Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts


Διαφημίσεις


Δεν νομιζω να υπαρχει τρόπος να το μαθεις πριν απο την καθυστέριση. Τα σημάδια είναι ίδια με αυτα της περιόδου.Και επίσης η αδελφή μου είχε κάνει απο αυτά τα τεστ που δίχνουν τη σύλληψη πολυ πριν την περίοδο και ενω βγήκε αρνητικό τελικά ήταν εγκυος!!!καλη επιτυχία και λίγο υπομονή!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρααααααααααααααα...

Λοιπών... είχα τελ. περίοδο 21/9 για 8 μέρες με κύκλο 30 ημ.

Στις 11/10 είχε γενέθλια ο άντρας μου και το πρωί πήγα να πάρω γλυκά και δεν μπορούσα να ανέβω μια πάρα πολύ μικρή ανηφόρα ( αφού να φανταστείς ο ζαχαροπλάστης γέλαγε που λαχάνιασα καθώς ξέρει ότι είμαι αθλήτρια):?.

2-3 μέρες πριν νόμιζα ότι με τριγυρνάει καμία γαστρεντερίτιδα γιατί ένιωθα και ανάλογα. Τελικά έβγαλα διάγνωση μόνη μου (τρομάρα μου) ότι τελικά μάλλον έχω πάθει οισοφαγίτιδα, γιατί ενώ πείναγα, ένοιωθα λες και έχω φάει έναν τόνο, σαν να έκανε απεργία ο οισοφάγος μου ένα πράγμα και είχε κλείσει !!!! :)

Όλα αυτά στα λέω γιατί εγώ κατάλαβα ότι η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και δεν είναι απαραίτητο ο οργανισμός να εκφράσει μια εγκυμοσύνη με τα ίδια πάντα συμπτώματα!!!!

Σου εύχομαι να δεις αυτό που επιθυμείς

 

Υ.Σ : Πάντως εγώ είχα κάνει το τεστ που δείχνει αποτελέσματα από την 5 μέρα τις σύλληψις στις 17/10 περίπου και βγήκε θετικό!

Επίσης σε ένα άλλο Forum (δεν ήξερα το Parents τότε:( )που είχα γράψει, μόνο που δεν με βρίσανε που τους έλεγα τόσο νωρίς για συμπτώματα !!! :(

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Koalalou είναι το self clear αυτό που δείχνει από την 5η μέρα της σύλληψης. Εγώ δεν το χρησιμοποίησα να σου πώ την αλήθεια αλλά ξέρω ότι υπάρχει. Άλλες κοπέλες λένε πώς είναι αξιόπιστο, άλλες όχι. Συμπεράσματα θα βγάλεις μόνη σου. Το σίγουρο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να έχεις καθυστέρηση έστω και μια-δυο μέρες αν δείς πώς δεν αντέχεις και μετά να κάνεις την χοριακή. Μέχρι τότε προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου (το ξέρω πώς είναι δύσκολο) και αν είσαι έγκυος τελικά θα είσαι και για τους επόμενους 9 μήνες πίστεψέ με. Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!

aYVcp2.png
Link to comment
Share on other sites

Εγώ στη βδομάδα μετά τη σύλληψη ενιωθα παρα πολύ κουρασμένη και νυσταγμένη. Ειχε πρηστει το στηθος μου και πονουσα σαν απο περίοδο και ελεγα μα καλά 1 βδομάδα νωρίτερα θα μου έρθει. Γενικα δεν ενιωθα καλα το σωμα μου αλλά επειδη ηταν χριστουγεννα νομιζα οτι ηταν απο τις κρεπάλες και την κακη διατροφή και ελεγα μετά τις γιορτες θα ξαναρχισω υγιεινη διατροφή. Τελικά αρχισα υγιεινη διατροφή.....αλλά για άλλο λογο.

s-age.pngs-age.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...