Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καταγγελω την εταιρια μεβγαλ

Recommended Posts

χθες ανοιξα ενα γιαουρτι 2% και διαπιστωσα οτι μεσα ειχε μουχλα, ειναι η δευτερη φορα που συμβαινει αυτο.την πρωτη ειπα ετυχε αλλα και 2η να τυχει λιγο δυσκολο,προσπαθω απο χθες να επικοινωνησω μαζι τους αλλα η που οι γραμμες ειναι ολες κατειλημενες η που θα περιμενω 10 λεπτα χωρις να το σηκωσει καποιος.τι λετε να συνεχισω την προσπαθεια η να παρω τηλεφωνο στο ΙΝΚΑ να καταγγειλω το περιστατικο?

Διαφημίσεις

καλημέρα....μου έχει συμβει κι εμένα αυτό σε άλλη εταιρία.....είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα όσον αφορά τα προϊόντα ψυγείου γιατί δεν ξέρουμε πως φτάνουν στο ράφι.

Μπορεί να είχε μια τρυπίτσα το αλουμινόφυλλο που κλείνει την συσκευασία και να πήρε αέρα.

Όμως κορίτσια φταίνε κι εμείς σαν καταναλωτές (άσχετα με αυτό...που έχει δίκαιο), παίρνουμε κάποιο προϊόν ψυγείου το μετανοιώνουμε και το παρατάμε σε κάποιο ράφι εκτός ψυγείου....φυσικά και θα τα φάμε πάλι οι ίδιοι μας....σιγά μην τα πετάξει το κατάστημα, τα μαζεύει και ξανά από την αρχή.

Προχθες που πήγα για ψώνια βρήκα μια συσκευασία που έχει μισό μισό σαλάμι και κασέρι σε μια διάφανη συσκευασία στο ράφι με τις παιδικές τροφές...το πήρε ο άντρας μου και το παράτησε στο πιο κοντινό ψυγέιο.

Είμαστε απαράδεκτοι...

Μια άλλη φορά έτυχε να πάρω φρέσκο χυμό ψυγείου το οποίον τον πήρα στην δουλειά και μόλις τον άνοιξα έγινε εκτόξευση μιλάμε, καλά που δεν λερώθηκα.

Τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν τα δικά τους....το μόνο που τους είπα ήταν πως θα μπορούσε να το πάρει το παιδί μου στο σχολείο και να μην καταλάβει πως ήταν ξυνισμένο και να το έπινε.....ε και....

να πω οτι ειμαι υπευθυνη σε σουπερ μαρκετ... οποτε εχω συναντησει διαφορα περαστιτικα οσο αφορα το γιαουρτι εχει συμβει σε διαφορα ειδη ή ειναι απο την συσκευασια ή μπορει να την ωρα που το παστεριωνουν και το πηζουν να μην εγινε κατι καλα... να πω τωρα γενικα οτι προτιμω τα προιντα που μουχλιαζουν και χαλανε γιατι τα αλλα που δεν το παθαινουν σημαινει οτι ειναι τινγκα στα συντηριτικα... κι επειδη εμεις βλεπουμε τα ακαταλληλα ειδη προς πωληση γιατι γινονται επιστροφες να σας πω οτι καθολου δεν μ αρεσει οταν βλεπω ενα προιον το οποιο παραμενει ανεπαφο με την πραγματικοτητα ...

edit: τωρα βεβαια ειμαι στο σπιτι και μεγαλωνω την μικρη μου κι εχω χασει την επαφη απο τον μαρτη του 08, αν ημουν εκει θα ειχα το τηλ. να σου δωσω να επικοινωνουσες απο το δεκεμβρη παλι θα επιστρεψω

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

να πω οτι ειμαι υπευθυνη σε σουπερ μαρκετ... οποτε εχω συναντησει διαφορα περαστιτικα οσο αφορα το γιαουρτι εχει συμβει σε διαφορα ειδη ή ειναι απο την συσκευασια ή μπορει να την ωρα που το παστεριωνουν και το πηζουν να μην εγινε κατι καλα... να πω τωρα γενικα οτι προτιμω τα προιντα που μουχλιαζουν και χαλανε γιατι τα αλλα που δεν το παθαινουν σημαινει οτι ειναι τινγκα στα συντηριτικα... κι επειδη εμεις βλεπουμε τα ακαταλληλα ειδη προς πωληση γιατι γινονται επιστροφες να σας πω οτι καθολου δεν μ αρεσει οταν βλεπω ενα προιον το οποιο παραμενει ανεπαφο με την πραγματικοτητα ...

edit: τωρα βεβαια ειμαι στο σπιτι και μεγαλωνω την μικρη μου κι εχω χασει την επαφη απο τον μαρτη του 08, αν ημουν εκει θα ειχα το τηλ. να σου δωσω να επικοινωνουσες απο το δεκεμβρη παλι θα επιστρεψω

Συμφωνώ μαζί σου...ημουν και εγώ πρώην υπέυθυνη S/M και μπορεί να απέχω 10 χρόνια αλλά αυτά που είδαν τα μάτια μου δεν ξεχνιούνται....

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

anthula ευχαριστω παιρνω αυτη τη στιγμη και σας ενημερωνω..οπως και να'χει ομως συμφωνω οτι και'μεις πρεπει να ειμαστε πιο υπευθυνοι αλλα και αυτοι το ιδιο.αν καποιος εχει αφησει ενα γιαουρτι σε ασχετο διαδρομο η ενα γαλα η οτιδηποτε τελοσπαντων χρειαζεται ψυγειο,πρεπει να το δινουν για επιστροφη γιατι καλα να εχει μεινει εξω κανα μισαωρο αλλα αν ειναι απο την πρροηγουμενη μερα εκει?

να εισαι καλα κοπελα μου,επιτελους βρηκα καποιον να συννενοηθω..μιλησα με καποια κοπελα η οποια ηταν πολυ ευγενικη και αφου μου ζητησε ολα τα στοιχεια κτλκτλ μου ειπε οτι θα γινει αντικατασταση του προιοντος και μαλιστα με ευχαριστησε που τους ενημερωσα...ελπιζω να ειναι και η τελευταια φορα που συμβαινει κατι τετοιο

Είχα πάθει το ίδιο με το τυρί. Έπαιρνα για αρκετό διάστημα φέτα από το ίδιο s/m ώσπου μου φάνηκε πως είχε αλλάξει η γεύση. Τηλεφώνησα στην Μεβγάλ και μου είπαν ότι θα στείλουν κάποιον στο s/m να το ελέγξει γιατί το πιθανότερο ήταν να έφταιγε το ψυγείο, οι συνθήκες συντήρησής του.

Πόσες φορές δεν έχετε δει τα τελάρα να περιμένουν έξω από το ψυγείο να προλάβει κάποιος να τα βάλει, ο οποίος θα έχει να κάνει χίλιες άλλες δουλειές....

Διαφημίσεις

να εισαι καλα κοπελα μου,επιτελους βρηκα καποιον να συννενοηθω..μιλησα με καποια κοπελα η οποια ηταν πολυ ευγενικη και αφου μου ζητησε ολα τα στοιχεια κτλκτλ μου ειπε οτι θα γινει αντικατασταση του προιοντος και μαλιστα με ευχαριστησε που τους ενημερωσα...ελπιζω να ειναι και η τελευταια φορα που συμβαινει κατι τετοιο

τίποτα κοπέλα μου...εξάλλου γι΄αυτό είμαστε εδώ....

χαίρομαι που βρήκες ανταπόκριση στο πρόβλημά σου....

• 2 εβδομάδες μετά...
Είχα πάθει το ίδιο με το τυρί. Έπαιρνα για αρκετό διάστημα φέτα από το ίδιο s/m ώσπου μου φάνηκε πως είχε αλλάξει η γεύση. Τηλεφώνησα στην Μεβγάλ και μου είπαν ότι θα στείλουν κάποιον στο s/m να το ελέγξει γιατί το πιθανότερο ήταν να έφταιγε το ψυγείο, οι συνθήκες συντήρησής του.

Πόσες φορές δεν έχετε δει τα τελάρα να περιμένουν έξω από το ψυγείο να προλάβει κάποιος να τα βάλει, ο οποίος θα έχει να κάνει χίλιες άλλες δουλειές....

συνφωνω απολυτως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

LcNGp3.png

k90zp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...