Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ...(Ν. Ηρακλειο)

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

μπαίνω ξαφνικά και κλεφτά στο φορουμ μετά από τοσο καιρό και αυτό για λιγα μονο λεπτα

Δεν ειμαι καν σιγουρη οτι εχω ανοιξει θεμα στο σωστο τοπικ. Λοιπόν, παρολο το τρεξιμο και το αγχος της δουλειάς, ανακάλυψα οτι ειμαι εγκυος!

Θελω μια μικρη βοηθεια απο τις Αθηναίες φίλες.

Πρεπει να ξεκαθαρισω στο μυαλουδάκι μου ποια νοσοκομεια ειναι δημοσια (Απο θεσσαλονικη ειμαι για αυτο δεν τα ξερω καλα εδω) και εχω και μια δυο αποριες ακομη

1. μπορω να βρω ενα γιατρο και να μου κανει ολες τις εξετασεις και τους υπερηχους εστω στο νοσοκομειο με απογευματινο ραντεβου;

2. θα βολεψει λετε να κανω τις εξετασεις μεσω του κεντρου μανας και παιδιου ή θα πετυχω κανενα τσομπανι γυναικολογο;

3. θα με βοηθησετε να βρω γυναικολογο; Εγω μενω Ν.Ηρακλειο. οσο πιο κοντα τοσο το καλυτερο. Τωρα αν συνδυαζεται με το δημοσιο νοσοκομειο ειναι το καλυτεροτερο και αν τον εχετε τσεκαρει οι ιδιες το τελειο.

Λοιπον, για σημερα κλεινω και φευγω. Θα κοιτάξω ομως μεσα στην εβδομαδα να μπω καποια στιγμη να σας απολαυσω και να μαθω νεα σας.

Φιλια

Ειρηνη

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!Να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου το δευτερο μωρακι σου!!!!!!!!!

Αυτα απο μενα...διοτι ωσ Θσσαλονικια δεν εχω ιδεα για τα υπολοιπα που θελεις να μαθεις!!!!

Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Συνονόματη συγχαρητήρια για τη νέα σου εγκυμοσύνη!!!

Λοιπόν,δημόσια μαιευτήρια είναι το Αρεταίειο,το Έλενα και το Αλεξάνδρα.Ξέρω πως γιατροί που είναι σε δημόσια μαιευτήρια μπορούν να σε παρακολουθούν κανονικά με ραντεβού στα νοσοκομεία.

Όσον αφορά αυτό που ρωτάς για το κέντρο μάνας-παιδιού θα πρέπει να το ψάξεις γιατί εγώ έχω τη χειρότερη άποψη για το κέντρο που πήγαινα.

Σκέψου πως στην αρχή της εγκυμοσύνης που είχα λίγα καφέ υγρά ο γυναικολόγος του κέντρου δεν μου έγραφε άδεια γιατί έπρεπε λέει να του πάω υπέρηχο στον οποίον να φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα.Όταν βέβαια είσαι στην 7η βδομάδα κύησης στον υπέρηχο δεν φαίνεται τίποτα άλλο από ένα κουκιδάκι!Και βέβαια έμεινα σπίτι για 2 βδομάδες παίρνοντας άδεια από τη δουλειά μου χωρίς να μου την έχει γράψει το ΙΚΑ.

Πιστεύω όμως πως εξαρτάται από το γιατρό του κάθε κέντρου.Πήγαινε ρώτα στο κέντρο που αντιστοιχεί στην περιοχή σου και θα ¨κόψεις¨ τον γιατρό τι άνθρωπος είναι.

Όσον αφορά για γυναικολόγο,ο δικός μου γυναικολόγος είναι στο Λητώ(ιδιωτικό),στο Ιασώ(ιδιωτικό) και στο Αλεξάνδρα(δημόσιο).Εγώ γέννησα στο Λητώ(ήταν δική μου επιλογή να γεννήσω εκεί και όχι στο δημόσιο) και έμεινα πολύ ευχαριστημένη μαζί του.Με άφησε κανονικά να με πιάσουν οι πόνοι και γέννησα φυσιολογικά.Όχι σαν κάποιους άλλους που κανονίζουν με ραντεβού για να φύγουν διακοπές!Και την ώρα της γέννας ήταν πάρα πολύ χαλαρός και ήρεμος!

Το ιατρείο του είναι κοντά στο Ηilton,από Ν.Ηράκλειο θα μπορείς να πηγαίνεις με ηλεκτρικό και μετρό.Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου στείλω τα στοιχεία του.Και όποια άλλη πληροφορία θες να μάθεις,ευχαρίστως να σου πω!

Συνονόματη συγχαρητήρια για τη νέα σου εγκυμοσύνη!!!

Λοιπόν,δημόσια μαιευτήρια είναι το Αρεταίειο,το Έλενα και το Αλεξάνδρα.Ξέρω πως γιατροί που είναι σε δημόσια μαιευτήρια μπορούν να σε παρακολουθούν κανονικά με ραντεβού στα νοσοκομεία.

Όσον αφορά αυτό που ρωτάς για το κέντρο μάνας-παιδιού θα πρέπει να το ψάξεις γιατί εγώ έχω τη χειρότερη άποψη για το κέντρο που πήγαινα.

Σκέψου πως στην αρχή της εγκυμοσύνης που είχα λίγα καφέ υγρά ο γυναικολόγος του κέντρου δεν μου έγραφε άδεια γιατί έπρεπε λέει να του πάω υπέρηχο στον οποίον να φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα.Όταν βέβαια είσαι στην 7η βδομάδα κύησης στον υπέρηχο δεν φαίνεται τίποτα άλλο από ένα κουκιδάκι!Και βέβαια έμεινα σπίτι για 2 βδομάδες παίρνοντας άδεια από τη δουλειά μου χωρίς να μου την έχει γράψει το ΙΚΑ.

Πιστεύω όμως πως εξαρτάται από το γιατρό του κάθε κέντρου.Πήγαινε ρώτα στο κέντρο που αντιστοιχεί στην περιοχή σου και θα ¨κόψεις¨ τον γιατρό τι άνθρωπος είναι.

Όσον αφορά για γυναικολόγο,ο δικός μου γυναικολόγος είναι στο Λητώ(ιδιωτικό),στο Ιασώ(ιδιωτικό) και στο Αλεξάνδρα(δημόσιο).Εγώ γέννησα στο Λητώ(ήταν δική μου επιλογή να γεννήσω εκεί και όχι στο δημόσιο) και έμεινα πολύ ευχαριστημένη μαζί του.Με άφησε κανονικά να με πιάσουν οι πόνοι και γέννησα φυσιολογικά.Όχι σαν κάποιους άλλους που κανονίζουν με ραντεβού για να φύγουν διακοπές!Και την ώρα της γέννας ήταν πάρα πολύ χαλαρός και ήρεμος!

Το ιατρείο του είναι κοντά στο Ηilton,από Ν.Ηράκλειο θα μπορείς να πηγαίνεις με ηλεκτρικό και μετρό.Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου στείλω τα στοιχεία του.Και όποια άλλη πληροφορία θες να μάθεις,ευχαρίστως να σου πω!

κατι ασχετο κοριτσακι μου!γεννησσες 4/8???? η κορουλα μου ειναι επισης 11 μηνων και 16 ημερων..συγγνωμη για την παρεμβολη...παρεμπιπτοντως ο γιατρος μου ειναι στο ξενοδοχειο του Ιασω!!υπεροχη εγκυμοσυνη σου ευχομαι Ειρηνη μου!!!

Διαφημίσεις

κατι ασχετο κοριτσακι μου!γεννησσες 4/8???? η κορουλα μου ειναι επισης 11 μηνων και 16 ημερων..συγγνωμη για την παρεμβολη...παρεμπιπτοντως ο γιατρος μου ειναι στο ξενοδοχειο του Ιασω!!υπεροχη εγκυμοσυνη σου ευχομαι Ειρηνη μου!!!

Γέννησα 5/8!!!

Άρα μάλλον μας περνάτε μια ολόκληρη μέρα,ε????

Να μας ζήσουν!!!

• 11 months later...

Καλημέρα σε όλους σας.

Ειμαι πολύ καινούρια στο site.

Ηθελα να μοιραστώ μαζί σας καποια ανησυχία μου. Μπαινουμε σιγά-σιγά με τον άντρα μου στην διαδικάσια να κάνουμε παιδάκι.

Δεν έχω όμως κάποιον γυναικολόγο που να με παρακολουθει. Ειμαι σε αναζήτηση και σκέφτομαι αν ήταν εφικτό να βρω κάποιον που να ειναι και σε δημόσιο αλλά και σε ιδιωτικο μαιευτήριο (δεν ξέρω αν γίνεται αυτο), ώστε οταν έρθει εκείνη η ώρα να έχω και τις δύο επιλογές για το που θα γεννήσω. Τα οικονομικά μας δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση αλλά ελπίζουμε οτι θα βελτιωθούν.

