Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ζουζούνια cd

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 1 month later...

που??στο εσβησαν oi admin???

αν μπορεις μου το στελνεις με mp??

ευχαριστω.

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

• 9 months later...
  • 7 months later...

καλημερα! ειμαι κατα ενθουσιασμενη γιατι επιτελους βρηκα ολα τα παιδικα(τραγουδια,ταινιες μεταγλωτισμενες και οτι ζητησει το παιδακια σας ) σε ενα site! http://www.greekddl.com απο χθες εχω κατεβασει τα απιστευτα! barbie βασσιλισα της μοδας,ζουζουνια,nemo κτλ. μολις μπειτε εκει θα χρειαστει να κατεβασετε ενα προγραμμα και ολα ετοιμα,ειναι πανευκολο! το προγραμμα ειναι το greekddl downloader.

καλα downloads!

Α! το καλυτερο? αντιγραφονται σε cd και παιζονται στα dvd player και pc!:P

Διαφημίσεις

Η μικρη μου σε 3 μερες γινεται 1 ετους και ξετρελενεται με τα χρωματα απο τα ζουζουνια! Με εχουν σωσει βρε παιδι μου .. να κανω ενα σιδερο ενα φαγητο μια ηλεκτρικη βρε αδερφε!! Θελω να της παρω και την αλφαβητα και τους αριθμους_υπαρχουν ετσι δεν ειναι ?? ή κανω λάθος?

Αααα και το Λαμπαμα της αρεσει παρα πολυ, δεν ξερω ποιος το τραγουδαει το βαζει το Alter συχνα πυκνα τα σαβ/κυρ πρωι.. οτι κ να κανει σταματαει κ γυρναει το κεφαλακι της στη τηλεοραση μολις το ακουσει κ υπνωτιζεται!! Τωρα το κατα ποσο ειναι καλο να βλεπουν TV άλλο καπέλο αλλά για μισή ωριτσα ολη την ημερα ισα ισα για καμμια δουλεια δεν νομιζω οτι ειναι τοσο κακο..

Ajnwp2.png

κορίτσια θέλω να αγοράσω τα dvd με τα τραγουδάκια καβουράκια κλπ.,ξέρετε που τα πουλάνε?

δεν αξιζιε να το αγορασεις

κατεβασε το απο το ιντερνετ- youtube

μπορεις μετα να το μετατρεψεις σε mp3

age.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχααα!! πραγματικη αποχαύνωση όμως! φαίνεται τους κανει εντύπωση περισσότερο οι φωνές γιατι η μικρη μου μπορει να είμαστε στο δωματιο της κ μολις τα ακουσει τρεχει (μπουσουλαει εννοω:wink:) στο σαλονι κ κοιταει με το στομα ανοιχτο !! πολυ γελιο!

Ajnwp2.png