Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φιλία

gavrias

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 140
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα!!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!

Τους φίλους πρεπει να τους σεβόμαστε για να τους έχουμε!!!!!

Συμφωνω!!!! :D

Κ να μας σεβονται!!!! :D

συμφωνω..

my baby was my reborn...

Σε αυτη την ζωή πρεπει να ανοιξεις τα χερια, να δωσεις , να αδεισει χωρος μεσα σου και μετα να παρεις.....

μια απο τις ποιο δυσκολες σχεσεις ειναι και αυτη της φιλιας....γιατι θελει φροντιδα , προσοχη, σεβασμο και συνεχως ανανεωση.....

οποιος επαναπαυετε σε μια σχεση , αυτη θα λιωσει θα χαλασει θα σκουριασει....

η φιλια οπως και πολλες αλλες σχεσεις θελει συνεχη ανανεωση , ειναι ενα συμβολαιο που καθε λιγο και λιγακι θελει ανανεωση....

καμια συμφωνια μυστικη η φανερη δεν πραγματοποιητε επ αοριστο....

ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ.....

σε μια φιλια αν κοιτας το συμφερον θα λειξει συντομα....σε μια φιλια αν κοιτας να παρεις θα λειξει αδοξα.... σε μια φιλια αν κοιτας τα θελω σου και μονο αυτη η σχεση δεν ειναι φιλια .....

αν οι 3 σωματοφυλακες κοιταζαν τον εαυτο τους θα ειχα πεθανει πολυ πριν την ωρα τους....

θα μου πεις αλλες εποχες τωρα....ναι...αλλα αν καποιος σημερα σε μια φιλια κοιταει μονο τον εαυτο του ΠΕΘΕΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ....κι αυτος θανατος ειναι.....!!!

εχω φιλους και μου σταθηκαν και τους σταθηκα αλλα για μενα μεγαλυτερη ειναι η χαρα του να προσφερεις στους φιλους παρα να σου προσφερουν ....

αλλωστε οταν μια σχεση σταματα στενοχωριομαστε γιατι ο αλλος δεν μας δηνει την ευκαιρια να του δωσουμε κι οχι για αυτα που δεν θα παρουμε......

(παλι φιλοσοφη :lol::lol::lol: σα ας με σταματησει καποιος.....χαχαχαχαχαχ :lol::lol: )

Συμφωνώ εν μέρη μαζί σου, αλλά είναι δύο πράγματα που η δικιά μου προσωπικότητα δεν δέχονται, την αχαριστία και τα ψέμματα. Έχω χαλάσει αρκετές "φιλίες" γιατί με ξεζούμιζαν συναισθηματικά και αρκετές γιατί προσπαθούσαν να μου επιβάλλουν τον δικό τους ψεύτικο κόσμο. Όχι δεν μπορώ να δίνω και να μην αναγνωρίζεται ούτε μπορώ να ακούω ψέμματα γιατί η "φίλη" μου νιώθει μειονεκτικά απέναντί μου και πατάει επάνω τους για να δείξει οτι κάποια είναι. Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς προβλήματα αλλά δεν μπορώ να λύνω των άλλων. Ανήκω στους δέκτες και όχι στους πομπούς, αυτός είναι και ο λόγος που πλέον έχω πάρα πολλούς γνωστούς αλλά κανένας δεν είναι πραγματικά φίλος. Και στο κάτω κάτω ποτέ δεν προσπάθησα να αλλάξω κάποιον ούτε ζήτησα να ζει τη ζωή μου. Θα μου έφτανε η "φίλη" να ήταν δίπλα μου όταν πόναγα και να χαιρόταν για μένα στις χαρές μου. Δυστυχώς όταν άνεβαίνει ένα σκαλί κάποιος όλοι εύχονται να φάει τα μούτρα του και όχι να προσπαθήσουν να ανέβουν και αυτοί....

