Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους!

Εχω δει σε ενα μαγαζι μια φοβερη κουνια της PALI που μετα μετατρεπεται σε μονο κρεβατακι, αλλα κουνια και συρταριερα κοστιζουν 1400Ε και μου φανηκαν παρα πολλα......

Αυτα εδω ειναι:

http://www.pali.it/prodotti.php?act=sez&cat=1&sez=1∏=89&init=3

Ξερετε κανενα μαγαζι που να πουλαει αυτης της εταιρειας τα επιπλα σε χαμηλοτερες τιμες????

Ευχαριστω!!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολους!

Εχω δει σε ενα μαγαζι μια φοβερη κουνια της PALI που μετα μετατρεπεται σε μονο κρεβατακι, αλλα κουνια και συρταριερα κοστιζουν 1400Ε και μου φανηκαν παρα πολλα......

Αυτα εδω ειναι:

Ξερετε κανενα μαγαζι που να πουλαει αυτης της εταιρειας τα επιπλα σε χαμηλοτερες τιμες????

Ευχαριστω!!!!!!!!!!

Καλημέρα Ίριδα από την όμορφη Κέρκυρα..Κι εγώ από την αρχή είχα ξετρελλαθεί με τα επιπλάκια της Pali και συγκεκριμένα με το coccolino και επειδή όπως προείπες είναι αρκετά ακριβούτσικα το έψαξα πάρα πολύ το θέμα. Πήγα σε πολλά μαγαζιά στην Αθήνα που τα έχουν και πήρα προσφορές και η αλήθεια είναι ότι βρήκα διαφορές...Να φανταστείς ότι μέχρι και στην Κέρκυρα που πήγαμε διακοπές ρώτησα σε ένα κατάστημα που είχε Pali για να δω τι παίζει με τιμές.....!!!!Τα συμπεράσματα μου είναι τα εξής: τώρα συμφέρει να τα αγοράσεις γιατί κάνουν εκπτώσεις, εμένα μου τα άφηναν 15% φθηνότερα από τις επίσημες τιμές και πίστεψε με το έψαξα όπως σου είπα αρκετά!!!Τελικά τα παρήγγειλα από την Λάρισα από ένα μαγαζί που μου έκανε την καλύτερη προσφορά...Πήρα το κρεβατάκι coccolino oblo, την ντουλάπα, την αλλαξιέρα και το μεγάλο λαμπατέρ. Προίκα πήρα της Ferreti καθότι μου άρεσε περισσότερο και ήταν σαφώς πιο οικονομική και όχι λιγότερο ποιοτική από της Pali, στρώμα λάτεξ και καροτσάκι Peg Perego. Τα παρήγγειλα όλα από εκεί μαζί με κάτι άλλα ψιλοπράγματα και περιμένω να μου τα φέρουν Αθήνα γύρω στα μέσα Σεπτέμβρη. Αν θες οποιαδήποτε πληροφορία για καταστήματα, τιμές ή οτιδήποτε άλλο στείλε μου, με χαρά θα σε βοηθήσω όσο μπορώ!!!

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

astarti μου πως περασατε στις διακοπες?????

για πες για το καταστημα στη Λαρισα... στοιχεια επικοινωνιας κλπ πως τους βρηκες? και η πληρωη πως θα γινει? εχουν σαιτ κλπ?

να παρω να ρωτησω τιμες λες? αχ και το coccolino ειναι απιθανο!!!!!!

ποσο δηλαδη πηγαν κρεβατι ντουλαπα αλλαξιερα? ξερεις ή σου εκανε στο συνολο καλυτερη τιμη?

καλα αστο θα ρωτησω κατευθειαν, δωσε στοιχεια!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Εμείς έχουμε αυτή τη κούνια.

Και μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα την κάναμε πλάον κρεββατάκι...

Το πήρα απο ένα μαγαζί στη μεταμόρφωση με έκπτωση 20% απο την αρχική αλλά το 2007.

Πήρα την κούνια με το κομοδίνο, στρώμα αλλαξιέρα και προίκα και σεντονάκια και καλόγερο και σεντονια εξτρα και βγήκαν όλα 1200...

Διαφημίσεις

astarti μου πως περασατε στις διακοπες?????

