Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μπανάκι μωρού στο ξενοδοχείο

Recommended Posts

συνήθως τα ξενοδοχεία ή ακόμα και τα διαμερίσματα έχουν ντους στο μπάνιο. Πως πλένετε το μωράκι σας όταν αυτό δε στέκεται ακόμη όρθιο;

Διαφημίσεις

Εγώ θα έβαζα κάτω μια πετσέτα ή θα έπαιρνα(που το έχω κάνει) μια λεκανίτσα για να χωράει και θα το ΄'εκανα μπάνιο εκεί κάτι πολύ σίγουρο.:)

a63700a23b.png 87032dd023.png

Ναι βέβαια.......νομίζω ότι έτσι είναι το καλύτερο (αφού πρώτα καθαρίσουμε την μπανιέρα με μπεταντίν ή τίποτε άλλο) εσύ παίρνεις μαζί σου κα΄τι από αυτά ή πιοδραστικό για το μπάνιο, άσχετα αν είναι καθαρό;Εγώ ναι!!!!!!!

a63700a23b.png 87032dd023.png

κορίτσια υπάρχει και φουσκωτό μπανάκι στο MOTHERCARE. Είναι ότι πρέπει για τις διακοπες. Δεν πιάνει χώρο και το παίρνεις παντού. Καλό???????

Δυστυχώς εγώ το ανακάλυψα λίγο αργά! δεν πειράζει στο δεύτερο!

Διαφημίσεις

Μαζί κάτω από το ντουζ!

1. Μέχρι πότε θα μπορείτε να το κάνετε αυτό. Άσε που είναι απίστευτα διασκεδαστικό για τα μωρά.

2. Μην εμπλακείτε δύο στη διαδικασία, τις πιο πολλές φορές το μωρό βρίσκεται κάτω (ευτυχώς δεν παθαίνουν τίποτα, όπως έχω διαπίστώσει:D:D:D), ταλαιπωρείτε αφάνταστα και εσείς τσακώνεστε το υπόλοιπο της ημέρας ή της νύχτας για το ποιος το άφησε πρώτος.

3. Μην κουβαλάτε περιττά πράγματα, εκτός αν πρόκειται για το εξοχικό σας, οπότε τα αγοράζετε από εκεί και τα αφήνετε εκεί.

ΥΓ για την G.STONE: Στο δεύτερο παιδί, καλή μου, θα παίρνεις μαζί ΜΟΝΟ το παιδί και τα άλλα θα τα ψάχνεις .... στο δρόμο.

Εγώ του πήρα αυτό το μπανάκι, και πήρα από πρακτικερ μια επαναφορτιζόμενη τρόμπα, και κάνω την δουλειά μου μια χαρά, ούτε απολυμάνσεις ούτε τίποτα. Σε δευτερόλεπτα φουσκώνει/ξεφουσκώνει, και δεν πιάνει πολύ χώρο στο πορτ μπαγκαζ. Το συστήνω ανεπιφύλακτα

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/FUNSPANEWBW.jpg

Μαζί κάτω από το ντουζ!

1. Μέχρι πότε θα μπορείτε να το κάνετε αυτό. Άσε που είναι απίστευτα διασκεδαστικό για τα μωρά.

2. Μην εμπλακείτε δύο στη διαδικασία, τις πιο πολλές φορές το μωρό βρίσκεται κάτω (ευτυχώς δεν παθαίνουν τίποτα, όπως έχω διαπίστώσει:D:D:D), ταλαιπωρείτε αφάνταστα και εσείς τσακώνεστε το υπόλοιπο της ημέρας ή της νύχτας για το ποιος το άφησε πρώτος.

3. Μην κουβαλάτε περιττά πράγματα, εκτός αν πρόκειται για το εξοχικό σας, οπότε τα αγοράζετε από εκεί και τα αφήνετε εκεί.

ΥΓ για την G.STONE: Στο δεύτερο παιδί, καλή μου, θα παίρνεις μαζί ΜΟΝΟ το παιδί και τα άλλα θα τα ψάχνεις .... στο δρόμο.

Σωστή!!!!!!:D

Μαζί κάτω από το ντουζ!

Συμφωνώ απόλυτα!!! Εμείς και λόγω δουλειάς αλλά και λόγω διάθεσης κάνουμε γενικά αρκετά ταξίδια από όταν ο μπέμπης ήταν 2 μηνών (καλά τότε τον πλέναμε στον νιπτήρα) και μπαίνουμε στο ντούζ μαζί. Τον κρατάει αγκαλίτσα ο μπαμπάς του και εγώ τον πλένω με τα μαλιά έχουμε μια δυσκολία αλλά αυτή την έχουμε έτσι και αλλιώς γιατί μόλις μπεί μια σταγόνα νερό στα μάτια του γίνεται χαμός....Μόνο προσοχή όπως γράφει και η MarcoPolo να μη γλυστρίσει το μωρό. Γενικά είμαι και εγώ της άποψης ότι δεν κουβαλάω παρά μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

xZBdp3.png

Θα σας πω τί έκανα στα άλλα μου παιδιά μιας και με την μικρή θα πάμε τον Αύγουστο πρώτη φορά διακοπές.

Εκτός απο τις λύσεις που σου πρότειναν τα κορίτσια, εάν δεν θα τα χρησιμοποιήσεις αυτά τα φουσκωτά και στο σπίτι, επειδή έχουν κάποιο κόστος πάρε μια απλή μικρή πισινούλα απο το τζάμπο με τρία ευρώ.

έτσι έπλυνα τα παιδιά όταν πηγαίναμε διακοπές και έτσι πλένω πολλές φορές και την μικρή όταν πηγαίνουμε στο εξοχικό της μαμάς μου που έχει ντουζιέρα ενώ μη μικρή έχει διάθεση να παίξει και λιγο με το νεράκι.

Αυτή η πισινουλα είναι σαν τις κλασικές με τρεις σειρές, φουσκώνει και ο πάτος και είναι μικρή σαν μια λεκάνη που βάζουμε τα ρούχα.

Διαφημίσεις

Πολύ καλές όλες οι παραπάνω λύσεις, εγώ προσωπικά του πήρα αυτό από το Λητώ με 20€ νομίζω, είναι μια σταθερή βάση και προσαρμόζει και σε μπανιέρα και σε ντους:

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=245535-14&itm=1164830&ct=1100304&pid=40#

Πολύ καλές όλες οι παραπάνω λύσεις, εγώ προσωπικά του πήρα αυτό από το Λητώ με 20€ νομίζω, είναι μια σταθερή βάση και προσαρμόζει και σε μπανιέρα και σε ντους:

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=245535-14&itm=1164830&ct=1100304&pid=40#

Και μεις με αυτό τη βγάλαμε τη πρώτη χρονιά μας και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Θα σου πω τι κανουμε εμείς όταν πηγαίνουμε στο χωριό.Στο αυτοκίνητο αν φορτωθούμε εγώ , ο άντρας μου , το μωρό στο καθισματάκι του , το καρότσι, ο αποστειρωτής και τα υπόλοιπα χίλια-μύρια , δεν περισσεύει χώρος για να πάρω μαζί μου τη μπανιερίτσα του.

Κάθομαι λοιπόν εγώ στη μπανιέρα και παίρνω το μωρό πάνω μου , το κρατάω καθιστό αλλά είναι πάνω μου, δεν ακουμπάει κάπου για να γλιστρήσει. Τον κρατάω λοιπόν και τον σαπουνίζω και ο άντρας μου τον ξεβγάζει με το ντους. Μόλις τελειώσουμε τον παίρνει ο άντρας μου με την πετσέτα κι εγώ σκουπίζομαι και τρέχω για τα υπόλοιπα!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

εμείς πάλι που είμαστε μεγάλες πια, 2,5 κάνουμε όρθιες μπάνιο. Σαπουνίζω και απολυμαίνω καλά τη μπανιέρα, και της παίρνω ένα χαλάκι για το μπάνιο παιδικό, και είμαστε μια χαρά, ούτε μπανάκια ούτε τίποτα, μάλιστα απο πολύ νωρίς ήθελε όρθια

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=245534-14&itm=1164829&ct=1100304&pid=40

Εγώ μ' αυτό έχω σωθεί. Και στο σπίτι εννοείται, και θα το πάρω και μαζί μου φυσικά (εκεί που θα πάω έχει μπανιέρα αλλά και στο ντουζ το ίδιο κάνει)

:D Kαλές διακοπές!

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Απ'ότι διάβασα μάλλον στην πισινούλα θα καταλήξω μιας και την έχω πάρει. Ελπίζω να βολέψει.

Εγώ του πήρα αυτό το μπανάκι, και πήρα από πρακτικερ μια επαναφορτιζόμενη τρόμπα, και κάνω την δουλειά μου μια χαρά, ούτε απολυμάνσεις ούτε τίποτα. Σε δευτερόλεπτα φουσκώνει/ξεφουσκώνει, και δεν πιάνει πολύ χώρο στο πορτ μπαγκαζ. Το συστήνω ανεπιφύλακτα

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/FUNSPANEWBW.jpg

κατ 123 ....ποσο εχει το μπανακι αυτο???

καλη η ιδεα της πισινας που λενε παραπανω....αλλα εχω μια πισινουλα στρογγυλη ! αν εχει μπανιερα το ξενοδοχειο ...δεν θα μπορω να την χρησιμοποιησω !

μαλλον με βλεπω να τηλεφωνω στο ξενοδοχειο να ρωταω αν εχει μπανιερα η ντουζιερα !!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Ναι κορίτσια είναι ο συνδυασμός της πιο οικονομικής λύσης αλλά είναι και πρακτική.

Έτσι και αλλιώς την κουβαλάμε που την κουβαλάμε την πισινουλα μαζί....θα την χρησιμοποιήσουμε για δύο σκοπούς:wink:

Άντε και καλά μπάνια....:lol:

έντιτ....GEMAKOAL ποστάραμε μαζί....

αν έχεις την πολύ μικρή πισινούλα που λέω, πιστεύω θα χωράει και σε μπανιέρα.

Και λίγο να την στριμώξεις δεν πειράζει, ούτως ή άλλως έχουν μια ελαστικότητα.

Αν έχεις μπανιέρα σπίτι σου δοκίμασέ την κι εκεί....στην ντουζιέρα χωράει σίγουρα.

γι αυτο οι χιωτες πανε δυο δυο ....

στην περιπτωση μας .... τρεις τρεις

xristina1 kai anthula ευχαριστω πολυ ....!!!!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!