Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο γάμος-βάφτισή μας

kalamaraki

Recommended Posts

Θα ήθελα βρε κορίτσια την βοήθεια σας, έχω καταλήξει στην παρακάτω πρόσκληση ,με ιδέες και κείμενο από το φόρουμ μας φυσικά!! ;);)

DSC00139net.jpg

αλλά θέλω μια βοήθεια... λέω να βάλω από πάνω γιατί μου φαίνεται λίγο το χαρτάκι ριζόχαρτο αλλά δεν ξέρω πως να το δέσω...? Καμμιά ιδέα?

Επίσης στο ριζόχαρτο λεώ να γράψω τα ονόματα μας και των τριων σε διάφορα μεγέθη και γραμματοσειρές αλλά θέλω να τα περιστρέψω κίολας.. δεν ξέρω πως να το κάνω....προσπάθησα αλλά δεν το βρήκα...

Βοηθήστε με σας παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωω :-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλαμαράκι....τί εννοείς όταν λες να τα περιστρέψεις;

θα το τυλίξεις ρολάκι;

στο ριζόχαρτο τα ονόματα θα τα γράψεις με το χέρι ή θα τα εκτυπώσεις;

να έχεις υπόψιν σου ότι αν τα γράψεις μόνη σου αργεί να στεγνώσει πολύ πάνω σε ριζόχαρτο το στυλό αυτό που γράφει ασημένιο ή χρυσό που είναι σαν τζελ (αν σου δίνω καλά να καταλάβεις) και θα μουτζουρώνει.

Ανθούλα μου όχι δεν θα το τυλίξω, αλλά λέω να βάλω από πάνω ένα ριζόχαρτο, δεν ξέρω πως να το βάλω όμως.. να κάνω τρύπα στο χαρτονάκι να το δέσω με κορδέλα? ή κάτι άλλο? και λέω να τα εκτυπώσω τα ριζόχαρτα...σιγά μην κάτσω να γράφω! αλλά στο word που δοκίμασα λιγο ενώ τα έγραψα σε διάφορα μεγέθη και γραμματοσειρές δεν ήξερα πως να τα περιστρέψω να μην είναι μόνο οριζόντια και κάθετα... καμιά ιδέα έχεις... καίγομαι....

γιατί δεν κάνεις την μία τρύπα της πεταλούδας πιο ψηλά και να περάσεις από εκεί κορδέλες και να βάλεις και το ριζόχαρτο;

δλδ να διακορεύσεις μαζί το χαρτόνι με το ριζόχαρτο για να είναι στο ίδιο σημείο η πεταλούδα και από εκεί μετά να περάσεις κορδέλες και να τις αφήσεις να κρέμονται.

έντιτ ....τώρα κατάλαβα για το όνομα....

θέλεις να το γράψεις για να διακοσμήσεις από έξω το ριζόχαρτο με τα ονόματα έτσι;

το όνομα του καλεσμένου πού θα το γράψεις;

δοκίμασέ το στο φώτοσοπ....

παντως εγω ελαβα ενα προσκλητηριο που ηταν μια καρτα (σαν αυτη) και ηταν μεσα σε ενα ριζοχαρτο α4 απλα διπλωμενο στη μεση. Ειχε τυπωμενο πανω ενα τεραστιο λουλουδι που επιανε μπροστα και πισω και τιποτε άλλο.

μου φανηκε απλο και σικατο.....

(δεν ξερω αν με καταλαβες. Παρε μια κολλα α4 και διπλωσετη στη μεση. αυτο ειναι το ριζοχαρτο. παρε την καρτα σου και βαλτη αναμεσα. Αυτο... χωρις κορδελες, χωρις τιποτα... και όλο μεσα σε φακελο ...)

καλαμαρακι.. θα στο φτιαξω εγω αν θες αυτο με τα ονοματα. Αν θες στειλε μου με πμ τα ονοματα σας ....

Διαφημίσεις

γιατί δεν κάνεις την μία τρύπα της πεταλούδας πιο ψηλά και να περάσεις από εκεί κορδέλες και να βάλεις και το ριζόχαρτο;

δλδ να διακορεύσεις μαζί το χαρτόνι με το ριζόχαρτο για να είναι στο ίδιο σημείο η πεταλούδα και από εκεί μετά να περάσεις κορδέλες και να τις αφήσεις να κρέμονται.

έντιτ ....τώρα κατάλαβα για το όνομα....

θέλεις να το γράψεις για να διακοσμήσεις από έξω το ριζόχαρτο με τα ονόματα έτσι;

το όνομα του καλεσμένου πού θα το γράψεις;

δοκίμασέ το στο φώτοσοπ....

Καλή η ιδέα σου Ανθούλα :) θα το δοκιμάζω σήμερα και θα βάλω φωτος

Το ριζόχαρτο το θέλω για τσαχπινιά μόνο γιατί μου λένε ότι είναι σκέτο το χαρτόνι μόνο του... αλλα θα το βάλω σε φάκελο το προσκλητήριο

παντως εγω ελαβα ενα προσκλητηριο που ηταν μια καρτα (σαν αυτη) και ηταν μεσα σε ενα ριζοχαρτο α4 απλα διπλωμενο στη μεση. Ειχε τυπωμενο πανω ενα τεραστιο λουλουδι που επιανε μπροστα και πισω και τιποτε άλλο.

μου φανηκε απλο και σικατο.....

(δεν ξερω αν με καταλαβες. Παρε μια κολλα α4 και διπλωσετη στη μεση. αυτο ειναι το ριζοχαρτο. παρε την καρτα σου και βαλτη αναμεσα. Αυτο... χωρις κορδελες, χωρις τιποτα... και όλο μεσα σε φακελο ...)

καλαμαρακι.. θα στο φτιαξω εγω αν θες αυτο με τα ονοματα. Αν θες στειλε μου με πμ τα ονοματα σας ....

λες.... θα το δοκιμάσω και αυτό!! Θα με κράξει ο αντρούλης γιατί λέει ότι του τα κάνω πολύ μοντέρνα :shock:που δεν ήθελα γυαλιστερά χαρτιά και που δεν θέλω πολλά πολλά.

Και λέω να προσθέσω το ριζόχαρτο με τα ονόματα μας και να το δέσω κάπως και επειδή τα ονόματα θα τα κάνω βαθύ ροζ σαν το προσκλητηρίου τις λεπτομέρειες λεω να το βάλω σε ροζ απαλό φάκελο. Θα είναι άσχημο λές?

Απλά ποιο πολύ με ενδιαφέρει να δώσω βαρύτητα στην βάφτισή της παρά στο γάμο μας και για αυτό προτιμώ να βάλω λίγες ροζ λεπτομέρειες

Για μπομπό σκέφτομαι αυτές από τον Ναρλή φυσικά του Παρίσση

τις πρώτες ή τις δεύτερες ... αν και ψήνομαι για τις πρώτες ποιο πολύ

bobo.jpg

καλέεεεεεεεεεεεε... παντρευοβαφτίζεστε?????? με το καλό!!!!!

από τις μπομπό πιο πολύ μ'αρέσουν οι δεύτερες, είναι πιο τσαχπίνικες...

ο σταυρός τέλειος!!! πολύ μοντέρνος θα βαρεθεί να τον φοράει όταν μεγαλώσει..

άντε να παίρνουμε ιδέες και εμείς που θα παντρευοβαφτιστούμε του χρόνου πρώτα ο Θεός...

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Ναι ναι για αυτό έχω εξαφανιστέι και έχω γίνει φαντασματάκι... ψάχνω κάνω έρευνα αγοράς... όλα μόνη μου τα κάνω και για τα δύο μυστήρια άσε!!!!!!! Λες για τις δεύτερες ε? Μου το είπε και μια φίλη μου ότι οι πρώτες δύσκολα κάποιος θα τις κρατήσει γιατί δεν είναι ούτε παιδικές ούτε ενηλίκων ενω΄οι δεύτερες είναι ποιο παιδικές ασχετα αν είναι εντελως κοριτσίστικες, ασε που θα ικανοποιήσω και την πεθερά μου που θέλει σώνει και καλά να βάλει τιαρα πριγκίπισσας κάπου στο όλο θέμα... :rolleyes:

Αντε και στο κεφαλάκι σου.... Εγώ ρεπάρω από την Τρίτη μέχρι την άλλη Τρίτη, πήγα την μικρή στην μαμά μου στην χαλκιδική κάνει διακοπές και αυτή και εγώ:-D:-D

εντιτ... και εγώ τον σταυρό τον λάτρεψα μπορώ να πω, πήγαμε μαζί και τον πήραμε με την κολλητή-νονά και φυσικά διάλεξα το τι θα φορούσα εγώ:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

λες.... θα το δοκιμάσω και αυτό!! Θα με κράξει ο αντρούλης γιατί λέει ότι του τα κάνω πολύ μοντέρνα :shock:που δεν ήθελα γυαλιστερά χαρτιά και που δεν θέλω πολλά πολλά.

Και λέω να προσθέσω το ριζόχαρτο με τα ονόματα μας και να το δέσω κάπως και επειδή τα ονόματα θα τα κάνω βαθύ ροζ σαν το προσκλητηρίου τις λεπτομέρειες λεω να το βάλω σε ροζ απαλό φάκελο. Θα είναι άσχημο λές?

Απλά ποιο πολύ με ενδιαφέρει να δώσω βαρύτητα στην βάφτισή της παρά στο γάμο μας και για αυτό προτιμώ να βάλω λίγες ροζ λεπτομέρειες

Για μπομπό σκέφτομαι αυτές από τον Ναρλή φυσικά του Παρίσση

τις πρώτες ή τις δεύτερες ... αν και ψήνομαι για τις πρώτες ποιο πολύ

bobo.jpg

Aυτές η μπουμπουνιέρες είναι όλα τα λεφτά. Πού τις βρήκες;

mKndp2.png

Τις βρήκα μέσα από το φορουμ φυσικά , λέγεται Ναρλής βρίσκεται στην Καβάλα αλλά στέλνει παντού, μέχρι Κύπρο έφτασε η χαρη του και Γερμανία. Είναι εξυπηρετικότατοι στο τηλέφωνο τουλάχιστον και οι τιμές του μετά από μια έρευνα που έκανα είναι πολύ φτηνότερος. Να φανταστείς τα καδράκια τα έιδα και στο μαγαζί που αγόρασα τα βαφτιστικά και η τιμή που μου έδωσε για 300τεμ. ήταν 2? !!!!! Η σελίδα είναι αυτή http://www.narlis.gr (αν θεωρηθεί διαφήμιση ας με διορθώσουν οι admin)

Διαφημίσεις

το κείμενο στο προσκλητήριο είναι όλα τα λεφτά...δεν χρειάζεται τιποτα άλλο!!

Για το κείμενο δεν μπορώ φυσικά να πάρω τα εύσημα αλλά το είχε γράψει-σκεφτεί μόνη της-στις πρώτες σελίδες ενός θέματος για κείμενα βάφτισης μια κοπέλλα πέρυσι όταν ακόμα ήμουν έγκυος και είχα πάθει πλάκα και είχα πει από τότε βρέξει χιονίσει εγώ αυτό θα χρησιμοποιήσω!Να ναι καλά το κορίτσι αφιέρωσε!!!

Λοιπόν θέλω την βοήθειά σας ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Βρήκα μια άλλη ιδέα τώρα... λέω να εκτυπώσω στα χαρτια μου κανσον σε μεγεθος Α5 αυτήν την εικόνα

baby_pink_flowers.gif

και εκέι πάνω μετά να ξαναεκτυπώσω το κείμενο!!

Έλα όμως που δεν ξέρω πως να βάλω τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή και μου βγάζει περιθώριο από την εικόνα γύρω γύρω και εγώ δεν θέλω... και επίσης πως να βάλω τα χαρτιά ..? Η εικόνα είναι οριζόντια... τα βάζω αλλά δεν μου βγάινει ωραίο...

Τα φώτα σας κάποιος?????:roll::roll::roll:

για να καταργήσεις τα περιθώρια πας στο page layout-margins και βάζεις την τιμή 0 δεξιά και αριστερά. τώρα για τον προσανατολισμό κάνε μερικές δοκιμές στρίβοντας το χαρτί. πάρε μερικά πρόχειρα σαν το προσκλητήριο γιατί είναι σίγουρο ότι θα χαλάσεις αρκετά..

καλή επιτυχία!

και αποθηλασε επιτελους!