Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρωτότυπο κέρασμα/δώρο

mmmmmmm

Recommended Posts

Ετοιμάζουμε τη βάπτιση της κόρης μας για τις 25 Σεπτέμβρη.

Εκτός από τα στάνταρ που προσφέρονται σε κάθε βάπτιση μενού, μουσική, μπομπονιέρα, κλόουν, γλυκάκι θα ήθελα μια πρωτότυπη ιδέα για κάτι έξτρα προς τους καλεσμένους. Δώρο, φαγώσιμο, κάτι άλλο που θα έκανε εντύπωση ή θα εκτιμούσαν. Βρήκα στο internet μια ιδέα με περιστέρια που απελευθερώνονται αλλά λόγω του κόστους και επειδή είμαστε επαρχία -άρα έπρεπε να αναλάβει κάποιος από εμάς την απελευθέρωση - την απορρίψαμε. Any ideas? :?:

Διαφημίσεις

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

μπορείς να πας σε μαγαζί με σοκολατες, να σου φτιαξουν μια στρογγυλη σοκολατιτσα που πάνω να γραφει με χρωματιστα γραμματα το ονομα και την ημερομηνια και μετα την τυλιγουν σαν καραμελα με χρωματιστα (στα χρωματα του θεματος σας)κορδελακια στις δυο ακρες...το εχω δει και ως δωρο σε βαφτιση , αρραβωνα αλλα και ως δωρο σε γαμο και μου αρεσε πολυ σαν ιδεα...τον Μαιο που εφτιαξε η ξαδερφη μου τετοιες καραμελες στον αρραβωνα της, της στοιχισαν 1,80€ η μία επειδη εφτιαξε μονο 30....

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Ευχαριστώ για τις ιδέες. Για τη σοκολάτα δεν έχω γνώμη (μήπως λιώσει, μήπως ορμήσει ο γιος μου που είναι τριών να τις φάει όλες κλπ.) αλλά μου άρεσε το μουσικό κουτί που είδα στο site τους. Keep thinking!

Διαφημίσεις

Ετοιμάζουμε τη βάπτιση της κόρης μας για τις 25 Σεπτέμβρη.

Εκτός από τα στάνταρ που προσφέρονται σε κάθε βάπτιση μενού, μουσική, μπομπονιέρα, κλόουν, γλυκάκι θα ήθελα μια πρωτότυπη ιδέα για κάτι έξτρα προς τους καλεσμένους. Δώρο, φαγώσιμο, κάτι άλλο που θα έκανε εντύπωση ή θα εκτιμούσαν. Βρήκα στο internet μια ιδέα με περιστέρια που απελευθερώνονται αλλά λόγω του κόστους και επειδή είμαστε επαρχία -άρα έπρεπε να αναλάβει κάποιος από εμάς την απελευθέρωση - την απορρίψαμε. Any ideas? :?:

καλημερα μμμμμ και μετο καλο η βαπτιση σας:D

αν προσφερες κατι σε λουλουδι?με μια καρτουλα με ευχες?

''...for those about to rock we salute you...''

Επειδή το κάναμε να μην πω πως το θέμα της κοπέλας, δεν της δίνουμε απλά ιδέες?

Και σ όποιον αρέσει...

Θα συμφωνήσω!

Η πλάκα είναι ότι μόλις μπήκα στο forum και είδα τόσες απαντήσεις είπα WAW αυτό είναι forum!

Μετά "χαμηλοφτερούγιασα" που λέμε κι εμείς οι επαρχιώτες.

Πάντως την ιδέα με το φιλανθρωπικό ίδρυμα την έχω ψάξει. Απλώς δεν μου άρεσε να φωνάξω ότι "είμαι φιλάνθρωπος" στη βάπτιση του παιδιού μου (ένιωθα οτι θα προσέβαλα τους καλεσμένους). Για εθελοντική προσφορά υπάρχουν ένα σωρό ευκαιρίες. Η βάπτιση θέλω να είναι γιορτή! Όσο για το περιστέρι αυτό κι αν συμβολίζει τη χριστιανική επιφοίτηση. Αν ήταν εφικτό δεν θα με σταματούσε η -κατά τα άλλα σεβαστή- γνώμη κανενός. BTW maira95 Μάιρα φωνάζουμε την κόρη μου (το ίδιο και τη μαμά μου).

