Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 6 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΣCHICCO ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΓΑΚΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΠΙΝΕΙ Η ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ..ΚΑΙ Η ΘΗΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ 0+....ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΒΩΗΘΗΣΤΕ ΜΕ

Διαφημίσεις

τζινα μου εγώ βέβαια θηλάζω αλλά είχα πάρει της nuk που για μένα είναι τα καλύτερα και οι θηλές τους είναι φοβερές από άποψη ροής!!!Μέχρι να μου κατέβει το γάλα τις πρώτες 3 μέρες του έδινα από το μπιμπερό και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την ροή...τώρα αυτό είναι γνώμη μου...ας σου πουν και κορίτσια που έχουν chicco...εγώ πάντως ψηφίζω nuk!!!

μπορει να γραφει0+ αλλα μηπως εχει μπερδευτει το κουτι;κανονικα θα πρεπει να ειναι με μια τρυπα μικρη στο κεντρο.οι αλλες 2 εχουν 3 τρυπιτσες σε σχημα τριγωνου και μια μεγαλη τρυπα τριγωνο.την τελευταια δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα αυτη με τις 3τρυπες απο 5 μηνων και μετα.οσο και γι΄αυτη με την μικρη τρυπα εχει συνεχομενη ροη αλλα ετσι πρεπει να ειναι μηπως αυτο εννοεις οτι τρεχει πολυ;

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Διαφημίσεις

εγω ειχα τις καουτσουκ οχι τη σιλικονη μηπως παιζει και αυτο ρολο δεν ξερω,παντως μπορεις να βαλεις και αλλης μαρκας πιπιλα οπως της nuk που σου ειπαν

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

εγω ειχα της κικκο και εινια με 3μικρες τρυπιτσες σαν τριγωνο και οι θηλες καουτσουκ και σιλικονης..πηγαινε σε ενα καταστημα η σε ενα φαρμακειο και κοιτα μονη σου αν δεν κανω λαθος υπαρχουν διαφορετικα της κικκο με 0+παρα αυτο που λεει για κανονικη ροη..ελπιζω να σε βοηθησα.

Τζίνα μου και τα δύο μου μωρά με chicco τα τάιζα. (Είχα δοκιμάσει και NUK και ουδεμία σχέση. Πολύ καλύτερα τα chicco. Προσωπική άποψη πάντα.;))

Απλά, σφίξε παραπάνω τον δακτύλιο. Όσο τον χαλαρώνεις, τόσο πιο μεγάλη ροή έχεις, όσο τον σφίγγεις τόσο μικρότερη.;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

τζινα οι 0+ αν προσέξεις επάνω υπάρχουν με μία σταγόνα και με δύο σταγόνες(είχε φτάσει 5 μηνών η κόρη μου όταν το κατάλαβα). Και η δύο μία τρυπα έχουν απλά αυτή που έχει μία σταγόνα στο κουτί, τρέχει λιγότερο. Για κοίταξέ το...

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα.. κ εγω της chicco ειχα παρει στην αρχη, αλλα δεν μπορουσε να φαει με τιποτα το παιδι.. τελικα πηρα της nuk και σωθηκα...

• 3 weeks later...

καλησπέρα κορίτσια.εγώ έχω μπερδευτεί λίγο με τα μπιμπερό.χρησιμοποιώ nuk από τότε που γεννήθηκε, μια το κλασικό και μια αυτό με την πιο παχιά θηλή, first choice λέγεται. το προβλημα είναι ότι έτσι οπως ρουφάει το μωρό, η θηλη συμπιέζεται με αποτέλεσμα συνέχεια να βγάζω το μπιμπερό από το στόμα, να παίρνει τον αέρα της η θηλή και μετά να της το ξαναβάζω.αλλά κι αυτό δεν είναι δουλεια, γιατί έτσι και ξυπνήσει η μικρή μου, δεν τρώει(την ταίζω πάντα κοιμισμένη το γάλα, αλλιώς δεν τρώει παρα μόνο 50 γραμμάρια!!!!!). οι θηλές που χρησιμοποιώ είναι από καουτσούκ. δοκιμασα από σιλικόνη, αλλά δυσκολεύεται να ρουφήξει, δεν ξέρω, πάντως τρώει λιγότερο. οπότε είπα να δοκιμάσω κι εγώ της chicco, και πήρα αυτή με τις 3 τρύπες(είναι ήδη 14 μηνών)αλλά πνίγεται!!!!!με 2 τρύπες έχουν έλλειψη αυτό τον καιρό και τελικά της ξαναδίνω το nuk, με βάλε-βγάλε θηλή!!!!

καμιά ιδέαααααα;;;;;;;;;;;

as1cvb40g410010MDAwMDEwN2x8MDAwMTEwOGxkfEggcHJpZ2lwaXNzYSBNYXJpYSBtYXMgZWluYWkgLi4.gif an1cCu90g410010MTA4MjM3bHN8MDAwMDExMWRhfFRvIDJvIGFzdGVyaSBtYXMgaCBhZ2F0aGEgZWluYWk.gif

Γιατί δεν παίρνεις τα κλασικά της nuk;Αν είναι για κικο πάρε ο+ και άνοιξε εσύ μια τρύπα με το μαχανηματάκι το ειδικό μη περιμένεις πότε θα έρθουν, αν και εμένα μου είπαν ότι με 2 τρύπες δεν υπάρχει. Κατευθείαν πάει 3. Και το διαφημιστικό βιβλιαράκι τηςchicco τα ίδια λέει, μάλλον άδικα περιμένεις

mKndp2.png

Διαφημίσεις

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 9 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ....

