Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απατη

Recommended Posts

καλημερα.εχετε καταλαβει ποτε οτι ισωσ ο συζυγος σας μπορει και να σας απαταει?εγω κατι τετοιο εχω υποψιαστει και δεν ξερω πως να αντιδρασω.εχουμε φωνες, τσακωμους, κλαμματα, χαμος.ποναει πολυ παντως να ξερεις οτι ο ανθρωπος σου εχει και αλλη γυναικα.

Διαφημίσεις

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

τον παιρνουνε τηλ στης 12 το βραδυ,ολη μερα ειναι με ενα κινητο στο χερι,και το χειροτερο οτι ειδα μνμ στο κινητο του που μου το αποδεικνυει.βεβαια δεν παραδεχεται τιποτα απο ολα

Διαφημίσεις

ευχαριστω να εισαι καλα.προσπαθω να τον διεκδικησω αλλα μαλλον με λαθος τροπο οπως μου λεει.δεν εχω αισθανθει ποτε πιο ασχημα.η βλακεια ειναι πως αυτα που ξερω του τα λεω δεν μπορω να κρατησω το στομα μου.με αποτελεσμα να σβηνει ολα τα μνμ που εχει απο αυτην

ΑΧ!! Το ξερεις αυτο αυτο που λενε και κερατας και δαρμενος? Επειδη εγω ζησει πολυ εντονα μια τετοια κατασταση εχω να σου πω πως χρειαζεται πολυ υπομονη απο εσενα για να ερθετα παλι κοντα.. Καταρχην προσεχε τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!! Μην ξεχνας το παιδακι σου που σε εχει αναγκη.. Μηπως να πηγαινατε σε εναν συμβουλο γαμου? Αυτος τι λεει? Θελει να προσπαθησει?

θελει να προσπαθησει παρολο που λεει οτι ολα αυτα τα φανταζομαι.θα παω σε ψυχολογο και μετα θα ερθει και αυτος.βεβαια και δεν τα φανταζομαι.ξερω πολυ καλα τι βλεπω και τι ακουω.και δεν μπορω να κανω υπομονη αλλο κουραστηκα , αλλα δεν θελω και να χωρισω.δεν εχω μαθει ετσι σε αντιθεση με αυτον που μγαλωσε μονο με την μανα του.

Διαφημίσεις

Αν πιστευεις οτι ο ψυχολογος θα σε βοηθησει πηγαινε. Και βεβαια δεν τα φανταζεσαι.. Υπαρχει και το ενστικο ετσι? Μονο σε παρακαλω πολυ μην αφησεις τον εαυτο σου. Ειναι πολυ σημαντικο αυτο.!!Εφοσον θελεις να προσπαθησεις καντο. Εγω εδω ειμαι για οτι θες.

δυστυχως τον εχω αφησει ηδη.κοντευω να αρρωστησω.το κοριτσακι μου με βλεπει συνεχεια να κλαιω και να τρελαινομαι.δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω.προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω και πολυ καλα

Σου έχει ξαναδώσει στο παρελθόν δικαιώματα? Πιστεύεις ότι παρασύρεται εύκολα? Τί να πώ, το άσχημο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι όταν υπάρχουν παιδιά. Εύχομαι όλα να τελειώσουν με τον καλύτερο για σας τρόπο και να τα ξαναβρείτε. Η συμπεριφορά του απέναντί σου πώς είναι γενικά?

ποτε.απλως τωρα εχει παρει δικη του επιχειρηση , λυπει ολη μερα και δεν μπορει να ελεχθει.αν δεν υπηρχε το παιδι θα χημουν φυσικα διαφορετικη.η συμπεριφορα του ειναι απαισια.τσαντιζεται με το που θα του πω μια κουβεντα,αρχιζει φωναζει,τρελαινεται γενικα.γαντασου εφυγα μια βδομαδα μονη μου με το παιδι για διακοπες και αν δεν τον επαιρνα εγω ουτε που θα επαιρνε να δει εστω τι κανει το παιδι του