για πες για το καταστημα στη Λαρισα... στοιχεια επικοινωνιας κλπ πως τους βρηκες? και η πληρωη πως θα γινει? εχουν σαιτ κλπ?

να παρω να ρωτησω τιμες λες? αχ και το coccolino ειναι απιθανο!!!!!!

ποσο δηλαδη πηγαν κρεβατι ντουλαπα αλλαξιερα? ξερεις ή σου εκανε στο συνολο καλυτερη τιμη?

καλα αστο θα ρωτησω κατευθειαν, δωσε στοιχεια!!!!!!!!

Αχ τέλεια περάσαμε Κέρκυρα!!!Λοιπόν το κατάστημα λέγεται Μπουτίκ Μπεμπέ Καλέση και είναι στην οδό Μανδηλαρά 61-63 στη Λάρισα. Τηλ 2410554040. Είναι αντιπρόσωπος της Pali και της Bebejou και τώρα φτιάχνει μεγάλο κατάστημα στην Λάρισα γιατί επεκτείνεται...Είναι εξυπηρετικότατος και αρκετά ειλικρινής. Εμάς μας άρεσε αυτό συν ότι μας έκανε και καλύτερες τιμές γιατί όπως μας είπε τα φέρνει απευθείας από Ιταλία χωρίς μεσάζοντα και γι'αυτό τον παίρνει να κάνει τέτοιες τιμές!!!Εμάς κρεβάτι και αλλαξιέρα πήγαν περίπου 1150 ευρώ από ότι θυμάμαι..Πάρε τηλ να ρωτήσεις, ανοικτά είναι τα μαγαζιά σήμερα στην Λάρισα...Πάντως θέλουν και παζάρι οι τιμές, αυτό να το ξέρεις!!!

κι εμείς το Carosello έχουμε:-D

Τιμές δε θυμάμαι (ποτέ από σύστημα τα απωθώ:roll:), πέρασαν και 2 χρόνια, αλλά είναι πανέμορφο και τα αξίζει.

εμείς τα πήραμε από το bebehome στη Θεσσαλονίκη.

Έχουμε την κούνια (δλδ κρεβάτι με κομοδίνο μετά) και τη μεγάλη συρταριέρα (όχι την αλαξιέρα-μπανιέρα). Την ντουλάπα την έκανα σε μαραγκό στις διαστάσεις που ήθελα, γιατί αν και μικρότερη έτοιμη έβγαινε πολύ ακριβή θυμάμαι, την έκανα ξεφτίλα στο 1/4 της τιμής περίπου (και είναι ολόιδια όμως, θα βγάλω κάποια στιγμή φωτο στα δωμάτια)

τώρα κι εγώ σκέφτομαι να βγάλω το ένα κάγκελο για να ανεβαίνει μόνο του το νουφ

με το καλό!!

Αυτα εδω ειναι:

Ευχαριστω!!!!!!!!!!

Κοριτσάκι καλησπέρα. Δεν ξέρω που έψαξες γι' αυτά τα έπιπλα, αλλά να σου πω ότι τα φέρνει στην Κέρκυρα το Baby Care που είναι μετά τα Jumbo. Και εμείς τα είχαμε δει περσι αλλά δεν τα πήραμε τελικά γιατί η κούνια ήταν πολύύύύύύ μεγάλη και δεν θα χώραγε. Λογικά τώρα θα έχουν εκπτώσεις.

giovana μου εκει πηγα και δεν εχει εκπτωση απλα πουλησε το κομματι που ειχε στη βιτρινα φθηνοτερα σε καποιον, ετσι μου πε... απλα ειχε σε καλη προσφορα το καροτσι το inglesina zippy και το εκλεισα απο κει σημερα.

astarti εσυ πηγες Λαρισα? δεν καταλαβα... πως τα παρηγγηλες και πως θα τα πληρωσεις?

WLFfp2.png XI11p2.png

giovana μου εκει πηγα και δεν εχει εκπτωση απλα πουλησε το κομματι που ειχε στη βιτρινα φθηνοτερα σε καποιον, ετσι μου πε... απλα ειχε σε καλη προσφορα το καροτσι το inglesina zippy και το εκλεισα απο κει σημερα.

astarti εσυ πηγες Λαρισα? δεν καταλαβα... πως τα παρηγγηλες και πως θα τα πληρωσεις?

