Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

με το καλο να γεννήσεις!οχι, εγω εχω της chicco αλλά σημερα που πήγα κατά τύχη στα mothercare είδα ανακοίνωση της εταιρείας Κλουκίνας-Λάππας ότι απο το συγκεκριμένο καρότσι αποσύρουν μια παρτίδα λόγω κάποιου ελλατώματος στα φρένα.Ψαξτο καλύτερα πριν το πάρεις. Μπορεί βεβαια να αφορα μια μονο παρτίδα και να μην υπάρχει πρόβλημα γενικότερα στο μοντέλο

Εχουμε το Bee και ήμαστε πολυ ευχαριστημενοι. Τον βαζαμε μεσα απο 0 ημερων και του ηταν πολυ ανετο. Μπορεις να το πηγαινεις με το 1 χερι γιατι στριβει και τσουλαει τοσο ευκολα και ομαλα.

Το θεμα με τα φρενα ηταν σε παλια παρτιδα και με ενα απολο εξαρτηματακι που δινουν λυνεται το προβλημα.

• 3 weeks later...

Καλημέρα και από μένα!

Κι εγώ Gilaki τον Δεκέμβριο γεννάω και μάλλον έχω καταλήξει στο bee...μπυ φαίνεται οτι συγκεντρώνει λόλα όσα χρειάζεται κανείς και είναι και πανάλαφρο!!!!! έχω μόνο μια αμφιβολία για το κατα πόσο είναι χρήσιμο το πορτ-μπεμπε για τον πρώτο καιρό...αν και το άλλο bugaboo (cameleon)που το προσφέρει είναι πανάκριβο...τι λέτε κι εσεις οι παλιότερες μαμαδες???

Για το πορτ μπεμπε - Πηραμε την φωλιτσα που εχει το Bee και ηταν πολυ ευχαριστημενος εκει. Βεβαια τοτε ηταν χειμωνας αλλα για εσενα που γεννας Δεκεμβριο ειναι ιδανικο. Μετα καποιους μηνες το μωρο δεν θελει να ειναι ξαπλωμενο, οποτε και παθεις να χρησιμοποιεις και το πορτ μπεμπε. Αρα ειναι οντως ακριβο για λιγους μηνες χρηση και με το υπνοσακο κανεις μια χαρα την δουλεια σου.

Οσοι φιλοι μου πηραν το Cameleon κατεληξαν να παρουν και δευτερο καροτσακι πιο μικρο και ελαφρυ γιατι το συγκεκριμενο μπορει να ειναι και αρκετα δυσχρηστο. Env me to Βee δεν υπαρχει τετοιο θεμα.

Διαφημίσεις

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

εχουμε και εμεις το bee και ειμαστε π. ευχαριστημένοι! για Αθήνα και στενά πεζοδρόμια ειναι super και το μωρό το βάζουμε από την αρχή! κάνει τους καλύτερους ύπνους!

γεια σας κοριτσια!

εχω το bugaboo cameleon και ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ!!! χωραει και σε μικρα αυτοκινητα... διπλωνει στο κλεισιμο του πολυ περισσοτερο απο αλλες μαρκες καροτσιων και χωραει να μπει στο αυτοκινητο και διπλωμενο καθετα αλλα και στο πλάι... ειτε στο πορτ παγκαζ ειτε πισω απο την μαξιλαρα του οδηγου ακομη... και το ξανατονιζω... ακομη και σε μικρα αυτοκινητα!

ανοιγει-κλεινει πανευκολα και οσο για την "οδηγηση" του... παναλαφρη και "μαλακη"! ... ακομη και στα κατσαβραχα!!!

αφου το συγκεκριμενο μοντελο το bugaboo (cameleon) κανει ειδικα για δαση... για αμμουδια... και χιονια...!!! τελειο για τα πεζοδρομια τα σπασμενα και τους ανωμαλους δρομους γενικως!!!

το συστηνω!!!

• 8 months later...

Γεια σας κορίτσια!

Έχω εντυπωσιαστεί με το bugaboo bee plus (λόγω του μειωμένου του βάρους) αλλά επειδή με ενδιαφέρει και η λύση του καθίσματος αυτοκινήτου με τη βάση του καροτσιού θα ήθελα να μου πείτε αν είναι πρακτικό. Μπαίνει εύκολα το καθισματάκι στη βάση ή θέλει ολόκληρη διαδικασία? Πήγα και είδα το maclaren techno xlr και απογοητεύτηκα. Ολόκληρη διαδικασία για να κουμπώσεις το καθισματάκι αυτοκινήτου (με τους ειδικούς αντάπτορες), πολύ άσχημο σε εμφάνιση και πολύ βαρύ (καρότσι + καθισματάκι). Δε μου φάνηκε καθόλου πρακτικό. Επειδή το καθισματάκι είναι της Maxicosi και όχι της bugaboo είναι κάτι αντίστοιχο?

