Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ετοιμαζόμαστε κι εμείς!!!!

Sofia

Recommended Posts

Λοιπόν κλείσαμε 4 Μαίου να βαφτίσουμε τον μικρό μας σε ξωκλήσι (Προφήτης Ηλίας).... Είναι πολύ ωραίο το μέρος και ο παπάς είναι θείος μου.... οπότε επιτρέπονται τα πάντα :):)

Τώρα μένει να κανονίσουμε όλα τα υπόλοιπα.....

Έχω λοιπόν το εξής θέμα:

Τραπέζι δεν θα κάνω για όλο τον κόσμο γιατί είναι πολλοί (πάνω από 150).

Θα κάνω μόνο για τους κουμπάρους, τους κοντινούς συγγενείς και αυτούς που θα έρθουν από μακριά (δηλ. καμιά 30αριά άτομα).

Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω catering έξω από την εκκλησία για όλο τον κόσμο, το οποίο θα περιλαμβάνει κρύα κρουσανάκια, τυροποιτοειδή κ.τ.λ. τζιρτζιφλίκια.....

Η τιμή που μου ζητάνε είναι λίγο εξωφρενική ρε παιδιά..... 1200€ περίπου (δηλ. γύρω στα 8€ το άτομο!!!!!) :shock:

Έχει κανένας εμπειρία;;;;

Τί άλλο μπορώ να κάνω;;;;;

Γιατί δεν μου κάθεται και πολύ καλά να φύγει έτσι ο κόσμος.....

ακούω ιδέες και εμπειρίες......

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Διαφημίσεις

Ορίστε :shock::shock::shock::shock: 1200€ :shock::shock::shock:

Εγώ έκανα τραπέζι για 139 άτομα και μου βγήκε 1500€

και μιλάμε για πολυ ωραία πράγματα και ο κόσμος είχε επιλογή 7 πιάτα για κυρίως μενού....

dev277pr___.png

jodido, που έκανες το τραπέζι;;;Αθήνα μένεις ή επαρχία;;;πολύ λίγα μου φαίνονται 1500 ευρώ....εγώ όπου έχω κοιτάξει-για Αθήνα μιλάω πάντα-στοιχίζει γύρω στα 20-25 ευρώ/άτομο....

Αχ ρε παιδια για αλλη μια φορα η τρομερη διαφορα της παλιο Αθήνας με την επαρχια !!!

Και η Θεσσαλονικη ειναι πιο ακριβη απο τις αλλες πολεις !!!

Η τζοτζιντο ειναι νομιζω Ξανθη...

Σοφακι μου εγω δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να υπαρχει φαγωσιμο μετα την βαπτιση.... Η βαπτιση ειναι μυστηριο... Σορρυ, ε ? Η γνωμη μου ειναι...

Τωρα για κατι πιο οικονομικο, κανε μπουφεδακι με γλυκα και ποτο - αναψυκτικο και οχι με φαγητο... ισως και ξηρους καρπους κλπ...

Πως σας φαινεται αυτο ?

Παιδιά οι τιμές που σας λέω είναι για επαρχία!!!!!

Όσο για κανονικό τραπέζι μου είπαν σε έναν που ρώτησα για 13€ το άτομο δηλαδή περίπου 2000€!!!!

Μαριλένα.... συμφωνώ.... κι εγώ έτσι ξεκίνησα, ότι δεν θα κάνω τίποτα... απλά ένα τραπέζι για τους κουμπάρους και πολύ επιλεγμένα άτομα....

Όμως στην βάφτιση θα έχουμε και ψιλοelite.... και συναδέλφους δικούς μου και του άντρα μου.... και σκέφτηκα να κάνω κάτι.....

Θα ρωτήσω κι αλλού αλλά αν έχετε τίποτα άλλο να προτείνετε......

