Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ

Vicky78

Recommended Posts

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ψάχνω έναν συνδυασμό ονόματος από το Νικόλαος και Κωνσταντίνος.

Παρακαλώ ότι ιδέα σας έρχεται θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων. :roll:

Διαφημίσεις

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

τον γιο μου τον λενε Κωνσταντινο Ραφαηλ δεν μπορουσε να συνδιαστει κατι ευηχο οποτε μια που το επελεξε και ο ιδιος τον φωναζουμε Ραφαηλ η γνωμη μου ειναι να διαλεξεις πιο σου αρεσει και να τον φωναζεις παντως και τα δυο υπεροχα ειναι να σου ζησει

Στα αγορια δεν ειναι και τοσο ευκολο να συνδυασεις τα ονοματα....

Συμφωνω με την Θεσσαλονικιά.Καλυτερα να διαλέξεις αυτο που σου αρεσει πιο πολυ!!!!

Στα αγορια δεν ειναι και τοσο ευκολο να συνδυασεις τα ονοματα....

Συμφωνω με την Θεσσαλονικιά.Καλυτερα να διαλέξεις αυτο που σου αρεσει πιο πολυ!!!!

Συμφωνώ με τα κορίτσια.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

το θέμα είναι ότι πρέπει να βρω έναν συνδυασμό οπωσδήποτε. δεν είναι δυστυχώς τόσο απλά τα πράγματα! :roll:

δύσκολο να γίνει συνδυασμός μήπως Άκης (Νικολάκης-Κωνσταντινάκης). Απ'ότι κατάλαβα πρέπει να είναι 2 παππούδες. Γιατί δε βγάζεις άσχετο όνομα?

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Διαφημίσεις

ναι, είναι οι 2 παπούδες. εγώ άσχετο θέλω να βγάλω αλλά δεν συμφωνεί ο μπαμπάς μας. άστα να πάνε!

όσο για το Νίνο, δεν μου αρέσει για το αντράκι μου!:|

πάντως σε ευχαριστώ για την σκέψη!;)

Το Νίνο δεν είναι τόσο κακό, αλλά παραπέμπει σε άλλο όνομα και δε θυμίζει κανένα από τα αρχικά... Βέβαια, αυτό ίσως είναι καλό!:wink:

Εμμμμμμ... για να δούμε...

Νικοντίνος... :roll:

Κωστανίκος...:?

Κωνσταντίνος λέω εγώ...:)

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Νίκων? Είναι ιστορικό αλλά και εκκλησιαστικό όνομα, υπήρξε Ρώσος Πατριάρχης με αυτό το όνομα περίπου τον 17ο αιώνα.

(Προσωπικά βέβαια θα προτιμούσα είτε το Νικόλας είτε το Κωνσταντίνος, γιατί είναι και τα δυο θαυμάσια ονόματα και είναι κρίμα να αλλάξουν;):D)

Διαφημίσεις

Νίκων;:confused:

δεν μου αρέσει... :(

το ξέρω είναι πολύ δύσκολος συνδυασμός. αφού κι εγώ έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν βγαίνει τίποτε. έλεγα μήπως είχε κάποιος αρκετή φαντασία για να βγει τίποτα. γιατί θέλει πολύ φαντασία!:shock:

αλλά ελπίζω ακόμα! ίσως κάτι να βρεθεί! δεν μπορεί! :rolleyes:

Πες λοιπόν του μπαμπά σας ότι αυτό το έθιμο με τα ονόματα των παππούδων-γιαγιάδων η γενιά των γονιών μας το έβγαλαν,στα δικά μου μέρη την εποχή των παππούδων-γιαγιάδων μου και πίσω το όνομα το διάλεγε ο/η νονός/νονά. Νομίζω ότι καλύτερα να αλλάξει γνώμη, εμείς τουλάχιστον έτσι κάναμε γιατί βγαίνεις από την διαδικασία ποιον παππού-γιαγιά να διαλέξεις ή όπως στη δική σου περίπτωση και τα δύο ονόματα.

Βγάλαμε άσχετο κι ούτε γάτα ούτε ζημιά και διαλέξαμε από κοινού ένα όνομα που θέλαμε.

Επίσης, υποθέτω ότι θέλεις συνδυασμό για να μην παρεξηγηθούν οι παππούδες.

ΝΙκόλαος Κωνσταντίνος: Νίκο (λόγω του Κω και του Νι), Κόλντι (έκανα συνδυασμό λέξεων), Κόνι, τι να πω δε μπορώ να βρω κάτι:?

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

βικυ κοιτα συμπτωση!!

την κορη μου την βαφτισαμε Κωνσταντινα - Νικολετα

το χαιδευτικο της ειναι Ναντια.......εγω συνηθισα ομως να την φωναζω κωνσταντιανα....

Τωρα σε αγορια γνωμη μου παντα ο συνδιασμος ονοματων δεν ειναι τις περισσοτερες φορες και ο καλυτερος.

Πες λοιπόν του μπαμπά σας ότι αυτό το έθιμο με τα ονόματα των παππούδων-γιαγιάδων η γενιά των γονιών μας το έβγαλαν,στα δικά μου μέρη την εποχή των παππούδων-γιαγιάδων μου και πίσω το όνομα το διάλεγε ο/η νονός/νονά. Νομίζω ότι καλύτερα να αλλάξει γνώμη, εμείς τουλάχιστον έτσι κάναμε γιατί βγαίνεις από την διαδικασία ποιον παππού-γιαγιά να διαλέξεις ή όπως στη δική σου περίπτωση και τα δύο ονόματα.

Βγάλαμε άσχετο κι ούτε γάτα ούτε ζημιά και διαλέξαμε από κοινού ένα όνομα που θέλαμε.

Επίσης, υποθέτω ότι θέλεις συνδυασμό για να μην παρεξηγηθούν οι παππούδες.

ΝΙκόλαος Κωνσταντίνος: Νίκο (λόγω του Κω και του Νι), Κόλντι (έκανα συνδυασμό λέξεων), Κόνι, τι να πω δε μπορώ να βρω κάτι:?

και που να σκεφτείς ότι το πρώτο το βγάλαμε άσχετο!

και όντως, ούτε γάτα ούτε ζημιά!

αλλά τώρα έχει κολλήσει! δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα!

φαίνεται θα τον κατσάδιασαν την πρώτη φορά! τι να πω.

εγώ του λέω να ακολουθήσουμε την ίδια γραμμή: άσχετο το πρώτο / άσχετο και το δεύτερο!

αλλά δεν πείθεται με τίποτα! :evil:

και που να σκεφτείς ότι το πρώτο το βγάλαμε άσχετο!

και όντως, ούτε γάτα ούτε ζημιά!

αλλά τώρα έχει κολλήσει! δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα!

φαίνεται θα τον κατσάδιασαν την πρώτη φορά! τι να πω.

εγώ του λέω να ακολουθήσουμε την ίδια γραμμή: άσχετο το πρώτο / άσχετο και το δεύτερο!

αλλά δεν πείθεται με τίποτα! :evil:

Βρε θα τον "δείρω":twisted:. Προφανώς έπαιξαν ρόλο οι δικοί του. Να μην επηρεάζεται από τους γύρω και σας γεμίζει με άγχος. Αφού μια χαρά κάνατε στο πρώτο. Πιο πολύ λυπάμαι εσένα που δεν θες να έρθεις σε αντιπαράθεση οπότε το ανέχεσαι κι αγχώνεσε για το πως θα φωνάζετε το αγγελούδι σας.

Ντιν (ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς Supernatural) συνεχίζω παρόλο που δεν συμφωνώ να σκεφτώ κάτι;)

Ναι

Είναι πρωτότυπο.όταν θα συστήνετε θα τον ρωτάνε :την olympus και την canon τι τις έχεις,ξαδέρφες;

καλό :-):-):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Kαι τα δύο ονόματα είναι υπέροχα!!

Στα αγόρια δεν είναι πολύ ωραίοι οι συνδυασμοί.

Καλό θα ήταν, πάντως, να κάνει κάποιος πίσω. Μη "καταδικάσετε" το παιδί!(Σόρυ για το θάρρος που παίρνω!!)

Βέβαια αφού το πρώτο ήταν άσχετο, καλό θα ήταν και το δεύτερο να είναι άσχετο!

Το συνδυασμό ή το υποκοριστικό το δέχεται?

Το Άκης θα προτιμούσα, αν δεν γινόταν διαφορετικά.

Και αφού θα δώσετε και τα δύο ονόματα γιατί δεν το φωνάζετε με το όνομα του μπαμπά σου(εεε???)

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...