Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοηθεια με το θεμα της βαπτισης

xrysanthi26

Recommended Posts

εκανα μια μικρη ερευνα αλλα δεν ειδα κατι να μου αρεσει,οποτε θα ηθελα την γνωμη σας για το θεμα της βαπτισης μου.Την βαπτιση θα την κανω τα Φωτα δηλ 6-01-2010 οποτε θα ειναι χειμωνας,αν ηταν καλοκαιρι θα ηταν ευκολο....Και πληροφοριακα μισω το ροζ και το λαχανι,καθως οτι σχεση εχει με νεραιδες το θεωρω πολυ συνηθισμενο,με λιγα λογια θελω κατι ξεχωριστο

ΑΑΑΑ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΑ

περιμενω ιδεες

yVzdp3.png sW6gp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία μέρα για βάφτιση, Θεοφάνεια, αγιασμός, μόλις έχουν τελειώσει τα Χριστούγεννα κι υπάρχει μια υπόσχεση Άνοιξης στην ατμόσφαιρα...

Τι θα έλεγες να "έπαιζες" με θέμα το Χειμώνα, να είναι όλα στα λευκά και στο μπλε του πάγου, με νιφάδες ίσως και κρύσταλλα...?

Η μικρή μπορεί να είναι σαν βασίλισσα του χιονιού με άσπρα βαφτιστικά και άσπρο γούνινο παλτουδάκι...

καλησπερα εγω θα έλεγα η έμπνευση σου να πηγαζει απο ζεστα χρωματα του χειμώνα... πράσινο σκουρο όλα τα λαδι χακι....καφε....όσο για την μπομπονιερα θα μπορουσε να ειναι κάτι σχετικο με την ημερα πχ...λευκα περιστερια τα οποία θα συμβολίζουν και την αγνη ψυχη του μωρου σου....εχουμε χρονο για να το σκεφτουμε καλυτερα αυτα σε πρωτη φαση....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Δεν περιμενα τοσο γρηγορη ανταποκριση...ακομα δεν εχω κατι κατα νου αλλα βαδιζουμε σε καλο δρομο

Τι λετε κατι σε χιονατη και επτα νανους????

Την γουνα στα μωρα δεν μου αρεσει καθολου.Λευκο παλτο τελειο

Τα περιστερια καθολου ασχημο για συνεχισε

yVzdp3.png sW6gp3.png

Διαφημίσεις

Προσφατα πηγα σε μια βαπτιση και το ζευγαρι δεν εδωσε μπομπονιερες αλλα γλυκο του κουταλιου με ενα τυλιγμενο σημειωμα<<οτι αποφασισαν να μην μοιρασουν μπομπονιερες αλλα το ποσο που αντιστοιχει το καταθεσαν στο χαμογελο του παιδιου>>

τελειο????

yVzdp3.png sW6gp3.png

Δεν περιμενα τοσο γρηγορη ανταποκριση...ακομα δεν εχω κατι κατα νου αλλα βαδιζουμε σε καλο δρομο

Τι λετε κατι σε χιονατη και επτα νανους????

Την γουνα στα μωρα δεν μου αρεσει καθολου.Λευκο παλτο τελειο

Τα περιστερια καθολου ασχημο για συνεχισε

Η χιονάτη και οι εφτά νάνοι μου κάνουν πολύ ωραίο θέμα για παιδικό πάρτυ, αλλά όχι για βάφτιση.

Γνώμη μου, να μην βάλεις ένα θέμα που θα σε περιορίσει πάρα πολύ, απλά βρες ποια χρώματα θα συνδυάσεις και μια γενική ιδέα να κινηθείς, αλλά να μην είναι και τελείως ξένο με την εκκλησία.

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Τελικα αποφασισα θεμα ....κοκκινο πουα.Τις βρηκα ενα τελειο φορεμα απο το neonato κοκκινο πουα και ξετρελαθηκα οποτε κοκκινες πουα κορδελες παντου, κοκκινα και ασπρα μπαλονια και τα σχετικα.....

Τι λετε?????

yVzdp3.png sW6gp3.png

με προλαβατε ολες κατευθειαν να μου την πειτε....

Το πουα στο μυαλο μου το ειχα συνδιασει με το ροζ,εχω κολλημα με το ροζ..

Τις προαλες ειδα το φορεμα αυτο που σας λεω και κολλησα ειναι κοκκινο πουα http://www.neonato.gr/GR/ δειτε το ειναι το πρωτο στην κολεκξιον του 2009 περιμενω γνωμες

yVzdp3.png sW6gp3.png

Διαφημίσεις

Α, αρα το κολλημα ηταν με το ροζ πουα. Οκ, κατανοητο. Πολυ ομορφο και ξεχωριστο το φορεματακι, τωρα που εχεις λοιπον μια βαση νομιζω θα ειναι και πιο ευκολο να κινηθεις. Με το καλο!

Εκτός αν εγώ από την κούραση δεν βλέπω καλα:κοπελιά εγώ βλέπω το δέυτερο στη σειρά κολεξιόν 2008 ένα αμάνικο φορεματακι άσπρο το πάνω μερος με κόκκινη κορδέλα-ζώνη και το κάτω μέρος μαύρο καρό με άσπρο.

Εσύ που το βλέπεις στην φωτό είναι τρια παιδάκια έτσι;;;;;;;

a63700a23b.png 87032dd023.png

Α, αρα το κολλημα ηταν με το ροζ πουα. Οκ, κατανοητο. Πολυ ομορφο και ξεχωριστο το φορεματακι, τωρα που εχεις λοιπον μια βαση νομιζω θα ειναι και πιο ευκολο να κινηθεις. Με το καλο!
ευχαριστω μου εδωσες κουραγιο αν εχεις καμια ιδεα σχετικη με το θεμα πες την
yVzdp3.png sW6gp3.png

Εντάξει το είδαααααααααααα.

Είναι φοβερό ,τέλειο και η κορδέλα στα μαλλάκια καλά και η γραμμή που έχει είναι το κάτι άλλο ναι έχεις δίκιο είναι πολύ ωραίο...λοιπόν ξεκίνα αμέσως δουλειά άντε αφού βρήκες το φορεματάκι να καταιβαίνουν ιδέες και όλα να γίνουν όπως τα επιθυμείς να το χαίρεστε το γλυκούλι:P

Ασε καλυτερα να το δεις αλλη μερα που θα εισαι πιο ξεκουραστη.Καληνυχτα προ το παρον

Το είδα σου λέω δεν είδες τι έγραψα παραπάνω;;;;;;;;;

είναι πάρα πολύ ωραίο! αξίζει να το ψάξεις και γρήγορα πριν περάσει η σεζόν και το αποσύρουν, το είδες κι από κοντά; μήπως είναι αρκετά καλοκαιρινό και δε ταιριάξει μες το χειμώνα!

ωραίο θα ταν με κόκκινα lollipop σε μπομπο ή κάτι τέτοιο.

αν ήταν καλοκαίρι θα λεγα φρούτα κόκκινα, τώρα που ναι χειμώνας θέμα με ζαχαρωτά προτείνω.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

και εγω εκει κολλησα...

κοιτας καλοκαιρινα ρουχα και η βαφτιση ειναι μες στο καταχειμωνο....

ασε που δεν εχω καταλαβει κιολας... αυτο το θες για βαφτιστικο ή για να πας στη εκκλησια?