Εμπρός λοιπόν για ιδέες!:wink:

Θα συμφωνήσω!

Η πλάκα είναι ότι μόλις μπήκα στο forum και είδα τόσες απαντήσεις είπα WAW αυτό είναι forum!

Μετά "χαμηλοφτερούγιασα" που λέμε κι εμείς οι επαρχιώτες.

Πάντως την ιδέα με το φιλανθρωπικό ίδρυμα την έχω ψάξει. Απλώς δεν μου άρεσε να φωνάξω ότι "είμαι φιλάνθρωπος" στη βάπτιση του παιδιού μου (ένιωθα οτι θα προσέβαλα τους καλεσμένους). Για εθελοντική προσφορά υπάρχουν ένα σωρό ευκαιρίες. Η βάπτιση θέλω να είναι γιορτή! Όσο για το περιστέρι αυτό κι αν συμβολίζει τη χριστιανική επιφοίτηση. Αν ήταν εφικτό δεν θα με σταματούσε η -κατά τα άλλα σεβαστή- γνώμη κανενός. BTW maira95 Μάιρα φωνάζουμε την κόρη μου (το ίδιο και τη μαμά μου).

Εμπρός λοιπόν για ιδέες!:wink:

να σου ζησει και η κορη και η μαμα!:P

εμενα βεβαια δεν ειναι το κανονικο μου ονομα,αλλα δεν πειραζει....

λοιπον,στο θεμα μας,

σου προτεινα πιο πανω κατι σε λουλουδι,αν δεν σου αρεσει η ιδεα τι θα ελεγες να προσφερες διαφορα γουρια (ματακι,πεταλο,ροδι κλπ)

σε μια λιτη συσκευασια,π.χ μεσα σε ενα μικρο πουγκακι ;)

''...for those about to rock we salute you...''

Λοιπόν, έκανα χθες μια βόλτα.

Βρήκα μπάλες με μαλλί γριάς αλλά η τιμή είναι απαγορευτική (2,20). Το ίδιο θα κοστίσει το μουσικό κουτί και μάλιστα αφού δεν θα παίξει το ρόλο της μπομπονιέρας δεν χρειάζεται να βάλω μέσα κουφέτα που ανεβάζουν το κόστος. Σκέφτηκα επίσης ότι αφού τα χρώματα της βάπτισης θα είναι ροζ με καφέ θα μπορούσα να βάλω στο πιάτο του καθενός 2 ράβδους κανέλα τυλιγμένους με δαντέλα και ροζ κορδέλα. Δεν έχω τσεκάρει όμως τιμές για την κανέλα. Στα τουριστικά μαγαζιά που κυκλοφορούν τέτοια πακέτα είναι ακριβά. Θα ψάξω για πώληση χύμα να τα φτιάξω μόνη μου. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα? Πειράζει που θυμίζει πιο πολύ γάμο παρά βάπτιση? Μου αρέσει που θα έχω το αποτέλεσμα του ροζ, καφέ. Επίσης, ζήτησα από 2 ζαχαροπλαστεία να μου φτιάξουν δείγματα μπισκότων. Σκέφτηκα τέλος ότι μια ιδέα για ντεκόρ στα τραπέζια έίναι να βάλω 1 καλάθι σε κάθε 12άρι τραπέζι με φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης, μουσικό κουτί, και δεν ξέρω τι άλλο.

Δεν έχω καταλήξει πουθενά ακόμα κι ετοιμάζομαι για διακοπές αλλά αισθάνομαι ότι προχωράω. Αποκλείοντας ιδέες θα φτάσω σε αυτήν που θα μου κάνει κλικ. :wink:

Διαφημίσεις

Guest salina

Kαλημέρα.Εγω βαφτίζω τον γιο μου και έχω βρει μαλλι της γριας σε κυπελλάκι με 1,20.Είχα ρωτήσει και για μπισκοτα και μου ζητούσαν 3,5 με 4Ε το ενα.