Τζινα..οι θηλες της Nuk να ξερεις κανουν στα μπουκαλια της chicco,αρκει να ειναι τα ψηλα και λεπτα!!

line_m121_beg_40_time_1200978000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

προσωπικα θεωρω οτι τα καλυτερα (για μας παντα) ειναι της avent,επισης χρησιμοποιουμε τα primigioni της chicco,επισης χρησιμοποιω μονο πλαστικα ,τους πρωτους 2 μηνες την ταιζα με νουκ μεχρι που χρησιμοποιησα τα αλλα κ γλυτωσαμε απο τα διατροφικα προβληματα που ειχε το μωρο,ποτε ξανα νουκ...

NJMAp3.png

καλημερα.. κ εγω της chicco ειχα παρει στην αρχη, αλλα δεν μπορουσε να φαει με τιποτα το παιδι.. τελικα πηρα της nuk και σωθηκα...

Μια από τα ίδια... πάρε Νουκ να σωθείς. Δεν μπορώ να καταλάβω κάθε φορά αυτό το πράμα γύρνα το μπουκάλι εκεί που είναι το νούμερο ....γκρ...:mad:

προσωπικα θεωρω οτι τα καλυτερα (για μας παντα) ειναι της avent,επισης χρησιμοποιουμε τα primigioni της chicco,επισης χρησιμοποιω μονο πλαστικα ,τους πρωτους 2 μηνες την ταιζα με νουκ μεχρι που χρησιμοποιησα τα αλλα κ γλυτωσαμε απο τα διατροφικα προβληματα που ειχε το μωρο,ποτε ξανα νουκ...

Εμείς δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα μέχρι τώρα με τις Nuk, τα χρησιμοποιούμε από την δεύτερη εβδομάδα, και έχω και δυο της Avent για νερό και χυμό αλλά με της Nuk ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε διατροφικά προβλήματα αν εννοείς του κολικούς

εμενα τησ chicco με βολεψαν πολυ. το μωρακι μου ειναι 4 μηνων, ακομα εχω τις 0+ γιατι με τισ 4+ η ροη ηταν πολυ γρηγορη. απλα ξεβιδωνω αρκετα το στομιο. αλλεσ μαρκες ομως, δεν εχω δοκιμασει για να συγκρινω...

εκτός από τα κλασικά την κικκο, υπάρχουν και κάποια άλλα που είναι "στραβά" και καλά για τους κολικούς; για τον αέρα; οι θηλές είανι πιο πλατιές στη βάση τους, λέγονται "φυσικού θυλασμου", νομίζω; αν σκέφτεσαι να το αγοράσεις, ρώτησε την υπάλληλο... οδηγίες χρήσεις της θυλής...

δε νομίζω ότι χρειάζεται να αγοράζεις καθε φορά καινούριο μπιμπερό. αν πρόκειται για την ίδια εταιρεία, μπορείς να αγοράζεις μόνο τις θηλές. η κικκο (για τα κανονικά μπιμπερό) έχει 0+ (με μά τρύπα) και 4+ (με τρεις τρύπες) καουτσούκ ή σιλικόνης.

της nuk τα μπιμπερό έχουν άλλο σχήμα θηλής, σαν s τελικό. κι εκεί έχει μεγέθη.

η πρόταση να βάλεις θηλή 0+ και να σφίξεις τον δακτήλιο...νομίζω θα πιασει.

age.png

εμενα παντως το ζουζουνι μου 3,5 μηνων τρωει με chicco απο δυο μηνων.πριν ετρωγε με nuk αλλα μια ωραια πρωια αποφασισε μονος του οτι θελει chicco.δεν ετρωγε με τις αλλες σταγογα.πλεον επειδη ειναι πολυ μεγαλος αντρας τρωει με τις 4+ τις chicco και εχουμε κανει και αλλες τρυπες συνολο 5!adria πιστευω οτι πρεπει να χρησιμοποιησεις τις 4+ πλεον απλα σφιξε πολυ το στομιο.θα δεις οτι δε θα κουραζεται και θα τρωει πιο γρηγορα και πιο πολυ!

fouskitsa,ετσι το εκανα, βεβαια μια φορα προσπαθησα μονο, αλλα επειδη γενικα μου βγαζει πολλες γουλιτσες, ειπα μην την πολυζορισω. θα προσπαθησω ομως παλι σε κανα δυο εβδομαδες..

Μια από τα ίδια... πάρε Νουκ να σωθείς. Δεν μπορώ να καταλάβω κάθε φορά αυτό το πράμα γύρνα το μπουκάλι εκεί που είναι το νούμερο ....γκρ...:mad:

/

τι εννοεις εκει που ειναι το νουμερο;εγω οπως ναναι το δινω...

το καθε παιδι ειανι διαφορετικο ,δεν νομιζο οτι υπαρχει καλο ή κακο μπιμπερο ειναι τιο θα κατσει στο καθε μωρό,εμεις ετυχε να εχουμε ιδιατερο προβλημα με τα νουκ,βεβαια μετα τον τριτο μηνα τρωει με οτιδηποτε,γαλα να εχει και οτι ναναι...

NJMAp3.png