριβως ετσι κ εμεις...

φραουλιτσα....εγω μολις εκανα την 1η μου σπερματεγχυση....ο γιατρος μου δεν ηθελε αλλα εγω επεμενα.....Γιατι;;;;αν εχω περισσοτερες πιθανοτητες ετσι;;;

Θα δοκιμασω τα παντα....κ εξωσωματικη αν χρειαστει....

Ακριβως ετσι κ εμεις...

φραουλιτσα....εγω μολις εκανα την 1η μου σπερματεγχυση....ο γιατρος μου δεν ηθελε αλλα εγω επεμενα.....Γιατι;;;;αν εχω περισσοτερες πιθανοτητες ετσι;;;

Θα δοκιμασω τα παντα....κ εξωσωματικη αν χρειαστει....

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!! Έχεις όντως με τη σπερματέγχυση περισσότερες πιθανότητες? Δεν έχω πειστεί ακόμα για αυτό... Αλήθεια πόσο κοστίζει αν επιτρέπεται?

Σου εύχομαι μέσα από την καρδία μου να βάλετε μπρος και σύντομα να χαρίσετε ένα αδερφάκι στην μικρούλα σας!!!

Εγώ ξαναέμεινα έγκυος όταν η μικρή μου ήταν 14 μηνών.Έχουν διαφορά ακριβώς 21 μήνες.Στην αρχή είναι λίγο δύσκολα αλλά τώρα που και ο μικρός μςγαλώνει και καταλαβαίνει πιο πολλά, έχουν αρχίσει και παίζουν και κάνουν παρέα!!!Είναι πολύ καλά τώρα!!!

Διαφημίσεις

Τουλαχιστον εσεις κοριτσια (nikijo & fragola) εχετε το αγχος οτι δε μενετε εγκυος!

Εγω μενω εγκυος με απογοητευτικα μεχρι στιγμης αποτελεσματα.

Περισυ μια παλλινδρομη στην 10η εβδομαδα και φετος στις 23/7 αναγκαστηκα να κανω διακοπη κυησης στην 23η εβδομαδα λογω προβληματος του μωρου!

Καλυτερα να μην εμενα κι εγω εγκυος..

Ελπιζω παντως να τα καταφερω καποια στιγμη και να κρατησω αγκαλια μου αλλο ενα παιδακι, αλλα ειμαι στα 35 και βλέπω τα περοθωρια να στενευουν!

Rachel να το κανεις εφοσον το θελεις!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Τουλαχιστον εσεις κοριτσια (nikijo & fragola) εχετε το αγχος οτι δε μενετε εγκυος!

Περισυ μια παλλινδρομη στην 10η εβδομαδα και φετος στις 23/7 αναγκαστηκα να κανω διακοπη κυησης στην 23η εβδομαδα λογω προβληματος του μωρου!

Ελπιζω παντως να τα καταφερω καποια στιγμη και να κρατησω αγκαλια μου αλλο ενα παιδακι, αλλα ειμαι στα 35 και βλέπω τα περοθωρια να στενευουν!

Πω πω, ατυχία!!!! Τί να πω, δύσκολα τα πράγματα, κουράγιο! Παρόλα αυτά δεν πτοείσαι, μπράβο σου!!!

Ναι οντως ολη η ατυχια επανω μας επεσε μαζεμενη, αλλα το παλευουμε...

Εξαλλου κι αν δεν καταφερουμε να κανουμε αλλο ενα παιδακι εχουμε ζησει τη χαρα της μητροτητας ηδη μια φορα και ειναι κατι και αυτο!

Σου ευχομαι γρηγορα να εχεις καλα νεα!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

χθες έγραψα για το ίδιο θέμα στο "κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης". Οι γιοι μου έχουν διαφορά 21 μήνες. Ευτυχώς που έτυχε και ο δεύτερος γιατί ήμουν ήδη 35,τα περιθώριά μου στένευαν. Δεν είναι όλα εύκολα! Μεγαλώνεις ουσιαστικά 2 μωρά και ο χρόνος που μένει για τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτος. Είμαι υπέρ όταν είναι η γυναίκα πάνω από 30 ή υπάρχει βοήθεια. Διαφορετικά, αν είσαι μόνη και δουλεύεις δεν είναι ό,τι πιο εύκολο, πίστεψέ με!

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

και εμενα θα μου αρεσε..Αν εχεις τα ψυχολογικα αποθεματα και την οικονομικη δυναμη τοτε γιατι να μην το κανεις?Ευχομαι συντομα να εχεις ενα υγειεστατο μωρακι και να ειστε μια ευτυχισμενη οικογενεια

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!! Έχεις όντως με τη σπερματέγχυση περισσότερες πιθανότητες? Δεν έχω πειστεί ακόμα για αυτό... Αλήθεια πόσο κοστίζει αν επιτρέπεται?

Grazie fragola !!!!! :)

...ειμαι στην επαρχια κ μας κοστισε 230 ευρω η διαδικασια.Τα φαρμακα κ τιςι επισκεψεις στο γιατρο τις γραφω στο βιβλιαριο μου...(αν τα πληρωνεις κ αυτα ανεβαινει κατα πολυ ...)

Απ οσα εχω διαβασει παντως ειναι 250-300....

λυπαμαι πολυ Κριστι....αλλά μαλλον ο καθενας βλεπει απο τη δικη του πονεμενη πλευρα τα πραγματα....:?

βεβαια το να χανεις παιδι στις 23 εβδ. νομιζω ειναι το χειροτερο.....:cry:

Τι ευρηματα εχετε απο αυτα τα περιστατικα;;;

Εχω μια φιλη η οποια μετα απο 4 αποβολλες ...γενναει σε λιγες μερες το 1ο της παιδακι!!!!:P...κ αυτο γιατι βρηκαν τι εφταιγε ...εμενε εγκυος ευκολα αλλα δεν μπορουσε να το κρατησει...

Κ εγω εχασα μωρακι που με δυσκολια το επιασα(στα 2 χρονια) κ τωρα εχει περασει ακομη 1,5 χρονος κ ακομη τιποτα....κ δεν βρισκουμε απαντησεις...

Παντως απ οτι βλεπω εχεις κ εσυ μια κορουλα οποτε περνουμε κουραγιο απο αυτα!!!!!:D

Και οι δυο περιπτωσεις εχουν τις επιπτωσεις τους στην ψυχολογια μας....:|

Σιγουρα ευτυχως που εχουμε και τα παιδακια μας, γιατι αλλη ειναι η ψυχολογια οπως και να το κανεις!

Στην περσινη παλλινδρομη κυηση η ιστολογικη δεν εδειξε τιποτα το ιδιαιτερο, οποτε αποδοθηκε σε τυχαιο γεγονος.. Μετα το φετινο συμβαν δωσαμε το εμβρυο για καρυοτυπο και περιμενω τα αποτελεσματα.. Ελπιζω να μη δειξει καποια χρωμοσωμικη ανωμαλια παντως..

Σου ευχομαι γρηγορα με ενα νεο μωρακι!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

σ ευχαριστω καλη μου....Επισης!!!!!!!

Να εχεις καλα αποτελεσματα κ να βρεθει η αιτια....!!!!! :)