Βρήκα μπάλες με μαλλί γριάς αλλά η τιμή είναι απαγορευτική (2,20). Το ίδιο θα κοστίσει το μουσικό κουτί και μάλιστα αφού δεν θα παίξει το ρόλο της μπομπονιέρας δεν χρειάζεται να βάλω μέσα κουφέτα που ανεβάζουν το κόστος. Σκέφτηκα επίσης ότι αφού τα χρώματα της βάπτισης θα είναι ροζ με καφέ θα μπορούσα να βάλω στο πιάτο του καθενός 2 ράβδους κανέλα τυλιγμένους με δαντέλα και ροζ κορδέλα. Δεν έχω τσεκάρει όμως τιμές για την κανέλα. Στα τουριστικά μαγαζιά που κυκλοφορούν τέτοια πακέτα είναι ακριβά. Θα ψάξω για πώληση χύμα να τα φτιάξω μόνη μου. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα? Πειράζει που θυμίζει πιο πολύ γάμο παρά βάπτιση? Μου αρέσει που θα έχω το αποτέλεσμα του ροζ, καφέ. Επίσης, ζήτησα από 2 ζαχαροπλαστεία να μου φτιάξουν δείγματα μπισκότων. Σκέφτηκα τέλος ότι μια ιδέα για ντεκόρ στα τραπέζια έίναι να βάλω 1 καλάθι σε κάθε 12άρι τραπέζι με φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης, μουσικό κουτί, και δεν ξέρω τι άλλο.

Δεν έχω καταλήξει πουθενά ακόμα κι ετοιμάζομαι για διακοπές αλλά αισθάνομαι ότι προχωράω. Αποκλείοντας ιδέες θα φτάσω σε αυτήν που θα μου κάνει κλικ. :wink:

Πολυ ωραια ιδέα η κανελλα με ροζ δαντελίτσα και ειναι κατι που σίγουρα θα το κρατήσουν οι καλεσμένοι σου.

Θα μπορούσες να βαλεις και ενα καλάθι στα χρωματα σου στο κεντρο καθε τραπεζιού και μεσα να βαλεις λουλουδια απο κουφέτα πάλι στα χρωματα ροζ καφε οπως αυτο στην ακρη του τραπεζιού http://www.fiesta.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=14, στο κάθε λουλούδι μπορείς να βαλεις ενα ευχαριστήριο καρτελάκι, ετσι θα εχεις και στολισμό και δωρο για τον καθε ενα καλεσμενο σου.

VLS πολύ ωραίος ο στολισμός στο site που πρότεινες. Αλλά τι εννοείς λουλούδια από κουφέτα? Είναι αυτό που μοιάζει με μαργαρίτα? Δεν φαίνεται καλά. Τι ωραία που θα ήταν να συνδυάσω στολισμό και δώρο!

ναι ακριβώς. Στη φωτογραφία εχουν βαλει ενα καλαθι ντυμένο με σατεν υφασμα και μεσα μαργαρίτες που το καθε πεταλο ειναι ενα κουφέτο. Αυτο μπορεις καλλιστα να το προσφερεις και σαν μπομπονιέρα και υπάρχουν απειρα σχεδια λουλουδιών που μπορεις να επιλέξεις, φαντασία να υπάρχει :)

Μια φιλη μου εδωσε σε ολες τις μανουλες(γιατι αυτες το προσεχουν...και οχι οι αντρες) απο ενα κοσμηματακι λαιμου...ηταν τοοοοοσο χαριτομενο...το εχω ακομα...ηταν ενα κοριτσάκι σε ασημι...ψιλουλι που ηταν δεμενο με καρο ροζ κορδελα, ετοιμο για το λαιμο...

Ηταν μια πολύ ομορφη κινηση και αποτι μου ειπε τα πηρε 1 ευρο το ενα ...

Στο κουτακι που ηταν μεσα εγραφε πως το κανει δωρο ο Χρηστος σε ολες τις ομορφες γυναικες...

Πολύ μου αρεσε...!!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Λοιπόν, μετά από λίγο ακόμα ψάξιμο (και μια βδομάδα διακοπές) σκέφτηκα να βάλω στου καθενός το πιάτο ένα λουκούμι. Είναι οικονομικό, τρώγεται και πριν το φαγητό, μπορώ να το τυλίξω σε σελοφάν με κορδελίτσα, δε χαλάει και αν διαλέξω γεύση τριαντάφυλλο θα είναι ροζ. Επίσης από 2 ζαχαροπλαστεία θα μου φτιάξουν δείγματα μπισκότων. Στο τηλ. μου είπαν για 1,80 το ένα έτοιμο τυλιγμένο. Θα είναι έξτρα από το γλυκάκι. Σας φαίνεται λογική τιμή?

