Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καταγγέλλω την εταιρία Swan Swim που προμήθευσε κατάστημα της γειτονιάς μου ( 25ης Μαρτίου, Θεσσα λονίκη) με μπεμπε μαγιό στρινγκ!!! Θα ήθελα, αν μπορείτε, να με ενημερώσετε πού μπορώ να πάρω τηλέφωνο για να καταγγείλω το γεγονός. Στο Συνήγορο του παιδιού, στο Χαμόγελο ή αλλού; Θα γίνει τίποτα; Και μια απορία: μόνο εγώ ενοχλήθηκα;

Διαφημίσεις

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

αν ειναι δυνατον...σε λιγο θα πουλανε και ζαρτιερες δωρο με πανες!!δυστυχως δεν ξερω πως μπορω να σε βοηθησω...στο χαμογελο του παιδιου σιγουρα θα γνωριζουν που μπορεις να απευθυνθεις..ενημερωσε μας για οποιαδηποτε εξελιξη..απιθανοι ειναι!η χαρα του παιδεραστη..

MkhCp3.png

Διαφημίσεις

Καταγγέλλω την εταιρία Swan Swim που προμήθευσε κατάστημα της γειτονιάς μου ( 25ης Μαρτίου, Θεσσα λονίκη) με μπεμπε μαγιό στρινγκ!!! Θα ήθελα, αν μπορείτε, να με ενημερώσετε πού μπορώ να πάρω τηλέφωνο για να καταγγείλω το γεγονός. Στο Συνήγορο του παιδιού, στο Χαμόγελο ή αλλού; Θα γίνει τίποτα; Και μια απορία: μόνο εγώ ενοχλήθηκα;

Στο 1520 Γραμμή Καταναλωτή!

Και εγώ μαζί σου!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Ακούστε να φρίξετε:Στο 1520 μου απάντησαν ότι είναι ελεύθερη αγορά και δικαιούται ο γονιός να το επιλέξει και να το αγοράσει!!

χμ..το περίμενα ότι κάτι τέτοι θα σου λέγανε

rQGhp3.png

συμφωνω και εγω μαζι σας.και μονο η ιδεα να φορανε οι κορες μου απο τωρα τετοια μαγιο μου φαινεται το λιγοτερο αποκρουστικη και ασχημη :evil:αλλα για να ειμαστε δικαιοι και τι φταιει η εταιρεια ή το μαγαζι που τα πουλαει αφου θα υπαρχουν γονεις που τα αγοραζουν;

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Διαφημίσεις

geoste, υπάρχει λογική σ΄αυτό που λες, αλλά αν δεν περάσει από το μυαλό του κάθε διεστραμμένου να βγάλει στην αγορά τέτοιο προϊόν, πού θα το βρει ο ανώμαλος γονιός να το αγοράσει;

το στρινγκ μαγιω για παιδια το ειδα πρωτη φορα το 2002 ! δεν ειναι νεα μοδα !! τοτε δεν ειχα παιδια και το εκανα χάζι !!!! αποθημενα της μανας σκεφτηκα (ηταν μια ευτραφουλα κοπελιτσα)

τωρα .... το θεωρω απαραδεχτο !!!!

επισης υπαρχουν και εσωρουχα στρινγκ για μικρες ηλικιες !!!!

εχω δει ξενους να τα φορανε στα παιδια τους ηλικιας το πολυ 6 - 7 ετων !!!!!!!ελεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Ακούστε να φρίξετε:Στο 1520 μου απάντησαν ότι είναι ελεύθερη αγορά και δικαιούται ο γονιός να το επιλέξει και να το αγοράσει!!

Έτσι έεε?

Θα τους φτιάξω επιστολή!

Λοιπόν, να μιλήσουμε τότε με την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία ως σύμμαχο!

Ακου εκεί ελεύθερη αγορά!

Θα σας κοινοποιήσω σχετικές λεπτομέριες!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά (συγνώμη για το "ρε" είναι της αγανάκτησης), δεν κατάλαβα και το σκέφτομαι συνέχεια. Δηλαδή κυκλοφορεί ό,τι να' ναι και τα παιδιά είναι έρμαια της επιλογής των γονέων τους σε μια πολιτισμένη (πώς είπατε;) χώρα;

το στρινγκ μαγιω για παιδια το ειδα πρωτη φορα το 2002 ! δεν ειναι νεα μοδα !! τοτε δεν ειχα παιδια και το εκανα χάζι !!!! αποθημενα της μανας σκεφτηκα (ηταν μια ευτραφουλα κοπελιτσα)

τωρα .... το θεωρω απαραδεχτο !!!!

επισης υπαρχουν και εσωρουχα στρινγκ για μικρες ηλικιες !!!!

εχω δει ξενους να τα φορανε στα παιδια τους ηλικιας το πολυ 6 - 7 ετων !!!!!!!ελεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ από 1999 το είχα δει στην Πάρο! και έμεινα παγωτό!:shock:

Γιατί μόνο η εταιρεία που τα φτιάχνει φταίει? Το μαγαζί που τα προμηθεύεται? Η μήπως τους τα έδωσαν με το ζόρι? Όση ευθύνη έχει η κατασκευάστρια εταιρεία άλλη τόση έχει και το κατάστημα που τα πουλά! Εγώ στη θέση σου δεν θα ξαναψώνιζα απο το συγκεκριμένο μαγαζί και αν τους ήξερα προσωπικά θα τους ενημέρωνα και για ποιό λόγο!

Πάντως η κατάσταση έχει ξεφύγει, ειδικά με τα κοριτσίστικα ρουχαλάκια. Εγω έχω 2 αγόρια, αλλά βλέπω -ακόμα και απο φίλη το έχω δει- να ντύνουν μικρά κοριτσάκια λες και θα βγουν να τραγουδήσουν σε πίστα! Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω τίποτα με όσες τραγουδούν σε πίστες, αλλά νομίζω οτι το ντύσιμό τους δεν αρμόζει σε 3χρονα!

ρε παιδια και εγω ειμαι κατα με αυτους τα πουλανε αλλα δεν θα σκασω κιολας απλα δεν θα τα ψωνιζα αυτοι θα τα εχουν στο καταστημα τους απουλητα εκτος και αν μερικες τα προτιμησουν δεν θα σκασω γι αυτο

eQMGp2.png

ρε παιδια και εγω ειμαι κατα με αυτους τα πουλανε αλλα δεν θα σκασω κιολας απλα δεν θα τα ψωνιζα αυτοι θα τα εχουν στο καταστημα τους απουλητα εκτος και αν μερικες τα προτιμησουν δεν θα σκασω γι αυτο

Κοίτα, και εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου να δω έναν ενήλικα να κυκλοφορεί ακόμα και γυμνός! Όμως αν δω ένα μωρό στην παραλία με στρινγκ, θα με ενοχλήσει και αυτό γιατί το μωρό δεν έχει τη δυνατότητα επιλογής. Σίγουρα κάποιοι γονείς που κάνουν τέτοιες επιλογές για τα παιδιά τους δεν το κάνουν με κακές προθέσεις αλλά πίστεψέ με, υπάρχουν τόσοι ανώμαλοι εκει έξω που θα κάνουν πανηγύρι με ένα τέτοιο θέαμα!

Τα παιδιά είναι παιδιά... δεν είναι ούτε μικρές γυναίκες ούτε μικροί άντρες! όταν με το καλό μεγαλώσουν και μπορούν να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις ας κάνουν ό,τι θέλουν!

Κορίτσια και γω τα'χω πάρει με αυτό το θέαμα, δεν ντρέπονται λίγο???

Το παν για το χρήμα????

ΕΛΕΟΣ!!!

Καμιά φορά το μαγιό της μικρής μου μπαίνει μες τον ποπό της και τρέχω να της το συμμαζέψω γιατί υπάρχουν τόσοι ανώμαλοι!

Και όταν την αλλάζω βάζω πετσέτα μπροστά να μην την δούνε.

Όσο για το εσώρουχο στρινγκ εγώ το είχα δεί 1η φορά το 1995 σε κορίτσι δημοτικού, γυμνάσιο πήγαινα εγω και δεν φορούσα ακόμα στρινγκ και το είδα σε κοριτσάκι δημοτικού!

Αλλά δεν φταίνε τα παιδιά, οι μητέρες φταίνε που τα έχουν ανεξέλεχτα.

433965qzur0la2nd.gif

Κορίτσια κι εγώ σκέφτηκα να το πω στην ιδιοκτήτρια, αλλά είχε πολύ κόσμο μέσα στο μαγαζί και δεν ήθελα να κάνω σκηνή. Άλλωστε δεν είναι το μοναδικό που τα πουλάει και το κακό δεν ξεκινάει από αυτούς.

Δεν έχει σημασία απο που ξεκινάει το "κακό". Όλοι είναι στο μέσα σε αυτήν την ιστορία, αυτοι που κατασκευάζουν, που πουλούν, που αγοράζουν...

Απλά δεν είναι ωραίο να εκθέτουμε τα παιδιά μας. Βέβαια αυτό είναι μάλλον υποκειμενικό.

επειδη εχω δουλεψει σε μαγαζι με παιδικα εχω να σας πω οτι τα στριγκακια ειχαν μεγαλη περαση!υπηρχαν πολλες "προχωρημενες"μαμαδες που ηθελαν κατι εχτριμ για το μωρο τους!και πολυ που το εβρισκαν πολυ χαριτωμενο δωρο.

μην τα βαζετε με τα μαγαζια.αν δεν τα ζηταγανε δεν θα τα φερνανε.με τισ μοντερνες μαμαδες να τα βαζετε που στα 14 που τους ανακοινωνει η κορη οτι ειναι εγκυος απορουν

τι κανανε λαθος!