hunter

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  87
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Converted

 • Περιοχή
  Γλυκά Νερά-Χαλάνδρι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Δεν είπα να πιάσει δουλειά,προς θεού,κουβέντα κάνουμε,δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση
 2. Πολύ σωστή η τοποθέτησή σας Ένας 14χρονος τι δουλειά θα μπορούσε να κάνει;Φαντάζομαι όχι κάτι <βαρύ>? Αν είμασταν σε άλλες 10ετίες ξέραμε τι θα έκαναν όπως οι πιο παλιοί; Σήμερα όμως;

 3. Διαφημίσεις


 4. Σπίτι έρχεται δεν πάει πουθενά,βόλτες όχι δεν πάει. Θα παίξει στον υπολογιστή & μέχρι εκεί. Μοναχικό δεν το λέω έχει τις παρέες του.
 5. Δυστυχώς δεν έχουμε τίποτε από αυτά Άρα όπως τα λέτε,δεν μπορούν να το δεχτούν το παιδί.
 6. Έχετε απόλυτο δίκιο,είμαστε κάθε μέρα σε κουβέντες,αλλά αυτός εκεί το πείσμα του. Το παλευουμε όσο δεν πάει. Για τα υπόλοιπα που αναφέρεστε για τις απουσίες κλπ θα ξεκινήσω συζήτηση με το σχολείο διότι γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση & είναι πάρα πολύ πρόθυμοι οι άνθρωποι να βοηθήσουν.
 7. Δυστυχώς η χρονιά όπως πάει χάνεται,κοντεύει να φτάσει το όριο των απουσιών,βέβαια θα πάω στο σχολείο να μιλήσω με τον δ/ντή. Θέμα εμπιστοσύνης δεν τίθεται,δόξα το Θεό αυτό το έχουμε καταφέρει.
 8. Σας ευχαριστώ πολύ! Μόνο από άποψη εισοδήματος μπορεί να πάει στο εσπερινό; Θα είχατε την καλοσύνη αν μπορείτε & δεν σας είναι κόπος να με κατατοπίσετε λίγο πως να κινηθώ & να ψαχτώ; Αρχίζει να με ενδιαφέρει αρκετά,μήπως & καταφέρουμε κάποιο αποτέλεσμα προς το καλό. Έχει έρθει ειδικός παιδαγωγός σπίτι,αλλά τα αποτελέσματα δυστυχώς δεν ήταν αναμένόμενα.Δεν συνεργαζόταν καθόλου.
 9. Είναι κλεισμένα 14 οδεύουμε στα 15 αισίως. Ναι το ξέρω για την εργασία & την ηλικία. Για μοντέλο άνετα θα πήγαινε γιατί είναι κούκλος!! Για το νυχτερινό κάποιος φίλος του το είπε & μας το πέταξε & σε μας Εκτός σχολείου μέχρι πριν περίπου 2 χρόνια ασχολούταν με τον αθλητισμό. Τώρα μόνο οι φίλοι & οι βόλτες & μόνο τα σκ.
 10. Έχουμε μιλήσει με παιδοψυχίατρο,τον πείσαμε μετά από πάρα πολύ κουβέντα & τελικά τον καταφέραμε & πήγε. Και φυσικά βγαίνοντας είπε εγω δεν ξαναπάω. Βέβαια πάλι κάνουμε προσπάθειες να τον πείσουμε να πάει πάλι με πολύ κουβέντα. Η σχέση μας είναι αρκετά καλή. Τα παιδιά με ΔΕΠΠΥ είναι πανέξυπνα έχουν άλλα χαρίσματα,από αντίληψη εξαιρετική. Η άρνηση με το να μην πηγαίνει σχολείο συνεχίζεται ακόμα δυστυχώς. Σε κουβέντα που είχαμε μου είπε ότι αν μείνει πάλι στην ίδια τάξη(που εκεί οδεύει) θα πάει νυχτερινό γυμνάσιο. Ψάχνοντας στο internet διότι δεν έχω άποψη για τα νυχτερινά είδα αρκετα ενδιαφέροντα πράγματα. Δεν ξέρω βέβαια τι προυποθέσεις χρειάζονται για να πάει κάποιο παιδί εκεί π.χ αυτό που ξέρω είναι ότι για να πάς σε νυχτερινό πρέπει να εργάζεσαι,που στην περίπτωση την δικιά μας ο μικρός δεν εργάζεται. Αλλά έστω & αυτό θα το κοιτάξω άμεσα.
 11. Όλο αυτό είναι πολύ περίεργο. Τον βοηθάμε όσο δεν μπορείς να φανταστείς,με φροντιστήριο πέρσυ με ατελειώτες ώρες κουβέντα αλλά δυστυχώς τίποτα. Υπάρχει ο παππούς ο οποίος είναι από τη γέννησή του εκεί & τραβάει κάθε μέρα τα πάνδεινα να σηκωθεί να φύγει. αλλά ο παππούς μπορεί να κάνει καλά ένα 15χρονο που ειδικά τον έχει περάσει & στο ύψος;
 12. Την χρονιά την έχασε λόγω επίδοσης δυστυχώς παρ'όλα τα φροντιστήρια κλπ.Οι καθηγητές βοήθησαν όσο μπορούσαν αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Τους είχα πάει χαρτιά από νοσοκομεία με τη διάγνωση & μου είπαν ότι πλέον δεν έχουν ισχύ αυτά τα νοσοκομεία(Παίδων Πεντέλης & Ασκληπείο Βούλας) παρά μόνο από τα ΚΕΣΥ. Όντως αν δεν πάει & αυτή τη βδομάδα τελείωσε η χρονιά γι'αυτον δυστυχώς. Σε καθημερινή βάση & τον ενθαρρύνουμε & του λέμε τα καλύτερα αλλά τίποτα. Ο μοναδικός ενήλικας μετά από εμάς που σέβεται απίστευτα είναι ο παππούς αλλά όσο & να του τα λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν γίνεται τίποτα. Δεν ξέρω τώρα που σίγουρα θα ξαναμείνει τι κάνουμε.Να είναι σπίτι & να κάθεται;;Δεν το νομίζω Πραγματικά είναι αδιέξοδο Σίγουρα αισθάνεται μειονεκτικά,αλλά δεν το παραδέχεται. Εκφοβισμό όχι είμαι σίγουρος,απλά έχει άρνηση μεγάλη. Του προτείναμε & μεις να πάει σε άλλο σχολείο αλλά αρνείται να φύγει. Σίγουρα θα περιμένουμε & τους ψυχολόγους του ΚΕΣΥ,αλλά αν επικοινωνήσουν μαζί μας την επόμενη εβδομάδα & αν δεν πάει σχολείο έχει φτάσει ήδη τις 114 απουσίες. Εκεί τι γίνεται;; Είναι η απόλυτη ηλικία της βαρεμάρας.Παλιότερα αθλουνταν αλλά σταμάτησε.
 13. Όσες φορές τον έχουμε πιέσει έχουν έρθει τα αντίθετα αποτελέσματα. Σε ψυχολόγο τον πήγαμε αλλά αρνείται κατηγορηματικά να πάει. Από το ΚΕΣΥ πέρασε επιτροπή το χαρτί δεν το πήραμε.Θα το πάρουμε όταν εξεταστει & από τους ψυχολόγους εκεί. Το σχολείο είναι ήδη ενήμερο & ότι μπορούν κάνουν.Είπαν για κατ'οικον διδασκαλία το οποίο αναμένουμε απάντηση. Η άρνηση να πάει σε ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στο ότι έχασε την τάξη,επαναλαμβάνει την ίδια πάλι & δεν είναι ότι καλύτερο & ειδικά σε αυτή την ηλικία φουλ στην εφηβεία. Από το δημοτικό δεν του άρεσε,αλλά δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς πήγαινε,τώρα όμως είναι διαφορετικά.
 14. Καλημέρα σας & καλή εβδομάδα. Δυστυχώς λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων έμεινα εκτός για αρκετά χρόνια,αλλά επανήλθα πάλι. Ο μεγάλος γιος είναι β' γυμνασίου για 2η φορά,έχει διαγνωστεί με ΔΕΠΠΥ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες,ΚΕΣΥ,περιμένουμε να περάσουμε επιτροπή ψυχολόγων. Το θέμα είναι ότι πέρσυ παρολες τις προσπάθειες που καταβάλλαμε & εγώ & η σύζυγος με φροντιστήρια ,ιδιαίτερα κλπ,το αποτέλεσμα είναι να χάσει τη χρονιά,όχι ότι δεν είναι έξυπνος,αλλά από βαρεμάρα του.Όπως καταλαβαίνετε πάει πάλι β γυμνασίου αλλά με το ζόρι,μέχρι στιγμής έχει 70 απουσίες & όλα δείχνουν ότι πάει & αυτή η χρονιά χωρίς να έχει ξεκινήσει για τα καλά.Αρνείται να πάει σχολείο & όταν πάει θα πάει την 3η ώρα & θα φύγει την 5η.Με ψυχολόγους που το κουβεντιάζω μου λένε ότι με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα,πρέπει από μόνος του να το καταλάβει.Έλα ντε που όταν του το λέμε η απάντησή του είναι:Δεν πειράζει δε με νοιάζει.Βγάλε τουλάχιστον το γυμνάσιο του λέμε,αλλά αυτός τίποτα έχει <κλειδώσει>. Υπάρχει σοβαρό θέμα,δεν ξέρω τι να κάνω. Υπάρχει κάποιος από την παρέα,που αντιμετωπίζει το ίδιο ή κάτι παρόμοιο;Μπας & καταφέρουμε & αλλάξουμε κάτι; Σας ευχαριστώ πολύ.