Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέμα Βάπτισης:Νεράιδες

κατια

Recommended Posts

Στα site που έχει παραθέσει η Virginia δείχνει ένα νεραϊδάκι με ωραία καστανά μαλλάκια μπούκλες....που βρίσκουμε αυτό το υλικό; Επίσης εκείνο με το οποίο γεμίζει το κεφαλάκι είναι υαλοβάμβακας; Έκανα μια προσπάθεια με βαμβάκια αλλά δε γίνεται...Επίσης χρησιμοποίησα γάζα για το κεφαλάκι και γίνεται χάααααααααλια (για να ζωγραφίσω ματάκια και χειλάκια ούτε λόγος....)...Το φορεματάκι μου βγήκε τέλειο αντί γαι το υλικό που προτείνει έβαλα για τα χεράκια μια μπατονέτα αυτιών(για τη διάσταση που έχει το πατρον βγαίνει σούπερ)...

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τα υλικά και από που τα αγοράζουμε;;;; Χίλια χίλια χίλια ευχαριστώ....

Μαμά Ελένης - Χριστίνας καλά έκανες και άνοιξες το θέμα....Αν βρεις καμία άκρη δώσε μια χείρα βοηθείας και από εδώ...

σε ποια συγκεκριμενα αναφερεσαι????????

Virginia μου συγνώμη τώρα είδα την ερώτηση....Αυτά που λέει η μαμα Ελένης & Χριστίνας...

Τα μαλλάκια που τα βρίσκουμε;;;;;Δε βρήκα στο βιβλιοπωλείο...στα art&hobby ίσως;;;;;

ΟΥΦ έχω πάρει τόοοοοοσες πολλές ιδέες που τελικά μπερδεύτηκα :cry:

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 459
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναi lilouko εκει να ψαξεις . Επισης δοκιμασε και με νημα πλεξιματος . Δεν το εχω δοκιμασει εγω αλλα δες πως θα φαινεται και πες μας . Αν σου ειναι καλο , μην ψαχνεις μαλλακια .

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

• 1 month later...

Βαφτίζω την μπέμπα μου τέλος Μαϊου και σκέφτομαι να φτιάξω μόνη μου τα προσκλητήρια με θέμα νεράιδες. Ψάχνω εικόνες ή cliparts με νεράιδες που μπορώ να χρησιμοποιήσω στα προσκλητήρια. Έχω ψάξει αρκετά στο google αλλά δεν έχω βρει κάτι που να με ικανοποιεί. Έχετε κάτι να μου στείλετε; Ευχαριστώ!!!!!

.png

.png

Διαφημίσεις

εγώ χρησιμοποίησα αυτή την σελίδα

http://www.pheemcfaddell.com/PageColoringProjects.htm

δές εδώ

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=17898&highlight=

εγώ τα ζωγραφίζω με ακουαρέλα (στερνή μου γνώση........) αλλά μπορείς να τους βάλεις χρώμα με το paint του Office και να τους περάσεις glitter στα φτερά ας πούμε και στην φούστα.........

• 2 months later...

ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΕΡΑΙΔΑ,ΟΧΙ ΜΙΑ 2 ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΝΑ ΠΩ,ΛΟΥΤΡΙΝΕΣ ΝΑ ΠΩ ,ΑΠΟ ΤΟΥΛΙ,ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ,ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΤΙ?ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ,ΑΠΟΘΗΚΗ ΟΠΟΥΔΕΙΠΟΤΕ ΣΟΣ !!!!!!!ΚΑΝΩ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ Η ΛΑΜΠΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΔΑΝΤΕΛΑ ΦΡΙΚΗ,Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΩ ΑΝ ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΩ:cry:ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΤΙ HELP PLEASE!!!

Κοιτα στο www.pupadonna.gr και στο www.neraidorama.gr.

ΣΕ EYΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ SITE ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ!ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ:-(:sad::-(

Διαφημίσεις

Ανοιξε αυτον τον συνδεσμο (αναφορικα με το πρωτο σαιτ-στο δευτερο δεν εψαξα κιολας για να λεμε την αληθεια απλα εχει πολλα πραγματα σχετικα με νεραϊδες) http://www.pupadonna.gr/products6.php?wh=1〈=1&the1id=18&the2id=19&theid=19&open1=18&open2=19

Η νεραϊδα στην 2η φωτο κανει 15 ευρω η μια,απο οσο θυμαμαι.

εγω νεραιδα για λαμπαδα και νεραιδουλες για διακοσμηση πηρα απο pupa donna.

Ειναι παρα πολυ ωραιες!!!! Και χειροποιητες!!!! Στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο ωραιες απο το σαιτ......

Λοιπόν, πήγα απο κοντά και είδα τα πράγματα που έχει το neraidorama.gr (είναι στην περιοχή που μένω). Έπαθα πλάκα! Πάρααααα πολλά! Μια φάση σαν το elxisdoro.gr...Του λέω...γιατί δεν τα βάζετε στην ιστοσελίδα σας όλα αυτά; Μου απάντησε πως δεν προλαβαίνει! Μιλάμε πολύ δουλειά. Τα κάνει εισαγωγή ο ίδιος..Ό,τι θες, νεράιδες, κουτιά, τούλια, κορδέλες, διακοσμητικά, άγκυρες, καραβάκια, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, δοκιμαστικοί σωλήνες...τα πάντα... Πού να το ήξερα νωρίτερα... να πάρω απο εκει μπομπονιέρες και προσκλητήρια (τα υλικα δηλαδή)...τα πήρα έτοιμα απο μαγαζι και μου πήγε ο κούκος αηδόνι!

Παρακαλώ, μην θεωρηθούν τα αναγραφόμενα διαφήμιση...απλά ενημερώνω γιατί η σελίδα τους δεν έχει ούτε το 1/1000στο απο τα είδη που πουλάνε...και αν καμια κοπέλα θέλει..καλυτερα να πάει απο κοντά..αξίζει..(ααα..μην ξεχάσω..δέχονται με ραντεβου..είναι σε σπίτι..δηλ. σπίτι ισογειο που το έχουν κάνει έκθεση/αποθήκη αλλά νόμιμο..με αποδείξεις..κανονικά)

CANDY1234 ΠOY EINAI TO NEΡΑΙΔΟΡΑΜΑ?ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ SITE ΟΠΟΥ ΚΛΙΚΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ LOGIN 200ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Νεραιδες ομορφες μικρες υφαινουν τ'ονομα μου και μου χαριζουνε ευχες για καθε πεταγμα μου.Να'χω χαρες και αρετες κατι να μην μου λειψει,να'ναι οι στιγμες μου διαλεχτες το πιο γλυκο χαμογελο,πονος να μην το αγγιξει...Μαζι με τουτες τις ευχες θελω και τις δικες σας αγνες και αληθινες μεσα απο τις καρδιες σας!!! Το βρηκα στο ιντερνετκαι το εβαλα στην προσκληση της κορουλας μου.Ελπιζω να σας αρεσει.

• 3 months later...

Γεια σας κορίτσια και παλι!!

Ξέρω ότι είναι λίγο νωρίς, βλεποντας τις καταπληκτικές σας δημιουργίες όμως ομολογώ ότι ζήλεψα πρωτον, και δεύτερον μιας και θα έχω περισσότερο χρόνο μέσα στις γιορτές που πλησιάζουν, σκέφτηκα μήπως έφτιαχνα τα προσκλητήρια της κορούλας μου.

Η αλήθεια είναι ότι δνε το έχω ξαναδοκιμάσει, με τις συμβουλές σας όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.

Η ιδέα που μου ήρθε, είναι να γράψω κάτι σαν παραμυθάκι για πρικίπισα ή νεράιδα. Κάπου είδα ότι αρκετές κοπελες το έχουν ξανακάνει αυτό για τα αγοράκια τους.

Η ερωτηση μου λοιπόν...Έχει πέσει το μάτι σας πάνω σε κανένα σχετικά σύντομο παραμυθάκι? Η έχετε δει κάτι παρόμοιο σε κάποιο μαγαζί ώστε να πάρω ιδέες ή να τα πάρω έτοιμα σε περίπτωση αποτυχίας μου?

Ευχαριστώ πολύ πολύ εκ των προτέρων!!!Βασίζομαι στην πολύτιμη βοηθεια σας μιας και είμαι πρωτάρα!

Βασικά αυτο που παιζει πολύ ειναι ο "μικρος πριγκηπας" απο λογοτεχνικό βιβλίο, και αυτό που έχω δει ειναι να παιρνουν αποσπασματα απο το βιβλίο και να τα κάνουν προσκλητήριο.

Για κοριτσάκι δεν έχω δει κάτι αντιστοιχο σε κειμενο.

pECmp3.png

Ένα προσκλητήριο που είχα βρει εδώ και το έχω κρατήσει γιατί μου άρεσε πολύ αλλά έχω ένα αγοράκι οπότε δεν το έκανα είναι αυτό. Ξετρελάθηκα όταν το είδα. prosklitirio1.jpg

Έλενα Μπ.

Lora έχεις δίκιο..Αυτο είδα και εγώ απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι αντιστοιχο σε κοριτσίστικο μιας και το βρίσκω πολύ ρομαντικό και όμορφο..

Anemaxxx σε ευχαριστώ πααααρα πάρα πολύ!!!!

Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου...Υπέροχο κείμενο!!

Ελπιζω να μην πειράζει την κοπέλα που το έγραψε να το δανειστώ και να το αλλάξω λιγάκι...

Καμία ιδέα για τη διακοσμηση?Τα πιο πολλά προσκλητηρια που έχω πάρει είναι μέσα σε φάκελο...

Ομως θα μου άρεσε κάτι πιο πρωτότυπο...Σκεφτηκα να το βάλω μέσα σε κουτί ή να το δέσω σε κανένα ραβδάκι αν βρω βεβαια...

Ευχαριστω πολυ και πάλι!!!Με σώζετε!!:D

Εγώ θα έχω επίσης θέμα νεράϊδες στη βάφτιση της μικρής. Για προσκλητήριο θα έχω κουτάκια σε διαστάσεις 13 χ 18mm λευκά. Σε αυτά θα ζωγραφίσω μία νεράϊδα απ'έξω η οποία θα είναι η Tinkerbell (με άλλο χρώμα φόρεμα). Θα δέσω κορδέλες και μέσα θα έχει μία κάρτα με το κάλεσμα σχετικά απλή.

Βασικά δεν ξέρω να περνάω φωτογραφίες για να έβαζα εδώ το δείγμα που έχω φτιάξει. Αν ξέρει κάποια ας μου πει πως το κάνουμε να σας την δείξω.

GUryp2.png

Εγώ θα έχω επίσης θέμα νεράϊδες στη βάφτιση της μικρής. Για προσκλητήριο θα έχω κουτάκια σε διαστάσεις 13 χ 18mm λευκά. Σε αυτά θα ζωγραφίσω μία νεράϊδα απ'έξω η οποία θα είναι η Tinkerbell (με άλλο χρώμα φόρεμα). Θα δέσω κορδέλες και μέσα θα έχει μία κάρτα με το κάλεσμα σχετικά απλή.

Βασικά δεν ξέρω να περνάω φωτογραφίες για να έβαζα εδώ το δείγμα που έχω φτιάξει. Αν ξέρει κάποια ας μου πει πως το κάνουμε να σας την δείξω.

΄

Γεια σου stav! σ ευχαριστώ για την απάντηση...

Μου αρέσει πολύ όπως το περιγράφεις..Μου φαίνεται ότι θα σου βγει όμορφο και κομψο το αποτέλεσμα. Και εγώ για χρώματα σκέφτομαι το λευκό, αλλά μαζί με ροζ, ίσως και λίγο λιλά για να είναι πιο χαρούμενο. Την νεράιδα θα τη ζωγραφισεις μονη σού;;;Δυστυχως εμένα δεν πολυπιάνουν τα χερια μου σε αυτά και φοβαμαι να το επιχειρισω...

Τις φωτογραφίες έχω δει ότι τις περνάνε στο photobucket αλλά δεν ξέρω ακριβώς πως τις στέλνεις μετα για να σου πω...:?

Δες και εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=41140 Ε'ίναι η βάφτιση της κόρης μου με προσκλητήριο νεράιδα σε κουτάκι

Πολύ όμορφο!!!Τα ίδια χρώματα σκεφτόμουν και εγώ. Αν κάνω και εγώ προσκλητηριο τελικά σε κουτί κάπως έτσι το φανταζόμουν και στα χρώματα. Ρομαντικό και κομψό. Βέβαια μου έχει κολλήσει και η ιδέα με το ραβδάκι, αν και το ραβδάκι δε θα είναι χρήσιμο για τους καλεσμένους μου φαίνεται απλά πιο ασυνήθιστο...Σκεφτόμουν κάτι σαν αυτό: http://eflam.wordpress.com/%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-handmade-invitations/img_3702/

Αλλά απο την άλλη δεν ξέρω που μπορώ να τα βρώ. Θα κοιτάξω στα jumbo που είναι το πιο πιθανο. Επιπλέον, σκεφτομαι ότι μάλλον θα πρέπει το προσκλητηριο μου να το ταιριάξω και με τις μπομπονιέρες..Ετσι δεν γίνεται;; Οπότε θα πρέπει να το σκεφτώ και αυτό σύντομα..:shock::shock:

Και θα πρέπει να ταιριάζει και η διακόσμηση και τα υπόλοιπα πραγματα τα οποία με βλέπω να τα ψάχνω όλα μόνη μου μιας και η νονά μας ζει μόνιμα στο εξωτερικό....Αχ πραγματικά δεν ξερω τι να κάνω. Ισως είμαι υπερβολική αλλά θέλω το καλύτερο...Οπως και εσείς φαντάζομαι.

Είναι τοσο αγχωτικό όλο αυτό ή εγω έχω πελαγώσει χωρίς λόγο;;;

Συγγνωμη για το κατεβατό, πιστευω ότι εσείς με καταλαβαίνεται...΄Θέλω απλά να κάνω το καλύτερο για το κοριτσάκι μου...Θα σκεφτώ και θα σας πω τι θα κάνω τελικά για να μου πείτε και εσείς...Και ο,τι πληροφορίες βρω θα είμαι προθυμη να βοηθήσω όποια μανούλα χρειαστεί και μπορώ, όπως βοηθάτε και εσείς εμένα!!Πολλά φιλιά, να χαίρεστε τα μωράκια σας!!!:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...