Η άλλη λύση είναι να αγοράσω μόνη μου τα εδέσματα (και να φτιάξουν μερικά και δικοί μου άνθρωποι) και να βάλω δικούς μου ανθρώπους να τα στήσουν..... ανθρώπους έχω που μετά χαράς προσφέρθηκαν ήδη να βοηθήσουν.... Επίσης υπάρχει κατάλληλος χώρος έξω από την εκκλησία και δεν χρειάζεται να κουβαλήσουμε τραπέζια και τέτοια....

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Διαφημίσεις

Παιδιά οι τιμές που σας λέω είναι για επαρχία!!!!!

Όσο για κανονικό τραπέζι μου είπαν σε έναν που ρώτησα για 13€ το άτομο δηλαδή περίπου 2000€!!!!

Μαριλένα.... συμφωνώ.... κι εγώ έτσι ξεκίνησα, ότι δεν θα κάνω τίποτα... απλά ένα τραπέζι για τους κουμπάρους και πολύ επιλεγμένα άτομα....

Όμως στην βάφτιση θα έχουμε και ψιλοelite.... και συναδέλφους δικούς μου και του άντρα μου.... και σκέφτηκα να κάνω κάτι.....

Θα ρωτήσω κι αλλού αλλά αν έχετε τίποτα άλλο να προτείνετε......

Η άλλη λύση είναι να αγοράσω μόνη μου τα εδέσματα (και να φτιάξουν μερικά και δικοί μου άνθρωποι) και να βάλω δικούς μου ανθρώπους να τα στήσουν..... ανθρώπους έχω που μετά χαράς προσφέρθηκαν ήδη να βοηθήσουν.... Επίσης υπάρχει κατάλληλος χώρος έξω από την εκκλησία και δεν χρειάζεται να κουβαλήσουμε τραπέζια και τέτοια....

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σοφια σου ειπαν φανταζομαι τιμη για ενα πληρη μενου απο αυτα που κανουν τα κετερινγκ σε τετοιες εκδηλωσεις... Αν ησουν Αθηνα θα σου συστηνα την δικια μου να κανει κατι τετοιο

9-1.jpg

Αυτο ειναι ενα σπιτακι περιπου 1 μετρο που εχει πανω καρφιτσομενα σφολιατοειδη για 40 ατομα... και βγαινει σε οτι σχεδιο μπορει να φανταστεις... (ο πυργος της μπαρμπι, καραβακια,αυτοκινητακια, μικυ κλπ) και κοστιζει μονο 150 ευρω.. οποτε κανει 2 τετοια και τελειωνεις.. Και ειναι πολυ εντυπωσιακο (δεν φαινεται καλα στη φωτο)

Τωρα αυτο που μπορεις να κανεις για να μην παιδευτεις ειναι να πας σε καποιον που φτιαχνει τετοια να μην πεις οτι ειναι για μυστηριο, να παραγγειλεις εσυ όσα κομματια και οσα ειδη θελεις πχ απο 40 κομματια 4-5 ειδη και απλα θα φερεις ενα δικο σου τραπεζι για το σερβιρισμα.. Αλλωστε μην φανταστεις οτι θα κατσουνε να τρωνε σαν τους χαζουν εξω απο την εκκλησια στο ορθιο με τις ωρες.. ενα μεζε θα παρουν και θα φυγουν..

Απο κει και περα, αν θες να κανεις μπουφε κανονικο, με σερβιτορους, τραπεζια, (τα κετερινγκ συνηθως στηνουν τραπεζια και καρεκλες και για τους καλεσμενους) θα σου κοστισει οσο να κανεις κανονικο τραπεζι..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Δωρα για ενημερωσε με για την γνωστη σου,,,, πολυ ομορφο αυτο και πολυ πρωτοτυπο !

Κατερίνα, αλογάκια.... τι αλλο ?

Σοφακι μου, το οτι εχεις ανθρωπους να βοηθησουν ειναι καλο αλλα αν κανεις κατι μονη σου... θα κουραστεις και θα αγχωθεις πολυ....