Ξέρω ζητάω πολλά icon_smile.gif

Θα ήθελα την γνώμη σας και αν γνωριζεται να μου προτείνεται κάποιον γιατρο με τον οποιο εισαστε ευχαριστημένοι θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστω για το χρόνο σας.

Καλημέρα σε όλους σας.

Ηθελα να μοιραστώ μαζί σας καποια ανησυχία μου. Μπαινουμε σιγά-σιγά με τον άντρα μου στην διαδικάσια να κάνουμε παιδάκι.

Δεν έχω όμως κάποιον γυναικολόγο που να με παρακολουθει. Ειμαι σε αναζήτηση και σκέφτομαι αν ήταν εφικτό να βρω κάποιον που να ειναι και σε δημόσιο αλλά και σε ιδιωτικο μαιευτήριο (δεν ξέρω αν γίνεται αυτο), ώστε οταν έρθει εκείνη η ώρα να έχω και τις δύο επιλογές για το που θα γεννήσω. Τα οικονομικά μας δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση αλλά ελπίζουμε οτι θα βελτιωθούν.

Θα ήθελα την γνώμη σας και αν γνωριζεται να μου προτείνεται κάποιον γιατρο με τον οποιο εισαστε ευχαριστημένοι θα το εκτιμούσα.

Σου συστήνω τον κύριο Γράψα Σπύρο ο οποίος συνεργάζεται με το δημόσιο ΑΤΤΙΚΟΝ και το ιδιωτικό ΛΗΤΩ!!Πολύ καλός άνθρωπος και καλός γιατρός!Αν θέλεις λεπτομέρειες,στείλε μου π.μ.

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Καλημέρα σε όλους σας.

καλημερα κοπελα μου σου εστειλα πμ...... περιμενω απαντηση....

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους σας.

O δικός μου λέγεται Δασκαλάκης συνεργάζεται με το Αλεξάνδρας και το Ιασώ, το λητώ και το γαία. Τον έχουν και άλλες κοπέλες από το forum. Ναι Αθήνα είναι.

O δικός μου λέγεται Δασκαλάκης συνεργάζεται με το Αλεξάνδρας και το Ιασώ, το λητώ και το γαία. Τον έχουν και άλλες κοπέλες από το forum. Ναι Αθήνα είναι.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα με ενδιεφερε να κλείσω ένα ραντεβού.

Θα μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία του.

Ευχαριστώ πολυ

• 7 months later...

Καλησπέρα σας,

μένω στο Ν.Ηράκλειο Αττικής ειμαι νεα στην περιοχη παντρευτηκα το καλοκαιρι και τωρα σκεφτομαστε με τον αντρα μου για παιδακι, δεν έχω όμως κάποιον γυναικολόγο που να με παρακολουθει. Ειμαι σε αναζήτηση και σκέφτομαι αν ήταν εφικτό να βρω κάποιον που να ειναι το ιατρειο του κοντα στην περιοχη μας να ειναι σε δημόσιο αλλά και σε ιδιωτικο μαιευτήριο, ώστε οταν έρθει εκείνη η ώρα να έχω και τις δύο επιλογές για το που θα γεννήσω. Θα ήθελα την γνώμη σας και αν γνωριζεται να μου προτείνεται κάποιον γιατρο με τον οποιο εισαστε ευχαριστημένοι θα το εκτιμούσα.

αν θελεις στο στελνω με πμ το ονομα και το τηλ του γιατρου μου.Εγω είμαι πολυ ευχαριστημένη

Σε ευχαριστω πολυ evitakalam θα το ηθελα πολύ :D, μπορεις να μου πεις τι εννοεις πμ?:oops:

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

αγαπητά μέλη, δεν απαγορευεται η δημοσιευση αληθινών μαρτυριών

για καλά προιόντα/υπηρεσίες κτλ.

αυτό που απαγορεύετεαι είναι να δημοσιευσει καποιος διαφημιση απο την οποία έχει ο ίδιος κέρδος.

ή να δημοσιεύσει δυσφήμιση απο την οποία προκύπτει δόλος ή χαρακτηρισμοί που ζημιώνουν την όποια επιχείριση

Η προτροπή για να σας στείλει καποιος πμ, οδηγεί στο να είναι άχρηστο το θέμα αυτό, για μελλοντικούς χρήστες καθώς το θέμα δεν θα περιέχει πληροφορίες!

παρακαλούμε λοιπόν, αν μπορείτε

να μην προτρέπετε τα μέλη να σας στείλουν πμ ή ότι θα στείλετε εσείς πμ,

και

να δημοσιεύετε πληροφορίες τις οποίες πιστεύετε οτι θα βοηθήσουν μελλοντικά τους ανανγώστες

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators