Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διακοπέs και ιοs τηs γρίπηs

giorgopap

Recommended Posts

Σαs απασχολει ο συνδιασμοs διακοπων με τον φοβο τηs νεαs γριπηs?

Η πιστευεται οτι γινεται τοσο μεγαλοs ντοροs απλα για τηλεοπτικουs λογουs?

Διαφημίσεις

Η παιδίατρός μας είναι γιατρός στο Παιδων και μας είπε να....κάτσουμε στα αυγά μας. Κι ο άντρας μου που είχε κανονίσει ταξίδι με αεροπλάνο μέσα στην Ελλάδα, του είπε αν μπορεί να το ακυρώσει. Κι έτσι κι έγινε φυσικά...:?

Επίσης να πω πως κυκλοφορεί και μια άτιμη γαστρεντερίτιδα που ανεβάζει και υψηλό πυρετο...

Αυτά...

Καλές διακοπές!!:D

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 1.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Υπερβολικο τον βρισκω το γιατρο σου.. 1.000.000 θυματα απο γαστρεντεριτιδα? Βαζει μεσα και τις τριτοκοσμικες χωρες που πεθαινουν απο το βρωμικο νερο προφανως..

Νομιζω οτι ειναι εντελως διαφορετικο το ενα και διαφορετικο το αλλο..

Εγω εχουμε να κανουμε με εναν ιο.. οχι με τη βλακεια του καθενος που τρεχει με 1000 και πεφτει πανω σε μια κολονα και σκοτωνεται.. εγω δεν τρεχω, προσεχω.. Επισης το νερο της βρυσης μου δοξα το θεο δεν θα με ξεκανει, και ακομα κι αν φαω κατι χαλασμενο ζω σε μια χωρα που θα το αντιμετωπισουν εγκαιρα κ δραστικα..

τετοιος ντορος δεν εγινε ουτε για το AIDS. Γιατι ο τροπος μεταδωσεις δεν ηταν το φτερνισμα κ το να αναπνεεις τον ιδιο αερα με τον αλλο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

και εμενα ειναι στο παιδων (και συγγενεις μας) και δεν μας απαγορευσε τις διακοπες !

μας ειπε να τειρουμε τους κανονες υγιεινης πολυ πιστα και χαριτολογοντας ..... να μην κανουμε παρεα με ξενους !!

τον οκτωβρη θα ταξιδεψουμε οικογενειακως με αεροπλανο για καβαλα!

οταν εκλεινα τα εισητηρια δεν υπηρχε τοοοοσος ντορος !

μεχρι τοτε...θα δουμε !! τι να πω ????

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 1.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Δεν τον στελνεις να τα πει και στο συζυγο που με εχει πρηξει?:lol::lol:

Λες και αν θελει να ερθει ο ιος σπιτι μου τον εμποδιζει τιποτα. Σε κλιβανο θα μπουμε ολοι στο τελος (ωχ πολυ χαλαρη με βλεπω και θα φαω παλι καμια σφαλιαρα :lol:)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Προσωπική μου άποψη είναι όχι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά περισσότερος είναι ο ντόρος και η τρομοκρατία από τα ΜΜΕ.Εμείς κανονίσαμε να πάμε Κρήτη με καράβι και δεν σκέφτηκα στιγμή να το αναβάλουμε. Σαφώς και υπάρχει μέσα μου μια φοβία αλλά προσπαθώ να μην με νικήσει..Απλά χρειάζεται περισσότερη προσοχή στους κανόνες υγιεινής... Πιστεύω ότι την γρίπη μπορείς να την κολλήσεις ανά πάσα στιγμή. Στην καφετέρια (για εσωτερικούς χώρους μιλάω πάντα) που μπορεί δίπλα σου να είναι κάποιος που να έχει προσβληθεί ή ακόμα και σε ένα μαγαζί που θα μπεις για να ψωνίσεις, ακόμα και στην δουλειά σου.. Δεν μπορείς να ξέρεις με ποιον συναναστρέφεται ο καθένας.. Άκουσα τις προάλλες στην τηλεόραση ότι στην Αγγλία (νομίζω) που υπάρχουν και θανατηφόρα κρούσματα στις ειδήσεις κάνουν ένα ρεπορτάζ πέντε λεπτών και αυτό ήταν όλο και εδώ μήνες τώρα για μια ολόκληρη ώρα που κρατάνε οι ειδήσεις μόνο για αυτό λένε. Ας είμαστε λοιπόν λίγο παραπάνω προσεκτικοί και σχολαστικοί. Επαναλαμβάνω όχι ότι δεν υπάρχει κίνδυνος και δεν φοβόμαστε όλοι αλλά ας μην είμαστε τόσο τρομοκρατημένοι γιατί στο τέλος θα αναγκαστούμε να είμαστε όλη την μέρα κλεισμένοι στα σπίτια μας..

YCiep3.png

Εγω ειδικα που εχω παντα βηχα τους εχω κανει ολους και εχουν παθει λαλα :lol: :lol:

Αμαν πια. Ουτε ασθματικες κρισεις δεν μπορει να εχει κανεις αυτες τις μερες.:rolleyes:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Σήμερα με ενημέρωσε η αδερφή μου ότι ιατρός νοσοκομείου (το άτομο αυτό ήταν μπροστά σε συμβάν κούσματος κι τους είχαν 1 εβδομάδα σε γκαραντί) της είπε ότι μπορείς να κολλήσεις ακόμη και με την χειραψία (όταν τα χέρια πχ είναι ιδρωμένα). Ακόμη κι να πάρεις στυλό από κάποιον και μετά ασυναίσθητα να ακουμπήσεις το στόμα, το ιδρωμένο μέτωπο...μπορεί να κολλήσεις.

Επίσης, στην Ιταλία ανακοινώθηκε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν το Σεπτέμβριο κλειστά. Αν μείνουν κι στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο κλειστά μειώνεται η πιθανότητα να κολλήσει κάποιο παιδί κατά 42%.

Μέχρι σήμερα δεν ανησυχούσα τόσο, έλεγα κι εγώ ότι ως συνήθως τα ΜΜΕ υπερβάλλουν, αλλά επειδή η αδερφή μου είναι "ψείρας" το έψαξε πολύ καλά. Άρα....

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Αντε καλε πηγαινετε διακοπες!!Εγω μολις γυρισα απο κερκυρα κ ετοιμαζομαι για κρητη.Ποιος μου λεει οτι αν κατσικωθω στην αθηνα δεν θα κολλησω απο καποιον στο σουπερ μαρκετ η στην καφετερια??Καλο πλυσιμο στα χερακια μας κ καλες βουτιες!!

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Διαφημίσεις

για να μην παρεξηγηθώ με το μήνυμά μου δεν εννοώ να μην πάτε διακοπές απλά ενημερώνω ότι μπορείς να κολλήσεις από παντού.

Όπως λέει κι η 2αγοράκια, ακόμη στο σούπερ μάρκετ

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Εγω ειδικα που εχω παντα βηχα τους εχω κανει ολους και εχουν παθει λαλα :lol: :lol:

Αμαν πια. Ουτε ασθματικες κρισεις δεν μπορει να εχει κανεις αυτες τις μερες.:rolleyes:

κι εγώ το ίδιο, με τσιγαρόβηχα όμως!

Τα ΜΜΕ ως συνήθως υπερβάλλουν αλλά δεν είναι ψεύτικος ο συναγερμός. Εχουμε ιό ο οποίος παραμένει σε στεγνό περιβάλλον και περιμένει να τον ακουμπήσεις. Κολλάει μάλλον έυκολα αλλά δεν είναι πιο επικίνδυνος από οποιονδήποτε άλλο ιό που πλήττει το ανώτερο αναπνευστικό. Υπάρχει γενικά φόβος μετάλλαξης του ώστε να προσβάλλει και πιο κάτω καρδιές κλπ ή να αντέχει στα αντιβιοτικά αλλά ακόμα δεν έχει παρατηρηθεί. Με πλύσιμο χεριών πέραν του συνήθους, ξεκούραση (αυτό πως θα το πετύχουμε?) και δυνατό οργανισμό δεν φοβόμαστε πολλά.