Διαφημίσεις

Εμενα το κτημα θελει 15€/ατομο στα 200 ατομα μινιμουμ (θα ειναι γυρω στα 100 αλλα θα πληρωσεις για 200...... :shock: ) και δεν ξερω ακομα ποσα θα παρει το catering......

Μιμικα μου θυμησες προπερσι πουε ιχα παρει τηλεφωνο σε εναν αμπελωνα (πριν μεινω εγκυος, οταν σχεδιαζαμε τον γαμο υπο αλλες συνθηκες) και γω ημουν εντελως παντελως ασχετη..

Παιρνω τηλεφωνο και μου λεει ο τυπος 15 ευρω το ατομο (μινιμουν 200) και ολα τα κρασια συμπεριλαμβανονται γιατι ειναι δικα μας... Το φαγητο βεβαια δικο σας..

Λεω εγω "μπραβο μωρε.. τοσο φτηνα...'

Συνεχιζει ο τυπος και μου λεει.. "εχουμε και ανθρωπο για να κανονιζει που θα παρκαρουν τα αυτοκινητα και μια κυρια για τις τουαλετες..."

"Α μαλιστα ,λεω εγω..., σερβιτορους?"

"Το κετερινγκ, και εχουμε και κλειστο χωρο μπας και σας πιασει καμια βροχη.."

"αααααα μαλιστα.. και φανταζομαι θα εχει και μεσα τραπεζια ..."

"Αααα, λεει αυτος.. δεν εχουμε τραπεζια.. το κετερινγκ.."

"Ααααα, λεω και γω.. σερβιτσια και τετοια?"

"Αααα, ξαναλεει αυτος.. το κετερινγκ..."

"Ααααα μαλιστα... του λεω .. καλα.. δηλαδη θελετε 15 ευρω το ατομο μονο για το χωρο και τον αερα που θα αναπνευσουμε? αστο χριστιανε μου... με τοσα λεφτα αγοραζω ενα χωραφακι..."

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!! :D

Dora πολύ ωραία φαίνονται.....

Εγώ πάντως, σε περίπτωση που το κάνουμε μόνοι μας, απλά θα αγοράσω διάφορα και θα τα βάλουμε σε πιατέλες, θα αγοράσουμε χάρτινα τραπεζομάντηλα, πλαστικά πιατάκια και ποτηράκια, χαρτοπετσέτες και τέλος...

Δεν χρειάζονται ούτε τραπέζια ούτε τίποτα, γιατί έξω από την εκκλησία έχει τσιμεντένιο πάγκο (πολύυυυυ μακρύ) οπότε θα τα βάλουμε εκεί πάνω....

Marilena, σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα αγχωθώ ούτε θα κουραστώ γιατί θα τα τακτοποιήσουν όλα η μαμά μου με τις γειτόνισες!!!!! Να ναι καλά οι άνθρωποι.....

Ο μόνος μου ενδιασμός σε αυτήν την περίπτωση, είναι να μην φανεί πολύ πρόχειρο....

Πάντως στην περίπτωση του κανονικού catering, περισσότερο πληρώνεις για τους σερβιτόρους και τα σχετικά.....

Είναι πολύ απάτη ρε παιδιά!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Κατερίνα: Τα θέματα που αρχικά μου έρχονται στο μυαλό είναι αμαζόνες ή Καλάμιτη Τζέην (αν και δε νομίζω να έχεις κορίτσι...) Πήγασος ή κάτι με Μονόκερους (ειδικά αν κάνεις κάτι με κέρατο και το βάλεις σε ένα από τα εκεί άλογα θα έχει πλάκα!). Τωρα αν είναι αγόρι, φαρ ουέστ, ινδιάνοι, Λούκι Λούκ, Δον Κιχώτη, η φάρμα των ζώων, Μ. Αλέξανδρο και Βουκεφάλα. Κάτι άλλο δε μου ρχεται... ελπίζω να σου έδωσα μια ιδέα, αν μου ρθει κάτι άλλο θα επανέλθω..

Σοφία: Η ιδέα του να κάνεις κάτι μόνη σου το βρίσκω πολύ γλυκό και καθόλου πρόχειρο (ίσα ίσα είναι κάτι χαλαρό και αποτέλεσμα δικής σου φροντίδας) Δοκίμασε όμως - άποψή μου - να στρώσεις κάποια άτομα στη δουλειά. Πέντε άτομα να βρείς να σου κάνουν από κάτι, τελείωσε! Τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, καναπεδάκια, σκέτα κασεράκια και κρακεράκια και φυσικά υπάρχουν ένα σωρο βιβλία με ευκολες τετοιες συνταγές και λύσεις. Επιπλέον σκέψου έναν όμορφο στολισμό, μια διακριτική σύνθεση μπαλονιών, ένα από τα μηχανήματα που βγάζουν μπουρμπουλίθρες και που μπορείς να δανειστείς από κάποια μαγαζιά και κανείς δε θα δώσει σημασία στα πιάτα και στην έλλειψη σερβιτόρων (ίσα-ίσα που δε θα κοιτάζει και κανένας αν πάρεις κανένα μπατόν σαλέ παραπάνω...). Αυτό που θα πρέπει να προνοήσεις όμως είναι η περίπτωση βροχής...

.png

Έχει τύχει σε Βάπτιση αλλά και σε Γάμο να συζητιέται μεταξύ καλεσμένων, "εσείς ξέρετε που είναι αυτή η ταβέρνα?" και γι'αυτούς που δεν έχουν καλεστεί στο τραπέζι είναι άβολο και άκομψο, γιατί όσο και να προσπαθήσουμε θα το μάθουν οτι κάναμε τραπέζι και όλοι σκέφτονται "για το δώρο μας κάλεσαν?" και είναι σωστό αυτό. Τι πάει να πει δηλαδή "η βάπτιση είναι μυστήριο" και γιατί για κάποιους από τους καλεσμενους πρέπει να είναι μόνο μυστήριο και για κάποιους να είναι και φαγοπότι? Προσωπικά δεν το θεωρώ σωστό αυτό και τόσο στο γάμο μου όσο και στην πρώτη βάπτιση αλλά και στην δεύτερη θα καλέσω όσους μπορώ και να ταίσω, ή όλοι ή κανείς.

Τώρα αν μετά το μυστήριο φάνε οι γονείς οι παππούδες και οι νονοί τότε ο.κ.

Οπότε Σοφία σωστά σκέφτεσαι να προσφέρεις κάτι ώστε αν γίνει συζήτηση, που θα γίνει αφού είσαι και επαρχία, να μην είναι τόσο βαρύ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ 24, μπορείς να πάρεις ξύλινα αλογάκια από αυτά που είναι το κεφάλι του αλόγου με ένα ξυλάκι από κάτω? κατάλαβες ποιά εννοώ? και να τα στολίσεις με πολύχρωμες κορδελίτσες ασορτί με τις μπομπονιέρες σου και το προσκλητήριο. Κι αν βιαστείς θα βρεις σε προσφορά αυτές τις μέρες ξύλινα αλογάκια, χριστουγενιάτικα στολίδια μου μπορείς να κρεμάσεις με κορδελίτσες ασορτί επίσης από τα δέντρα κ.λ.π. Μπορείς να φτιάξεις με ξυλάκια, καλάθια, σαν αυτά που βάζουν το σανό στα άλογα, σε μικρογραφία, για τις μπομπονιέρες σου να βάλεις μέσα λίγο σανό και να τοποθετήσεις τις μπομπονιέρες σου. Ή σε ακόμα μικρότερη εκδοχή να φτιάξεις κασπώ με πετρούλες μέσα και λουλουδάκια και ένα μικρό λούτρινο αλογάκι και να τοποθετήσεις ένα σε κάθε τραπέζι. Επίσης ένα μικρό λούτρινο αλογάκι μπορείς να κρεμάσεις σε κάθε καρέκλα καλεσμένου με μια κορδελίτσα και ένα καρτελάκι που να γράψεις ευχαριστώ.

Τέλος υπάρχει και σχετικό παιδικό τραγουδάκι "τρέχα-τρέχα αλογάκι" για την υποδοχή του νεοφώτιστου εάν κάνεις τοτραπέζι στον ίδιο χώρο. Αυτά! :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Ε ναι Βικακι, αυτο εννοω κι εγω με το η βασπιτη ειναι μυστηριο... Δεν χρειαζεται φαγοποτι....

Βεβαια για εμενα ειναι αφορμη για παρτυ και γλεντι ολα αυτα, αλλα αν δεν τα σηκωνει η τσέπη σου ???

Εμεις ας πουμε δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να κανουμε κατι για ολο τον κοσμο... οπότε τι κάνουμε ? Ή τιποτα ή επειδη εχουμε χρηματα για να κανουμε τραπεζι μονο σε 30 ατομα, θα καλεσουμε μονο αυτους ? Και μετα θα πουν, ωραια, βαφτησατε το παιδι και δεν με καλεσατε ?

Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα !!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ24, δες και εδώ,

http://www.nikolisgroup.gr/advanced_search_result.php?keywords=horse&osCsid=a5725c071b22be680b873d135c358f46&x=0&y=0[/b]

Μπορείς να βάλεις κάτι από αυτά στις μπομπονιέρες σου ή και στις καρέκλες όπως σου είπα και είναι πολύ οικονομικά.

Επίσης στο προσκλητήριο σου μπορείς να βάλεις κάποιο από αυτά

horse.jpg

horse2.jpg

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Marilena εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.

Προτιμώ να στεναχωρηθεί κάποιος επειδή δεν τον κάλεσα καθόλου, παρά να στεναχωρηθεί επειδή κάλεσα κάποιους άλλους στο τραπέζι και εκείνον όχι.

Και όπως λες και εσύ η βάπτιση είναι μυστήριο και το τραπέζι λιγότερο σημαντικό, οπότε με ποιό κριτήριο τον επιλέγεις να έρθει στο μυστήριο και όχι στο τραπέζι? Αν βέβαια σε κάλεσε εκείνος μόνο σε εκκλησία και όχι και στο τραπέζι τότε εντάξει. Αλλά ξέρεις τι θα ειπωθεί? ας αγόραζε ένα φτηνότερο φόρεμα μια φτηνότερη μπομπονιέρα ένα φτηνότερο προσκλητήριο κ.λ.π. και ας καλούσε και 10άτομα παραπάνω ή ας μην με καλούσε καθόλου.

Γι αυτό το λόγο ψάχνω από νωρίς το θέμα της βάπτισης και θα τα κάνω σχεδόν όλα μόνη μου για να μειώσω το κόστος. Θεωρώ οτι η βάπτιση δεν είναι γάμος όχι ως προς την σπουδαιότητα του μυστηρίου, γιατί τότε η βάπτιση είναι σπουδαιότερη, αλλά ως προς το εύρος των καλεσμένων.Το βλέπω οτι είναι κάτι πιο ιδιαίτερο πιο οικογενειακό αν θες και καλώ τους πολύ στενούς συγγενείς και φίλους αυτούς που πραγματικά είναι κοντά μου.

Και πάλι θα πω οτι εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πουν οτι τους κάλεσα για το δώρο.

Αν δεν μπορούσα να πληρώσω τραπέζι για όλους αλλά παρόλα αυτά ήθελα 200 άτομα στην εκκλησία τότε θα τους καλούσα όλους ΜΟΝΟ στην εκκλησία και στα γενέθλια ή στην ονομαστική εορτή του παιδιού θα έκανα ένα τραπέζι έξω για αυτούς που ήθελα. Έτσι δεν θα παρεξηγηθεί κανείς.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Βικυ μου συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες... απλα στενοχωρηθηκα γιατι δεν το πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται οτι τους καλεσες για το δωρο και ειδικα στις μερες μας... Τα παιδια μου εχουν ΤΟΟΟΟΟΣΑ παιχνιδια, ρουχα και γενικα πραγματα, που μακαρι να μην εφερνε κανεις τιποτα στην βαπτιση...

