Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

5!!!!!! Κορίτσια heeeeelp

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!! Σας διαβάζω καιρό αλά τώρα πείρα το θάρρος να γραψω. Η δική μου ιστορία έχει ως εξής: 2008 εξομυτριος κύησης με αφαίρεση σαλπιγγας. Εδώ και 8 μήνες πάλι στην προσπάθεια με πολύ άγχος. Αυτό τον μήνα ίσος ήτανε ο μοναδικός που δεν περίμενα τιποτα, τέλος τα τεστ ορεξιας, τέλος να μετράμε τις μέρες, μόνο να χαιρόμαστε τον έρωτα μας.... Και κάπου εδώ αρχιζουνε τα βάσανα μου!!! Από το Σάββατο (28 μέρα) είχα τρελους πόνους περιόδου αφού νόμιζα κάθε λίγο και λιγάκι οτι έχω γίνει χάλια αλά αίμα πουθενά. Από εχθές το βράδυ τα πονακια καλυτερευσαν αλά φουσκοσε απίστευτα το στήθος μου και πονάει (κανονικά εμένα δεν πονάει όταν περιμένω περίοδο)· για να μην τα πολυλογο έκανα σήμερα το πρωί τεστ πρενρικτορ και βγήκε άκυρο ( δεν εμφανίστηκε καν γραμμή στο παράθυρο ελέγχου) μετά από αυτό πήγα για β χοριακη για σιγουριά και βγήκε ο φανταστικος αριθμός 5!! Ούτε 4 ούτε 6 ίσα ίσα για να με τρελανει!!! Πείρα τον γιατρό μου και μου είπε να επαναλαβω την χοριακη την Δευτέρα....γιατί είτε είναι λάθος του εργαστηρίου, ειτε έγινε η συλληψη αργά η έχω κυστη!!! *Θα τα παίξω μεχρι την Δευτέρα. Υπάρχει καμία σας που να είχε τετια χοριακη??? χίλια συγνώμη για την πολυλογια και σας ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας. Φιλία*

**

Διαφημίσεις

κοπελια παρε ενα τεστ που λεγεται self clear και αμα εισαι εγκυος θα βγαλει μια αχνη γραμμη.το predictor δεν κανει δουλεια.και εγω ειχα κανει β χοριακη αλλα μου εβγαλε 0,100, και δεν ημουν εγκυος.δοκιμασε το και καλη επιτυχια

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω την εντυπωση οτι απο 5 και πανω υφισταται εγκυμοσυνη.

σαφως και καλο ειναι να την επαναλαβεις αλλα πιος ο λογος να πας δευτερα?

πηγαινε πεμπτη αν εισαι εγκυος θα εχει διπλασιαστει σιγουρα η τιμη της χοριακης!!!!!

ουτε κ γω θα αντεχα τοσες μερες!!!!

ευχομαι λοιπον να ηταν καθυστερημενη η συλληψη και σε 9 μηνες να κρατας ενα αγγελουδακι στην αγκαλιτσα σου !!!!

καλη επιτυχια,περιμενουμε νεα σου !!!!!!!!!

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

Συμφωνω με τη virginia24n....ποιος ο λογος να περιμενεις μεχρι Δευτερα αν οχι αυριο Πεμπτη τουλαχιστον Παρασκευη ανετα μπορεις να πας και στανταρ θα δειξει...και ευχομαι ολα καλα:P:p:p

1956484dsh2s7o6cu.gif

Πρασκευη πρωι χοριακη.......δαγκωτο!!!!!!!!!!!!!

Καλη επιτυχια και μια διπλασια χοριακη!!!!!!! :) :) :)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

κοριτσι μου και εγω συμφωνω με τις υπόλοιπες...δεν αντεχετε μεχρι την Δευτερα το 5 τζαμπα θα ταλαιπωρηθεις και θα σε φαει η αγωνια και το αγχος!!!!περιμενουμε νεα σου καλη επιτυχια και σου ευχομαι ενα διπλάσιο αριθμο!!!!:-P:razz::-P

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Διαφημίσεις

Εχω μια φίλη που είχε την ίδια χοριακή (5) και ο γιατρός της είχε πει ότι ή είναι εγκυμοσύνη (σε πολύ αρχικό στάδιο) ή υπερδιεγερση ωοθηκών...Τελικά ήταν εγκυμοσύνη!!! Εύχομαι το ίδιο και σε εσένα!

Κορίτσια sooooooooooorrrrrrrryyyyyyyy, ήμουνα 4 μέρες χωρίς Internet και δεν είχα καθόλου πρόσβαση. Λοιπόν τα νέα έχουν ως εξής: Πέμπτη αργά το βράδυ καφέ στο σκούπισμα, Παρασκευή κάτι σαν μαύρο αίμα στην σερβιέτα (αλά μιλάμε κατάμαύρο) και σε όλη την διάρκεια της μέρας άντε και καμια 20ιά σταγόνες κανονικό αίμα...Σάββατο και μέχρι και σήμερα τίποτα!!!! Την μία μέρα λεω ΕΙΜΑΙ και την άλλη πάλι ΜΠΑ δεν είμαι και επειδή είμαι έτοιμη να σκάσω και μίας και δεν μπόρεσα να πάω για χοριακή

σήμερα λόγου δουλείας, θα πάω να πάρω ενα τέστ με το που σχολάσω γιά να μήν σας σκάσω και εσας :-)

Διαφημίσεις

άντε βρε κορίτσι, περιμένουμε!

Έτσι όπως τ' ακούω ίσως αυτές οι κηλίδες να είναι από την εμφύτευση, εάν έγινε καθυστερημένα η σύλληψη.

Καλά αποτελέσματα!

καλημέρα και από μένα,

να σημειώσω και την δική μου εμπειρία: την μέρα που περίμενα να αδιαθετήσω απλά δεν είχα πάρά κάτι ροζ.Πονούσε πολύ η κοιλιά μου και το στήθος μου και ενώ έχω συνήθως δέκατα από 37.2 έως 37.4 δεν είχα καθόλου πυρετό.Εδωσα πρωί πρωί αίμα και είχα β χοριακή 6!!!!!!!!!!!!!Το είπα στον γυναικολόγο μου και μου πρότεινε επανάληψη σε 2 μέρες αν δενέχω περίοδο έως τότε.Η επανάληψη ήταν 127!!!!!!!!!!!Δεν μέτρησα πια β χοριακή αλλά τους μήνες μέχρι να κρατήσω τον μπέμπη μου αγκαλιά!!!!!!!

Τώρα είμαστε 15 μηνών και τρέχουμε με απίστευτη ταχύτητα σε όλο το σπίτι!!!!!!

Goni σου εύχομαι τα ίδια

περιμένουμε νέα σου

Καλημερα και με μενα καπως ετσι εγινε.. Περιμενα περιοδο και ειχα λιγα καφε. Την αλλη μερα τιποτα. Πηρα λοιπον ενα τεστ και εδειξε την εγκυμοσυνη..

Αντε πες μας τι εγινε επιτελουςςςςς.....

κοπελια παρε ενα τεστ που λεγεται self clear και αμα εισαι εγκυος θα βγαλει μια αχνη γραμμη.το predictor δεν κανει δουλεια.και εγω ειχα κανει β χοριακη αλλα μου εβγαλε 0,100, και δεν ημουν εγκυος.δοκιμασε το και καλη επιτυχια

ολα τα τεστ κανουν την ιδια δουλεια ακριβως ουτε ακριβο ουτε φθηνο παιζει ρολο ,οταν μου το ειπε η φαρμακοποιος της ειπα να μου δωσει το φθηνοτερο και φυσικα μου ειπε αν βγει αρνητικο μπορει να ειναι και λαθος

αν βγει ομως θετικο ειναι 99.9% σωστο ποτε δεν εκανα χοριακη εκανα το τεστ και οταν ηταν θετικο ηταν οντως αλλο οτι τα πραγματα στην πορεια στραβωναν

eQMGp2.png