Ρωτάω επειδή τα καταστήματα bebejou είναι πολύ μακρυά από το σπίτι μου και αν είναι έτσι μάλλον δεν αξίζει να το δω από κοντά.

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε το καθισματακι το maxi cosi και μπαινει αμεσως στο bee! μπορεις να εχεις κουμπωμενους ηδη στο bee τους ειδικους ανταπτορες δεν ενοχλουν σε τιποτα το κλεισιμο ανοιγμα του καροτσιου, και σε 5 δευτερολεπτα κουμπωνεις το maxi cosi πανω...ακομα κι εγω που σε αυτα δε τα πολυκαταφερνω το κανω αμεσως!

αααα εμεις εχουμε το bee το σκετο οχι το plus αλλα δε νομιζω να υπαρχει θεμα με αυτο!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Αν είναι να μπορείς να έχεις τους αντάπτορες μόνιμα πάνω στο καρότσι θα πάω να το δω γιατί μου αρέσει πολύ και είναι και πολύ ελαφρύ. Ο σύζυγος δε, ξετρελάθηκε με το design όταν το είδε. Εσύ από που το έχεις αγοράσει?

Ευχαριστώ πολύ!

τωρα αν σου πω πως δε ξερω απο που το χουμε παρει τι θα μου πεις? ο συζυγος το πηρε κ δεν ειμαι σιγουρη απο που. πραγματικα αυτη τη στιγμη δε μου περναει καν απο το μυαλο... θα ρωτησω και θα σου πω. παντως ναι εμεις ειχαμε μονιμα πανω τους ανταπτορες και μαλιστα το χουμε χρησιμοποιησει και τωρα τελευταια που το παιδι ειναι πανω απο 10 κιλα και δεν ειχαμε προβλημα. οι ανταπτορες ειναι 2 πλαστικα παναλαφρα εξαρτηματα που ετσι κι αλλιως μπαινουν πολυ ευκολα αν δε τα χεις ηδη επανω.

βασικα εμας ειναι ιδιο αυτο που λεει οτι ειναι το plus

beeplus1.JPG

ρωτησα, απο mothercare το πηραμε... λοιπον δες αυτο το βιντεακι

οταν το εχεις στη 2η θεση (που δειχνει οταν το βγαζει κ το ξαναβαζει, που το παιδι κοιτα στο χερουλι) παιρνει κ το καρεκλακι μαζι χωρις να βγαλεις τη θεση του καροτσιου αν δε θες! (εμεις ετσι το χουμε):P:p

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπαίνει το καθισματάκι σκέτο στη βάση του καροτσιού χωρίς να υπάρχει το βασικό στέλεχος του καροτσιού επάνω. Ο λόγος είναι το αυξημένο βάρος που θα έχει με αυτή τη λύση και η αισθητική του καροτσιού. Η λύση καθισματάκι + βάση είναι καθαρά για να εξυπηρετεί εμένα όταν θέλω να πετάγομαι κάπου με το μωρό (πχ παιδίατρο), παρκάρω μακριά και δεν έχω κάποιον μαζί να μου το κουβαλήσει. Απ' όσο είδα είναι περίπου 3 κιλά το καθισματάκι συν το βάρος του μωρού το οποίο όλο και θα αυξάνεται άρα δεν θα μπορώ να το κρατήσω στο χέρι για μια σχετικά μεγάλη απόσταση.

Διαφημίσεις

και αυτο γινεται, το δειχνει το βιντεακι που σου βαλα πιο πανω, απλα εμεις δε το καναμε γιατι ειχαμε και 2ο παιδακι το οποιο μπορει να χρειαζοταν καποια στιγμη να μπει στο καροτσι (πχ σε μεγαλες βολτες που λειπαμε πολλες ωρες απο το σπιτι η μεγαλη κοιμοταν στο καροτσι)

Μια δοκιμή από κοντά θα με πείσει! Τα βιντεάκια δεν τα εμπιστεύομαι ιδιαίτερα, θέλω να δω η ίδια αν είναι εύκολο σαν διαδικασία. Σκέφτομαι να πάω στο bebejou επειδή μου είπαν ότι κάνει και καλύτερες τιμές, αντιθέτως στα mothercare δεν παζαρεύεις καθόλου την τιμή απλά έχουν τις δωροεπιταγές 15ευρώ/200ευρώ αγορών οι οποίες δεν ξέρω αν ισχύουν για την αγορά καροτσιού (αν θυμάμαι καλά για κρεβατάκια δεν ισχύουν). Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι είναι μια πολύ ακριβή λύση και η τιμή του μαζί με όλα τα αξεσουάρ (αντάπτορες, βάση αυτοκινήτου, ομπρέλα, τέντα για τον ήλιο κλπ) είναι τσουχτερή. Φυσικά αν διαπιστώσω ότι πρόκειται για καρότσι που θα το χρησιμοποιήσω για καιρό χαλάλι.

Μια δοκιμή από κοντά θα με πείσει! Τα βιντεάκια δεν τα εμπιστεύομαι ιδιαίτερα, θέλω να δω η ίδια αν είναι εύκολο σαν διαδικασία. Σκέφτομαι να πάω στο bebejou επειδή μου είπαν ότι κάνει και καλύτερες τιμές, αντιθέτως στα mothercare δεν παζαρεύεις καθόλου την τιμή απλά έχουν τις δωροεπιταγές 15ευρώ/200ευρώ αγορών οι οποίες δεν ξέρω αν ισχύουν για την αγορά καροτσιού (αν θυμάμαι καλά για κρεβατάκια δεν ισχύουν). Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι είναι μια πολύ ακριβή λύση και η τιμή του μαζί με όλα τα αξεσουάρ (αντάπτορες, βάση αυτοκινήτου, ομπρέλα, τέντα για τον ήλιο κλπ) είναι τσουχτερή. Φυσικά αν διαπιστώσω ότι πρόκειται για καρότσι που θα το χρησιμοποιήσω για καιρό χαλάλι.

καλα θα κανεις να βρεις το πιο οικονομικο αφου ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα . εμεις εδω δεν εχουμε πολλες επιλογες οποτε το mothercare ηταν μονοδρομος. δεν ξερω αν ειναι πολυ ακριβο δε ξερω καν ποσο εχει, αλλα δεν ειμαι και ο πιο αντικειμενικος ανθρωπος σε αυτο, αφου εχω παρει το stokke και μετα αυτο για "δευτερο". τους ανταπτορες παντως τους πηραμε απο το ιντερνετ και ηταν παμφθηνοι. την τεντα για τον ηλιο (στην ουσια μια ασημι κουκουλα) δε τη βγαζουμε χειμωνα-καλοκαιρι γιατι ειναι ομορφη :D:D:D:D και νομιζω κ τη βαση αυτοκινητου για το καρεκλακι απο το ιντερνετ μας ηρθε και αν δε κανω λαθος μεταχειρισμενη και πολυ φθηνα (γερμανια). Αν εχεις δυνατοτητα παρε μονο το καροτσι και τα αλλα αφου θα τα δεις απο κοντα στο μαγαζι, σημειωσε τα και αγορασε τα απο εξωτερικο Online, θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα στις τιμες σε πραγματα που ουσιαστικα δεν εχει σημασια αν θα ειναι καινουρια αρκει να λειτουργει σωστα (οπως η βαση αυτοκ. η οποια μας ηρθε εμας πραγματικα σε κατασταση τελεια!). Οσο για το αν θα το χρησιμοποιησεις καιρο το καροτσι..αυτο δεν εξαρταται απο σενα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:εξαρταται απο το παιδακι σου κ οχι απο εσενα. Η μικρη μου απο 9 μηνων δε θελει να καθεται, οταν δε περπατησε το καροτσι το κουβαλαμε μαζι για ντεκορ.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω εσείς που έχετε πάρει το bugaboo bee plus,πήρατε το cocoon η βάζατε το καρεκλάκι αυτοκινήτου πάνω στο καρότσι όταν ήταν πολύ μωράκι το παιδί σας?Τι βολεύει?

• 2 months later...

Καλησπερα!

Ηθελα να ρωτησω οσους εχουν το bee plus αν αντιμετωπιζουν προβλημα με τις μπροστινες ροδες.

Ενω ειμαι γενικα ευχαριστημενη με το καροτσι στο λιγο που το εχω χρησιμοποιησει, εχω μεγαλο θεμα οταν οι μπροστινες ροδες γυρισουν στο πλαι. Κολλανε, κ αντι να στριψουν προς τα μπροστα γερνουν στο πλαι!

Μεγαλη απογοητευση.... Εστειλα κ μειλ στην αντιπροσωπεια κ θα μου στειλουν κατι ανταλακτικα, αλλα ο αντρας μου που οσο να'ναι ειναι πιο σχετικος με αυτα λεει οτι δε θα φτιαξει....

Ειναι μονο το δικο μας η το εχουν ολα αυτο το προβλημα?

Να πω οτι εχουμε το bee plus limited edition all black, αν κ μαλλον ειναι ιδιο με τα υπολοιπα εκτος του χρωματος.