Λυπάμαι που δεν πιστεύω οτι υπάρχει φιλία, πραγματικά νιώθω κενή σε αυτόν τον τομέα, ίσως έχω γνωρίσει λάθος άτομα και το φιλαράκι μου είναι κάπου εκεί έξω και περιμένει να το βρω...

Για αλλη μια φορα θα συμφωνησω μαζι σου desdemona,και κυριως σε αυτο που λες για το "σκαλι". Πραγματι,οι περισσοτεροι ανθρωποι μολις σε δουνε να ανεβαινεις,να βιωνεις μια προσωπικη ή επαγγελματικη επιτυχια και να ευτυχεις,ευχονται συνειδητα ή υποσεινηδητα να φας τα μουτρα σου.

Δεν ειναι αναγκη καποιος να σε ξεκοψειι ευθεως ή να σου επιτεθει ή να σε κακολογει πισω απο την πλατη σου μολις σου τυχει κατι καλο. Μπορει απλα να "πιασεις" ενα περιεργο βλεμμα,να ακουσεις μια διφορουμενη κουβεντα ή απλα να το νιωσεις σαν αυρα. Θελω να πω,οτι ακομη και χωρις να το εκφρασουν ανοιχτα,πολλοι υποτιθεμενοι "φιλοι" μας ενδεχεται να μας φθονουν,χωρις να το θελουν κι οι ιδιοι. Ισως ειναι η ανθρωπινη φυση ετσι,παρ΄ολο που ως γνωστον ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ον. Δεν ξερω. Ισως να ειμαι εγω υπερβολικα καχυποπτη με τους ανθρωπους.

Οσο για την αποψη της Μαμας του Ωριων,οτι δηλαδη δε μπορει μια φιλη να σε ανταγωνιζεται αν δεν την ανταγωνιζεσαι κι εσυ,δε θα συμφωνησω. Μπορει να ισχυει αλλα οχι παντα.

Αν για παραδειγμα μια γυναικα ειναι ομορφη και πετυχημενη σε ολα τα επιπεδα,και δεν εχει κατι να ζηλεψει ή να ανταγωνιστει απο τις φιλες της,αποκλειεται οι φιλες της να τη ζηλευουν και να την ανταγωνιζονται;

Συνηθως ετσι γινεται. Δεν ειναι απαραιτητο να εχουν και οι δυο πλευρες προβλημα για να γινει ο ανταγωνισμος. Αρκει η μια πλευρα να ειναι προβληματικη. Τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω,και φυσικα δε βγαζω την ουρα μου απ΄εξω!!! :wink:

478121l62vm5aauh.jpg

Το παραπανω το εχω υιοθετησει πληρως κ εχω φαει τα

μουτρα μου ουουυυυυυυυυυυυυ πολλες φορες......αλλα

παρολαυτα συνεχιζω ακαθεκτη!!!

Δεν ειμαι τέλεια αντιθετα ισως να ειμαι μια τελεία μπροστα

σε ολο αυτο που λεγεται ΦΙΛΙΑ αλλα....προσπαθω........

κ πιστευω οτι ετσι πρεπει να κανουμε οτι κ αν γινει....

αλλωστε LIFE IS LIFE που λεει κ το τραγουδι.... :wink:

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

μόλις το έλαβα..... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ - ΣΕ ΑΓΑΠΩ ! ..............

:D:D:D:D NAI ΝΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ..... ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ! :D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

μόλις το έλαβα..... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ - ΣΕ ΑΓΑΠΩ ! ..............

:D:D:D:D NAI ΝΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ..... ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ! :D:D:D

761615r0roeg3gts.gif

Κι εγώ το ίδιο καμάρι μου :D:D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Έτσι Κι Αλλιώς

Στίχοι : Ισαάκ Σούσης

Σύνθεση : Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Ερμηνεία : Γιάννης Κότσιρας

Έτσι κι αλλιώς να επιστρέψω δεν μπορώ

σ' ένα παράδεισο που μ' έδιωξε και να 'μαι

βρίσκομαι χάνομαι απελπίζομαι επιζώ

κι όταν δεν έχω τι να κάνω σε θυμάμαι

Σφίγγω τα δόντια παριστάνω το χαζό

χάνω ευκαιρίες γιατί θέλω να θυμάμαι

έτσι κι αλλιώς να επιστρέψω δεν μπορώ

σ' ένα παράδεισο που μ' έδιωξε και να 'μαι

Όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ

το πρόβλημα μου όταν γίνει και δικό σου

όταν θα έχεις μ' ένα σύννεφο δεσμό

και μόνο σύμμαχο τον εαυτό σου

Εγώ να ξέρεις θα τραβιέμαι γύρω εδώ

εγώ να ξέρεις θα 'μαι πάντα ο άνθρωπος σου

όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ

το πρόβλημα μου όταν γίνει και δικό σου.

Έτσι κι αλλιώς να επιστρέψεις δεν μπορείς

είναι νωρίς απ' το θυμό σου να χωρίσεις

ρίχνεις τα δίχτυα σου αλλού μα απορείς

ποιον απ' τους δυο μας δεν μπορείς να συγχωρήσεις.

Δεν ξέρω πόσο θα σου πάρει να το βρεις

και σου μαθαίνω απ' τ' αδέσποτα ειδήσεις

έτσι κι αλλιώς να επιστρέψεις δεν μπορείς

είναι νωρίς απ' το θυμό σου να χωρίσεις.

Έτσι κι αλλιώς να επιστρέψω δεν μπορώ,

σ' ένα παράδεισο που μ' έδιωξε και να 'μαι.

Με τη δουλειά και με τα ζόρια σε ξεχνώ,

μα είδα το θαύμα κι όσο ζω θα το θυμάμαι.

Έτσι κι αλλιώς να με γυρέψεις είν' αργά.

Ότι κι αν κάνεις σε νικάν οι αναμνήσεις.

Μονάχη ακόνισες μαχαίρια και σπαθιά

κι έσπειρες γύρω σου καρφιά να περπατήσεις.

Κάποτε θα 'ρθει η στιγμή και θα το δεις,

δίχως τηλέφωνο ή γράμμα θα βρεθούμε,

και δίχως τίποτα να κάνω ή να πεις,

μέσα στα δάκρυα της συγνώμης θα πνιγούμε.

Μονάχα έτσι θα τελειώσουμε εμείς,

σ' έναν αθάνατο παράδεισο όταν μπούμε.

δίχως τηλέφωνο ή γράμμα θα βρεθούμε.

- εμείς δεν χανόμαστε , το ξέρεις ...

-το ξέρω & σε ευχαριστώ ... :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

δίχως τηλέφωνο ή γράμμα θα βρεθούμε,

και δίχως τίποτα να κάνω ή να πεις,

μέσα στα δάκρυα της συγνώμης θα πνιγούμε.

Μονάχα έτσι θα τελειώσουμε εμείς,

σ' έναν αθάνατο παράδεισο όταν μπούμε.

δίχως τηλέφωνο ή γράμμα θα βρεθούμε.

Λατρεμένοοοοο μου :D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

joe: Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σε ευχαριστώ θερμά που ήσουν τόσο ειλικρινής και ρεαλίστρια. Γυναικεία φιλία είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει. Μπορεί η aria146,gavrias,afroditi d, να έχουν αληθινές φίλες- και χαίρομαι γι΄αυτό- όμως είναι η εξαίρεση του κανόνα. Απλά σε περίοδο φτώχιας....κέρδισαν το ΛΟΤΤΟ...

:D

Grow up and get a life!

joe: Απλά σε περίοδο φτώχιας....κέρδισαν το ΛΟΤΤΟ...

:D

yls,έτσι ακριβώς νιώθω, κι έχει μεγάααααλη διάρκεια το κέρδος μου.... :D:D:D

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...