Εγώ πήγα Λάρισα και τα έκλεισα και θα τα πληρώσω μετρητοίς ή με κάρτα...Πήρες τηλέφωνο τελικά για τιμές???Πάντως και 2 μαγαζιά στην Αθήνα μου έκαναν καλές τιμές αλλά στη Λάρισα βρήκα την καλύτερη προσφορά!!Απλά στην περίπτωση σου δεν ξέρω κατά πόσο σε βολεύει να τα πάρεις από Λάρισα γι'αυτό και σου αναφέρω και τα καταστήματα της Αθήνας μήπως θα σε βόλευε αν τελικά αποφασίσετε να τα πάρετε να τα παραγγείλεις από εδώ.Αν θέλεις σου δίνω τα στοιχεία των καταστημάτων και κάνεις κι εσύ την δική σου έρευνα...

Διαφημίσεις

Βασικα μονο τηλεφωνικα θα τα εκλεινα, εγω δε μπορω ουτε αθηνα ουτε λαρισα να παω να τα δω...... Μολις παρω τηλ θα σου πω, αν ειναι να μου στειλεις και τα αλλα νουμερα...... Ή στειλτα ετσι κι αλλιως να παρω σε ολους..... Αθηνα εχω και 2 γνωστους που θα μπορουσα να στειλω στο καταστημα.......

WLFfp2.png XI11p2.png

Γεια σου τρελλοκερκυραία :)

Και μεις pali παραγγείλαμε από Ιταλία το μοντέλο Gigi e Lele (ναι την καμηλοπάρδαλη! :)) σε πολύ καλύτερες τιμές (800 ευρώ αντί για 1300 που βρίσκαμε εδώ την κούνια και το bagnetto), αλλά δυστυχώς και σε μας αλλά και σε άλλες κοπέλες από το forum (σύνολο 5 περιστατικά) οι αλλαξιέρες ήρθαν σπασμένες την πρώτη φορά (τώρα παραλάβαμε τη δεύτερη που και αυτή κάτι χτυπηματάκια τα είχε και τα συμμάζεψε ο άντρας μου)...και δυστυχώς τώρα που τα είδα κομμάτι κομμάτι, συνειδητοποίησα πόσο ψεύτικα είναι και όχι μασίφ ξύλο όπως αρχικά νομίζαμε...

Εν ολίγοις, εγώ το έχω μετανιώσει ήδη και θα σου πρότεινα αν έχεις τη δυνατότητα για τόσα λεφτά να δεις και τις stokke και της sauthon...

το e-shop είναι το www.primimesi.com και ο λόγος που το αναφέρω είναι όχι για να σε προτρέψω να ψωνίσεις από εκεί, αλλά σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψή σου, να έχεις γνώση τι πάθαμε εμείς πριν αποφασίσεις...

Να σημειώσω ότι όλα τα άλλα που παραγγείλαμε από εκεί, προίκα κλπ. ήρθαν οκ...εκτός από μια κουβερτούλα που ακόμα μας την στέλνουν...

όσον αφορά προίκες, η ποιότητα των pali δεν είναι καλύτερη από άλλες που κυκλοφορούν στην αγορά και σαφώς πολύ ακριβά για την ποιότητα...

Φιλιά!

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

πωπωωωωω αληθεια βρε μαρακι? καλα να δωσεις τοσα λεφτα και ναρθει χτυπημενο????? ε οχι!!!!!! και οι γονεις μου μολις ακουσαν αγορα τετοια απο ιντερνετ μου ειπαν κι αν ερθει σπασμενο ή χτυπημενο τι θα κανεις? α καλα δε μπορω να χω και αυτη την εννοια στο μυαλο μου..... να λειπει καλυτερα.......

Τωρα θα μου πεις και απο τη λαρισα ή απο την αθηνα να μου το στειλουν παλι μπορει να ρθει χτυπημενο..... Αρα μαλλον αυτες οι αγορες καλυτερα να γινονται απο καταστηματα κοντα μας.......

Θα δω τωρα ποσο θα μου πει αυτη η κυρια απο Λαρισα και θα δω τι θα κανω.........

