Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Είναι αλήθεια ότι. . .

Recommended Posts

Εάν το μωρό όταν θα γεννηθεί μοιάζει με αγοράκι, ενώ είναι κοριτσάκι, το επόμενο μωρό που θα κανείς θα είναι αγοράκι;;;; :?

Ισχύει και αντίστροφα… :!:

Πείτε μου τις εμπειρίες σας , το έχετε παρατηρήσει;;;;

Εμένα η κόρη μου από την αρχή έμοιαζε με τον μπαμπά της( παιδιά σου λέει μετά…είμαι ξανθιά με μπλε μάτια γιατί πήγε και έγινε καστανή με καφέ μάτια;;;;ε;;;!!!! :lol::lol: ) άρα το επόμενο θα είναι αγοράκι;;; :?::?:

Αυτά τα λένε οι γιαγιάδες και από ότι παρατήρησα αφού ξεσήκωσα τα παλιά άλμπουμ είναι ότι ισχύει και στο δικό μου σοι και στου άντρα μου. :shock::shock: Εσείς τι λέτε;;; :?::?:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

Εγω λέω οτι μάλλον καιγεσαι να κανεις γιο!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σοβαρα τωρα, εγω δεν τα πιστευω αυτα... ο δεινότερος κολυμβητής καθορίζει το φύλο αρα όλα ειναι θεμα τύχης...

Σοβαρα τωρα, εγω δεν τα πιστευω αυτα... ο δεινότερος κολυμβητής καθορίζει το φύλο αρα όλα ειναι θεμα τύχης...

Ουπς με κατάλαβαν!!!!! :lol::lol::lol:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Φυσικά και καίγεσαι να κάνεις γιό! Είναι γνωστό ότι για να βρει μια γυναίκα τον άντρα της ζωής της... χρειάζεται να τον γεννήσει πρώτα! :D:D:D

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Φυσικά και καίγεσαι να κάνεις γιό! Είναι γνωστό ότι για να βρει μια γυναίκα τον άντρα της ζωής της... χρειάζεται να τον γεννήσει πρώτα! :D:D:D

Καλό!! Μου άρεσε :D:D:D

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

ΣΥΜΦΩΝΩ!

my baby was my reborn...

αυτό μου το είπε η πεθερά μου προχθές και ομολογώ πως πρώτη φορά το άκουσα.η Ρένια λέει έχει αγορίστικη ομορφιά άρα το επόμενο θα είναι αγόρι...ποιός ξέρει...να πω την αλήθεια δεν τα πολυπιστεύω αυτά.

Κάτι λέγανε και για το σταύρωμα των ποδιών του μωρού, αλλά ήμουν μικρή τότε και δεν με ενδιέφερε...:) Ότι δηλαδή αν τα σταυρώσει με κάποιον τρόπο το επόμενο θα είναι αγόρι κ.ο.κ.

Αν ισχύει αυτό που λες και το επόμενο μου θα είναι αγόρι άρα δεν με συμφέρει... :lol::lol:

Πάντως θα συμφωνήσω με την Jean, ότι είναι θέμα τύχης μια και το φύλλο καθορίζεται από τα χρωμοσώματα που θα βάλει ο μπαμπάς άρα ο κολυμβητής που λέγαμε...

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Εμενα ο γιος μου , ο οπιος παρεπιπτοντως ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, σταυρωνει τα χερακια του οταν κοιμαται και η πεθερα μου μου ειπα οτι το επομενο ειναι κοριτσι σιγουρα....

Τι να σου πω το μελλον θα δειξει....

Διαφημίσεις

Κι εγω γενικα δεν τα πιστευω αυτα.... ομως αυτο μου συνεβει !!!

Την<Αγγελιαννα μου παρα τα ροζ και τα φουξια μου την ελεγαν ΟΛΟΙ αγορακι και γινομουν θηριο.... μετα ηρθε ο αντρακλας.... Τυχαιο ???

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα εεεε με κάνετε και γέλασα πολύ... :lol::lol::lol::lol:

katerina@!!, υπάρχει το αρσενικοβότανο αααααααα χαχαχα αααααααααχαχαχα

Η κυρά μας η μαμή όλο και κανένα τέτοιο βότανο θα έχει. Να ρωτήσω;

dev277pr___.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα εεεε με κάνετε και γέλασα πολύ... :lol::lol::lol::lol:

katerina@!!, υπάρχει το αρσενικοβότανο αααααααα χαχαχα αααααααααχαχαχα

Η κυρά μας η μαμή όλο και κανένα τέτοιο βότανο θα έχει. Να ρωτήσω;

Σερνικοβότανο πήρα κι εγώ καλέ, τι νομίζατε??? :lol::lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Κορίτσια, είστε φοβερές!!!!!!

Πάντως, αν ισχύει αυτό (μου το έχουν πει κι εμένα), πάω ...ντουγρού... για κορίτσι. Ακόμα και τώρα που είναι ολόκληρο αγοράκι, με χακί στρατιωτικό παντελόνι, χακί ζακέτα κι αγορίστικα παπούτσια και μπουφάν, μου είπανε: "Κοριτσάκι, έ; Τι γλυκιά που είναι!" Τι να πω εγώ; Ίσως επειδή είναι κατσαρομάλλης (?), αν και του τα έκοψα. Που να τα αφήναμε και μακριά;

Πάντως, ένα κοριτσάκι θα το ήθελα!!!!!

• 3 weeks later...

Το έχω διαβάσει και μάλλον το έχω διαπιστώσει! Αν η σύλληψη γίνει την μέρα της ωορηξίας τότε και επειδή τα αρσενικά σπερματοζωάρια είναι πιο ευκίνητα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι αγόρι. Αν η επαφή γίνει δυο μέρες πρίν ή μετά τότε πιο πιθανά θα είναι κορίτσι. Εγώ πάντος έχω δύο αγόρια και ένα κορίτσι και περιμένω πάλι αγόρι. Αυτό με την όψη του παιδιού ... :? μπορεί και να ισχύει.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Διαφημίσεις

Evoula k, να σου ζήσουν τα 3 παιδάκια σου και χαράς το κουράγιο σου που πας για το 4ο! Mαζί με την pam, είστε τα πρότυπά μου!

Όσο για αυτό που ρωτάς katerina@!!, δεν ξέρω να σου απαντήσω. O γιός μου γεννήθηκε με όψη αρσενικού με τα όλα του!! :lol::lol: Ξεχώριζε αμέσως από τα κοριτσάκια που είχαν οι 2 κοπέλες στο δωμάτιό μου και από το αγοράκι της 4ης.

Kαι κάθε φορά που μου τον έφερναν έλεγαν οι νοσοκόμες "έρχεται ο άντρας!".

Παρόλ'αυτά τώρα περιμένω κοριτσάκι.

Άλλα φοβερά και τρομερά που έχω ακούσει κατα καιρούς είναι:

"αν η 1η κουβέντα του παιδιού είναι "μπαμπά" τότε το 2ο θα είναι αγόρι, αν είναι "μαμά" θα είναι κορίτσι"

O γιός μου είπε πρώτα "μαμά". Άρα ισχύει.....

"αν στο σβέρκο τα μαλάκια του κάνουν μύτη (ουρίτσα) τότε το 2ο θα είναι αγόρι"

O γιός μου έχει ουρίτσα. Άρα δεν ισχύει....

"αν, ψιλαφίζοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού του, το κρανίο του είναι λίγο μυτερό, τότε το 2ο θα είναι αγόρι"

Eδώ είναι αστεία η ιστορία γιατί αυτή που μου το είπε άρχισε να πασπατεύει το κεφάλι του παιδιού και μου λέει "αααα, μυτερό είναι το κεφάλι του, αγόρι θα κάνεις!!"

Mετά από λίγο όμως, όταν έφυγε η ενοχλητική κυρία, χαίδεψα απαλά το κεφαλάκι του παιδιού και είδα ότι είναι ολοστρόγγυλο! Άρα, ισχύει ή δεν ισχύει τελικά;

Kαι το καλύτερο είναι αυτό με το σχήμα της κοιλιάς.

Στον γιό μου όλοι ορκίζονταν ότι έχω κορίτσι επειδή η κοιλιά μου ήταν ολοστρόγγυλη! Ήταν όντως στρογγυλή! Kαι έκανα τον γιόκαρό μου.

Tώρα, όλοι βάζουν το χέρι στη φωτιά ότι θα κάνω κορίτσι γιατι η κοιλιά μου είναι μυτερή! Kαι όντως είναι! Έλα όμως που έχω κορίτσι!!!!

Γελάω πολύ με όλα αυτά! Πώς είναι δυνατόν να παίζουν ρόλο τέτοιοι άσχετοι παράγοντες για το φύλο του παιδιού; Πώς είναι δυνατόν απ'το 1ο να καταλαβαίνεις τί θα είναι το 2ο;

Aυτό που λέει η evoula k το έχω ξανακούσει και μου ακούγεται λίγο πιο λογικό.

Tο σίγουρο είναι ότι το φύλο το καθορίζει ο μπαμπάς τελικά, άρα είναι θέμα "στρατιώτη"...

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Εμενα την μεγαλη ακομα και τωρα αν δεν της φορεσω ΡΟΖ την περνανε για αγορακι!!! :cry:

Το δευτερο?.....ηρθε παλι ΚΟΡΗ!!!! :)

Οχι οτι με χαλαει αλλα θελω και εγω εναν ΑΝΤΡΑ :P στο σπιτι!!!

Εκτος απο τον ηδη υπαρχον! Αυτος δεν πιανει ... :lol::lol::lol: