Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΣΤΗ ΘΗΛΗ

Recommended Posts

Κοριτσια να ρωτησω να μου πειτε:θηλάζω αποκλειστικα το μωρο μου που ειναι 32 ημερων.Ολα καλα με το θηλασμο αλλά αυτο που μου συμβαινει ειναι ότι με τσουζει η θηλη μου σε ασχετες φασεις.Δεν ειναι θεμα πιασιμου θηλης, μια χαρα πιανει τη θηλη.Νιωθω κατι σαν καψιμο, σα κατι να καιγεται εσωτερικα στο στηθος μου και να το νιωθω μονο στη θηλη.Δεν ειναι παντως θεμα να εχει γεμισει και να θελει αδειασμα γιατι το εχω νιωσει και μετα το θηλασμο.Εκεινη τη στιγμη που το νιωθω δε θελω να με ακουμπαει τιποτα, κραταει λιγα λεπτα και ησυχαζω.Ξερετε τι μπορει να ειναι?να παρω το γυναικολογο μου τηλ. τι λετε????

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

Κάτι είχε αναφέρει η Αγλαία σε παρόμοια ερώτηση για καντιντίαση ή κάπως έτσι. Ψάξτο ή στείλε της πμ. Σίγουρα θα σου απαντήσουν κ οι πιο έμπειρες που θα ξέρουν και πως λέγεται ακριβώς, άν είναι αυτό.

Αγαπούλα μου δεν θέλω να σε φοβίσω αλλά σαν αρχή περιόρισε την ζάχαρη και τα ζυμαρικά και προμηθεύσου μια ντακαριν για επάλειψη προφανώς έχεις καντινιασι αλλά ρώτα καλύτερα και την Αγλαΐα .

Φιλιά και περάστηκα σου…………..!!!!!!!!!!!

.....

Κοριτσια ευχαριστώ πολύ!!!Ναι ειδα τα συμπτωματα κ οντως ειναι αυτο...Μαλλον την επαθα απο τα πολλα φρουτα γιατι ζαχαρη κ γλυκα δεν τρωω!!!Αθανατο φορουμ για ολα υπαρχει η απαντηση...Τι θα εκανα χωρις το παρεντς και εσας?????Απορω...

RSvcp2.png wNVQp2.png

• 2 weeks later...
Κοριτσια ευχαριστώ πολύ!!!Ναι ειδα τα συμπτωματα κ οντως ειναι αυτο...Μαλλον την επαθα απο τα πολλα φρουτα γιατι ζαχαρη κ γλυκα δεν τρωω!!!Αθανατο φορουμ για ολα υπαρχει η απαντηση...Τι θα εκανα χωρις το παρεντς και εσας?????Απορω...

Κι εγώ το αισθάνομαι αυτό εδώ και λίγες μέρες με την διαφορά πως εγώ τρώω πολύ ζάχαρη...Τελικά τι είναι γιατί δεν κατάλαβα ακόμη τι σου είπαν και τι πρέπει να κάνεις.Σε παρακαλώ πες μου κι εμένα γιατί φοβήθηκα λίγο τώρα.

Διαφημίσεις

Βρε Κατερινάκι μου πες και σε εμένα για τί ακριβώς πρόκειται.

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Πήρα ένα καινούριο σουτιέν θηλασμού το οποίο μου πέφτει τελικά λίγο μικρό.Παρατήρησα πως όταν το φοράω με πονάει το στήθος μου λιγάκι και οι θηλές ζουλιούνται κατά κάποιο τρόπο.Μάλλον δεν θα είναι καλό αυτό αλλά αν γνωρίζει κάποια πιο έμπειρη ας μας πει...Φιλιά

Εννοείται ότι το στήθος δεν πρέπει να ζορίζεται με πολύ σφιχτά σουτιέν. Αυτό ισχύει και για όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από το αν είναι στην περίοδο της γαλουχίας ή όχι.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Αν και πολύ καθυστερημένα να πω για οσες δουν το ποστ κ θελουν να ενημερωθουν ότι η καντιντιαση που μαλλον ειχα ήταν εσωτερικο καψιμο, ενιωθα σα να σπανε γυαλια μεσα μου.Πίστευα πως ίσως ήταν το σουτιεν που με πιεζει αλλα καμία σχεση.Το ενιωθα και χωρις σουτιεν.Διαπίστωσα ότι εκεινες τισ μερες ειχα πεσει με τα μουτρα στα φρουτα, που φυσικα περιεχουν ζαχαρη.Δε χρειαστηκε να κανω κατι.Εκοψα μονο τα φρουτα, τους χυμους και τα γλυκα και πολύ γρηγορα μου περασε.Επισης να πω ότι η θηλη μου ειχε αποχρωματιστει και ηταν ξεθωριοασμενο ροζ.Τωρα τρωω γλυκα κ πολύ λιγο φρουτα κ ειμαι μια χαρα!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

και εγω το νιωθω ..και εχω πλακωθει στα γλυκα ...

μαλλον θα αρχισω μια μινι διαιτουλα ..και εγω σαν καψιμο εσωτερικα το νιωθω κοντα στη θηλη ...να κοψω λιγο τις ζαχαρες ε??τιποτα αλλο?

0sb2p3.png

Κι εγω καπου εκει στο μηνα το ενιωσα οπως εσυ...Αν ψαξεις στο φορουμ θα δεις οτι πρεπει να κοψεις πολλα.Οπως μακαρονια, ψωμια, καφε, συντηρητικα κ ουτε που θυμαμαι ποσα...Ατελειωτος ο καταλογος...Εγω καταλαβα οτι εφταιγαν τα φρουτα, γιατι ετρωγα για καποιες μερες παρα πολλα!!!Κοψε τα γλυκα αρχικα κ βλεπεις...

RSvcp2.png wNVQp2.png