WLFfp2.png XI11p2.png

Κοίτα αν τα παραγγείλεις από κατάστημα Ελλάδας αν έρθουν χτυπημένα τους τα κοπανάς στο κεφάλι που λέει ο λόγος, από ίντερνετ όμως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά..Εξάλλου μην ξεχνάς ότι επειδή είναι εισαγωγής έρχονται ούτως ή αλλώς με μεταφορική οπότε από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν τα πάρεις ο κίνδυνος αυτός υπάρχει αλλά εάν το μαγαζί είναι επώνυμο είναι υποχρεωμένο να σου τα αντικαταστήσει. Κι εγώ τα πήρα από Λάρισα αλλά θα μου τα φέρουν Αθήνα...Τα μαγαζιά στην Αθήνα που σου έλεγα είναι: allegro στη Μεταμόρφωση με τηλ 210 2828003 έχει και σάιτ ( http://www.kidzware.gr ) και το άλλο το Νινάκι στην Νέα Ιωνία με τηλ 210 2710812. Ζήτα τους έκπτωση 15%..Θα στην κάνουν..Ελπίζω να σε βοήθησα...Αν έχεις κανένα νέο ή οποιαδήποτε άλλη απορία ρώτα με...

Παντως δες το επιπλο απο κοντα, στημενο σε ενα μαγαζι, κουνα τα καγκελα να δεις πως σου φαινεται (σκεψου οτι θα χοροπηδαει και θα χτυπιεται ενα παιδι εκει μεσα...) Το λεω γιατι κι εγω Pali ηθελα αλλα οταν το ειδα απο κοντα ψιλοαπογοητευτηκα. Βεβαια ειμαι και λιγο ψειρας...

Αλλα δες το καλου κακου απο κοντα αν σε ικανοποιει κι αν ειναι αυτο που φανταζεσαι.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι καλησπέρα!!!!!!!!!!!

Χάθηκα λιγάκι αλλά είχα τρεξίματα και δεν σε έχω πετύχει και στο μσν. Και εμείς Pali θέλαμε να κλείσουμε, μια με κάτι λιονταράκια σαν τσίρκο (δεν την θυμάμαι καλά) αλλά ψιλοαπογοητευτήκαμε με τις τιμές. Θυμήσου να σου δείξω φωτό από την κούνια μας όταν σε πετύχω στο μσν. Τι θυμήθηκα τώρα, η προίκα που είχα διαλέξει (αν θυμάμαι καλά ήταν pierre cardin και έκανε 450Ε). Τεσπα, σόρυ για την παρέμβαση, αλλά θυμήσου να σου δείξω φωτό! Πολλά φιλιά!

Παντως δες το επιπλο απο κοντα, στημενο σε ενα μαγαζι, κουνα τα καγκελα να δεις πως σου φαινεται (σκεψου οτι θα χοροπηδαει και θα χτυπιεται ενα παιδι εκει μεσα...) Το λεω γιατι κι εγω Pali ηθελα αλλα οταν το ειδα απο κοντα ψιλοαπογοητευτηκα. Βεβαια ειμαι και λιγο ψειρας...

Αλλα δες το καλου κακου απο κοντα αν σε ικανοποιει κι αν ειναι αυτο που φανταζεσαι.

Κοπελα μου πρωτα τα ειδα στο μαγαζι και μου εκαναν εντυπωση και μετα αρχισα να το ψαχνω εδω και στο ιντερνετ....

Δε ξερω, ειναι πολλα τα χρηματα μονο για 2 κομματια..... Τελικα κι αυτοι στη Λαρισα 1400 θελουν......

Πριν δω αυτα της pali θα επαιρνα απο το www.babyjes.gr 3 κομματια (μαζι δηλαδη με τη ψηλη στενη συρταριερα) σε 1200 ευρω περιπου και σε οοοοοο,τι χρωμα και σχεδιο θελω....

Κατερινακιιιιιιιιιι που χαθηκες?