Τωρα με εβαλες σε σκεψεις γιατι εγω το βλεπω πολυ διαφορετικα, δηλαδη θελω να μοιραστω την χαρα μου με οσο πιο πολυ κοσμο μπορω και επειδη δεν θα κανω τραπεζι ηθελα να καλεσω και καποια ατομα απο εδω απο το φορουμ... αλλα τωρα φοβαμαι μηπως το σκεφτουν ετσι....

Στενοχωριεμαι γμτ που για καθε κινηση μας καθε σκεψη μας και καθε λογο μας, πρεπει να το σκεφτομαστε απο 100 πλευρες επειδη υπάρχει αυτη η κακια στον κόσμο... Στενοχωρηθηκα πολυ... :(

Μα αφού δεν θα κάνεις τραπέζι Μαριλένα μου δεν υπάρχει περίπτωση να ακουστεί στο προαύλιο της εκκλησίας "που είναι ρε παιδιά αυτή η ταβέρνα?" Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθείς.

Δεν θεωρώ κακία το να πει κάποιος οτι τον κάλεσες για το δώρο, είναι άποψη.

Και δεν είπα οτι την υιοθετώ! Λέγοντας λοιπόν οτι .....

"και επειδη δεν θα κανω τραπεζι ηθελα να καλεσω και καποια ατομα απο εδω απο το φορουμ... αλλα τωρα φοβαμαι μηπως το σκεφτουν ετσι....

Στενοχωριεμαι γμτ που για καθε κινηση μας καθε σκεψη μας και καθε λογο μας, πρεπει να το σκεφτομαστε απο 100 πλευρες επειδη υπάρχει αυτη η κακια στον κόσμο... "

απευθύνεσαι σε εμένα, γιατί σε άλλο τόπικ ανέφερες οτι θα είμαι στην βάπτιση σου, όπως και σε άλλη απάντηση σου σχετικά με κάποιο βιβλίο με θέμα τον ύπνο λές οτι "όταν τίθεται ένα τόπικ, τίθεται προς συζήτηση και ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει άποψη" , νόμιζα οτι μπορείς να δεχτείς μια άλλη άποψη. Είπα τι θα κάνω εγώ το τι θα κάνεις εσύ είναι δικό σου θέμα και δεν το κρίνω απλά εγώ δεν το κάνω.

Συνηθίζω πάντα να σκέφτομαι 1000 φορές πρίν κάνω και πω κάτι ΟΧΙ γιατί υπάρχει τόση κακία στον κόσμο αλλά επειδή βάζω τον ευατό μου στη θέση των άλλων και δεν θέλω να τους στεναχωρώ.

Επίσης αν με θεωρείς κακιά είναι άποψη σου και την δέχομαι και το έχω πει και μόνη μου σε κάποιο άλλο τόπικ ότι είμαι ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ :lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Βρε νουμερο ???????????????????????????

ΒΙΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

για εσενα νομιζες οτι το ειπα ???

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

κι εσυ τεκνον βρουτε ???

ρε μπας κι εχει αναδρομο ??? Ερμη !!!

σημερα ολοι με παρεξηγουν !!! :cry:

και οχι τιποτα αλλο !!! σου ειχα πει οτι εχασα τα τηλεφωνα σου με την αλλαγη του κινητου και δεν μπορω να σε παρω !!!!!!

βικυ ακουσσσσσσσ ???

Και για τους υπολοιπους που θα διαβασουν και θα τρομαξουν.... δεν εννοω εσενα βρε Βικυ, εννοω οτι ειχα υποψην μου καποια αλλα ατομα απο το φορουμ, που ομως δεν ξερω πολυ καλα, οπως κι εσενα (απλα με εσενα εχουμε πει και 10 πραγματα ιδιαιτερως) και οτι ισως σκεφτουν οτι ΑΦΟΥ δεν τους ξερω καλα τους καλω για το δωρο και ειπα οτι στενοχωρηθηκα που με εβαλες σε τετοια σκεψη !!!

Ας ηταν ολες οι ΚΑΚΙΕΣ σαν κι εσενα .... γνωμη μου παντα... Κακιωτατες ειμασταν εγω και η Δωρα, κι εσυ λοιπον στο κλαμπ ??? :wink:

Εκτός από ΚΑΚΙΑ & ΝΟΥΜΕΡΟ?????? :evil::evil::evil:

αΑαΑαΑαΑαΑαΑα!!!! Θα παραπονεθώ στους admin!

Bρε εγώ δεν παρεξηγώ KANENAN απολύτως! Μην φοβάσαι! Και σοβαρά να εννοείς εμένα δεν υπάρχει πρόβλημα! Δέχομαι κάθε κριτική και @#$#@&*^% ! Μ άρέσει! Πως θα πάμε μπροστά αν δεν αντιπαρατεθούμε?

Σε αυτό το κλάμπ με την Δώρα θέλω να μπω και εγώ! Πως γίνεται?

Να σαι σίγουρη πως αν κάνουμε μια ψηφοφορία θα πάρω πολλές ψήφους στο φόρουμ είμαι σίγουρη!

Δεν με πειράζει όμως, εγώ θέλω να μπορώ να λέω τι γνώμη μου και να δείχνω πια πραγματικά είμαι. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους τι να κάνουμε?

Άντε με το καλό να βαφτίσουμε τους παιδαράδες μας και εγώ θα σε καλέσω ΚΑΙ στο τραπέζι! :lol::lol::lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Πιστευω εχεις καταλαβει οτι κι εμενα μου αρεσει και να λεω και να μου λενε την γνωμη τους ελευθερα, αλλιως προτιμω να μην συμμετεχω σε συζητησεις... Αυτη ειναι η ουσια αλλωστε... Απλα επισης δεν μου αρεσει να γινονται παρεξηγησεις, αν το εννοουσα για εσενα, απλα θα στο ελεγα στα ισα και ας στραβωνες, τοτε δεν θα με ενοιαζε κιολας !!! :wink:

Τωρα οσον αφορα στο κλαμπ που εχουμε υπο ιδρυση με την Δωρα, αρκει να αποδειξεις οτι αξιζεις τον τιτλο και ... μπήκες !!! χαχα !!!

Δεν φτανει μαρι που θα με καλεσεις στην βαφτιση του γιου σου και ΔΕΝ θα σου δερω και δώρο :P θα με ταϊσεις κιόλας !!!! χαχαχαχαχα

Αχ ναι ανυπομονω !!!! Να τα βαφτισουμε τα ζουζουνια...

Μπαχαλο το καναμε της κοπελας το ποστ !!!

Σοφακι συγγνωμη !!! :wink:

Δεν θέλω δώρο βρέ! Όπως είπες και εσύ έχουμε τόσα πράγματα που δεν χωράνε πουθενά πιά! Εμείς δε από ρούχα μια και είναι και το ίδιο φύλο έχουμε άπειρα!

Για να ανταμείψουμε τη Σοφούλα θα της στείλω οτι θέλει για την βάφτιση από Αθήνα! Ε? Σοφούλα? Βόρεια Ελλάδα που? Έχω συγγενείς Κομοτηνή! Αν στείλεις και κάνα χαλβά ή κουραμπιέ θα κάνουμε ανταλαγή :lol::lol::lol::lol::lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν ειναι γραφτο της της Σοφιας !!!

Ρε Βικυ Κομοτηνη εχεις σοι ??? Κι εγω !!!

Μαλιστα αυτη τη στιγμη που μου το θυμισες παω να χτυπησω λιγο σουτζουκ λουκουμ !!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...