Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ALDEMAR-GRECOTEL;;

BEAUTIFULL

Recommended Posts

Θελω τα φωτα σας .. για 1 εβδομαδα σε bungalow - θεα θαλασσα τι θα μου προτεινατε (αν εχει μεινει καποιος στα συγκεκριμενα ;; 2 ενηλικες 1 παιδι 4 ετων γνωριζω αρκετα πραγματα για την παραμονη αλλα δεν αποφασιζω γιατι εχω παει και στα δυο για να τα δω και στο grecotel (κυλληνης ) τα bungalow ηταν στα πλαινα χωρις θεα τουλαχιστον θαλασσας κηπο εβλεπαν και στο aldemar ηταν λιγο στριμωγμενα τα σπιτακια ..και απο αποψη τιμης το aldemar για μια εβδομαδα σε bungalow θεα θαλασσα ειναι με ημιδιατροφη περιπου 1400 ενω στο grecotel τα διπλασια.. προσανατολιζομαι για το aldemar γιατι εχει καλες δραστηριοτητες για το παιδι απλα δεν ξερω το θεμα της διαμονης αν εχει μεινει καποιος σε bungalow θα ηθελα πληροφοριες ..γενικα και για τα δυο

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Beautiful.

Εχω μείνει και στα 2 ξενοδοχεία που αναφέρεις. Συγκεκριμένα στο Aldemar πήγαμε το 2007 & από το Grecotel-Κυλλήνη γυρίσαμε μόλις πριν 1 βδομάδα.

θετικά Aldemar (όπου όμως έμεινα σε 2κλινο & όχι σε bungalow): ωραία παραλία, πολύ καλές δραστηριότητες για παιδιά, πολύ ωραίοι κήποι με πράσινο.

αρνητικά Aldemar:πολύ μέτρια ποιότητα φαγητού, πεπαλαιωμένοι εσωτερικοί χώροι, χρειάζεται ανακαίνιση.

θετικά Grecotel (μείναμε σε family room, είναι μεγάλο 2χωρο δωμάτιο):ωραία παραλία & πολύ ωραίες πισίνες, καταπληκτικό φαγητό & σε ποικιλία & σε ποιότητα, πολύ ωραίες εγκαταστάσεις & καλό service.

αρνητικά Grecotel: ενώ έχει παιδική χαρά & δραστηριότητες για παιδιά, παρόλα αυτά δεν έχει το εύρος των δραστηριοτήτων για παιδιά που έχει το Aldemar + το ότι είναι ακριβότερο από το Aldemar.

Βέβαια οι συνολικές εντυπώσεις μας από το Grecotel είναι πάρα πολύ καλές!!!:-P

Ελπίζω λίγο να βοήθησα.

.png.png

Κι εγώ ήμουν στο Aldemar το καλοκαίρι του 2007. Μου άρεσε πολύ το bangalow με την πισίνα, ο παιδότοπος ήταν πολύ ωραίος, με πολλές δραστηριότητες και οι κοπέλες προσέχαν τα παιδιά.

Γενικά ήταν πολύ ήσυχα και περιποιημένα όλα, αλλά επίσης ο,τιδήποτε αγόραζες ήταν αρκετά ακριβό. Μου άρεσε και η εσωτερική πισίνα στο spa...

Απλώς επειδή τα παιδιά ήταν πολύ μικρά μείναμε κλεισμένοι στο ξενοδοχείο όλες τις μέρες. Αξίζει να δεις και την περιοχή τριγύρω.

• 2 weeks later...

Εγώ δεν έχω πάει aldemar, αν κ φέτος που ζήτησα τιμές ήταν λίγο φευγάτες...Στο grecotel όμως της Κυλλήνης έχω πάει αρκετές φορές.Ψηφίζω GRECOTEL ασυζητιτί!!!