WLFfp2.png XI11p2.png

" όσον αφορά προίκες, η ποιότητα των pali δεν είναι καλύτερη από άλλες που κυκλοφορούν στην αγορά και σαφώς πολύ ακριβά για την ποιότητα "

Ιριδα, σ΄αυτο που λέει η Μαίρη συμφωνω κι εγώ, ως προς την ποιότητα. Οταν ήταν να διαλέξω κι ε΄γω, δεν μου φάνηκαν πολύ σταθερα και γερά. Τελικά κατέληξα σε έπιπλα από το ΗΡΑ, σχεδόν στην ίδια τιμη και έως σήμερα εχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Παντως κι εγω είμαι υπερ της αποψης να αγοράσεις από κατάστημα που γνωρίζεις ώστε αν κάτι χρειαστείς να μπορούν να σε υποστηρίξουν. Εμένα στο ΗΡΑ μου το είχαν πει αυτό, ότι δηλαδή χρειαστώ, από φθορές κλπ, μπορούσαν να μου τα επισκευάσουν. (δεν εννοώ βέβαια φθορές κατά την παράδοση αλλά μετά από χρήση)

Ελπίζω να βοήθησα καπως . Καλή επιλογη

• 5 months later...
Καλημερα σε ολους!

Αυτα εδω ειναι:

Ευχαριστω!!!!!!!!!!

http://www.ntosas.gr/caroselo.html

• 1 month later...

dystyxws diavazw ta bleximata pou eixate me to primimesi alla thelw na sas rwthsw kiolas

thelw thn koynia th cocoolino me gigi k lele ths pali oi times exoun ws exhs:

1 lhto 713 eyrw

2 foivh (antiproswpos Ellados gia pali) 620 eyrw

3 primimesi 484 eyrw!!!!!!!

kai se olh thn proika k genika se ola ta epiplakia pali exoun 20% me 25% ekptwsh

ti kanw twra? riskarw me prooptikh na glitosw sto synolo ths paraggelias mou panw apo 500 eyrw h oxi?

a!kai to karotsi to uno stroller tropical ths perego to exei 299

k genika oti thelw na agorasw opws to parkokrevato ths cam to daily plus to exei mono 95 eyrw

oles oi times toy einai kataplhktikes

pragmatika den xerw ti na kanw

Pantos kai ego tha paraggilo sigoura apo primimesi mias kai i diafora einai terastia kai m nevriazoun pou stin Ellada mas pernan gia koroida.

Tha paro auto to krevvataki

http://www.primimesi.com/product.php?id_product=853

auto to karotsi

http://www.primimesi.com/product.php?id_product=590

me ton exoplismo gia to autokinito kai mallon tha paraggilo kai to stroma. Pantos den tha agoraso apo ekei alaxiera giati de mou fainontai katholou volikes kai tha paro mia apo to pratirio sto geraka gia 310 euro (arketa megali kai voliki).

Ta pali mou fainontai apo ta kalutera mias kai fainontai arketa prosegmena kai kapoia einai mono masif xylo oxias kai oxi mdf. Den thelo katholou MDF to fovamai.

Ego mallon tha ta paragillo simera-avrio. An den ta viazesai tha sou po pos irthan klp.

An agoraseis pragmata pano apo 600? nomizo, sta stelnoun xoris epivarinsi.

Kales agores se oles mas!

o6oy.png

Κοριτσάκια γειά σας...Επειδή κι εγώ έπιπλα της pali είχα δει για την μικρή και αυτά τελικά πήρα το είχα ψάξει πολύ το ζήτημα τότε...Όντως το primimesi είναι το πιο οικονομικό αλλά όλα σχεδόν τα κορίτσια που παρήγγειλαν έπιπλα από εκεί είχαν πρόβλημα καθώς κάποιο κομμάτι ήταν σπασμένο, ραγισμένο κτλ...Βρέθηκα κι εγώ στο δίλημμα να γλιτώσω λεφτά και να ρισκάρω να μου έρθουν εντάξει ή να τα πάρω από εδώ??Εγώ τελικά δεν ρίσκαρα και τα πήρα από εδώ και δεν το μετάνιωσα γιατί είδα πόσο ταλαιπωρήθηκαν οι άλλες κοπέλες που παρήγγειλαν από εκεί και τα επιπλάκια δεν τους ήρθαν σώα...Κακά τα ψέμματα δεν είναι λίγα τα λεφτά που δίνεις και στο primimesi για να σου έρθουν σπασμένα!!!!Και να σκεφτείτε πως οι κοπέλες έστελναν πίσω τα σπασμένα γιατί έχει εγγύηση το primimesi και πάλι σπασμένα τους ερχόντουσταν...Γι αυτό σκεφτείτε το καλά πριν δώσετε τόσα χρήματα και μετά το μετανιώσετε!!Υπάρχει και τοπικ με "Αγορές από ίντερνετ- e-shops" εκεί γράφουν όλα τα κορίτσια τα τσεκαρισμένα και αξιόπιστα site από τα οποία έχουν ψωνίσει και έχουν μείνει ευχαριστημένες..Μπείτε και ρίξτε μια ματιά...Για καρότσια υπάρχουν όντως site που οι τιμές τους είναι κατά πολύ φθηνότερες από εδώ και έχουν παραγγείλει πολλές κοπέλες όπως το bimbomarket, e-baby, pramworld κτλ...Τσεκάρετε τα και αυτά για τιμές και δείτε ποιό σας συμφέρει καλύτερα...Όλα αυτά υπάρχουν σε λίστα στο παραπάνω τόπικ που σας έγραψα...

Ελπίζω να σας βοήθησα λιγάκι και αν θέλετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, εδώ είμαστε...

• 5 weeks later...

Λοιπόν κορίτσια μόλις παρέλαβα από Primimesi ευτυχώς σε πολύ καλή κατάσταση. Με αυτά που είχα διαβάσει δεν μπορούσα να ηρεμίσω όλες αυτές τις μέρες. Λοιπόν πήρα 2 κρεββατάκια Pali, 2 καροτσάκια combi cam family, 2 στρώματα Pali και 2 αξεσουαρ για αυτοκίνητο (area base και kit για το port bebe) Cam. Το μόνο παραπονο που έχω είναι με τη μεταφορική εταιρία στην Ελλάδα η οποία αρχικά δεν ήθελε να τα ανεβάσει στον πρώτο που είναι το σπίτι και μετά από φωνές του συζήγου μου τα ανέβασε. Οι συσκευασίες πολύ καλές χωρίς γρατζουνιές ή οτιδήποτε άλλο. Και από τιμές πολύ καλές!

o6oy.png

• 6 months later...

Γράφτηκα στο forum για να ευχαριστήσω την natasa133 (κρίμα που όταν έκανα την παραγγελία δε σου είχα στείλει μνμ να γράψεις στο primimesi το mail μου - θα είχαμε και οι 2 έκπτωση). Παρήγγειλα και εγώ από εκεί και σήμερα παρέλαβα κούνια κ συρταριέρα. Όλα όπως τα είχες πει. Χωρίς καμία γρατσουνιά όλα - άψογες συσκευασίες - το μόνο αρνητικό ότι δε μου ανέβασαν τα πράγματα επάνω. Όλα τα άλλα όμως τέλεια!

• 1 year later...
Αχ τέλεια περάσαμε Κέρκυρα!!!Λοιπόν το κατάστημα λέγεται Μπουτίκ Μπεμπέ Καλέση και είναι στην οδό Μανδηλαρά 61-63 στη Λάρισα. Τηλ 2410554040. Είναι αντιπρόσωπος της Pali και της Bebejou και τώρα φτιάχνει μεγάλο κατάστημα στην Λάρισα γιατί επεκτείνεται...Είναι εξυπηρετικότατος και αρκετά ειλικρινής. Εμάς μας άρεσε αυτό συν ότι μας έκανε και καλύτερες τιμές γιατί όπως μας είπε τα φέρνει απευθείας από Ιταλία χωρίς μεσάζοντα και γι'αυτό τον παίρνει να κάνει τέτοιες τιμές!!!Εμάς κρεβάτι και αλλαξιέρα πήγαν περίπου 1150 ευρώ από ότι θυμάμαι..Πάρε τηλ να ρωτήσεις, ανοικτά είναι τα μαγαζιά σήμερα στην Λάρισα...Πάντως θέλουν και παζάρι οι τιμές, αυτό να το ξέρεις!!!

Αγαπητή μου, καλημερα, το συγκεκριμμενο καταστημα φερνει απ την Ιταλία το stock της pali , ουσιαστικα πουλάει πιο ακριβά κι απο τα καινουργια. Δεν μπορει ουτε το καταστημα της pali να μην μπορει να κανει παραπανω εκπτωση. Για ψαχτε το λιγο οταν βρισκεται διαφορες...αν βρισκεται γιατι οπως λες μιλας για 15 % , αυτην την εκπτωση την κανουν ολοι , γιατι λοιπον το μνημονευεις?:wink: