Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φιλία & μίσος

marnik

Recommended Posts

Τι θα κανατε αν ανακαλυπτατε οτι η κολλητη σας φιλη και κουμπαρα (την εχω στεφανωσει) εκμεταλευομενη τα οσα της εμπιστευοσαστε για τα προβληματα που ειχατε με τον αντρα σας, μολις δυο μηνες μετα τον γαμο της εκανε σχεση μαζι του? Πως θα το χειριζοσαστε μια τετοια κατασταση?

Διαφημίσεις

Τι θα κανατε αν ανακαλυπτατε οτι η κολλητη σας φιλη

Κολλητή?????Ακόμα την αποκαλείς ετσι?Τοσα χρονια δεν καταλαβες τιποτα????Αυτα δε γινονται απ τη μια στιγμη στην αλλη.Ουτε απ την πλευρα της κοπελας ουτε απ την πλευρα του αντρα σου.

Εγω εχω κολλητη απο 9 χρονων κ γιναμε κ μεις κουμπαρες αλλα εκτος απ την εμπιστοσυνη που εχω στον αντρα μου,την κολλητη μου την ξερω 20 χρονια.Της εχω τυφλη εμπιστοσυνη.Απλα μερικες φορες πρεπει να κραταμε λιγο τα προσχηματα.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

θα τους την ελεγα στα μουτρα τους! θα καλουσα την κουμπαρα τον κουμπαρο για γευμα , καφε , και ολοι σαν μια καλη παρεα θα τους εκανα ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΗ- ΚΟΥΜΠΟΜΕΝΗ , οτι με φωτιζε ο θεος!

Τι να πω , χρειαζονται αποφασεις και πολυ σκεψη το θεμα.

4qhyp3.pngdGZ0p3.png

Διαφημίσεις

θα χώριζα τον άντρα μου και θα πρόσεχα απο εκεί και έπειτα να κάνω καλύτερες επιλογές και στον σύντροφο και στους κολλητούς.

Συμφωνώ και εγώ όμως τί σε έκανε να ανοίξεις ένα τέτοιο θέμα σε ένα φορουμ κυρίως για γονείς?

an1cA4-0g410010MjQ1fDkyMjQwMGRhfG8gem91bXBvdXJsYWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

260964d0kehdi79a.gif

Τι θα κανατε αν ανακαλυπτατε οτι η κολλητη σας φιλη και κουμπαρα (την εχω στεφανωσει) εκμεταλευομενη τα οσα της εμπιστευοσαστε για τα προβληματα που ειχατε με τον αντρα σας, μολις δυο μηνες μετα τον γαμο της εκανε σχεση μαζι του? Πως θα το χειριζοσαστε μια τετοια κατασταση?

Kαι ο συζυξ τι ρολο βαραει? Του καημενουλη που επεσε στα διχτυα της? Δεν νομιζω.

Θα χωριζα τον συζυγο , θα εκοβα οποιαδηποτε σχεση με την "κολητη" και θα συνεχιζα την ζωη μου.

Αυτα :cool:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Μήπως αναχωρεί η πτήση και δεν το πήρα χαμπάρι????

Ε! καλά είσαι! Αναχώρησε ήδη!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Κορίτσια έχουμε δει τόσα κ τόσα εδώ μέσα.ε μάθαμε να ξεχωρίζουμε το καλό λάδι πλέον!είναι στην κρίση της καθεμιάς να καταλάβει...πότε θα σταματήσει αυτό το παιχνίδι δεν ξέρω, γιατί άρχισε να μου την δίνει στα νεύρα!

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχουμε δει τόσα κ τόσα εδώ μέσα.ε μάθαμε να ξεχωρίζουμε το καλό λάδι πλέον!είναι στην κρίση της καθεμιάς να καταλάβει...πότε θα σταματήσει αυτό το παιχνίδι δεν ξέρω, γιατί άρχισε να μου την δίνει στα νεύρα!

:oops::oops: Εχασα κατι στην ζαλαδα μου?:roll:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να την κρατησεις την κουμπαρα σου,να κρατησεις και τον αντρα σου,και να σου βαφτησει και το παιδι σου(αν δεν εχεις,να κανεις,δεν ξερεις τι χανεις........:mrgreen:)

Εχω οιστρο στις καλες συμβουλες σημερα!:cool: