Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καθαρισμός μωρού στον παιδικό σταθμό

Recommended Posts

Το παιδί μου από το βρεφικό τμήμα μεταπήδησε στον παιδικό σταθμό με την συμπλήρωση των 2,5 χρόνων του. Δεν είχε καθαρίσει ακόμα. Η βρεφονηπιοκόμος απαίτησε από τη γυναίκα μου να έρχεται στον σταθμό και να αλλάζει πάμπερς στο παιδί, όποτε αυτό λερωνόταν. Η γυναίκα μου είναι έγκυος 7 μηνών. Είναι αυτό νόμιμο; Γνωρίζετε κάποιον νόμο γι αυτό το θέμα;

Διαφημίσεις

Λυπάμαι δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη λογική :shock::? και να μην ήταν έγκυος θα έφευγε από τη δουλειά κάθε φορά που το παιδί θα έπρεπε να αλλάζει πάνα?????

Τι να πω σ΄αυτό το κράτος ο καθένας κάνει ότι θέλει!!!!

Δεν έχω βέβαια προσωπική εμπειρία αλλά να το έχω κι αυτό στο πίσω σημείο του μυαλού μου.................

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Stelios παρε τηλ. στο υπουργείο παιδείας στο γραφείο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο.

είναι σίγουρο ότι αυτό ακριβώς της είπαν???? πρέπει να πω ότι ακούγεται τρελλό, πραγματικά, και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι νόμιμο...

αφού δεν είναι λογικό, με κάθε μυαλό...!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Εχει συμβει και σε μια γνωστη μου. Αν δεν καθαριζε δεν την δεχοντουσαν στον παιδικο και επειδη το παιδακι ηταν στο μεταβατικο σταδιο (μια εκανε στο γιογιο μια της φευγανε) οποτε λερωνε το βρακακι της παιρναν τηλ την μανα να παει να την αλλαξει. Μια φορα δε που δεν την βρηκαν την αλλαξαν χωρις να την καθαρισουν αλλα της ειπαν να μην επαναληφθει. :shock::shock:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...

πάρτε τηλέφωνο εδώ - δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό τηλέφωνο. στο ίντερνετ το βρηκα.

Διεύθυνση Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Τηλ.: 210 3237402 210 3230461 / εσωτ. 132

Προσωπικού (Πειθαρχικό)

Τηλ.: 210 3220554 210 3230461 / εσωτ. 131

δεν το πιστεύω... είναι πέρα κάθε λογικής.

Σας παρακαλώ πάρτε εκεί να ρωτήσετε ΜΗΠΩΣ και ξέρουν τι είναι νόμιμο σε αυτό το θέμα και τι όχι,

αλλά ακόμα και εάν θεωρούν ότι είναι νόμιμο αυτό το πράγμα να το πούν..

δηλαδή ? μα δεν είναι εφικτό..! είναι αντιπαιδαγωγικό -

δεν γίνεται το παιδί να έρχεται για μισό λεπτό η μητέρα του και μετά να την αποχωρίζεται πάλι - δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στο υπόλοιπο της μέρας, και με αυτό το κίνητρο ποτέ δεν θα αφήσει την πάνα - αν γνωρίζει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να τα κάνει πάνω του και τσούπ έρχεται η μαμά του - - :shock:

ελπίζω αυτά τα τηλέφωνα να βγάζουν κάπου, ελπίζω να μην είναι απο το παλιό το κτήριο -.

STELIOS μην το αφήσεις... θα δώ μήπως αύριο βρώ και άλλα τηλ. δοκίμασε αυτά για αρχή.

όταν πάρεις τηλέφωνο έχε τα στοιχεία του παιδικού όλα -

δηλαδή, ποιος σταθμός είναι ποιάς περιοχής και ποιος ο υπεύθυνος λειτουργείας, και ποιος αυτός που σας είπε την οδηγία αυτή.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Εχω την εντύπωση ότι παιδάκια που είναι στο βρεφικό τμήμα αν δεν έχουν καθαρίσει ακομη και 2,5 να είναι δεν τα πηγαίνουν αναγκαστικά στο μεγαλύτερο τμήμα.

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Στέλιο ειναι παρανομο φυσικα αυτο που λεει...

Διευκρινησε μου κατι αρχικα.. το παιδι ποτε μεταπηδησε σε αλλο τμημα?

Τα παιδια δεν μεταπηδανε τμηματα στη μεση της χρονιας...

Φανταζομαι ομως ακομα και αν εκαναν αυτη την κουταμαρα στο σταθμο που παει το παιδι σου, οταν το πηραν φορουσε ακομα πανες... οποτε προβλημα τους..Το υπουργειο λεει το εξης: Οτι οι βρεφονηπιακοι σταθμοι δεχονται παιδακια απο 9 μηνων μεχρι 6 ετων και δεν αναφερει πουθενα οτι αν τα παιδακια αυτα πανε 2,5 χρονων πρεπει αυτοματως να βγαλουν τις πανες... Ουτε επισης οτι δεν γινονται εγγραφες παιδιων πανω απο 2,5 ετων που φορανε πανες..

Αυτο αναφερεται στον κανονισμο των παιδικων σταθμων,(δηλαδη των σταθμων που δεν παιρνουν παιδακια κατω των 2,5) στην προκειμενη ομως περιπτωση αν το παιδακι δεν εχει "καθαρισει" απλα δεν εγγραφεται στον παιδικο.. Αλλα ακομα κ σε αυτη την περιπτωση αν με τη συνεναιση των δασκαλων γινει η εγγραφη εννοειτε οτι οτι ειναι υποχρεωμενες να το αλλαζουν...

Πες στη δασκαλα τα χαιρετησματα μου και κανε της δωρο ενα σκατομενο παμπερς... :P

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

dora συγχαρητήρια έγραψες

Πες στη δασκαλα τα χαιρετησματα μου και κανε της δωρο ενα σκατομενο παμπερς...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

Παρατήρηση : Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί ανήκουν στους δήμους κυρίως και από εκεί αρχίζει η αυθαιρεσία, μιας και προαίστάμενος τους είναι ο εκάστοτε δήμαρχος, ο οποίος πολλές φορές καλύπτει το προσωπικό του, κυρίως για ψηφοθηρικούς λόγους!!!!!!