Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

PLS ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα. ΄Εκανα απόξενση στις 25/6 και είδα περίοδο στις 24/7. Το αίμα μου σταμάτησε στις 27. Χτες στις 29 έκανε ένα φλουπ και έριξε αρκετό αίμα. Εκέινο ήταν όμως και σταμάτησε. Σήμερα νιώθω τσιμπιματάκια στην δεξιά μου ωοθήκη χαμηλά και έχω και υγρά. Υπάρχει πείπτωση με κύκλο 29 ημερώ να είναι σήμερα η γόνιμη μου? Υπάρχει περίπτωση η ωοθήκη να τρελάθηκε λόγω της απόξενσης? PLS απαντήστε μου

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Διαφημίσεις

Καλημερα Ιωαννα μου!Μην ανησυχεις κοριτσακι μου,δε πιστευω οτι ειναι τιποτα παρα πανω απο μια απλη ανωμαλια του κυκλου σου.Συνηθως μετα την αποξεση ο κυκλος επηρεαζεται και μπορει να παρουσιασει καποιες ανωμαλιες τους 2-3 πρωτους μηνες,Μη στεναχωριεσαι για τιποτα,παρε ομως ενα τηλ τον γιατρο σου να τον ενημερωσεις!!! ;)

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ιωαννα μου νομιζω οτι σε αυτο,πιο καταλληλος να σου απαντησει ειναι ο γιατρος που σε παρακολουθει!Γιατι δε του κανεις ενα τηλ;Εγω νομιζω οτι ειναι νωρις για ωορρηξια αλλα δεν αποκλειεται κι ολας αν εχει διαταραχθει ο κυκλος σου!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα Ιωαννα μου!Μην ανησυχεις κοριτσακι μου,δε πιστευω οτι ειναι τιποτα παρα πανω απο μια απλη ανωμαλια του κυκλου σου.Συνηθως μετα την αποξεση ο κυκλος επηρεαζεται και μπορει να παρουσιασει καποιες ανωμαλιες τους 2-3 πρωτους μηνες,Μη στεναχωριεσαι για τιποτα,παρε ομως ενα τηλ τον γιατρο σου να τον ενημερωσεις!!! ;)

Συμφωνώ απόλυτα. Δε νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό, συμβαίνουν αυτά μετά την απόξεση.

Τώρα για ωορρηξία δε νομίζω, αλλά πάλι ο γιατρός σου είναι ο πιο ειδικός.

Διαφημίσεις

Και εγω αυτο πιστευω! Δεν ειναι κατι ανυσηχητικο! Ειναι η 1η σου περιοδος μετα την αποξεση γι αυτο και συμβαινει αυτη η διαταραχη στον κυκλο σου!

Μακάρι γιατί αύριο αρχίζουμε νηστεία και τουλάχιστο αν είναι σήμερα η γόνιμη θα έχω κάτι να ελπίζω. Εν το μετααξύ μάλλον σημερα θα μου έρθουν τα τεστ ωορηξίας, αν μου έρθουν θα κάνω ένα

Και εμένα μου είχε σταματήσει το αίμα και μετά έκανα δουλειές ένα σαββάτο και άντε πάλι.

Μην ανησυχείς αλλά μίλα με τον γιατρό σου για κάθε ενδεχόμενο

Μακάρι γιατί αύριο αρχίζουμε νηστεία και τουλάχιστο αν είναι σήμερα η γόνιμη θα έχω κάτι να ελπίζω. Εν το μετααξύ μάλλον σημερα θα μου έρθουν τα τεστ ωορηξίας, αν μου έρθουν θα κάνω ένα

Ιωαννα,τοτε μην το συζητας καθολου...ειναι δεν ειναι γονιμη καντε αγκαλιτσες γιατι ποτε δεν ξερεις!!!Τελικα με την νηστεια δεν τον επεισες??τουλαχιστον για τις γονιμες???

ειδικά για τις γόνιμες. Δεν είναι τόσο πρόβλημα για εκείνο να έχουμε επαφές στη νηστεία απλά δεν θέλει να κάνουμε το μωράκι μέσα στη νηστεία.

Παρεπιπτώντος τον ξεζούμησα τώρα το μεσημέρι. Ελπίζω να τρελάθηκε ο κύκλος μου κ να είναι η γόνιμη μου. Μου έχει ξανασυμβεί και στο παρελθον 2 φορές. Την 1η φορά είδα περίοδο ΄στην 10η μέρα και μια 2η φορά είδα περίοδο την 15η μέρα, οπότεν ποτέ δενμπορείς να ξέρεις. Ας ελπίζω

Διαφημίσεις

Μακάρι κοριτσάκι μου να είναι όπως τα λες!!!

Οπως και να έχει δεν είναι κάτι ανησυχητικό!!! Να συνεχίζετε τις προσπαθειες!!!

Άλλωστε μην ξεχνάμε (όλες μας....)ότι είναι και θέμα ευχαρίστησης ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!!!!

Φιλάκια πολλαααααααα!!!!!!!!!!

ειδικά για τις γόνιμες. Δεν είναι τόσο πρόβλημα για εκείνο να έχουμε επαφές στη νηστεία απλά δεν θέλει να κάνουμε το μωράκι μέσα στη νηστεία.

Παρεπιπτώντος τον ξεζούμησα τώρα το μεσημέρι. Ελπίζω να τρελάθηκε ο κύκλος μου κ να είναι η γόνιμη μου. Μου έχει ξανασυμβεί και στο παρελθον 2 φορές. Την 1η φορά είδα περίοδο ΄στην 10η μέρα και μια 2η φορά είδα περίοδο την 15η μέρα, οπότεν ποτέ δενμπορείς να ξέρεις. Ας ελπίζω

Πολύ καλά του έκανες Ιωάννα !!!! Μπορεί όπως έλεγες να τρελλάθηκε ο κύκλος σου και να είναι τώρα η γόνιμη. Υπομονή να περάσει η νηστεία ....και που ξέρεις ??? Ολα μπορεί να συμβούν !!!

6da11a174c.png

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!! 7-4-2011

Διαφημίσεις

Kati akomi!!!! O protos periodos sou nai me eir8e stin wra tou alla den simeni oti 8a einai etsi kai stous epomenous mines!! Egw prosopika sto proto mina meta apo 30 meres kai o deuteros meta apo 37 meres!!! Ego kanonika exw kuklo 28-30 meres!!! O giatros mou me eipe oti 8a kanei 3-4 mines gia na bei sto swsto ry8mo tou!!!