Ίσως το λουκούμι να κολλήσει στο σελοφάν, και γενικά, δεν ξέρω πως θα φαίνεται ένα λουκούμι σε ένα πιάτο.Αν δεν ήθελες extra μπισκότο, θα σου έλεγα να πάρεις λουκούμια τριαντάφυλλο (δοκιμασμένα και φρέσκα, όχι συσκευασμένα κατά προτίμηση!!) και να τα βάλεις ανάμεσα σε μπισκότα Παπαδοπούλου. Το γνωστό εδώ στη Μακεδονία μπισκοτολούκουμο!!Παλιά το τρώγανε πολύ!!! Τα βάζεις σε σελοφάν και τα δένεις με ρόζ καρό κορδελίτσα με μία ταμπελίτσα που γράφει: "γλυκό σαν εμένα...και το όνομα από κάτω!"Εεε..καλά αν δε θες την ταμπελίτσα μην τη βάζεις!Εσύ ξέρεις.Και μια ιδέα. Αν θες βάζεις πάνω με ροζ γλάσο το αρχικό του ονόματος του παιδιού και ιδού:Παραδοσιακό, καλαίσθητο και πρακτικό. Μια φίλη μου πήρε τις σοκολατίτσες τις μικρές (40γρ.) και έβαλε έξω χαρτί πουά με τη φωτό της μικρής και ήταν τέλειο!!!Τα περιτυλίγματα τα εκτύπωσε στον υπολογιστή. Καλή επιτυχία ό,τι και αν κάνεις και...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!

Vd4Sp3.png

Εμείς στη βάφτιση του γιού μου στισ 2/5 δώσαμε σοκολατίτσα που μόνοι μας κάναμε το περιτύλιγμα!!!Για δες...και αν θες περισσότερες πληροφορίες,πες μου.

PIC_0014.jpg

PIC_0013.jpg

Τι ωραίες ιδέες παιδιά! Άντε να δούμε πού θα καταλήξω. Η ιδέα με το μπισκοτολούκουμο μου άρεσε αλλά δεν είναι μεγαλύτερο το μπισκότο από το λουκούμι? Πώς θα φαίνετε? Να το πατήσω? Για πτι-μπερ μιλάμε? Καλά το "γλυκό σαν εμένα" φοβερή ιδέα!

GEODATOU επειδη εγω θα δωσω προσκλητηριο σοκολατα πες μου πως τις διατηρησατε και δεν χαλασε το σχημα τους λογο ζεστης; Εμενα το μονο που με τρομαζει ειναι αυτο. Βεβαια η βαπτιση θα γινει αρχες οκτωβρη οποτε θα τα μοιρασω κατα της 10 Σεπτεμβρη.

Ναι ναι, το πατάς και γίνεται σαντουιτσάκι!Με πτι-μπερ θα είναι μια χαρά!Ό,τι και να κάνεις θα είναι τέλειο, γιατί θα είναι φτιαγμένο με πολύ αγάπη!!Με το καλό!!!Και ό,τι άλλο θες από ιδέες εδώ είμαστε!!!

Vd4Sp3.png

GEODATOU επειδη εγω θα δωσω προσκλητηριο σοκολατα πες μου πως τις διατηρησατε και δεν χαλασε το σχημα τους λογο ζεστης; Εμενα το μονο που με τρομαζει ειναι αυτο. Βεβαια η βαπτιση θα γινει αρχες οκτωβρη οποτε θα τα μοιρασω κατα της 10 Σεπτεμβρη.

Δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο.Εμένα η βάπτιση ήταν στισ 2/5 και δεν έκανε πολλές ζέστες!!!

Αν τα δώσεις αμέσως τα προσκλητήρια δε νομίζω να προλάβουν να λίωσουν!!!

loipon an se endiaferoun oi mpalitses me malli tis grias to an agapas , exei kapliktikes me 1,20evro, des kai sto site tous.

http://www.an-agapas.gr

wobz4vsv31g4fym5.png