Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μετά τον ΑΣΕΠ,τι?

Recommended Posts

Βγηκαν ατα αποτελεσματα του ΑΣΕΠ που ειχα δωσει κ δεν διορίζομαι..Ειμαι απλα επιτυχουσα.Εδινα για 2η φορα κ ευελπιστούσα σε κατι καλο μπας κ μπορεσω να ξεκινησω κ γω τις προσπαθειες για παιδακι.Με στανχωρεσε πολυ,διοτι τωρα ειμαι ανεργη,και ο κλαδος μου δεν εχει ζητηση στα φροντιστηρια.

Περυσι που δουλευα εβγαζα το περισσοτερο 300 ευρω.Πως μπορω να ζησω κ να κανω οικογενεια με τετοιες συνθηκες?Τι θα κανω στη ζωη μου εγω?

Διαφημίσεις

Θα ξαναδώσεις. Οι περισσότεροι γνωστοί μου πέρασαν με την τρίτη και τέταρτη φορά. Μην απελπίζεσαι. Όσο για παιδάκι... αν σε 'παίρνει' χρονικά δεν είναι κακό να το καθυστερήσεις λίγο, για να έχεις και το ευνοϊκό καθεστώς του δημοσίου. Αν όχι, τότε βουρ. Το παιδί μεγαλώνει με αγάπη και, ένα περίεργο πράγμα, φέρνει καλή τύχη μαζί του.

Δεν ξέρω καλη μου.Εγω ειμαι των ξενων γλωσσων κ δεν εχουμε υλη.Τι να διαβασω?Το καλο ειναι οτι ελπιζω σε ωρομισθια φετος μιας που ειχα σχετικα καλη σειρα (πρωτη 500 αδα) αλλά νιώθω ότι χάνω τη ζωή μου κ τα καλυτερα χρονια μου μες το αγχος και την αβεβαιοτητα

Έχεις δίκιο που αισθάνεσαι έτσι. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς το χρόνο. Αν το βάλεις στόχο, είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρεις, απλά να μην έχεις χάσει και το χρόνο σου.... περιμένοντας.

Κάθε εμπόδιο για καλό....

Συνέχισε να δινεις και σίγουρα θα διοριστείς.

Εγω είμαι νοσηλεύτρια και έκανα αιτήσεις στα νοσοκομεία απ'το 1999 και τελικά διορίστηκα το 2007....μην χάνεις την πίστη σου!

Συμφωνώ με την Maya στο αν το βάλεις στόχο είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρεις!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Αγαπητή μου sisika μια από τα ίδια κι εγώ!! Της αγγλικής επιτυχούσα μη διοριστέα....αποφασίσαμε με τον άντρα μου να κάνουμε παιδάκι και όπως μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα...νομίζω ότι τελικά ποτέ δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για παιδί...αν το πάμε έτσι!!!!

Μην απογοητεύεσαι και προσπάθησε να βάλεις μια σειρά στα πράγματα και εγώ δεν έβρησκα τη δουλειά που ήθελα ή τον πολυπόθητο διορισμό και δούλεψα σε πάαααρα πολλούς άσχετους τομείς!!! Άλλα τί να κάνω??? Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!!! Θέληση χρειάζεται!!!

αχ, αχ ,ΑΧ πολυ πονεμενο θεμα

εγώ δουλεψα 7 χρόνια ωρομισθια συν 2 χρόνια ασχετα και έκανα μεσα σε αυτο το διαστημα τρια παιδια,τώρα έιμαι 31,και στον περασμενο ασεπ -που ήταν ο πρωτος στον οποιο προβλεπονταν θεσεις για την ειδικοτητα μου...12 για 600 περιπου υποψηφιους,έκανα πετρα την καρδια μου,κλειστηκα μεσα ,ψιλοξεχασα τι θα πει ύπνος ,διαβασα μαζι με τα πιτσιρικια και περασα και τώρα περιμενω διορισμο..δοξα τω θεω!

το γραφω όχι για να το παινευτω αλλα για να σου δωσω κουραγιο.

Περασα τη δεκαετια των 20 ,που για αλλους είναι ανεμελη μεσα σε αγχη και πολλες οικονομικες δυσκολιες-

εξαρτηθηκα απο τη βοηθεια ατομων που δεν ήταν στα μετρα μου,κουραστηκα,δεν εζησα τη μητροτητα κυριλε -με μπειμπι σιττερ ,ακριβα μαιευτηρια,καροτσια των 700 ευρω

καποιες φορες και η σχεση με το συντροφο νομισα πως θα καταρρευσει κατω απο το βαρος των προβληματων

ΑΛΛΑ

έχω τρια υπεροχα παιδια που δε θα τα αλλαζα με καμια ανεμελεια και καμια πολυτελεια

έφερα τα παιδια μου στον κοσμο με τη βοηθεια της τρελλας ,της δροσιας και της δυναμης της νιοτης-κι ολα αυτα βοηθουν πολυ!Καλη ειναι και η ωριμοτητα και η οικονομικη ανεση

αλλα όταν βλεπω κατι μαμαδες με κουρασμενα προσωπα να κυνηγανε μωρακια ή να ειναι εγκυες έτοιμες να πεσουν απ τα ποδια τους ,σκεφτομαι οτι στα 40 μου ο μεγαλος μου θα ειναι ενηλικος και οτι τις εγκυμοσυνες μου ουτε που τις καταλαβα και λεω χαλαλι το ζορι!

γι αυτο γνωμη μου ειναι μην αναβαλεις τη ζωη σου για αυριο.

αν πραγματι θελεις οικογενεια ξεκινα και οπως ειπε και η μαγια φερνει και τυχη.Απλα οργανωσε στο μυαλο σου λιγο τα πρακτικα , ψαξε λυσεις και όλα γινονται σιγα σιγα!

καλη τυχη και για οτι πληροφοριες θελεςι σχετικα με το ζητημα παροχες μητροτητας και ωρομίσθια εργασια ειμαι στη διαθεση σου!