Στενοχωριέμαι τόσο πολύ όταν ακούω ζευγάρια να αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. Μήπως είναι καλύτερα να του δείξεις αδιαφορία για ένα διάστημα? Μήπως θα μπορούσε κάποιος να του μιλήσει, οι γονείς του π.χ τί ρόλο παίζουν? Εσύ προσπάθησε το καλύτερο για τον εαυτό σου και το παιδάκι σου, να μην σε βλέπει και αυτό στενοχωρημένη και επηρεάζεται. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Διαφημίσεις

εφτασα στο σημειο μα αυτα που εκανε να το πω και στην μανα του και στους γονεις μους.φυσικα τα αρνειται ολα μπροστα τους.και δυστυω=χως δεν μπορω να αδιαφορησω.ξυπναω το πρωι και λεω τελος δεν θα του ξαναδωσεις σημασια αλλα μετα κατι με πιανει και θα τον παρω τηλ

Να προτείνω κάτι; Δουλεύεις; Αν ναι, πως πας στην δουλεια; Περιποιημένη; Βγαινεις με τις φίλες σου;

Γιατί τα ρωτάω όλα αυτά... Πιστεύω πως αν προσεχουμε τον εαυτό μας μας προσεχουν και οι αλλοι. Και δεν μιλαω μονο για τον αντρα σου. Αυτος ειναι ο τελευταίος που θα σε δει, δυστυχως. Αν βγαινεις εξω περιποιημένη, θα προσελκυσεις τα βλεμματα των αντρών και θα αλλάξει ο τρόπος που βλεπεις εσυ τον εαυτό σου. Θα αλλαξει ο τροπος που στεκεσαι, που περπατας, ο αερας σου. Εε, καποια στιγμη, δεν μπορει, θα το προσεξει και ο αντρας σου. Ο εγωισμος ειναι μεγαλη υποθεση, αν νοιωσει οτι εισαι αλλου θα σε διεκδικησει αυτος.

ΥΓ. Η γιαγια μου παντα οταν γυρναγε ο παππους μου απο την δουλεια φοραγε το κραγιονακι της, κι ας ηταν ολη μερα στο σπιτι.

καλησπερα.δουλευω σε μια εταιρεια που ειμαι η μονη γυναικα.εχω διπλα μου 7αντρες .στην αρχη τον ενοχλουσε αυτο γιατι με τους2 εχω πολυ οικειοτητα.αλλα φυσικα τωρα το εχει ξεπερασει αυτο.με τις φιλες μου δεν πολυβγαινω γιατι δουλευω 12ωρες την ημερα και θελω να βλεπω λιγο το κοριτσακι μου.φυσικα και οταν περιποιουμε για να παω στην δουλεια ή οπουδηποτε αλλου τον παραξενευει

Γνωρίζω πόσο πολύ πονάει, από προσωπική εμπειρία. Πρόσεξε πολύ εφόσον θέλεις να τον διεκδικήσεις, να είσαι ψύχραιμη, όχι μην τρελαίνεσαι, το μυστικό είναι να εστιάσεις στον ευατό σου, να προσπαθήσεις να περνάς καλά με τον εαυτό σου, να έχεις αυτοπεποίθηση, αυτό εκπέμπεται στον άλλο. Όχι φωνές, τσακωμοί κτλ. κράτα τις ισορροπίες, δώσε έμφαση στη "ζεστασιά" και ασφάλεια του σπιτικού σας.

Στα λέω αυτά γιατί αρχικά δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά, έφτασα στον "πάτο" και λίγο πριν τρελαθώ επισκέφθηκα ψυχολόγο, ο οποίος με βοήθησε να χειριστώ απίστευτες καταστάσεις από πολλές πλευρές και κυρίως τον ίδιο μου τον ευατό. Έκτοτε θεωρώ ότι έχω αλλάξει εγώ ως άνθρωπος.

Εφόσον θέλεις να τον διεκδικήσεις, πάλεψε το! Μην δείχνεις στεναχωρημένη στο παιδάκι σου και προπάντων μην λες σε κανέναν τίποτα "μέγα λάθος", καλύτερα σε ένα άτομο που εμπιστεύεσαι περισσότερο και δεν έχει άμεση σχέση μαζί του.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Είμαι στη διάθεσή σου εαν μπορώ να σε βοηθήσω.

line_wave_beg_40_time_1233032400_text_ef20f6eff5f6effdeaeff220ece1f220e5dfede1e9.gif

με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 8χρονια και κανεις δεν ηξερε τιποτα.με εφτασε στο αμην για να αναγκαστω νατα πω σε καποιον.δεν μπορω να ειμαι ψυχραιμη,να μην του δινω σημασια γιατι ολα τα κανει εκτος απο πισω μου και μπροστα μου.δεν σεβεται ουτε το ιδιο μας το σπιτι,πως να ειμαι ψυχραιμη μετα.ισως ενας γιατρος με βοηθησει να καταλαβω και να φερθω καλυτερα.δεν ξερω τι να πω.εχω σαλταρει

είχα διαβάσει το ποστ από εχθές αλλά είπα να μην γράψω γιατί έχω πολύ αρνητική άποψη και ίσως δεν σε βοηθήσει. Βλέποντας όμως στη συνέχει πόσο απογοτευμένη είσαι δεν άντεξα. κανένας άντρας δεν έχει το δικαίωμα να σε κάνει να νιώθεις έτσι. Σκέψου τους γονείς σου που σε μεγάλωσαν με την ίδια αγάπη που μεγαλώνεις το παιδί σου. Μπες στη θέση τους και δώσε στον εαυτό σου την ίδια συμβουλή που θα έδινες στο παιδί σου. Εγώ δεν θα είχα ούτε την διάθεση να τον διεκδικήσω. να διεκδικήσω τι? Έναν άνθρωπο που δεν σκέφτηκε το μωράκι του, τη γυναίκα που το έφερε στον κόσμο και έγινε ένα ζωντανό και μόνο ακολουθώντας το ένστικτό του? Γραφ'τον γλυκειά μου. Τότε μόνο θα σε εκτιμήσει. Και μετά θα αποφασίσεις αν τον Θες ή όχι. Καλή τύχη

για τον σύμβουλο γάμου που προαναφέρθηκε του είπες τίποτα; αν συμφωνήσει είναι μια καλή ένδειξη, δε νομίζεις; απο την άλλη, αν σου πει τι βλακείες είναι αυτές, τότε δυσκολεύουν τα πράγματα. κρατάει πολύ καιρό το βιολί αυτό; είναι τρομερό να έχεις αποδείξεις ότι υπάρχει τρίτο άτομο και ο άλλος να σε βγάζει τρελή....ειναι σημαντικό να μη σε βλέπει στεναχωρημένη όταν βρίσκεται στο σπίτι. αν του πέταγες την ιδέα να μείνεις λίγο διαστημα με τους γονείς σου (εννοείται με τη μικρή μαζί) πως πιστεύεις ότι θα αντιδρούσε;

Έγραψα παραπάνω ορμόμενη από την δική μου περίπτωση, η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

κανένας άντρας δεν έχει το δικαίωμα να σε κάνει να νιώθεις έτσι. Σκέψου τους γονείς σου που σε μεγάλωσαν με την ίδια αγάπη που μεγαλώνεις το παιδί σου. Μπες στη θέση τους και δώσε στον εαυτό σου την ίδια συμβουλή που θα έδινες στο παιδί σου. Εγώ δεν θα είχα ούτε την διάθεση να τον διεκδικήσω. να διεκδικήσω τι? Έναν άνθρωπο που δεν σκέφτηκε το μωράκι του, τη γυναίκα που το έφερε στον κόσμο και έγινε ένα ζωντανό και μόνο ακολουθώντας το ένστικτό του? Γραφ'τον γλυκειά μου. Τότε μόνο θα σε εκτιμήσει. Και μετά θα αποφασίσεις αν τον Θες ή όχι. Καλή τύχη

Τώρα μετά από ό,τι πέρασα έτσι σκέφτομαι. Συμφωνώ με την Αλέκα.

Θεωρώ ότι όταν υπάρχει παιδί η προδοσία γίνεται πρώτα σε αυτό. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορούσα ποτέ στη ζωή μου να βάλω οτιδήποτε πάνω από το παιδί μου ή έστω να το παραμερίσω.

line_wave_beg_40_time_1233032400_text_ef20f6eff5f6effdeaeff220ece1f220e5dfede1e9.gif